PDA

View Full Version : Да опитам ли?

stylo
10-18-2009, 12:21
не

Kukumqvka
10-18-2009, 12:29
Ми аз бих опитала.Не се знае к'во ще ти даде това обвързване,но е по-добре да пробваш,отколкото после да се питаш к'во е щяло да стане .. може би приятелите ти са прави :)

kobrichka
10-18-2009, 12:37
И аз бих опитала с това второто момче. Никога не се знае къде е щастиео, може пък точно това момче да те накара да забравиш другия. Може...всичко е възможно, но докато не пробваш няма да разбереш. :)

sladur4etyYy
10-18-2009, 12:38
много се впрягаш за второто момче. не искаш да се чувства като ''употребена и захвърлена вещ''? веднага те успокоявам- няма да се чувства така. то има само симпатии към теб, не е влюбен, а и едва ли ще се влюби толкова лесно, че да го боли до такава степен, ако все пак решиш, че не искаш да си с него. аз бих опитала. като се замислиш, нищо не губиш.

cookie_master
10-18-2009, 12:45
И аз бих опитала с второто момче :-|

moneycomeme
10-18-2009, 13:06
Бъди подготвена,че ако наистина имаш в главата си друго момче възможността за провал в бъдеща друга връзка е по-голямаа от обикновено.....Но все пак не ходи по утъпканите пътища-опитай! :) Иначе си много права за това с нараняването...Но винаги трябва да поемаш риска ако има дори 0,0001 % възможност това да бъде твоето момче...Като за възрастта си изглеждаш разумно момиче! (bow) :) :) :) Успех аз ти стискам палци!

kikityy
10-18-2009, 13:06
аз това лято бях попаднала в подобан ситуация .. т.е. харесвам едно момче от дълго време .. между нас за кратко имаше нещо .. после той се одръпна , а аз не успях да го преодолея .. дойде друг .. зарибявахме се .. зарибявахме се .. той явно имаше нещо към мен , а аз просто се опитвах да забравя другия.. всичките ми приятелки ме караха да тръгна с него .. също както явно и твоите .. аз пробвах .. но не успях да спра да мисля за 1вото момче и без да обясня нищо на никой зарязах 2рия.. сега момчето още има надежди , а аз се го режа.. кофти ми е за него .. но си харесвам другия .. и тъй като сам инат и докато не стане на мойто нe се отказвам .. си мисля че може да го имам (1вия). Но при всички е различно тъй че бих те посаветвала да говориш с втория , да му кажеш че може да пробвате , но без много ангажименти.. така ще си сигоран че няма да има наранени :) успех :)

guinessgirl
10-18-2009, 13:14
химикалко,имаш як аватар. 8-)

insane7
10-18-2009, 17:14
Можеш да излезеш с това второто момче, да го опознаеш. Кой знае, може и повече да ти допадне. А ако не, това, че сте излезли не означава, че непременно трябва да ходите. За въпростото първо момче.. щом 2 години си го обичала и всичко е било само на зарибявки не мисля, че ще стане нещо сериозно. Може пък и да греша, не ги познавам. Но и в двата случая ти желая успех и дано да избереш правилния път. :)

ShtrudeL
10-18-2009, 20:49
Бяха ми нужни първото и последното изречение само,та...
какво означава

''от мноого време"

и

"ПП на 15 съм."

?
брей...

sl0w
10-18-2009, 20:56
Нещо като думата "любов" не съществува . Аз искам него ? Ами той като не те иска ?
Аз лично бих им теглил майната и на 2-мата и ще си намеря ново момченце :-) В моя смисъл мимиченце 8-)

mArMaLaDkA
10-18-2009, 20:57
След време ще разбереш, че първия толкова си го и обичала... :-o

Neopitom3na
10-19-2009, 06:33
м може бии

aloveyou
10-19-2009, 10:09
Ми аз бих опитала.Не се знае к'во ще ти даде това обвързване,но е по-добре да пробваш,отколкото после да се питаш к'во е щяло да стане .. може би приятелите ти са прави :)

+1

FromAutumToAshes
10-19-2009, 10:40
Хората са го казали - От опит глава не боли ;)

sasha_90
10-19-2009, 10:45
Само аз ли НЕ БИХ опитала? :D

kali1395
10-19-2009, 23:26
И аз съм на мнение ,че трябва да пробваш по -близки отнощения със въпросния втори субект,което не е задължително да значи гаджета .
Важно е обаче да му разясниш да не очаква прекалено много, да не се вживява твърде във връзката ви и в никакъв случай не му давай повод да разбира колко значим е още за теб друг човек (представи си само колко ще му е гадно от това)

marichela
10-20-2009, 14:30
И аз бих опитала с второто момче.Така де, симпатиите могат да прераснат в любов.. :oops: