PDA

View Full Version : Имам 2 въпроса

Buhti4ka
10-19-2009, 17:48
Имам 2 въпроса:

1.На клитора ми се появи нещо,като пъпка (не е гнойна)не ме боли,нито сърби,нито пари,нито пречи.Просто забелязах ,че клитора ми е леко подуд на 1 място,като подутината е с форма на мн мъничко топче,затова го оприличих с пъпка.Някой да знае какво може да е това?

2.Приемането на хапчета,най-вече антибиотици,оказват ли влияние на цикъла?по-точно закъснението на цикъла може ли да е заради антибиотици?
Благодаря за отговорите.От Благоевград съм.Ако някой може да ми предложи добър гинеколог или по друг начин да окаже помощ слушам ви!

Burn94
10-19-2009, 18:04
Антибиотиците указват влияние на цикъла. Освен това също и стреса , смяната на сезоните и рязки климатични промени :) За другото съм пас.

sunshine92
10-19-2009, 18:08
Не съм от Благоевград и не мога да ти препоръчам гинеколог, само мога да ти кажа задължително да отидеш да те прегледат.

Колкото до цикъла - да, със сигурност антибиотиците оказват влияние върху него.

daehuu
10-19-2009, 19:04
Подкрепям твърдението за антибиотиците , че оказват влияние в/у цикъла ти. А за "пъпката" отиди да те прегледа докотр, най-логично е ... :)

Marinchety
10-19-2009, 20:11
Подкрепям твърдението за антибиотиците , че оказват влияние в/у цикъла ти. А за "пъпката" отиди да те прегледа докотр, най-логично е ... :)
+1

renateee
10-19-2009, 20:20
+1
+2 :)