PDA

View Full Version : дядо и баба

vesinka899
10-17-2009, 12:30
Понеже единия ми дядо вече не е сред живите изпитвам някаква голяма празнота!Това е част от живота всички рано или късно ще умрем,но не мога да се примиря с това че го няма.Той много ме обичаве както и аз него и винаги ще го нося в сърцето си!
Имам две баби и един дядо.Изпитвам някакъв страх от смъртта на най близките си хора.Не искам това да се случи.Как да им покажа че ги обичам и че са ми много мили...
Най-искрено ви моля да не говорете глупости, ако ви се стори тъпа темата

monkata95s
10-17-2009, 19:48
ами... както го чувстваш ... покажи това което ти идва от сърцето . не става някойда ти каже как да им покажеш :-)

aniie
10-17-2009, 20:19
Ами и аз обожавам нашите (баба ми и дядо ми) ..въпреки,че често се карам с тях..
все пак опитвам да се държа мило или с някакви жестови да им показвам,че наистина ги обичам,колкото и да вдигаме скандали.. (ама то и как няма..тея хора са с разбирания от 1ви век :-x :-x ..квото и да им кажеш те винаги сравняват с ПРЕДИ ;@@@ и хипер мн ме нервят. . а аз и живея при тяях. . ) понякога им рисувам нещо =д ..
или подаръции...нз ,,винаги различно.. : )
Но мисля,че каквото и да им подариш няма да е толкова скъпо,колкото думите ,които ще им кажеш . .
Опитвай се като разговаряш с тях да им покажеш,че наистина ти пука и че ги обичаш много,много . . въпреки всичко! : ) накарай ги просто да се почувстват обичани :-)

mrtn
10-17-2009, 20:21
Старите хора обичат, когато техните внуци или внучки им помагат в работата, или просто ценят труда им. Винаги им помагай, когато трябва и не ги отбягвай, а те знаят че ги обичаш много със сигурност! :)
Те са твои близки, едва ли някой знае как да им покажеш обичта си.. :)

green9
10-18-2009, 08:30
Важното е ,че много ги обичаш и съм сигурна ,че това си личи,когато си с тях,дори и само по погледа ти.Е,щом искаш да им го покажеш има доста начини,ако не живеете заедно ходи по-често при тях,казвай им,че ги обичаш,говори си с тях,споделяй им. :)

DevilWish
10-18-2009, 16:39
Моли се за тях.Моли се на Господ.Аз съм сигурна ,че те се гордеят с теб и ще те пазят там ,където са сега.Зная какво е да загубиш някой.Плачи си ,като ти е тежко, олеква.Ходи на гробищата ако можеш, но моли се на Господ за тях. ;)

petinkataaa
10-22-2009, 08:42
амии проста им го кажи това..кажи им колко много ги цениш и обичаш.. не ги обиждай и не се карай с тях :)

Ne7w0rK
10-22-2009, 16:07
гадно е да загубиш някой :? днеска една саученичка и се обадиха че баба и е починала тя мнооого плака .. по добре им покажи че ги обичаш :) както казаха покажи им че ги цениш защото се пак те са се грижили за теб и са направили много други неща :)

BrainlessROCKBABY
10-22-2009, 17:55
Понеже единия ми дядо вече не е сред живите изпитвам някаква голяма празнота!Това е част от живота всички рано или късно ще умрем,но не мога да се примиря с това че го няма.Той много ме обичаве както и аз него и винаги ще го нося в сърцето си!
Имам две баби и един дядо.Изпитвам някакъв страх от смъртта на най близките си хора.Не искам това да се случи.Как да им покажа че ги обичам и че са ми много мили...
Най-искрено ви моля да не говорете глупости, ако ви се стори тъпа темата

същата съм.

liim0nka
10-23-2009, 18:20
Примерноо.. споделяй им как си прекарала деня сии...разкажи им кое те е развеселило, похвали се за хубава оценка..хмм :-o ..примерно гушвай си ги от време на времее..те ще оценят всеки твой жест