fakeSmileX
10-17-2009, 22:21
Историята започна преди месец и половина някъде..Аз и една моя приятелка - А., бяхме излезли по центъра да се разходим и видяхме три момчета, две от които бяха супер сладки. Запознахме се с тях, разменихме си скайповете и номерата.Тези момчета бяха от 'известните' в града и се учудихме, че ни обръщат внимание. Та писахме си по скайп, те ни звъннаха и се разбрахме да се видим.Отидохме на кафе, говорихме си и се оказа, че се харесваме с едното момче - Р. Излизахме и втори път, и трети.. след което Р. и приятеля му - Д. ни изтърсиха, че ако аз искам да бъда с Р. моята приятелка трябва да е с Д. Направо се опулих.. Та така , половин час ни обясняваха как са най - добри фр. и ако единия си харесал някоя, другия трябвало да ходи с приятелката и , иначе не можело.. Ние им казахме, че моята фр. не го харесва и няма смисъл. Р. ми каза, че ме харесва.Уж нямаше проблем, стана време да си тръгваме и Р. ме целуна. По пътя ми се обади и каза, че на следващия ден(15.09) ще ми се звъне да се видим.Ние обаче сме от едно даскало и го видях в двора и отидох при него. Питах го как е и какво смята да прави и каза, че ще ходи някъде с класа и после ще ми звънне да се разберем.Аз чаках ли, чаках, ама никакъв го нямаше. Оказа се, че той е приятел с едно момче, което много ме мрази и настройва всичките си познати срещу мен - трови ме, подиграва ми се..Писах му по скайп защо не ми се е обадил, а тои отвърна , че нямало смисъл да сме заедно, много гадно сме се държали с приятеля му и т.н. Каза да си помислим дали ще се променим и пак да му пиша.. Е, писах му - един ден, втори ден , трети ден - нямаше отговор. Когато ме виждаше казваше здрасти и ме подминаваше.Един ден бях на кафе с една друга приятелка, където бяха Д. и негови фр. Той ме гледаше някакво злобно и се обади на някой по телефона и пак ме погледна, ама този път подигравателно, злорадо..Сетих се какво става и точно след 2,3 мин Р. дойде с още едно момче и седнаха на масата при другите. Р. постоянно гледаше към мен и ми се усмихваше и аз му отвръщах с усмивка и тогава всички почваха да се хилят наглас. Усетих, че ми се подиграват. Пак му писах в скайп - не отговори.. След няколко дни - отново, този път ми писа.. Каза ми , че ми е обяснил, че не може да има нищо между нас, попитах го защо, а той отвърна, че ще говорим друг път, защото си ляга.. и от тогава нито ми е писал , нито съм го виждала.. Разбрах , че една от моя клас сега се зарибявала с него, а той казваше , че ме харесва . :cry: Знам, че го познавам от много малко време, но ми е гадно.. Защо постъпи така .. Не знам дали се нуждая от съвет или просто исках да споделя с някой. Мерси на тези, които са прочели темата. :-)
П.С. Извинявам се, че съм писала с толкова подробности! :-k :cry:
П.С. Извинявам се, че съм писала с толкова подробности! :-k :cry: