View Full Version : Грозната истина...
dynamics
10-16-2009, 21:09
може би сте гледали филма.. Мъже, ако една жена бъде груба с вас, тоест не ви звъни, не ви пише, няма време за вас, бихте ли я предпочели пред тази, която прави всичко за вас в буквалния смисъл?
moneycomeme
10-16-2009, 21:11
Еми не съм мъж,но съм забелязала,че повечето пъти така се получава и то не само с мъжете..и МНОГО мъже се държат по такъв начин,но мацките им си ги обичат...въпрос на психикаа :grin: Но нали знаеш в природата им е е да гонят..
Винаги! Прочети ми темата, въобще разгледай раздела! Важи и за двата пола. В момента, в който покажеш зависимост и му/и дадеш да вземе надмощието просто си свършил/а....
според мен зависи от момчето .. :-o
п.с. филма е як .. 8-)
Marinchety
10-16-2009, 23:06
Нямаш ли нещо ... искаш го
Получиш ли го вече не ти е нужно :)
Но си има и изключения
Винаги! Прочети ми темата, въобще разгледай раздела! Важи и за двата пола. В момента, в който покажеш зависимост и му/и дадеш да вземе надмощието просто си свършил/а....
Пропагандата от такова естество е довело обществото до феномени като масови разводи, самоубийства заради любов, депресии породени от раздели, нестабилен социален живот и други.
Продължавайте в същия дух.
tihichkoto
10-17-2009, 01:12
може би сте гледали филма.. Мъже, ако една жена бъде груба с вас, тоест не ви звъни, не ви пише, няма време за вас, бихте ли я предпочели пред тази, която прави всичко за вас в буквалния смисъл?
Ще я изгоня като мръсно куче. Писнало ми е от подобно отношение. Винаги след подобни интриги си отделям няколко седмици/месеци след връзката, ама винаги успявам да си го върна тъпкано :-x
Но си има и изключения
Моите варианти са:
1. Когато едно нещо неможе да бъде мое, просто не се занимавам с него.
2. Когато нещо не работи/не сработва, го изхвърлям на боклука и забравям за него, стига да не ми е била нанесена сериозна болка и обида.
3. Когато нещо работи не го барам !!!
Толкова ли са сложни 3-те? То си е близко до логиката, ама кой да мисли :x
ако една жена бъде груба с вас, тоест не ви звъни, не ви пише, няма време за вас, бихте ли я предпочели пред тази, която прави всичко за вас в буквалния смисъл?
Не.
EDIT:Или всъщност зависи,от много други неща...като характер например.Ако момичето си заслужава много ясно че ще се стреми човек да я спечели,да я накара да ти обърне внимание.Нали знаете,понякога от това държание между двама-на куче и котка се ражда голямата любов :)
PsychologicalDisorder
10-17-2009, 06:07
не.
Зависи от самото момче,характера и от много други неща
sladkish_14
10-17-2009, 07:43
Но си има и изключения
+ ;-)
ShtrudeL
10-17-2009, 13:45
Няма човек,който да прави буквално всичко за някой друг. Чак толкова добри няма.
nicolepcd
10-17-2009, 13:59
Няма човек,който да прави буквално всичко за някой друг. Чак толкова добри няма.
Има 8-) И в тва няма нищо хубаво, досадно е ;)
абе ще им писне на момчетата рано или късно...аз се правех известно време на недостъпна, на момчето му писна и после аз бях нахалната и досадната, а той недостъпния. Иначе зависи от момчето и от чувствата които изпитва.
Marinchety
10-17-2009, 14:23
и все пак любовта е до време :)
ShtrudeL
10-17-2009, 14:47
Да...може да има някои,които биха умрели примерно за друг,но са идиоти,тях не ги броим.
nicolepcd
10-18-2009, 14:05
Да...може да има някои,които биха умрели примерно за друг,но са идиоти,тях не ги броим.
Добре.
Това което неможеш да го имаш , го искам още повече .