View Full Version : недоизживяна любов..
moneycomeme
10-17-2009, 20:04
Добър вечер съфорумници!Искам ми се да споделя нещо с вас,тъй като ме мъчи и на друг не мога да го кажа...Преди две години,едно момче ми показа какво е любов,накара ме да се докосна до приказния свят,да разбера какво е истинското значение да думата ,,любов,, ....Не ходихме много време-3 месеца бяха,но бяха най-невероятните дни в живота ми....най-запомнящите се.Абсолютно всеки ден бяхме заедно,повечето време дори прекарвахме сами и ни беше толкова забавно..бяхме си самодостатъчни!Зарязахме приятели,зарязахме всичко и се отдадохме на истинското-нямаше сълзи,нямаше караници,нямаше лоши думи и поведения...Бешее..нереално! Той ме познаваше такава,каквато съм и ме харесваше такава...Беше невероятно мил,внимателен,обичащ..прос то дори,когато си спомням отделни моменти наши усещам един задух в гърдите,все едно недостиг на кислород.....Е,да но нали някак трябваше да приключи всичката тая красота.Аз скъсах с него.Каза нещо,което не трябваше и просто срязах всякакви отношения с него-не съм просто горда,горделива съм и това тогава ми изигра не лоша шега,а съдбоносна!Срязах връзки с него,блокирах го,изтрих му номера,не го изслушвах,когато ме намираше да говорим.Преследваше ме няколко месеца и в училище и в компанията...просто всичко се извъртя и то зареди мен...Той нямаше вина...Минаха месеци..Намери си друга приятелка.Такава,каквато явно повече го оценя от мен!До ден днешен са заедно и аз съм щастлива,че той е намерил човека,който да го обича,както заслужава...но ме боли,че не успях това да съм аз...Наистина боли,това не е обикновената болка-а усещане за напускане на жизнените сили,усещане за немотивацията в живота....Сълзите дори в момента напират да изкажат чувствата ми..Никога няма да простя на себе си,че единственото момче,което ме разбираше и обичаше зареди това,което съм,не просто оставих да си тръгне,а прогоних от живота си...Миналото лято се засякохме на един купон,понапих се(както изключително рядко правя) и не издържах и му казах,че го обичам...Той ме погледна прегърна ме и поплакахме.Поплакахме за това,че съм глупаво момиче,което не знае какво иска,за това че още се обичаме и след това ме целуна по челото,както често правеше преди...В днешна дата знам,че той има чувства към мен,въпреки че говори колко ме мрази...Но той си има прекрасна,наистина прекрасна приятелка..И не мога и не искам да ги разделям,а и няма да го направя..Нито той,нито тя заслужават аз да преча на една тяхна си неповторима любов...До сега ми стигаше да изляза на двора на училище и да го видя,да видя че е добре,усмихнат...и някак и аз се чувствах добре...Но осъзнавам,че тази година той си заминава ...А нямам възможността да му кажа едно: ,,Обиччам те,прости ми,че постъпих така глупаво и пропилях нещо истинско,благодаря,че ме научи кое е истинското и за кое трябва един ден да се боря....,,..И вероятно никога няма да му го кажа,не защото нямам смелостта,а защото вече няма смисъл да връщам стари рани....Истината е че всяка сутрина ставам с мисълта,че той е щастлив и всяка вечер заспивам с мисълта,че той никога вече няма да е с мен и никога нещата няма да са както преди...Давах си време,казах си,че ще го забравя..Излизах с много момчета,наистина много.Дадох си шанс с няколко от тях,не се получи.Никога няма да си простя,никога никога няма да си простя това,което сторих....За мен сега е важно той да е щастлив,а той е ...Аз рано или късно ще намеря също щастието си,но искам драги читатели,ако наистина обичате половинката си...Нищо на тази земя не си струва да ви раздели,ако и двамата се обичате истински и сте си го доказвали..Не правете моята грешка...Благодаря искрено на тези,които имаха търпението да прочетат моята лична история на недовършена любов...Ценете,това което имате,не го пропилявайте като мен! :) бтв..сбърках разделите... :(
1) Издай книга или направи филм - ще изкара пари
2) Сега сериозно сама си се прецакала
# Няма какво да правиш..
* На колко години си
- Всичко ще мине с времето рано или късно ;)
moneycomeme
10-17-2009, 20:11
Aми на 17 години съм...да да знам,че вината е изцяло моя :) Просто исках да го споделя някъде..
Е на 17 години е гадно защото като гледам си сериозно и зряло момиче и не заслужаваш точно това.. просто му го кажи да не ти пука за другото момиче по добре е да се опиташ и примерно да си с него а не само да го гледаш от сстрани как е с друго момиче и да си мислиш че това си ти
moneycomeme
10-17-2009, 20:16
AМи наистина няма смисъл да разбивам година и половина връзка.....най-малкото,което мога да направя сега след болката,която и на него бях причинила е да стоя настрани.. :)
Абе айде стига глупости... никой няма да ти се сърди
казваш че има чувства към тебе ти към него ама не сте заедно.. все по някакъв начин ще го преживее другата... така се мъчиш себе си защото го харесваш него защото те харесва и другото момиче защото не е обичано
NightGuardian
10-17-2009, 20:23
fuck em all не го мисли
moneycomeme
10-17-2009, 20:25
Тука не става дума за мен,не мога да мисля само за себе си..Няма да мога да го направя,преди това момче имах болезнена връзка,при която най-близка моя приятелка ми беше взела приятеля,но това е съвсем различна история и от тогава си казах,че това на никое момиче няма да го причиня..а и не съм такъв тип момиче..Не вярвам да не я е заобичал,толкова време са заедно....Просто ще си чакам времето да минава и вероятно от другата година,когато няма да го и виждам нещата надявам се да отшумят.. :) Същност благодаря за надъхването,но целта на темата ми не е да ми помогнете-защото няма как, а да прочетете историята ми...и да не я преповтаряте..
В днешно време се срещат рядко такива истории ;)
Историята наистина е много истинска, заредена с чувства.. разбирам, защо си почувствала нужда да споделиш - всъщност била съм в подобна ситуация преди. Неприятно е, мтого и понякога от една изречена дума, от един жест може да се прецака цяла връзка, градена с години.. Просто така се устроени хорат.
Определено си права, че след като ти си го оставила не би било много правилно сега да се намесиш във връзката му, особено щом смяташ, че е щастлив - колкото и болезнено да е, по-добре го остави да си върви - винаги ще го помниш, макар, че чувствата ще отшумят, но това ще ти е и един вид обица на ухото за по-нататъшни връзки ;)
Успех!
Маце,късно е,едвам го дочетох тва до половина... :-o
anonimchetou
10-18-2009, 05:49
ето на . Ей тва вече си е нещо по истинско наситено с тъга по нещо изгубено.. ии болка. . . Четейки историята нещо в мен трепна , усеща с е болката с която е писана или по точно болката в думите ти. Харесва ми това че разсъждаваш много трезво. Ся ако беше някоя друга или щеше да тръгне да умира или щеше да ги раздели. Е да, ама не става така. Както ти казваш по-добре е да стоиш настрана и да не се връщаш назад.. Първоначално си казах " ее щом и той има още чуства към нея що не му каже може да се съберат, все пак са имали голяма любов.." Ама след това се замислих че си напълно права. Трябва да се раздваш че си осъзнала че трябва сега да го оставиш да си живее живота.
mechtaq_za_teb
10-18-2009, 08:15
AМи наистина няма смисъл да разбивам година и половина връзка.....най-малкото,което мога да направя сега след болката,която и на него бях причинила е да стоя настрани.. :)Според мен си права. В крайна сметка той е продължил напред и няма да спечелиш нищо, ако тръгнеш да го разделяш със сегашната му приятелка. Запази хубавите спомени и продължи напред. Както каза сама:ще срещнеш своето щастие. И да, така е. И най-вероятно е по-скоро от колкото си мислиш. Успех! :)
Мацка, в същата ситуация съм, само че аз съм момче и нараних така гадно едно момиче. Мога да пиша хиляди редове за моя проблем, ама само ще кажа, че беше абсолютно същото както е било при вас и отново не беше дълга връзка и аз провалих всичко. Както и да е, това е твоята тема няма да се впускам в романи. Мисълта ми е, че ти много правилно размишляваш и съм сигурен, че не искаш съвет от никой от нас, защото ти сама знаеш отговора, а и си го написала в първия ти пост. Успех в живота, дано срещнеш час по скоро нова любов. :)
Lincheto
10-18-2009, 08:18
Много хубаво си го написала.. Съчувствам ти.
Повечето са бая егоистични, когато става дума за любов. Не знам...някак искам да си дадеш още един шанс с него.
До колкото разбрах - момчето е направило грешка и ти си го отрязала ,дори не си го изслушала ,и не си му дала шанс да ти даде обяснение.Игнорирала си го.Махнала си го от живота си.И сега съжаляваш.
Просто си се заинатила и си си изтървала шанса.И дори не се сети ,че можеше да го отрежеш и въпреки това да останите приятели ,пак да се виждате ,да си приказвате и др.
Не съм бил свидетел на историята - просто анализ на това ,което прочетох : ) Без нападки моля : )
smiirnoff
10-18-2009, 08:50
Но искам драги читатели,ако наистина обичате половинката си...Нищо на тази земя не си струва да ви раздели,ако и двамата се обичате истински и сте си го доказвали.
sladkish_14
10-18-2009, 10:19
:-#
Колко познато ,, макар и доста по - различно от моето.
От всички 'видове' любов, неизживяната най - боли !
Никога няма да го забравиш ..
Не знам, нещо ме кара да мисля , че един ден вие ще бъдете заедно.
moneycomeme
10-18-2009, 10:32
Благодаря за искрените отговори на всички от вас... :) Радвам се,че ме разбирате,мислех,че няма,но....И се радвам,че не подходихте към мен с нападки,защото вината беше моя. :)
moneycomeme
10-18-2009, 10:34
Да Rhype,напълно добре си разбрал,за какво говоря... :)
Дейба тая любоф :) Незнам какво друго да ти кажа,освен че човек се учи от грешките си.Най-боли когато знаеш,че си имал нещо и си го изгубил ей така за едното нищо.
sladur4etyYy
10-18-2009, 13:36
разбирам те и много добре знам какво е да си не просто горд, а горделив. самата аз съм такава и често ми се случва заради тая гордост и инат да си провалям взаимоотношения с хора (не само гаджета), да се карам с тях за глупости и т.н... и все пак- в момента посъпваш правилно, като не се намесваш.
Аз защо ли си мисля,че не е приключило всичко... Защо ли си мисля,че не е лошо да разбереш и да си сигурна той какво чувства към нея!? Не си ли струва да се бориш за любовта си ? Той със сигурност я обича.. Но от обич до обич разлика голяма... Няма значение колко време са прекарали заедно ! Важно е какво е изживял с нея за това време и какво с теб !
ако наистина обичате половинката си...Нищо на тази земя не си струва да ви раздели,ако и двамата се обичате истински и сте си го доказвали... :(
hamilcar
расъждаваш много хубаво и гледай напред с времето ще си го забравила докато не срещнеш истинcката си любов : ))
PainMonopoly
10-19-2009, 06:53
AМи наистина няма смисъл да разбивам година и половина връзка.....най-малкото,което мога да направя сега след болката,която и на него бях причинила е да стоя настрани.. :)И все пак човека все още има чувства към тебе.
Мисля, че това е признак, че връзката му куца и си струва да опиташ да се върнеш при него. Няма дори да е егоистично, защото очевидно и той това иска.
infatuation
10-19-2009, 11:37
И най-хубавата пиеса завършва с кървава сцена.. непомня кой го беше казал .. : )
Щом чак е и плакал, вероятно наистина има още чувства към теб. Въпросът е дали това е любов или само споменът от нея.
И аз съм на мнение да не се опитваш да си го връщаш. Не трябва да се опитваш да ги разделяш, защото всичко ще се обърне срещу теб рано или късно. Просто това не е начинът.
Той знае, че го обичаш и всичко е в негови ръце, след като ти си нямаш приятел в момента. Но дали ако пак се съберете ще е пак както преди...
moneycomeme
10-19-2009, 16:42
ESPIRIT Ти ме разбираш най-добре!Така мисля и аз! :)
InloveAgain
10-19-2009, 17:09
Това,което си написала..съм сигурна,че е повлияло на всеки един от нас,който е прочел темата ти. Написала си го толкова красиво и добре описващо .. има толкова нежност и любов и същевременно толкова болка.. болка от това,че не си успяла да направиш това,което си искала.
Мила,много е хубаво в днешно време да има хора,които да не мислят само за себе си,да помислят как ще се почувстват другите,тези,които с нищо не са виновни за случилото се,но недей да си причиняваш болка сама на себе си.Единственото,което ще ти кажа е,че тази любов просто трябва да се изживее.. и ако аз бях на твое място,щях да се опитам да поправя грешката,независимо какво ще ми струва това,защото ако не го направиш може това чувство никога да не отмине,никога да не си го простиш и винаги да съжаляваш,че не си го направила.Личи си,че го обичаш страшно много и въпреки,че не те познавам наистина историята ти ме трогна страшно много. И трябва да бъдеш щастлива. Той може да не е открил истинското си щастие в това момиче ,той сам знае защо е с нея и какво изпитва.Наистина съветвам те да му кажеш за чувствата си ,въпреки че ще нараниш момичето..но недей да поставяш щастието на другите пред своето собствено. Виж,можеш да му признаеш за чувствата си,за това че си сгрешила като си постъпила така с него,да видиш той как ще постъпи и точно по постъпката му ще разбереш дали обича това момиче.Ако ли пък не просто продължаваш,но ще знаеш,че си се опитала да промениш нещата,но просто не се е получило ;).
moneycomeme
10-19-2009, 18:15
Миналата година,както вече споменах на купона му признах,че още го обичам.....Ако той не обичаше приятелката си поне щеше да ми звънне...Но ето - мина повече от година и само,когато се разминем в училище или извръщаме поглед, или казваме едно безпредметно ,,Здрасти'' .....Наистина благодаряя за подкрепата,но нямам намерение да върша,каквото и да било с него.Приказката ни приключи.Споделям ви грешката си с надеждата,някоя или някой от вас да не бъде така безкомпромисен и окончателен...особено когато ОБИЧАМЕ.. :)