View Full Version : Проблем с облеклото
Ами начи един ден бях излезнала облечена така: черни дънки,лилава блуза и черен суитчер и бели кецове и една кифла ама наистина кифла от моя клас ми разправя:Абе ти виждаш ли се как се обличаш?Ебаси шареното!Поне си подбирай дрехите малко!
:(
И не веднъж точно ТЯ и нейните приятелки ас ми го казвали.
Аз наистина се обличам доста разноцветно, но на мен така ми харесва :oops:
Според вас трябва ли да се повлияя от нейното мнение и дали е смешно ако се обличам така :-o [/b]
AraBella
10-17-2009, 07:00
О.о тая кифла да си завре тъпото мнение отзад.Изобщо не я слушай.Щом ти харесва да се обличаш така-обличай се.Аз не намирам нищо фрапантно в облеклото ти.И аз се обличам така,но никой не ми е казвал,че съм твърде шарена.
Честен кръст просто 2/3 от момчетата хлътваме по такива момичета, просто ти завижда ;)
Ходи си така, няма лошо :oops:
SasHeTo0
10-17-2009, 07:08
На мен също много ми харесва момиче което в облеклото си няма 1 с 1 в тон :-P :-P :-P :P :P
HanopkaH
10-17-2009, 07:19
Обличай се както ти е кеф :)
обличай се както искаш,на мен никой нищо не може ми каже :-)
Wildchildd
10-17-2009, 08:57
Ами начи един ден бях излезнала облечена така: черни дънки,лилава блуза и черен суитчер и бели кецове и една кифла ама наистина кифла от моя клас ми разправя:Абе ти виждаш ли се как се обличаш?Ебаси шареното!Поне си подбирай дрехите малко!
Според вас трябва ли да се повлияя от нейното мнение и дали е смешно ако се обличам така :-o [/b]
Що няма повече като тебе да се обличат :oops: .
Иначе и кажи да си ебе майката 8-) .
GodLovesYou
10-17-2009, 09:13
дайте ми AK47 ве моля ви
BlueKnife
10-17-2009, 09:56
ти сериозно ли ?
ти сериозно ли ?сии :lol:
BlueKnife
10-17-2009, 10:24
ми в такъв случай си конформистка..
нз изобщо къв е смисъла на тая тема /не , същност иам 1 идея../
ясно е къв ш е отговора на повечето потребители /да не кажа сички../ 'обличай се, както ти харесва' ?!
и кво като ти го е казала ?! ше тръгнеш да се обличаш кат нея ли, кво ?
^
Ами предполагам че някой ще кажат да се обличам по-добре за да не се ебава с мене :(
BlueKnife
10-17-2009, 10:56
^
Ами предполагам че някой ще кажат да се обличам по-добре за да не се ебава с мене :(
.. което отново ме връща на въпроса защо е пусната темата след като сама знаеш и имаш предположения какво ше ти отговорят..
aloveyou
10-17-2009, 11:07
Оо изобщо не я слушай...Всеки си има вкус..
Съгласна съм с AraBella
О.о тая кифла да си завре тъпото мнение отзад.Изобщо не я слушай.Щом ти харесва да се обличаш така-обличай се.Аз не намирам нищо фрапантно в облеклото ти.И аз се обличам така,но никой не ми е казвал,че съм твърде шарена.
О.о
абе майна обличай се както искаш... кажи и че и цървули да си сложиш пак ще изглеждаш по-добре от нея ... .
Да не ти пука бе.Аз обожавам да се обличам ярко и шарено,в стила ми е.Не се влия от мнението на другите и от това как се обличат те.Недей и ти. :wink:
Complicated
10-17-2009, 13:06
К'во ти пука? Нека говори каквтото си иска. Да гледа себе си, не другите.
В моя клас една, 'дето си разменят дрехите с едни други от класа вика, че съм носела една тениска постоянно, а аз съм я обличала 4-5 пъти най-много. :razz: :razz:
nicolepcd
10-17-2009, 13:12
Имаш баси якия стил \:D/ Важното е, че на теб си ти харесва, а тва, кво мислят другите си е тяхна работа ;)
трябва да се повлияшеш разбира се, за какво ти е собствено мнение и стил, чуждото е по-важно.
^
Аве ако и кажа такова нещо тая ще ме закопае 339889032 метра под земята :(
^
Не знам майна за моя пост ли говориш майна....ако е ще ми обясниш ли кво може да ти направи тая кифла?!
Snickers
10-17-2009, 14:17
Стила ти е много хубав..
Просто и кажи, че не си и искала мнението и точка.
^
Не знам майна за моя пост ли говориш майна....ако е ще ми обясниш ли кво може да ти направи тая кифла?!да за твоя пост говоря :) ами може да дойде да ме удари и аз да и отвърна и тя да викне цялата махала .. :(
Мен пък ме кефи,мразя кифларските начини на обличане,кифлиата може да продължи да го духа.
^
Не знам майна за моя пост ли говориш майна....ако е ще ми обясниш ли кво може да ти направи тая кифла?!да за твоя пост говоря :) ами може да дойде да ме удари и аз да и отвърна и тя да викне цялата махала .. :(
Според мен нищо не може да ти направи майна но ти знаеш...бтв на колко си, как ше те бие само щото си и казала че се облича като краварка ?
^
Според мен нищо не може да ти направи майна но ти знаеш...бтв на колко си, как ше те бие само щото си и казала че се облича като краварка ?14 :oops: ama wsi4ki q znaqt 4e e welikata w daskaloto a e samo 8-mi klas t.e ot moq :x
остави ги кифлите ..
те са тъпи безмозъчни същества
облеклото което описваш е напълно нормално и хубаво
и аз обичам да се обличам цветно .. не ми пука чуждото мнение ! [-(
^
Според мен нищо не може да ти направи майна но ти знаеш...бтв на колко си, как ше те бие само щото си и казала че се облича като краварка ?14 :oops: ama wsi4ki q znaqt 4e e welikata w daskaloto a e samo 8-mi klas t.e ot moq :x
а на теб пука ли ти какво мисли за теб, за обличането ти и т.н
най-глупавото нещо което можеш да направиш в този случай майна е да се обличаш както тя иска
^ i za twa ще се обличам както си искам 8) нека я е яТ :oops:
Повече от 3 цвята дрехи на ведниж не обличай . Щото е смешно .
^ i za twa ще се обличам както си искам 8) нека я е яТ :oops:
я дай скайп
^
да ама аз не влизам :D
айди ся айди ся немойш ме излага :)
bebeeeeee
10-17-2009, 18:38
и не мога да я разбера тая смотана кифла за кво ти държи сметка!? ще си се обличаш както си искаш тва е обличане за едно даскало!
^
айди ся айди ся немойш ме излага :)сериозно
само през деня влизам 8) ти какво си
асл :-o
^
айди ся айди ся немойш ме излага :)сериозно
само през деня влизам 8) ти какво си
асл :-o
дай ми скайп шсе разберем :-P мъжко съм 14
ne, Ди ще се кара 8)
eee :( *sadface*
XxPsychicSuicidexX
10-18-2009, 13:00
Абе според мен изобщо не трябва да ти пука... :?
cookie_master
10-18-2009, 13:06
Aз пък по принцип се обличам много шарено.Вчера бях с бели кецове,черен суичър,бяло и червено тениска,розово яке и черна чанта.Вървя си с едни приятелки облечени по-шарено и от мен и някакъв ни вика:Ейй кифли! :shock: .И решил,че сме кифли,защото се обличаме шарено :shock: .
По темата:Не трябва да се влияеш разбира се.Остави ги други да се обличат както искат.Ако на теб ти харесва да се обличаш така,обличай се !
anonimchetou
10-18-2009, 13:23
ти избираш какво да обичаш как защо и със какво да съчетаваш. Мнението на тая идиотка да не те инетересува.
Тая е неква много заблудена.. :? В мойто даскало най-големите киоли не могат да съчетават цветове..а като се заобличат в един цвят..направо..ужас..обличай си се както искаш и ако ти каже нещо,й смъкни малко самочувствието.. :-)
DevilWish
10-18-2009, 15:58
Всеки има собствен стил на обличане.Освен това ако тая "кифла" е толкова назад с модата може да си отвори очите и да види какво става в другите страни.Живея в Белгия ,тук колкото по-шарен толкова по-добре.Не се отнася за всички, но все пак много се използват от тези флеши (нз дали на бг е така) цветове.Имам в предвит изкрящо зелено , изкрящо синьо, лилаво и тн. ;)
Не се променяй ,заради някакво момиче.
Благодаря на всички за съветите :) Ще се постаря да не ми пука за нея :booooomb:
А пък днеска ще си ходя на даскало със черни дънки лилава рокля и бели кецове :oops: роклята е до коленете, но пък добре са съчетани :-P
asp1r1n94
10-19-2009, 11:20
и по пижама да отидеш тях к`во ги грее
ъъъъ... живота ме е научил на никого да не вярвам... на тебе щом ти харесва, на тебе щом ти е удобно така... другите ако щат да странят от тебе... мнението на останалия дроп не е важно