Влез

View Full Version : Не знам какво да правя

fakeSmileX
10-17-2009, 22:21
Историята започна преди месец и половина някъде..Аз и една моя приятелка - А., бяхме излезли по центъра да се разходим и видяхме три момчета, две от които бяха супер сладки. Запознахме се с тях, разменихме си скайповете и номерата.Тези момчета бяха от 'известните' в града и се учудихме, че ни обръщат внимание. Та писахме си по скайп, те ни звъннаха и се разбрахме да се видим.Отидохме на кафе, говорихме си и се оказа, че се харесваме с едното момче - Р. Излизахме и втори път, и трети.. след което Р. и приятеля му - Д. ни изтърсиха, че ако аз искам да бъда с Р. моята приятелка трябва да е с Д. Направо се опулих.. Та така , половин час ни обясняваха как са най - добри фр. и ако единия си харесал някоя, другия трябвало да ходи с приятелката и , иначе не можело.. Ние им казахме, че моята фр. не го харесва и няма смисъл. Р. ми каза, че ме харесва.Уж нямаше проблем, стана време да си тръгваме и Р. ме целуна. По пътя ми се обади и каза, че на следващия ден(15.09) ще ми се звъне да се видим.Ние обаче сме от едно даскало и го видях в двора и отидох при него. Питах го как е и какво смята да прави и каза, че ще ходи някъде с класа и после ще ми звънне да се разберем.Аз чаках ли, чаках, ама никакъв го нямаше. Оказа се, че той е приятел с едно момче, което много ме мрази и настройва всичките си познати срещу мен - трови ме, подиграва ми се..Писах му по скайп защо не ми се е обадил, а тои отвърна , че нямало смисъл да сме заедно, много гадно сме се държали с приятеля му и т.н. Каза да си помислим дали ще се променим и пак да му пиша.. Е, писах му - един ден, втори ден , трети ден - нямаше отговор. Когато ме виждаше казваше здрасти и ме подминаваше.Един ден бях на кафе с една друга приятелка, където бяха Д. и негови фр. Той ме гледаше някакво злобно и се обади на някой по телефона и пак ме погледна, ама този път подигравателно, злорадо..Сетих се какво става и точно след 2,3 мин Р. дойде с още едно момче и седнаха на масата при другите. Р. постоянно гледаше към мен и ми се усмихваше и аз му отвръщах с усмивка и тогава всички почваха да се хилят наглас. Усетих, че ми се подиграват. Пак му писах в скайп - не отговори.. След няколко дни - отново, този път ми писа.. Каза ми , че ми е обяснил, че не може да има нищо между нас, попитах го защо, а той отвърна, че ще говорим друг път, защото си ляга.. и от тогава нито ми е писал , нито съм го виждала.. Разбрах , че една от моя клас сега се зарибявала с него, а той казваше , че ме харесва . :cry: Знам, че го познавам от много малко време, но ми е гадно.. Защо постъпи така .. Не знам дали се нуждая от съвет или просто исках да споделя с някой. Мерси на тези, които са прочели темата. :-)

П.С. Извинявам се, че съм писала с толкова подробности! :-k :cry:

Di
10-17-2009, 22:24
Зарежи го,тоя е боклук!

beachy_bunny
10-17-2009, 22:27
Дори и да не се нуждаеш от съвет ще ти го дам ... Остави го .. с " известните момчета " не се занимавай ... те могат само да ти съсипят живота ... и да се подиграват с теб ... както той така и цялата му компания ... , но дори и той да не го иска .. приятелите му така ще извъртят нещата , че ...

haritov
10-17-2009, 22:43
мани го тоа има ги къде по-свестни?

Undertak3r
10-17-2009, 22:47
И аз несъм от т. нар. известни гъзарчета и се отнасям добре с всички по принцип, но с нахалните и досадните няма как иначе да се отървеш...
А ти в историята си показа, че не си го оставила да диша...
"каза, че ме харесва" - хаха ти на десет ли си? То отначало всеки може да ти хареса ама като те опознае ще си опича акъла...

yYniiKaLnAa
10-18-2009, 02:29
:shock: o0 тоя е "нещо не добре :D " зарежи го .. не си заслужава .. може би не те е харесвал и само са се ебавали.. :o няя смисъл да ти е гадно за такъф идиот.. Не плачи за нещо, което не плаче за теб :)

GodLovesYou
10-18-2009, 05:17
dick suckin whores?

anonimchetou
10-18-2009, 05:26
според мен ти не си добре . Още от началото на историята ти се досетих как ще завърши ама ти явно не си успяла.

Kukumqvka
10-18-2009, 08:24
Намери друг!

LoveRetroMusic
10-18-2009, 08:26
остави го ..

Neopitom3na
10-18-2009, 08:56
зарежи го

sl0w
10-18-2009, 09:14
Изглежда пич , оважава си приятелите , което е хубаво . Но да ти се подиграват цяла компания е малко гадно :( Така че по-добре го остави на мира .

swidinka93
10-18-2009, 09:22
Mани го тоя.

sladkish_14
10-18-2009, 10:04
Колко младо, наивно , глупаво момиче.
Ако бях на твоето място - този така щях да го нареда през всичките му приятели щеше да ми кипне.Как ще седиш и ще гледаш как тъпла момчета ти се подиграват ? и на всичкото отгоре ще му се усмихваш.
Детска работа.

Кога в този раздел ще почнат да пишат хора над 16 години ? :x

PsychologicalDisorder
10-18-2009, 10:41
умри. lol

moneycomeme
10-18-2009, 10:43
Момиче,нали знаеш защо са ,,известни момчета,, ... :) Няма смисъл да повтарям,онова което много от съфорумниците са написали,аз мисля като тях :)

kali1395
10-19-2009, 23:47
Омгггг, защо в раздела е необходимо да пишат само хора над 16г ? Той е за всички и ако не всеки може да се изразява като голям ,то същността е точно в това да му се покаже и помогне.Мацката просто е наивна-въпрос на характер и мислене ! Та ,по темата -измисли няк'фо номерче и му го върни тъпкано на тоя боклук , така хем известните повече ня'я се ебават с теб ,хем и на идиота урок ще дадеш.

FromAutumToAshes
10-20-2009, 05:35
Поредното заблудено момиченце... Welcome to reality :)