View Full Version : Любов от пръв поглед?!
antoaneta613
10-19-2009, 18:25
Влюбвали ли сте се от пръв поглед? Ако сте се разкажете къде се срещнахте с този човек и какво почувствахте!
Сори ако има друга такава темичка обаче аз немога да намеря :) :-)
sasha_90
10-19-2009, 18:37
Когато бях на 13 си мислех,че съм се влюбила от пръв поглед.С течение на времето разбрах,че съм сбъркала симпатии и харесване.Е,нормално - на 13 съм била.
не ,не съм се влюбвала от пръв поглед и не вярвам ,че такава любов съществува....според мен не можеш да се влюбиш в един човек без да си го опознал ,защото на външен вид може да е самият Аполон :P ,но иначе да не струва....макар че никой не е перфeктен ,докато не се влюбим в него :)
бай дъ уей мисля ,че вече има доста такива теми :)
Подкрепям :)
desitoyoy
10-19-2009, 18:38
Когато бях на 13 си мислех,че съм се влюбила от пръв поглед.С течение на времето разбрах,че съм сбъркала симпатии и харесване.Е,нормално - на 13 съм била.
И аз бях така-бърках симпатии с любов
IndependentGirl
10-19-2009, 18:43
Влюбвали ли сте се от пръв поглед?
Не.. :? Не вярвам в любовта от пръв поглед.. Може да има привличане и симпатии, но не и да се влюбя в човек, който не познавам по характер.. :)
Сори ако има друга такава темичка обаче аз немога да намеря :) :-)
Да.. има мноогоо други такива теми.. и не ти е простено..! :-x 8-)
moneycomeme
10-19-2009, 19:01
ДА...влюбвала съм се от пръв поглед веднъж.Един ден отидох на тренировки и видях ново момче,което в последстив се оказа преместен от друг клуб .. и тогава,в същия ден се получи буквално химията..Почувствах се толкова необикновено добре с него сякаш винаги сме се познавали и нямаше нужда да се преструваме на такива,каквито не сме,както без да искаме правим с много други хора...Тренирахме,състезава хме се,през почивките си приказвахме...изкарахме общо взето деня в тренировки,почивки и приказки и до края на деня вече бяхме заедно...Знам,звучи сухо,но както вече казах,все едно бяхме сигурни,че сме един за друг..След около месец той ми разказа,че още щом ме видял усетил,това,което и аз усетих.Няма как да не вярвам в любовта от пръв поглед,след като я изпитах :)
LoveRetroMusic
10-19-2009, 19:03
нйЕ, ама от трети,четвърти,пети,шести .. да ;D
Marinchety
10-19-2009, 19:04
Трудно се влюбвам ... и до сега само 1 път съм се влюбвала, а за да стане това трябва да опозная дадения човек .... Не вярвам в любовта от пръв поглед :?
TeenSpirit
10-19-2009, 19:22
Вярвам и съм на 100% убедена, че съществува.
А тези, които казват, че за тях не съществува нещо като любов от пръв поглед, просто не са я изпитвали.
Scepticism
10-19-2009, 19:36
не вярвам в тея неща.. трябва да си екстрасенс че да разбереш дали човек който за пръв път виждаш е идеалния за теб.. най-малкото винаги има нещо което пречи. :]
Dark_Angel_F
10-19-2009, 20:15
Имам си теория за "влюбването от пръв поглед" ... Според мен първоначално е силно привличане последвано от влюбване ( но не винаги)... Та в началото на лятото ми се случи нещо такова... С едно момче от пръв поглед усетихме силна тръпка , но накрая след няколко седмици просто си личеше че нещата не се получават и това беше... Чувствата ми към него изчезнаха малко преди края на връзката ни.
да, голяма грешка беше, за която още си плащам
Kukumqvka
10-20-2009, 12:11
Боже,ся се сетих к'во стана днеска .. влюбих се,любов от пръв поглед беше.Убедена съм.Пхах само,че надали ще го видя пак.Толкова хубав беше,прическата му толкова добре му стоеше.Очите му бяха светло кафяви ама много светло кафяви,констрантираха на мрачното време ..
Мина покрай мен,забравих клюките за които така задълбочено приказвахме с бившите ми съученички.Погледна в очите ми и аз в нвговите.Сякаш времето спря .. и отмина.После почна да вали,онемях :shock: . Лелееее колко хубаво ми стана на душата 8-)
:razz:
InloveAgain
10-20-2009, 12:40
Повечето,които твърдят,че са се влюбили от пръв поглед с времето осъзнават,че не е било точно влюбване. Та и аз така си мислех,че съм се влюбила,ама не.. просто този човек ме беше заинтригувал по някакъв начин,без да го познавам ; ) Но това не беше влюбване:) За сега мисля,че не съм. 8)
ShtrudeL
10-20-2009, 12:43
Сори ако има друга такава темичка обаче аз немога да намеря
Марш обратно в коша докато намериш!
Дам,всеки божи ден ми се случва :oops:
FromAutumToAshes
10-20-2009, 15:29
Ми не от първия, ама мина повторно покрай мен и проработи :lol:
Dark_Angel_F
10-20-2009, 17:00
Дам,всеки божи ден ми се случва :oops:
Много со влюбчив :lol:
Абеее не съм го изпитвала, но се съмнявам точно пък о тпръв поглед да се породи любов .. силно причличане да, но за любовта сииилно се съмнявам .. :-o
elysunny
10-20-2009, 17:04
не ... според мене от пръв поглед може да има само привличане ...
eminemfenka
10-20-2009, 17:29
Да .. Влюбих се,когато беше с мои фр на улицата.. Разбира се,после тръгнахме е не веднага де :D Но все пак има любов от пръв поглед :)
eminemfenka
10-20-2009, 17:30
Да .. Влюбих се,когато беше с мои фр на улицата.. Разбира се,после тръгнахме е не веднага де :D Но все пак има любов от пръв поглед :)
graceless
10-20-2009, 17:33
еми от пръв поглед сега неее
но от втори-да :razz:
miss_asi
10-20-2009, 17:37
Според мене такова нещо като "любов от пръв поглед няма"!Симпатиите ги има,но любовта без да видиш характера е невъзможна.Сама се обеждавах 2 месеца почти.И преди това още много,много месеци ... :x
gret4ety
10-21-2009, 18:01
:-D Чак любов не. Може би симпатия или увлечение. Но не може да срешнеш непознат и да се влюбиш в него без да познаваш характера и душата му. Любовта идва с времето. :-D
ImmortalForever
10-21-2009, 18:17
Веднъж.. И въпреки, че още го изстрадвам тоя поглед, твърдя, че "Любов" има не след първи поглед, а след 10 години съвместни погледи и съжителство, миене на чорапи, чинии, чистене, готвене..Любов към себе си..за да се утвърдиш в бойното поле на семейния живот...Отклоних се..
ThePowerOfLove
10-21-2009, 18:50
Не, не вярвам, че има "любов от пръв поглед". Може да ти хареса на външен вид, но това е привличане, не любов.
guinessgirl
10-22-2009, 16:23
да,по дяволите! 8-)