View Full Version : Странно...
daliteen
10-16-2009, 17:40
Наскоро...
Kukumqvka
10-16-2009, 17:41
Притисни я ..хах не знае к'во иска ми се струва.
daliteen
10-16-2009, 17:46
Притисни я ..хах не знае к'во иска ми се струва.
Е как да я притисна? Пък и не искам да избързвам...
ъмм .. явно чака ти да направиш първата стъпка, а тя само ти намеква явно .. ми давай смело ти .. :grin: :grin: 8-)
IndependentGirl
10-16-2009, 17:57
Харесва те момичето и тебе те чака.. 8-) ама може пък да е срамежлива и притеснителна и да не може да се реши да излезне с тебе.. знам ли.. :-o :-D
mysticinside
10-16-2009, 18:12
От страната на момиче мога смело да заевя че наистина ми е писнало все аз да правя 1-вата крачка.Така че това момиче чака ти пръв да я поканиш....но като я поканиш недей да показваш голяма близост, защото иам вероятност да я уплашиш малко :-D :) :)
daliteen
10-16-2009, 18:15
Харесва те момичето и тебе те чака.. 8-) ама може пък да е срамежлива и притеснителна и да не може да се реши да излезне с тебе.. знам ли.. :-o :-D
Ми да ви кажа не изглежда много притеснителна в даскало - да кажем, че е от отворените :D
sladkish_14
10-16-2009, 18:21
Не знам.Може още да не е готова да излезнете така двамата.. Ако знае какво я очаква 8-) ,, Търпение..
PsychologicalDisorder
10-16-2009, 18:24
ммхъъм... http://img17.imageshack.us/img17/842/98969233.gif
^ .. страхооотна логика!!! :grin: :grin: :lol:
Neftochimic
10-16-2009, 19:18
ем покани я ти да излезете и пак, ако ти откаже, направо вземи я питай закво ги прави тея неща.
давай малко по-смело, нищо няма да загубиш... само може да спечелиш ;)
Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем
Детски истории...и тя незнае какво иска,уж те кани пък после не иска.Не съм психолог,но мисля че напразно летиш из облаците,по добре слез докато е рано отколкото после да паднеш отвисоко :)
daliteen
10-17-2009, 07:05
Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем
Детски истории...и тя незнае какво иска,уж те кани пък после не иска.Не съм психолог,но мисля че напразно летиш из облаците,по добре слез докато е рано отколкото после да паднеш отвисоко :)
Ми незнам... имам опит с това какво прави едно момиче като не те харесва :D Ама защо ще ме зарибява само... не виждам смисъл...
ъмм .. явно чака ти да направиш първата стъпка, а тя само ти намеква явно .. ми давай смело ти .. :grin: :grin: 8-)
daliteen
10-17-2009, 20:34
ще видиме кво ще стане - ще я поканя в понеделник на кафе пък ще видим :grin:
daliteen
10-18-2009, 20:05
Ох вече незнам...
Лъже ме, че не е на компа и какво ли не а всъщност е точно обратното - даже е написала на скайпа си, че е влюбена и "мило, обичам те"
Май просто си е играла с мен... :?
Kukumqvka
10-18-2009, 20:42
Ох вече незнам...
Лъже ме, че не е на компа и какво ли не а всъщност е точно обратното - даже е написала на скайпа си, че е влюбена и "мило, обичам те"
Май просто си е играла с мен... :?
Ще се окажа права аз ама аре ... остави я,по-добре!
mArMaLaDkA
10-18-2009, 20:45
Това, че си е писала някаква щуротия на Скайпа, не значи че 100 на 100 е така и в действителност.
Предлагам ти да я поканиш на кафе като стане на 20. 8-)
sasha_90
10-19-2009, 11:07
Наскоро се запознах с едно момиче, което е от моето училище. В училище се поздравяваме, тя постоянно ми се усмихва като ме види. Даже един път тя ме заговори за общи неща ама все пак е нещо. В скайпа постоянно като ме види ми пише - постоянно си чатим. Тя ми говори доста често да се видим на кафе, даже един път ме покани у тях да учим... Проблема е, че постоянно се измъква т.е. постоянно като нещата опрат до това да се видим излиза нещо непредвидено уж, ама си личи, че го прави за да не излезем... то да беше 1 път добре ама колко пъти вече... Незнам какво става - сякаш си играе с мен. Какво да правя?
Може да я е срам.Опитай да я поканиш ти,но не у вас(ще я уплашиш).
daliteen
10-23-2009, 21:03
Нищо няма да излезе... даже вече не ми пише в скайпа... Казвах и да излезем ама тя се прави, че не ме чува и сменява темата... какво да ги правиш - момичета...
допреди някой ден какво беше е сега какво е...
аз все си мисля, че може и едни нейни приятелки да са казали някои лоши неща за мен щото преди време се случиха някои неща...