View Full Version : Ще се получи ли пак ?
beachy_bunny
10-18-2009, 18:19
С приятеля ми бяхме заедно 8 месеца ... лятото ... престанахме всякакви отношения незнам защо се стекаха така нещата нито аз го търсех нито той ... Обичам го ... той също ми е казвал , че ме обича ... сега пак се започна всичко от начало .. , но разликата сега е , че винаги той ме търси .. той ме кара да излизаме , а преди беше обратно ... все аз го дърпах и все аз се молих ... Лятото нито аз съм правила нещо с някой друг нито той ... сега ми е много добрее ... , но незнам до кога ... не искам скоро пак да му омразнее и нещата да са като преди , защото колкото и да го обичах ми беше ужасно гадно и неприятно да не виждам никакъв интерес от негова страна ... :( Надявам се сега нещата да са такаа ... Благодаря на всички които са го прочели ... и многоо се радвам , че най-накрая пак сме заедноо .. :grin:
п.с : Не знам защо написах темата .. за да ви се похваляя или по скоро да ви питам ... " Да ли нещата ще се получат пак и този пък както трябва " защото мисля , че е много жалко едно момиче винаги да поема иницятивата в нейни ръце ...
Swingswing
10-18-2009, 18:21
защото мисля , че е много жалко едно момиче винаги да поема иницятивата в нейни ръце ...
Още по-жалко е никога да не я поема така че, балансирай!
Успех :)
LoveRetroMusic
10-18-2009, 18:24
защото мисля , че е много жалко едно момиче винаги да поема иницятивата в нейни ръце ...
+
mArChEtYy
10-19-2009, 19:36
+
Евала! :)
Scepticism
10-19-2009, 19:40
раздели ли сте се защото никой не е потърсил другия ? о.0
мдаа.. определено сте се обичали..
FallOutGirl
10-19-2009, 20:22
Ем хубаво е че той има интерес към теб сега отново, за да го задържиш според мен се прави леееко на недостъпна - смисъл като ти се обади да излезете му кажи някой път че имаш някаква работа, заета си, учиш нещо такова по този начин печелиш уважение, интерес и му се вдигаш в очите, дръж се мило с него, показвай му чувствата си, но с мярка за да не изгуби интерес изведнъж .. :P примерно :P hah
Neftochimic
10-19-2009, 21:47
може би да, а може би не...
винаги бих поела инициативата в ръцете си и то заради човек, който обичам, а още повече и когато съм сигурна, че и той ме обича ;)
не мисля, че е жалко..
Kukumqvka
10-20-2009, 11:09
Браво и не мисля,че е жалко момичето понякога да поема инициативата в свои ръце.Ама понякога..
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 11:18
Н- Е.
Според мен няма да се получи
FromAutumToAshes
10-20-2009, 11:42
Според мен няма да се получи
++
InloveAgain
10-20-2009, 11:54
Всичко зависи от вас ;).
sunshine92
10-20-2009, 16:01
Според мен след една раздяла нищо не може да е същото. Втори път нещата не се получават, при положение, че знаеш и може би очакваш другия да направи миналите грешки. :?
Dark_Angel_F
10-20-2009, 16:54
Според мен цялата работа нещо намирисва... Първо никой не търси другия цяло лято ,а сега изведнъж нещо му щуква и почва отново да те търси... Съветвам те да подхождаш предпазливо ,защото поне според мен момчето не е много сигурно какво иска.
Всичко зависи от вас ;).
+++ =D>