PDA

View Full Version : проблем с целуването

Savannah
10-17-2009, 16:09
здравейте, досега само с едно момче съм се целувала (доста пъти), обаче нито той, нито аз бяхме особено опитни... та... как да го кажа, целувките ни бяха някакви прекалено лигави (в истинския смисъл на думата) и мокри :-D :-D :-D
та тая седмица ще се срещам с едно момче, което много харесвам, и най-вероятно ще се целуваме, тъй че... обяснете ми нещо относно правилното целуване... :lol: :lol: :lol: знам, че звучи тъпо и смешно, знам, че всичко става с опит, ама влезте ми в положението :(
виждала съм как някои хора се целуват супер дискретно, искам и аз така бе! :D пък с предния човек като заизвадихме едни езици, като се олигавихме целите :? ужас
опитайте се да ми обясните и да ме просветлите малко :Д
темата НЕ е ебавка, наистина съзнавам, че е тъпа, но се нуждая от помощта ви, супер много харесвам това момче. :(

Marinchety
10-17-2009, 16:25
езика не е за вадене на сливиците ... не е нужно да го буташ целия :? наистина всичко става с практика, но ако момчето с което си решила да се целуваш сега е по-опитно в целувките гледай да го следваш и да се нагодиш на неговия начин

AlokiNn
10-17-2009, 17:13
език А влиза в уста Б а език Б си седи в устата и чака езика Б да дойде когато език А влезне в уста Б език Б почва лекичко да облизва език А по дебилно не мога да ти го обясня ..
За олигофрени:
х1 буркан
х1 топче
пълниш буркана с вода слагаш топчето и въртиш езика

Savannah
10-17-2009, 17:26
да де, ясно, ама някои го правят... някак си засмуквайки
ох, зле съм, да става квото ще :Д
в тоя ред на мисли, пожелайте ми късмет на срещата :D
едит:
http://vbox7.com/play:84c71edb
ето така!!! съвсем леко и so-no-tongue :Д

Marinchety
10-17-2009, 17:32
:lol:

AlokiNn
10-17-2009, 17:32
Както си почнала всичко но НЕ и така http://vbox7.com/play:a2fb0fc8

Savannah
10-17-2009, 17:39
на вас ви е смешно ама на мен ми е супер притеснено :booooomb:
като се целувах с оня, даже около устните ни имаше лиги :? :o нормално ли е тва?
ей тва точно не го ща, пфф...
страх ме е :( :( :(

bojilow
10-17-2009, 17:44
на вас ви е смешно ама на мен ми е супер притеснено :booooomb:
като се целувах с оня, даже около устните ни имаше лиги :? :o нормално ли е тва?
ей тва точно не го ща, пфф...
страх ме е :( :( :(

Като се целунете го остави той да те води..
Не прибързвай.. От два пъти всичко ще е окей, няма от какво толкова да се притесняваш :P

Savannah
10-17-2009, 18:42
да, така и ще направя, само дано не реши че един вид го отблъсквам :-D
мерси много за съветите, чакам още

TheX
10-17-2009, 19:59
Значи като тръгнете да се целувате го захапваш и почваш да късаш.Лиги пускай колкото искаш ама после трябва да скриеш трупа :razz:

AlokiNn
10-17-2009, 20:01
Значи като тръгнете да се целувате го захапваш и почваш да късаш.Лиги пускай колкото искаш ама после трябва да скриеш трупа :razz:много gradual report си гледал

TheX
10-17-2009, 20:15
Значи като тръгнете да се целувате го захапваш и почваш да късаш.Лиги пускай колкото искаш ама после трябва да скриеш трупа :razz:много gradual report си гледал

Хах да.Тъкмо гледах тая част и като видях темата не се сдържах :D

infatuation
10-17-2009, 20:16
иам чувството че след тия постове всичко се постигна,освен да помогнеме на момичето : ) мацка.. когато те целуне просто следвай неговия език с върха на твоя .. всеки си има стил и с всяко ново момче е като първа целувка,защото незнаеш начина му на целуване ;рр според мен той дори няма да усети че той ти е един от първите :)

Savannah
10-18-2009, 08:16
мдам, мерси много
значи просто трябва да бъда себе си, пък ще се нагодя според неговото целуване лесно
хубаво е поне, че не съм срамежлива (да бе хаха) и нямам проблем с това, кой ще поеме първата крачка :D

Hilary_
10-18-2009, 08:36
хъх кофти .. :D :D та по темата ..

1 не си отваряй много устата все едно ше лапнеш голям .. залък :D
2 не си пъхай езика до сливиците му .. някои хора се целуват само с "връхчетата" на езика ..
3 нека целувките не са от сорта на 20-30 минути .. :lol: по кратки, но по чести ..

п.с. наистина опитай да "изтръгнеш" този навик, защото изобщо не е приятен ... 8-)

d1mozaza
10-18-2009, 10:02
Много е кофти да целуваш момиче с гланц или червило.. се 1 ядеш праскова :x

Rhype
10-18-2009, 10:18
хъх кофти .. :D :D та по темата ..

1 не си отваряй много устата все едно ше лапнеш голям .. залък :D
2 не си пъхай езика до сливиците му .. някои хора се целуват само с "връхчетата" на езика ..
3 нека целувките не са от сорта на 20-30 минути .. :lol: по кратки, но по чести ..

п.с. наистина опитай да "изтръгнеш" този навик, защото изобщо не е приятен ... 8-)

Личния ми рекорд е около 50 минути :D

Hilary_
10-18-2009, 18:52
Личния ми рекорд е около 50 минути :D

съчувствам ти .. :( :( 8-)

Dark_Angel_F
10-18-2009, 18:56
Оххх това ми напомня на мен преди доста време :D Бях в същата ситуация... но когато се целунахме с момчето сякаш знаех какво да правя и се получи невероятна целувка.... дори една от най - хубавите до сега , нищо че не се получиха нещата с това момче. Просто се отпусни затвори очи и не зяпай сякаш ще му лапаш главата и не изследвай сливиците му с език.... и в случая щом се чувстваш неуверена го остави той да те води .

BePoHuKa
10-18-2009, 19:15
Много мнения, много съвети, но не видях като че ли никой да ти казва какво всъщност е простичкото решение на лигавите ти целувки. :) Когато се целуваш с момчето, единия слага езика си в устата на другия ИЛИ се срещат някъде по средата. Когато се докоснат езиците, леко започни да галиш връхчето на езика му, а не да се преплетат напълно. Тук идва и ключовата част!!!

КОГАТО СЕ ЦЕЛУВАТЕ ПО-ДЪЛГО, СЕ ОТДЕЛЯ СЛЮНКА, (КАКТО И КОГАТО СИ СТОИШ СЪС ЗАТВОРЕНА УСТА) КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВОДИ ДО МИСЪЛТА, ЧЕ КОГАТО УСЕТИШ, ЧЕ СЛЮНКАТА В УСТАТА ТИ СЕ НАСЪБИРА, ТРЯБВА ДА Я ПРЕГЛЪТНЕШ ( КАКТО КОГАТО СИ СЪС ЗАТВОРЕНА УСТА) !!!

Това е нещо като неписано правило на френските целувки - всеки си поглъща слюнката и по този начин тя не става лигава.. ако искаш направи следния тест - иди в кухнята, вземи една лъжица и си я сложи в устата. Стои малко така и скоро ще усетиш нуждата да преглътнеш в следствие на слюнкоотделянето. Същата работа е и със целувката.. ако не преглътнеш, ще се олигавите целите. Колко е дълга целувката няма никакво значение... ;) Айде успех и пробвай номера с лъжицата :)

marsella
10-18-2009, 21:58
език А влиза в уста Б а език Б си седи в устата и чака езика Б да дойде когато език А влезне в уста Б език Б почва лекичко да облизва език А по дебилно не мога да ти го обясня ..
За олигофрени:
х1 буркан
х1 топче
пълниш буркана с вода слагаш топчето и въртиш езика

Разбии ме :lol: :lol: :lol:

hahavteen
10-19-2009, 09:37
Тц тц тц... Колкото повече слюнка отделяш толкова по-силно желаеш партньора си! Това е както с яденето - ако си много гладна и ти сложат любимото ти ядене пред теб дали няма да ти се напълни устата със слюнки а? Така че това че целувките ви са мокри не е лош знак, просто преглъщай по-честичко за да предотвратиш прекаленото олигавване :D

daehuu
10-19-2009, 09:46
Ай стига сте и давали акъл... Сега чакаме да каже как е минала срещата :)

vellvet
10-19-2009, 16:45
http://vbox7.com/play:f759e5ed&al=1&vid=

Savannah
10-19-2009, 17:04
^ ахах, точно така както почват да се целуват НЕ искам.
обаче баш накрая целувката стана такава, каквато аз искам – без езици на показ, без лиги (явни и на показ)
точно така искам :(
оф, вие оставете, ми май няма да има среща :cry: :-k ](*,)
и все пак коментарите ви са полезни, това не е единственото момче ;D

daehuu
10-19-2009, 19:05
^ ахах, точно така както почват да се целуват НЕ искам.
обаче баш накрая целувката стана такава, каквато аз искам – без езици на показ, без лиги (явни и на показ)
точно така искам :(
оф, вие оставете, ми май няма да има среща :cry: :-k ](*,)
и все пак коментарите ви са полезни, това не е единственото момче ;D

Защо бе, какво стана? Верно има и други ама що пък да не е тоя :)

Savannah
10-19-2009, 19:13
всичко отиде на майната си...
не че сме гаджета или нещо такова, ама... търсеше ме известно време после забрави за мен.
та не ми се вярва да излезем :?

daehuu
10-19-2009, 19:40
не че сме гаджета или нещо такова, ама... търсеше ме известно време после забрави за мен.

Я сега кажи от къде си да дойда да пробваш с мен целувката как ще е :)

marsella
10-19-2009, 20:56

Я сега кажи от къде си да дойда да пробваш с мен целувката как ще е :)

Не си от директните обаче :D кефиш :grin:

elito0o0o0
10-19-2009, 21:04
Остави се на течението да те води :lol: Според мен не се изисква някво голямо усилие... Де да знам ся... ще се опрайш.. :lol:

daehuu
10-20-2009, 07:40
Остави се на течението да те води :lol: Според мен не се изисква някво голямо усилие... Де да знам ся... ще се опрайш.. :lol:

Само преебаваш работите, течението тря да я доведе до мен. :)

Savannah
11-06-2009, 16:05
ХОРА, ИЗЛЯЗОХМЕ, ПРЕГРЪЩАХМЕ СЕ, ЦЕЛУВАХМЕ СЕЕЕ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО! :grin: :grin: :grin:
прави сте, въобще не помислих за това как е правилно да се целуваш през цялото време... то идва отвътре, когато харесваш човека, когото целуваш
беше зашеметяващо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

HristoGavrilov
11-06-2009, 16:12
Честито, радваме се за теб! :)

djuki
11-07-2009, 17:36
ХОРА, ИЗЛЯЗОХМЕ, ПРЕГРЪЩАХМЕ СЕ, ЦЕЛУВАХМЕ СЕЕЕ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО! :grin: :grin: :grin:
прави сте, въобще не помислих за това как е правилно да се целуваш през цялото време... то идва отвътре, когато харесваш човека, когото целуваш
беше зашеметяващо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:така е ... с времето започваш да правиш и някой запазени трикчета , но то ще си дойде само

Neopitom3na
11-08-2009, 11:39
аз пък мисля, че с всеки човек започвам да се уча на ново :P

Blo0dSuGaR
11-09-2009, 15:10
Води се по него.Поне аз винаги така правя

loffgame
11-09-2009, 18:58
Хехе честитоо :grin:
То и аз бях на първата си среща..сещах се че все пак ще трябва да го целуна ама КАК !??!? Та бях толкова непохватна... и накрая взех че яидях каква тигрица съм :D Целувката ми беше.... много луда :D ама си беше добра,че чак момчето остана :shock: и искаше ощеее :grin: Та така... :grin:

Gigi1302
11-15-2009, 17:11
Супеер, честито!!:) Само жалко за daehuu, остана на сухо. :-D

Teese
11-16-2009, 14:01
Абе нямаш ли някоя по-нахакана и опитна приятелка да ти предаде малко практика??? :D :D Не,че нещо ама..за добра кауза ще да е :-D

BlackEyed
11-22-2009, 21:30
Ем,аз лично бих могла да ти помогна с натрупания от мен опит,който не е особено голям,но е на средно ниво.Намирам за сладко преди да започнете да се целувате да захапеш долната му устна,но съвсем леко и закачливо.След това бавно вкарваш езика си и внимателно докосваш неговия,а и може да го 'засмучеш',но не целия,а само върха,защото ще се олигавите жестоко. :D

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 08:45
ами ... при положение,че си се целувала много с първото ти момче..би трябвало вече да не се лигавиш... Спокойно,ако този с който се целуваш,се целува добре,няма да бъде много лигаво той ще одържа фронта :D просто...дръж езика..си вътре в устата му...не ближи носа му :D впий твоите устни в неговите и си играй с езика му ;) освен това целувките не е нужно да са само с език,има някои които са само с устни и точно те мгоат да бъдат супер страстни и чувствени и възбуждащи ;). Целуването е инстинкт ще го осъвършенстваш не се бой,човек ссе учи докато е жив. Ако пък се изложите,можете просто да се посмеете ии да практикувате пове4ко,за да се научите :-D

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 08:47
Ем,аз лично бих могла да ти помогна с натрупания от мен опит,който не е особено голям,но е на средно ниво.Намирам за сладко преди да започнете да се целувате да захапеш долната му устна,но съвсем леко и закачливо.След това бавно вкарваш езика си и внимателно докосваш неговия,а и може да го 'засмучеш',но не целия,а само върха,защото ще се олигавите жестоко. :D

това със засмукването го анправи много леко и нежно,защото има хора,които ги боли когато им засмучеш езика..а иначе аз лично мога да зсмуча целия език ебз да се олигавя xD . :-D даже за тъшак съм правила и свирка на език :razz: ама това ве4е е върха на олигофренията. а можеш да засмучеш също така много нежно долната му устна,това също възбужда някои момчета :)

NeedPassion
11-23-2009, 09:30
Where we gradually.... report :D

аз пък мисля, че с всеки човек започвам да се уча на ново :P
В крайна сметка всеки има различен стил при целуването :)

bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:36
:lol: Ей честито ти 8)

c0ci
11-23-2009, 09:46
моят съвет е да се оставиш на чувствата си :-)

MyNameIsDidi
12-02-2009, 08:26
омг :-D