View Full Version : Тийн Рожден ден :)
BrumBarcheto
10-20-2009, 10:57
Здравейте :) Моята най-добра приятелка в събота има рожден ден и ако може предложете някой изненади който да направя :) (Приятелката ми става на 15 )
sunshine92
10-20-2009, 11:47
Ние незнаем какъв вкус има приятелката ти и изобщо какво харесва. :?
Ние незнаем какъв вкус има приятелката ти и изобщо какво харесва. :?
мхм .. ти я познаваш по-добре
да както казаха хората избери нещо според вкуса й .. ;)
п.п.хаха аватара ти :razz: :razz: просто не се вдържах :D :D :D ...
LoveRetroMusic
10-20-2009, 14:32
ти си я познаваш най-добре.
ама един самолет няма да октаже. ; )))
Unendlich
10-20-2009, 16:00
Ако обича изненади - направи и нещо, което ЗНАЕШ, че ще 'и хареса. Ние наистина НЕ знаем какъв е нейният вкус и не можем да преценим, дори да дадем някакви идеи - те няма да са оптимално решение. Щом е най-добрата ти приятелка, значи дори не трябва да правиш тази тема.. Избор много, магазини много, идеи много.. :) 8)
BrumBarcheto
10-20-2009, 17:36
clever хаха яко а :D
Относно приятелката ми тя е весело момиче много обича да танцува и да лудее :P попринцип ще се зарадва на всичко което направя за нея но искам да е нещо което да помни и кат се сетим за това да се кефим много :-D
Така на един приятел на рождения му ден най-добрия му приятел се направи на стриптизиорка и толкова забавно беше че няма на къде.
Друг случей пак малак подарък обвиваме в мн мн мн хартий и настава голяма разпечатване :-D :D
Ето такива идеики ми трябват :-P :-P :-)
sunshine92
10-20-2009, 18:05
Е такива неща и ние сме правили с моите приятелки.
Само давам пример не е задължително да го правиш и ти. Увихме домашен сапун в много пластове тоалетна хартия, след това много пластове вестници и накрая опаковачна хартия за подарък, а след това отделно (след великото разопаковане) подарихме и истинския си подарък. :wink:
BrumBarcheto
10-20-2009, 18:44
sunshine92 хаха било е яко определено :-D
друго момиче още една моя приятелка е решила да направи видео с рожденничката и гадже то и да ги остави насаме да го изгледат и така.. натам ще видим :) а аз искам през това веме да направя нещо друго та след изненадата да има още една изненада нззз дали ще се получи нещо :? ама това не пречи да се пробваме :-D
iiordanova
10-21-2009, 07:52
За един рожден ден с една приятелка опаковахме в огромна кутия гланц с вестници. Голямо разопаковане.
По-късно и подарихме истинския подарък. :P
Да, на мен също са ми подарявали огромна кутия с хиляда хартии, а вътре едно бижу колкото нокът :D Беше адски забавно. Иначе можеш да се "изгавриш" като и подариш някакви глупости, например самобръсначка и крем за бръснене и да я оставиш да си мисли, че това и е истинският подарък, а чак на другия ден да и дадеш истинския. :-D
ПП Балоните с хелии - класика, ама всички им се кефят.
ПП2 Албум със смешни снимки и бисери, страхотна идея, ама трябва бая подготовка :P
Dimana99
10-21-2009, 17:51
За един рожден ден с една приятелка опаковахме в огромна кутия гланц с вестници. Голямо разопаковане.
По-късно и подарихме истинския подарък. :P
това е било добро :)
BrumBarcheto
10-21-2009, 17:55
Axel_f да балоните с хелий наистина са много ефектни :P ии това с албума не е лоша идея :-)
petinkataaa
10-21-2009, 19:31
отиваш в едно фото,снимаш се,избираш някой цветен фон + някоя красива рамка и си готова...мисля,че ще се зарадва :) или отиваш в някое спа студио и й купуваш билет за определен ден и естествено,че и ти ще си вземеш..ще се забавлявате цял ден и доста ще си починете..аз това измислих,дано съм помогнала ;)
Питай приятелката си ' Рус, висок синеок ? 8-)
BrumBarcheto
10-22-2009, 11:20
Еее Да ама сИ има Гадже :o :D
BrumBarcheto
10-25-2009, 07:04
Да ви се похваля партито беше много яко :grin: :grin: :-P
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
10-25-2009, 13:16
кутийка презервативи,поднесени от жиголо,не вярвам да откаже :?