View Full Version : Как да разбера дали е за мен??
Момичетааа как да разбра дали той найстина иска да е с мен и ме харесва???? от 6 месеца вече незнам колко гаджета смених но всичките беха много смотани.. :x освен едно ноо.. :х аз съм на 13 години и до сега всичките мивразки траят около 2 3 седмици.. и вигани пъра бия шута.. много ми е гадно защото до сега не съм имала сериозна връзкаа.. кажете какво да направя 4е да се харесам на едно момче ?? :oops: :oops:
PsychologicalDisorder
10-19-2009, 17:06
Омри. :)
Заглавието на темата ти няма нищо общо с анкетата нито с поста ти .. трите неща са коренно различни ... :lol: :lol:
"Как да разбера дали едно момче ме харесва" ..
изпрати смс на номер ... :lol: :lol:
(цена на услугата 2,40)
Kukumqvka
10-19-2009, 17:06
Омг..по-относително не може да бъде 8-)
Snickers
10-19-2009, 17:08
яж ми кореноножките [-(
LoveRetroMusic
10-19-2009, 17:10
яж ми кореноножките [-(
Биология за 7 клас ? :lol:
Snickers
10-19-2009, 17:11
яж ми кореноножките [-(
Биология за 7 клас ? :lol: 8-)
needforhelpzz
10-19-2009, 17:11
Кажи на тати как сменяш гаджета на 2 седмици като си на 13 години и той ще ти даде съвет по твоя въпрос
se pak saita ne naprazno e narechen TEENproblem ;) a tfa che na avs ne vi haresva ne pishete we
PsychologicalDisorder
10-19-2009, 17:14
ти заповяядваш ли ми?
needforhelpzz
10-19-2009, 17:15
Кажи на тати как сменяш гаджета на 2 седмици като си на 13 години и той ще ти даде съвет по твоя въпрос
-ди ейджънт
IndependentGirl
10-19-2009, 17:19
Имаш потенциал за бъдеща к*рва.. :?
не просто даваш глупави съвети мила ;) и омрии викай на некой друг тфа, че имаш некъф проблем си го искарвай на некой друг ама не и на мене уееееееееее
на курвенщина учат се от малки вече
ти си бахти падуана
МнениеПуснато на: Пон Окт 19, 2009 8:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Имаш потенциал за бъдеща к*рва.. Confused
10-19-2009, 17:21
не просто даваш глупави съвети мила ;) и омрии викай на некой друг тфа, че имаш некъф проблем си го искарвай на некой друг ама не и на мене уееееееееее момче съм, тардче. :)
se pak saita ne naprazno e narechen TEENproblem ;) a tfa che na avs ne vi haresva ne pishete we
http://pic-bg.net/kartinkibe/787/647/23/failowe/filesgo/images2/store/untitled_JPGlkqTRM1Z88.jpg (http://pic-bg.net/file/untitled_JPGlkqTRM1Z88.jpg.bg)
.. МОЛЯЯЯ?? МОЛЯЯЯЯ??? :lol:
п.с. искаш отговори .. получаваш ги като не ги харесваш си е лично твой проблем!!! 8)
LoveRetroMusic
10-19-2009, 17:24
МнениеПуснато на: Пон Окт 19, 2009 8:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Имаш потенциал за бъдеща к*рва.. Confused
irr3plac3able
10-19-2009, 17:41
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
ifilin4ica
10-19-2009, 17:50
Айде първо се научи да пишеш като хората. И спри да си продаваш фасоните там, където няма да ти мине номерът.
Да ви е*а в простите келеши!
se pak saita ne naprazno e narechen TEENproblem
Ти Teen ли се чувстваш? На 13 години не може задника си да избърше още, а по 2-3 гаджета на веднъж върти. :?
Ти си една бъдеща магистрална фея като гледам и друго освен СМЪРТ за такива като теб, не мога да кажа!
Бахти и хората...само ми развали настроението със 'смислената' си тема :x
Ти си една бъдеща магистрална фея..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти си една бъдеща магистрална фея..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Да се надяваме че не е настояща а поне бъдеща :razz:
kali1395
10-19-2009, 22:41
Олеее, само да поясня че на 13г. си ТИЙН . Също и малко се отнесохте -не е задължително да е магистрална фея ,защото е с 2-3 гаджета !Да се радваме ,че поне не пуши и не се е*е кат ненормална (така мисля ,де) .За смърт пък съвсем да не говорим ,щот' ако тря'яше сички кат' нея да убиваме ,то Бг тийнеиджъри почти нямаше да останат.Честно казаноаз също не мисля ,че на 13г е редно да сменяш гаджета кат носни кърпички ,ама си е тфой проблем -няма да те съдя.Относно това което питаш - ами според мен трябва да не се хващаш с първия ,който ти предложи ,а просто да изчакаш докато не срещнеш човек ,с който се чувстваш по-различно от останалите ,такъв ,който наистина ти е направил голямо впечстление . :)
FromAutumToAshes
10-20-2009, 05:36
Лично аз не !
lllXayclll
10-20-2009, 19:58
Имаше една песен на D-Devils-Good Night Johnny, е сега се отнася за тебе.
лека нощ и м0лЪ тИ сЪ КолЙегЪ нИ ни занимААй с глУпУстй
babyjoinmeindeath
10-20-2009, 22:19
О вой ! :(
ае лудница.. как да разбереш дали е за тебе - ми лесно, запознаваш се, излизаш с него, ако не ти хареса - къш, ако усетиш, че е за тебе добре... не да тръгнеш с тоя и оня и да питаш във форум, пълен със западнали дървени философи и умници, как да разбереш нещо, което трябва да усетиш сама за себе си... второ - дали момчетата харесват момичета с грим... ами аз не харесвам, но гласувах да, защото масата от кочове харесва точно наконтените и напудрени момиченца... третото... не го помня :D
NamelessRomantic
10-21-2009, 18:13
http://i290.photobucket.com/albums/ll274/n3normalen/you-have-failed-please-die_thumbnai.png
desitoyoy
10-21-2009, 19:33
Хах ми ти сигурно си някФа киФлЪ дет' Фсяко МомЧенце и се нЪтискЪ самУ ЩоТ е гримирЪнЪ кЪт магистралнЪ к**вЪ. То за такивЪ кЪт тебе не е нужно едно момче да е за вас ЩоТ ФсичкУ е зЪ еднотУ Иб**е
ПП:Ем сори хора ама просто ми писна от кифлички дет се имат зза богини
Олеле майчице мила :-# Защо,защо защооооооо ? :-# О боже,нека на това дете му дойде акъл в главата и да започне да гледа детските филмчета за лека нощ,без да се занимава с неща за по големите,АМИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-#
Slave4You
10-22-2009, 07:09
OMG на 13 години не си имала сериозно връзка ужас! :x Сменила била куп гаджета ама те били 'смотани' и ги късала. Искам да кажа, че си още малка за сериозна връзка, по простата причина, че все още не знаеш какво искаш от едно момче. Има момичета на 17-18 год, които все още не знаят,а ти очакваш вече да знаеш.. Остани известно време без гадже, опознай няколко различни момчета, виж с кой ти е най-приятно и така..
П.П.:Съжалявам, ако прозвуча малко грубо, просто съм в шок :D
chilledMind
10-22-2009, 12:31
Знаеш ли , че курветината е мелез между парантия и курва ? - Не ставай такава (фб)
По темата - Изчакай малко да пораснеш , да поУмнееш(дай боже) и тогава търси сериозна връзка .
vampire_girl_
10-24-2009, 07:55
общувай с него,отиди на врачка... :D
разбери по някакъв начин..
ScarletBite
10-24-2009, 08:29
аз съм на 13 години
:razz: :shock: :razz: И в един момент, след време, когато срещнеш някое наистина свястно момче, той няма и да те погледне, или ако го направи, ще бъде ЧЧ, защото етикетът "К*РВА" вече ще ти бъде лепнат... без значение дали го знаеш или не :-P
nicolepcd
10-24-2009, 08:56
Още си малка и глупава, чакай да пораснеш и евентуално да поумнееш...
evelinka1122
10-24-2009, 10:02
Как да разберете дали той е за вас? чувствате се тъжни и объркани!
Тогава изпратете SMS на номер 55-66-00 с текст "за мен ли аджаба" и чакайте нашия отговор! :D
mindfreaker2
10-25-2009, 06:24
Как да разбереш да ли му се харесваш?! Ми мнооооо просто ве! В голямото междучасие докато той нагъва мазна баничка отиваш и го питаш "Аве ей готин я кажи кефя ли те?" :smt006 Отам може и сама да се сетиш вариантите на отговор : 1.Да; 2.Не; 3.Ще замълчи(което означава Да); 4.Ще почне да бръщолеви нещо(което пак е да) :P
mindfreaker2
10-25-2009, 06:29
Не го приемай като подиграФка 8-)
DevilWish
10-25-2009, 06:31
Омри. :)
Пише се с "у" ;) Не бих те поправяла, но в 2-3 теми видях, че си поправял някой, та . . :) :-) (Нищо лично.Не се заяждам :) )
Анкетата е много глупава.Те харесват дадено момиче, не защото е с грим или не.Друг е въпроса, че ако има 100 тона грим и са те харесали, ако го свалиш може и да избягат. . но както и да е.
Не сменяй момчетата, изчакай, бъди сигурна, че някой е за теб преди да тръгнете, защото за сега си на много грешен път.Подхода ти не е правилен ;)
Успех!
ем кво да ти кажа, глупавичка си още, малка си пък много гаджета ми била сменила :D и на всичките им била шута :-D ехххх че не съм на някое момче да ти бия шута демостративно....Добре бе, и аз съм била на 13(дори не беше толкова отдавна), ама толко тъпа не съм била, басиии хора не сте у редддд, както казаха други съфорумници : потенциална к*рвичка си
Lincheto
10-25-2009, 09:52
http://i2.photobucket.com/albums/y42/chakakhan/facepalm-1.jpg
kombarka
10-25-2009, 10:55
аз съм на 13 години
:razz: :shock: :razz: И в един момент, след време, когато срещнеш някое наистина свястно момче, той няма и да те погледне, или ако го направи, ще бъде ЧЧ, защото етикетът "К*РВА" вече ще ти бъде лепнат... без значение дали го знаеш или не :-P
Е казаха ли ти го! :smt019 =D>