View Full Version : В какъв стил се обличате? Опишете облеклото което ви допада
anonimchetou
10-18-2009, 13:28
Така ако има така тема да има. Как се обличате? Спортно? Елегантно? или и двете? Опишете как по приницп се обличате и от какво се състои облеклото ви.
Качвайте снимки ако искате за да се видят по ясно предпочитанията ви.
Аз лично съм с кецове дънки или потури наи често. До скоро ходех с тениски и някво якенце от горе сега вече анорачета пак с якенце и такам : )
вие сте ; )
а ето и снимка -- > http://prikachi.com/users/sexylady/48D.jpg
нещо такова е моят стил ; )
а и май обърках разделите ама ко да направя заблях се..
DevilWish
10-18-2009, 16:01
Готин стил ;) :)
Аз се обличам според случая.Мога да бъда елегантна, но на училище избирам да ходя по-спортно.
Най-честно нося по-дълги дрехи, ризки ,дънки.Почти никога не нося рокли или поли.Не нося тениски ,с които да ми се вижда кръста ,корема или като седна цялото ми бельо или по-зле задни части да са на показ :-o .
Това е общо взето.
За обувки най-честно кецове.Напоследък се зарибих да ходя на токчета. . :) Но е по-рядко.
А и също по принцип една подходяща чанта към облеклото никога не е лошо ,но ако излизам просто някъде да седна и да си говоря с приятели ,не взимам чанта ,защото няма смисъл :)
Е май се описах доста подробно :)
petinkataaa
10-19-2009, 19:56
ммм по принцииип.. с дънки..понякога тесни,друг път шалвари,ама по-често са тесни..с някоя блуза и горнище и с кецове...нормално си се обличам,как ?!! 8-)
BrainPants
10-19-2009, 20:00
ми изсулен съм... :razz:
Кецове... панталони (по точно черни дънки :-D ) блузи (най често с якичка или Екичка нз как се пише :D ) Косата ми е нормална къса като за момче (без някви лигощини с упашки... бритони и така нататак ) По принцип гледам да съм в крак с модата :-D Що си описах и прическата ? :smt017
П.С-харесва ми как се обличаш :)
гола си ходя ,много съм модерна 8) .
ем спорто - елеганто .
някога съм баси му и говедото ,с кецове и дънки и широки тениски и тем подобни .друг път с ризи 8-) . но никога не слагам тениска ,коята да ми е къса и тясна ,че да ми се описва и показва сичкото :lol: ,аз квото имам да го показвам ще си го показвам направо ,така е баси шибаното .
не ми се снима ,мързи ме . :lol: и не носа фешънски и чалгарски изгъзици .
имам и горнища и ризи и пуловери 8-) .абе обличам се според настроението ми най.често ,друг път взимам квото ми падне и такааа
therichbitch
10-20-2009, 17:50
всякак, разнообразен ми е стилът, мога единия ден да съм с кецове и дънки, а на другия, да съм с рокля и висок ток, като цяло спортно-елегантно, но понякога ако ми хрумне- може и по- екстравагантно :)
Biskfitka
10-20-2009, 19:56
Мии спортно-елегантно-зависи от случая де...
За училище с дънки и блузка (като е студено и нещо по-дебело отгоре ;д ) ии обувки или маратонки (или ботушки през зимата и сандали с токче през лятото ) 8-)
Ако ще ходя на кафе или нещо такова пак г/д така...зависи къде отивам :D
kalashnik
10-20-2009, 20:19
Са последните няколко дни съм леко костюмар, първо в понселник така отидох на шега, защото искат да въвеждат униформи, но нещо взе че ми допадна, а и според другите много ми отиват по-спортните костюми и май това ще ми е стилът от сега нататък.
А преди бях фен на камуфлажните дрехи, но вече ми се струват еднообразни.
montana6
10-20-2009, 20:29
Само анцузи,суичъри и маратонки признавам аз. Най са ми леки и най-удобни, не ми затрудняват движението и гъвкавостта и винаги мога да върша всичко с тях (работа, спорт и др.)
miss_asi
10-21-2009, 10:15
Зависи от настроението ми и от мързела ми.Тъй като в училище сме с униформи,често ходя с панталон и риза.Ако не ме мързи дасе преобличам,с дънки (по мен,с ниска талия),някой потник (с деколте) или тениска.
Принципно така се обличам ---> http://sofianci.com/index.php?m=member&p=pictures&id=8077&sid=1532056&offset=2 http://sofianci.com/index.php?m=member&p=pictures&id=8077&offset=1
зависи ..
в повечето случай съм с някоя шарена тениска;суитшърт;дънки(мог т да бъдат прокъсани-обожавам ги ! ;дд) и кецове ..
всичко зависи от времето;мястото;настроение то :)
п.п.стилът на авторката е мноо як 8)
Емии различно, но най-често тениска,отгоре суичър, дънки и кецове :) :P :P
Аз също признавам само маратонки.Въобще не харесвам кецове,нито хора,които носят.Иначе маратонки,дънки и риза.Това ми е стила
Кърт Кобейн :D
смъкнат съм ,но вместо с кецове в повечето случаи цапам с баскетболни обувки и някоя oldschool ризка ако ме разбирате :D
CrAzYanDlaZy
10-21-2009, 20:24
дънки дънки дънки :grin: :grin:
мразя шалвари и не ме кехфят дънки с кръпки :o
най- вече нося тва, което ми е удобно ... основно дънки- светли, тъмни или черни и няква блузка ... най- често с надпис или щампа, не обичам едноцветни блузи. Обувки- кецове, гуменки [тип converse] или ниски черни обувки. Мразя високи токове. Това е основно ... поли не нося, само рокли и то само лятото. Обичам да си измислям собствени комбинации. Обичам да съчетавам блузи с дълъг ръкав и отгоре някъф летен потник- естествено да се връзва, а не да стои като парцал. Поне при мен се получават доста добри комбинации. Към едната от тях задължително прибавям и тъмносинята си вратовръзка с 2те значки мн се кефя. ^^ Аааа забравих също така имам и един кариран панталон, който обожавам! И с кецове се получава супер.
По принцип изглеждам спортно- елегантно, но понякога са ме мислили и за емо.
:grin: :grin:
Е, лошо няма аз обичам емота, но аз сама не бих станала. ;)
Също мразя дрехите ми да са по мен, особено блузите! Предпочитам да са по- свободни, за да мога да се движа накъдето и както си искам. :-P
Дънки ниска талия ?! Хаха, не мерси не искам да си показвам задника. :lol: :lol: Много е банално ... вече съм се нагелдала на фешъните в даскало.
Аммиии това е общо взето ... нямам особено подходяща снимка, на която да се виджам като хората от глава до пети как съм облечена.
:oops:
И това е ... мой моя коментар стана най- дълъг. :oops: :P
Описвам го като странен :D
Според настроението..един ден с анцунг друг с костюм,а друг нещо съвсем различно :grin: :-P
BladeOfMySoul
10-22-2009, 18:17
ми изсулен съм... :razz:
Ти от кога стана момче. 8-)
Ъъъъ с дрехи се обличам? :lol:
да :D Повечето хора се страхуват, преди да излязат за първи път пред публика. За ваше успокоение искам да кажа, че това не изчезва с времето и опита – просто свиквате. Можем да си намерим много причини, за да се страхуваме, но стига причината за съответната презентация да е достатъчно значима за нас, всички страхове се скриват в момента, в който погледнем аудиторията за първи път в очите.
е предполагам това не отговаря на въпроса ти нали :lol: :razz:
LoveRetroMusic
10-23-2009, 12:27
сякакъв, обличам каквото ми хареса. : ))
Proudly1912
10-23-2009, 13:18
ръгиш анцуг,джапанки и чорапи до коленете и тва е. :---)
Както дойде..
Не нося високи обувки, обувки като цяло даже..
Избягвам ботуши, боти, освен ако не е много студено.
Не ходя с блузи с деколтета, да не говорим, че нямам такива.
Панталони и дънки.. не купувам с много ниска талия, макар че те само такива ги правят.
Нищо особено ;д.
еми с кецове , дънки , няква блуза и суичър :)
impassive7
10-23-2009, 14:22
дънки + тениска/блуза + маратонки и съм готов...
к'ви са тия шалвари, кецове, кръпки, осъзнайте се малко! :shock: :lol:
Luscious_Heart
10-23-2009, 14:50
Обличам се елегантно. Отпуснати дънки не нося, повечето са ми тип "цигара". Лятото - сандали или обувки с ток (или тип "пантофки"), сега боти и ботуши. Не нося тениски с картинки и надписи; маратонките ми са за тренировчиците.
Цветно.. :D Нося най-различни модели дрехи, но за мен моделът не е толкова важен! Важни са цветовете, от далече те се забелязват първо.. Мразя шаренийки (с много мотиви) обичам дюс блузи и панталони най често - се обличам например : жълт панталон лилава блуза жълто яке лилави ботушки (♥) Любими комбинации : \Тюркоазено+сиво\ \Оранжево и лилаво\ \ Тъмнозелено + жълто\ \Тъмно синьо и светлорозово\ \ оранжево+бяло\ :D
funky921
10-23-2009, 16:06
Амии.. аз не се обличам в някакъв определен стил..
аз обличам сее така:
Някаква тениска, тесни дънки, суичър и конверс :smt007
BMEClick
10-23-2009, 17:44
Широки и понякога изсухлени
Дънки,анцунзи,тениски,анур ци, шапката и понякога кърпата :o :-P
По специално марки като: Blind и Spit Fire...
Еми за снимки 8-) http://impulse.bg/Tupac_Shakur14
D12Respect
10-23-2009, 22:23
Широки и понякога изсухлени
Дънки,анцунзи,тениски,анур ци, шапката и понякога кърпата :o :-P
По специално марки като: Blind и Spit Fire...
Еми за снимки 8-) http://impulse.bg/Tupac_Shakur14
WACK
По-обикновени които ми харесват. Нямам определен стил.
Мхм готина тема :D
Аз попринцип не мога да избирам как да ходя на училище щот съм в МГ-то (Пловдив) ии съм задължен да ходя с униформа...
Ама принципно си харесвам тениските черните леко изсулени дънки ии ризи ама не тея официалните :lol:
OMG само като ми видиш ника се разбира хаха
еи глдаи ко става---- http://www.teenproblem.net/teenid/50cent
GodLovesYou
10-27-2009, 06:31
ми изсулен съм... :razz: :smt040
Попринцип се обличам с синьо-черни дънки - прилепнали..
Няква тениска и обувки - Маратонки - Главно Найк
Пък ако има проблеми това-онава с анцунг. :)
CryToDie
01-10-2010, 15:08
Светли дънки - малко по-широки, черна тениска, черно кожено яке, черни кецове - със черепи и черни ръкавици без пръсти
:wink: Еми почти всички в даскалото имат този стил :wink:
суичар, кецове, дънки, широки тениски никак не обичам тея лепнатите и късите
Кецове... панталони (по точно черни дънки :-D ) блузи (най често с якичка или Екичка нз как се пише :D ) Косата ми е нормална къса като за момче (без някви лигощини с упашки... бритони и така нататак ) По принцип гледам да съм в крак с модата :-D Що си описах и прическата ? :smt017
П.С-харесва ми как се обличаш :)
като него :lol: +
Зимата с чоропогащник отгоре дънки, блуза или тениска с калци на ръцете и кецки и яке и шал и шапка :D , а лятото с тениска и къси гащи и чехли :D
Задължително маратонки, Nike Shox потърсете ги в нета,дънки,но не много смъкнати,нито много вдигнати,подгънати крачоли.Отгоре суитчър или тениска върху риза.
XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 14:17
Спортно.
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs061.snc3/12835_106086066071998_100000118149367_153481_18553 25_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs228.snc1/7533_102508789763059_100000118149367_64479_6086864 _n.jpg
CrAzYanDlaZy
01-11-2010, 14:23
черни ръкавици без пръсти
:grin: :grin: :grin: :grin:
RememberxMe
01-11-2010, 15:24
Нямам определен стил , но определено няма да изляза като първия клошар от нас.. ;дд Каквото ми харесва си го купувам :wink:
MissHouse
01-14-2010, 18:27
aaa напрао гола :smt082 :smt051 :smt082
LittleMissSunshineE
01-15-2010, 18:38
Нося почти всичко-дънки (по мен) блузи, тениски, пуловери, рокли, обувки на висок ток, маратонки, най вече гуменки (converse :smt007 ).. зависи от насторението ми :)
BuBa33333
01-15-2010, 20:08
Различно според мястото където отивам.На училище ходя с дънки ,тениска/блуза (зависи от времето) ,яке и ботуши
Pwnmaster
01-15-2010, 21:07
Ходя предимно с много широки дрехи.