View Full Version : HELP..!
irr3plac3able
10-17-2009, 12:57
Имам съчинение за домашна по българси език .. но нещо не мога да измисля нищо .. някой може ли да помогне илии да даде някаква идея .. темата е Нужни ли са ни спомените.. спомените? .. спомените за миналото ии какво е това спомен? :smt026 8-[ 8-[
irr3plac3able
10-17-2009, 19:38
ари дееееееееееее
LoveRetroMusic
10-17-2009, 20:13
нужни са.
BallFace
10-19-2009, 09:57
Апфф и аз днес имам за това да пиша :booooomb: 8-)
Апфф и аз днес имам за това да пиша :booooomb: 8-)
Ако ти си тоя на снимката не се учудвам що авторката не ти отговаря :lol: :lol:
Unendlich
10-19-2009, 12:14
Да, определено са ни нужни. Винаги има неща, които ни носят тъжни и весели неща, според мен със спомените се живее по-добре.. какъв би бил смисълът от това да живееш ден за ден и да си като робот ?! :smt003
DesireToFire
10-19-2009, 12:55
За да има за какво да живееш, защото хубавите неща си отиват и ни остават само спомените. Пф, днес ми я няма нещо музата, сори :-o
prosto_edin_chovechec
10-19-2009, 14:40
8) 8)
Момичето май иска готова работа не насоки 8-)
irr3plac3able
10-19-2009, 17:14
хаха не .. не искам готова работа ;) просто искам малко помощ и почвам да се ориентирам горе долу апък ти щом мислиш, че искам готова работа ми напиши домашната и без тфа ми е за сряда ;)
MpFaShIoN
10-19-2009, 17:21
Спомените са неизменна част от всеки човек.Те му припомнят и добрите и лошите неща ,които са му се случвали.Връщат го към миналото му, напомням му какъв е бил и какъв е сега.
В трудни моменти всеки се отдава на своите спомени ,с надеждата те да го накарат да се почувства по добре.Спомените съдържат в себе си сила,емоции,чувства.Човек живее със своите спомени докато е жив.Те са неизменна част от житейския му път.Спомените често пъти ни помагат да осъзнаем грешките си и да не ги повтаряме за в бъдеще.В студени дни, пак спомените ни връщат в детството ни ,когато там някаде край камината ни е било топло.Когато сме наранени ,отново те ни връщат далече в миналото ,където и когато сме били обичани.Живота ни е низ от спомени важни или не те ни правят това което сме.Макар и спомените да са част от нас,не трябва да забравяме че в спомените не бива да се живее,защото те принадлежат към миналото ни...миналото в което започваме да живеем и бъдещето за което просто съществуваме.
Хмм за това се сештам в момента... кратко е но мисля че ще ти помогне,като те насочи върху какво да разсъждаваш... ако го поразтеглиш малко ще се получи :wink:
irr3plac3able
10-19-2009, 17:23
мерси много .. мсиля, че ще се справя :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
хаха не .. не искам готова работа ;) просто искам малко помощ и почвам да се ориентирам горе долу апък ти щом мислиш, че искам готова работа ми напиши домашната и без тфа ми е за сряда ;)
Аз мога да ти помогна ;) с готово съчинение с единствения проблем че повече от 5 няма как да ти пишат 8-) - затова ще се въздържа 8)
irr3plac3able
10-19-2009, 17:58
хах миии тииии ако искаше толкооова да помогнеш ше ше да го напишеш а няяше да даваш съвети ..
нужни са.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: +1