PDA

View Full Version : цепене? :(

R_Marks
10-20-2009, 16:49
Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".

И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Мойто момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...

PsychologicalDisorder
10-20-2009, 16:51
е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...

R_Marks
10-20-2009, 16:53
А колко са ви дебели нормално? В смисъл..на повечето?

Macallan
10-20-2009, 16:57
пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.

R_Marks
10-20-2009, 17:06
Стените на вагината са разтегливи, ама самия отвор...

Macallan
10-20-2009, 17:12
? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.

PsychologicalDisorder
10-20-2009, 17:17
? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.

да.
а относно зададения към мен (може би) въпрос...
не съм си го мерил, че да ти кажа колко ми е дебел.

Bixel
10-20-2009, 17:27

в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпроси

titinkaa
10-20-2009, 18:04
:razz:

R_Marks
10-20-2009, 18:05
Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?

AlokiNn
10-20-2009, 18:39
Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?Ма не ние сме човека с проблема а ти..

remix1912
10-20-2009, 22:47
На мен колко ми е дебел има ли значение едва ли на приятеля ще ти е толкова.

daehuu
10-21-2009, 05:20
Грр... ебахти как почна да гони хората от форума. За другите истории някакви допълнителни неща знаеш ли? Гледай приятеля ти да те овлажни хубаво, ако те е страх пак ползвайте лубрикант и презерватив и да го кара по-бавно и няма да ти се "сцепи" оная работа. Айде успех в секса.

linoleum
10-21-2009, 09:02
Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".

И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Моето момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...

Темата за размера на крака и размера на уя вече я обсъдихме!
Връзки между размера на крака и размера на уя няма, има връзка между размера на носа и размера на уя. Колкото му е по голям носа толкова му е по голям уя.
Така, че сама преценявай.
Иначе бях с една баскетболистка 198 см, носеше 45 номер и да ти кажа клитора и беше огромен!!!! почти като малка пишка....

ПС. Дано на 17 разбираш какво е сарказъм!

Midi4ka
10-21-2009, 09:15
И според мен неможе да се получи сцепване,а яко протриване,което си боли! Гледай да си овлажнена добре!

bqsna_teenagerka
10-21-2009, 10:07
:razz: :razz: ох съжелявам,не се сдържах. Това с краката ме уби :lol: :lol: дишай Мацка, пениса и ходилата нямат пряка връзка :d Ако пича е внимателен и ти си влажна всичко ще е ок! няма да ти се сцепи нищо :D

Belair
10-21-2009, 14:30
Абе,като земеме да се ебеме,няма да ми гледаш колко ми е дебел

m1m1t0o1
10-21-2009, 20:36
Абе малко невъзможно ми звучи и на мен ... аааа за анална фисура (сцепване) по може :-o

mimsssssss
10-21-2009, 21:19
според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)

Shia
10-21-2009, 22:24
За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт

stefanov
10-22-2009, 19:40
Не се притеснявай. В противен случай ще си развалиш удоволствието,а и може би няма да го задоволиш.А тия така наречени "сцепвания" се броят на пръсти. Просто гледай да си добре овлажнена преди да започнете и всичко ще е ОК. :)

Glorka_
10-22-2009, 19:49
Леле хора успокойте се. Това НЕ е кланница. Нито ще се разпорите,нито ще умрете от болки.
Краката нямат общо с половите органи..поне размерите,ако не друго :)

therichbitch
10-22-2009, 20:12
За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт

тя няма това предвид, има такова нещо, на една приятелка майка й е лекарка и при нея е дошло едно момиче с тоя проблем, но не знам подробности, само мога да кажа,че това се случва адски рядко и трябва да е внимателен естествено

HouseMusicBoy
10-22-2009, 21:34
според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)
мембрана :razz: :razz: :razz: някой и викат химен ;) и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог :D:D:D

therichbitch
10-22-2009, 21:53
мембрана :razz: :razz: :razz: някой и викат химен ;) и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог :D:D:D

къса се НАПЪЛНО точно тогава- при първото раждане

radybt
10-22-2009, 22:25
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?Ма не ние сме човека с проблема а ти..
А така,ако може въобще да се нарече проблем разбирасе :D

HouseMusicBoy
10-23-2009, 11:02

а тази кръв тогава откаде идва или аз съм се объркал че се къса химена т.нар. девтсвена ципа ??

Dariars
10-23-2009, 13:02
Аз съм толкова широкач е няма начин да ме сцепат. Правила съм секс с 2ма наведнъж и е доста ... забавно. Ти ако те е страх си остани девствена цял живот.. :booooomb:

therichbitch
10-24-2009, 17:18

а тази кръв тогава откаде идва или аз съм се объркал че се къса химена т.нар. девтсвена ципа ??
къса се -да, но никога не може да е напълно,това става при раждането:

"При девствени жени отворът на влагалището е частично закрит от гънка на лигавицата, наречена девствена ципа – химен. Формата отвора на химена е различна - обикновено полулунна, с различни варианти (пръстеновидна, решетъчна и др.). В редки случай девствената ципа може напълно да затваря влагалищния вход и при появата на първата менструация да се наложи оперативното му отваряне. След първото раждане хименът се разкъсва окончателно."

Riva
10-24-2009, 17:46
В следващия епизод на "Страсти без размисли" Доня Химена ще бъде разцепена от Хулио миньора

Vain
10-24-2009, 19:45
Повярвай, че щом може да устои на раждането, то вагината няма да се сцепи от пенис. Важното е да не си суха, за да не се протриеш.

godfate
10-24-2009, 20:06
забога какво общо имат краката с размера на пениса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и няма абсолутно никакъв шанс да се "специш" освен ако не се опитвате да го направите с някой колец :razz: :razz:

Pesenta
10-24-2009, 20:20
ма ти сериозно ли говориш ?

BlueFace
10-24-2009, 21:04
Според мен тоя пич ги е цепел с брадва не с хуй ..

redbul
10-25-2009, 10:17
няма кво да се пуашиш, освен ако той не реши да прониква с крак :D иначе както ти казаха най-добре ако си естествено възбудена и влажна..или ползвай лубриканти. goodluck :booooomb:

pifiella
10-25-2009, 11:52
Aз токущо се СЦЕПИХ да се смея......честно..... :lol:

Cucko0
10-25-2009, 12:04
е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...

++

marti93
10-25-2009, 16:11
:D :D :D лелеле нищо не разбрах ,мога да ти кажа да не слушаш никoй и нищо ,то си става севтето ,а твойто момче ако е внимателен няма да имаш проблеми

amk933
10-25-2009, 19:02
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-)

elito0o0o0
10-25-2009, 20:09
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: стиа уе чоек... тфа мЪ ``сцепи`` от смях ти каамм :lol: :lol: :lol:

BePoHuKa
10-25-2009, 22:53
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-) :razz: :razz: :razz: Даа ти си ми любимеца в тоя форум! :razz:

linoleum
10-26-2009, 09:37
Обаче е много яко:)))
Той сцепил вече две, сега тя е наред!
Тва явно е нереза в полезрението й!
Самеца за разплод!:)
хаахах
Мила ако те възбужада мисълта, че ще те разцепи давай смело.
Ако се окажеш широка като дамска чанта и рацепването се провали кво ша правиш тогава...всички ша знаят че си широка като кофа.... кофти!

R_Marks
04-10-2010, 23:26
Включвам се в адски старата тема само да благодаря на хората, които разбраха какво питам и отговориха адекватно.
А за другите тъпанари, които се опитаха да замажат слабоумието си с "оригинални" коментари, няма какво да коментирам. Прочетох ви постовете и се посмях от сърце, след това ми стана малко тъжно,че хора,които практикуват секс, пък и претендират за страхотна сексуална култура, дори не са чували за подобно нещо , и говорят за "цепене на вагина" (?!), както и други простотии, по изключително вулгарен начин. И ако от момчетата това донякъде се очаква, то за момичетата с такива изрази едва ли мога да кажа нещо добро.
Благодаря ви все пак, благодаря!
(Повече няма да отговарям по темата)

DeathRogue
04-11-2010, 11:10
пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.

+1

angel4eto966
04-11-2010, 11:25
беше ли нужно да вадиш темата само да "благодариш на тея дет са ти помогнали " :-o

Gr0zDan0v
04-11-2010, 12:03

в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпроси

мхм като се интересуваш просто се поразеови малко