View Full Version : Какво да правя?!
your_secret
10-16-2009, 21:00
..
ShtrudeL
10-16-2009, 21:01
Не ми казвайте да го разкарам
хубу
LoveRetroMusic
10-16-2009, 21:03
Баси идиота. :lol:
просто.. не бих му изпратила никога, но съм влюбена
страхотна логика .. 8-) 8-)
Не ми казвайте да го разкарам, просто не мога..
.. ми тогава си стой с илюзиите, че и той много те обича ии като си получи това, което иска бързо ще ти се изпарят от главата .. :? :?
п.с. научи се да преценяваш хората .. :?
IndependentGirl
10-16-2009, 21:06
Ако имаш достойнство и уважаваш себе си няма да му изпратиш голи снимки.. независимо колко си влюбена и който и да е тоя.. :? .. даже грешката ти е ако изобщо си си направила такива снимки.. :-o ..както и да е.. просто му кажи, че няма да му пратиш и ако не се съгласи да излезете отново и те отреже заради това.. значи сама си прави изводите докъде е щяло да стигне всичко.. :lol:
your_secret
10-16-2009, 21:06
Много, ама много добре знам какъв е, просто нз.. харесвам го много, досега никога не е било така.. ама заеби, вие явно сте в тоя форум само за да се ебавате..
your_secret
10-16-2009, 21:08
Ако имаш достойнство и уважаваш себе си няма да му изпратиш голи снимки.. независимо колко си влюбена и който и да е тоя.. :? .. даже грешката ти е ако изобщо си си направила такива снимки.. :-o ..както и да е.. просто му кажи, че няма да му пратиш и ако не се съгласи да излезете отново и те отреже заради това.. значи сама си прави изводите докъде е щяло да стигне всичко.. :lol:
Разбира се, че няма да му пратя!! Смисъл на 14 съм, няма нужда от к*рвенски изцепки..
LoveRetroMusic
10-16-2009, 21:09
Ами как, той ти иска голи снимки, за да се видите .. ОМГ
your_secret
10-16-2009, 21:10
Просто написах тая тема щото нз кво да правя.. Наистина го харесвам, искам нещо повече между нас да стане, но не и по този начин..
Много, ама много добре знам какъв е..
ако знаеше нямаше да питаш нас .. :? и повярвай ми НЕ знаеш .. :? след като до сега не си се усетила какво иска от теб .. :?
. харесвам го много,
но съм влюбена
последно?? ;д
.. ама заеби, вие явно сте в тоя форум само за да се ебавате..
... мии не просто всеки ден (лично аз) срещам такива заблудени теми, в които вие не знаете какво се случва .. искате съвет и на всичкото отгоре накрая пак си оставате с вашето мнение .. :? Какъв е тогава смисъла?? :?
IndependentGirl
10-16-2009, 21:12
Просто написах тая тема щото нз кво да правя.. Наистина го харесвам, искам нещо повече между нас да стане, но не и по този начин..
Обясни му това.. какво искаш и как гледаш ти на нещата... :)
LoveRetroMusic
10-16-2009, 21:15
Кажи му, че няма да му дадеш снимки и виж какво ще направи .. ;]
your_secret
10-16-2009, 21:15
И двете!! Знам, че има разлика, просто в тоя случай така го казах, за да не повтарям 100 пъти влюбена в един пост.. А пък за съветите.. Еми нали точно заради това пиша тук?! Ако не ви исках съветите въобще нямаше и да ви пиша...
Кажи му, че няма да му дадеш снимки и виж какво ще направи .. ;]
;-)
your_secret
10-16-2009, 21:16
Кажи му, че няма да му дадеш снимки и виж какво ще направи .. ;] Казах му го още вчера, той ми каза ми добре тогава няма да се видим и оттогава общо взето не е писал..
LoveRetroMusic
10-16-2009, 21:17
Тогава го заеби, не си заслужава !
Кажи му, че няма да му дадеш снимки и виж какво ще направи .. ;] Казах му го още вчера, той ми каза ми добре тогава няма да се видим и оттогава общо взето не е писал..
хъх .. е какво по - ясно от това доказателство, че те има само за едното ... искаш??? :? :? Не се занимавай с него .. :?
IndependentGirl
10-16-2009, 21:20
Значи се връщаме на първия ми пост.. :-D Ти искаш нещо по-сериозно, а момчето явно иска.. само флирт и да се възползва.. :? Недей да се ядосваш и да си губиш времето в напразни надежди.. :)
your_secret
10-16-2009, 21:21
Опитвам се.. Просто имаме супер спомени заедно, постоянно мисля за него и се опитвам да не се изкушавам да му пиша, щото изглеждам като глупачка.. постоянно съм и в някво шибано настроение.. харесвах си едно момче цели 2 години (да го наречем А.), но като се запознах с момчето, за което направих темата (Б.), просто забравих за А. и за който и да е било друг.. пък и като се видяхме за първи пък Б. се държа супер мило и т.н... просто нз кво му става..
Ми запознай се с момче номер 3 и ше ги забравиш и двамата .. :D
А за този .. в началото всички се държат мило .. после вече си проличава кой какво иска от теб .. :? За това не е хубаво още в началото да летиш в облаците .. :-o
your_secret
10-16-2009, 21:26
Хах.. еми зн, че не е хубаво да `летя в облаците`, ноо нз, винаги съм така, просто тоя път наистина си мислех, че ще се получи.. За това съм и толкова и ядосана, и тъжна..
Хах.. еми зн, че не е хубаво да `летя в облаците`, ноо нз, винаги съм така, просто тоя път наистина си мислех, че ще се получи.. За това съм и толкова и ядосана, и тъжна..
и аз бях преди така .. след още някое разочарование ще улегнеш .. :)
your_secret
10-16-2009, 21:30
Да, сигурно.. само дето разочарованията са твърде много, и за момчета, и за други неща.. а аз съм все така безобразно ТЪПА да се доверявам на който не трябва... мерси все пак..
Да, сигурно.. само дето разочарованията са твърде много, и за момчета, и за други неща.. а аз съм все така безобразно ТЪПА да се доверявам на който не трябва... мерси все пак..
не си тъпа .. наивна си .. и с това ще свикнеш след време ..
няма за какво .. :)
Ми запознай се с момче номер 3 и ше ги забравиш и двамата .. :D
А за този .. в началото всички се държат мило .. после вече си проличава кой какво иска от теб .. :? За това не е хубаво още в началото да летиш в облаците .. :-o
Така ли ми се струва или слагаш всички под общ знаменател :-o Не всички се държат "мило" само в началото...Това за което говориш е просто една маска да кажем,на някои индивиди,но в никакъв случай не говори че всички са така моля те :-)
По темата:Незнам може би щях да ти кажа нещо,ако не беше изтрила поста си в началото :shock:
Лок?
Така ли ми се струва или слагаш всички под общ знаменател :-o
така ти се струва .. :D :D
Не всички се държат "мило" само в началото...Това за което говориш е просто една маска да кажем,на някои индивиди,но в никакъв случай не говори че всички са така моля те :-)
да ама аз говоря в случая само за началото .. нататък тук не се споменава .. :D