View Full Version : цепене? :(
Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".
И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Мойто момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 16:51
е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...
А колко са ви дебели нормално? В смисъл..на повечето?
Macallan
10-20-2009, 16:57
пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.
Стените на вагината са разтегливи, ама самия отвор...
Macallan
10-20-2009, 17:12
? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.
PsychologicalDisorder
10-20-2009, 17:17
? абе през вагината бебета излизат и на жените нищо им няма. А това "цепене" явно се е получило, защото не са били овлажнени достатъчно и това не е цепене, а протривания.
да.
а относно зададения към мен (може би) въпрос...
не съм си го мерил, че да ти кажа колко ми е дебел.
в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпроси
titinkaa
10-20-2009, 18:04
:razz:
Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?
Абе...момченцее като нямаш намерение да отговориш, не ми пиши тъпия си коментар "в интернет имало бля-бля" .
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?Ма не ние сме човека с проблема а ти..
remix1912
10-20-2009, 22:47
На мен колко ми е дебел има ли значение едва ли на приятеля ще ти е толкова.
Грр... ебахти как почна да гони хората от форума. За другите истории някакви допълнителни неща знаеш ли? Гледай приятеля ти да те овлажни хубаво, ако те е страх пак ползвайте лубрикант и презерватив и да го кара по-бавно и няма да ти се "сцепи" оная работа. Айде успех в секса.
linoleum
10-21-2009, 09:02
Така.. на 17 съм, не съм имала полови контакти и въпроса ми е каква е вероятността (или при какви положения може да се случи) при първия път момичето да се сцепи отдолу? Питам съвсем сериозно и по-добре да няма ебавки, щото съм сигурна че боли адски и е адски неприятно и да отидеш да те шият. Просто чух за една случка дето така се е случило на 2 момичета от един и същи "пич".
И разни други глупости ми разправяха за размера на номера на крака и размера на малкия му приятел ...Моето момче е с бая голям крак и вече не знам честно казано, почвам да се плаша което е глупаво, а всъщност не зная какво да очаквам от цялата работа и в крайна сметка отлагам...
Темата за размера на крака и размера на уя вече я обсъдихме!
Връзки между размера на крака и размера на уя няма, има връзка между размера на носа и размера на уя. Колкото му е по голям носа толкова му е по голям уя.
Така, че сама преценявай.
Иначе бях с една баскетболистка 198 см, носеше 45 номер и да ти кажа клитора и беше огромен!!!! почти като малка пишка....
ПС. Дано на 17 разбираш какво е сарказъм!
И според мен неможе да се получи сцепване,а яко протриване,което си боли! Гледай да си овлажнена добре!
bqsna_teenagerka
10-21-2009, 10:07
:razz: :razz: ох съжелявам,не се сдържах. Това с краката ме уби :lol: :lol: дишай Мацка, пениса и ходилата нямат пряка връзка :d Ако пича е внимателен и ти си влажна всичко ще е ок! няма да ти се сцепи нищо :D
Абе,като земеме да се ебеме,няма да ми гледаш колко ми е дебел
m1m1t0o1
10-21-2009, 20:36
Абе малко невъзможно ми звучи и на мен ... аааа за анална фисура (сцепване) по може :-o
mimsssssss
10-21-2009, 21:19
според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)
За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт
stefanov
10-22-2009, 19:40
Не се притеснявай. В противен случай ще си развалиш удоволствието,а и може би няма да го задоволиш.А тия така наречени "сцепвания" се броят на пръсти. Просто гледай да си добре овлажнена преди да започнете и всичко ще е ОК. :)
Леле хора успокойте се. Това НЕ е кланница. Нито ще се разпорите,нито ще умрете от болки.
Краката нямат общо с половите органи..поне размерите,ако не друго :)
therichbitch
10-22-2009, 20:12
За мен проблема е много ПРОСТ ахахахах.
На 17 и да не знаеш какво става,като правите секс.Понятие като сцепване няма.
Ще ти се скъса ципата,ама това не е сцепване и не боли "адски мног" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
УЖАСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ТТттттттттт
тя няма това предвид, има такова нещо, на една приятелка майка й е лекарка и при нея е дошло едно момиче с тоя проблем, но не знам подробности, само мога да кажа,че това се случва адски рядко и трябва да е внимателен естествено
HouseMusicBoy
10-22-2009, 21:34
според мен има вероятност да стане цепене между вагината и ануса ако мястото се опъва без да е навлажнено. може кожата ти са изсъхва също и от обезкосмяването и устните (външните) да са сухи и да станат разцепвания. но отвътре 100% ще има разкъсване защото тая мембрана (девствена ципа) трябва да се разкъса(тя се разкъсва и премахва с първото разждане,ако става вагинално)
мембрана :razz: :razz: :razz: някой и викат химен ;) и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог :D:D:D
therichbitch
10-22-2009, 21:53
мембрана :razz: :razz: :razz: някой и викат химен ;) и кой ти каза че се къса при първо раждане еии мале дано станеш гинеколог :D:D:D
къса се НАПЪЛНО точно тогава- при първото раждане
Аз задавам конкретно въпроса в този форум!! Или отговаряш, или движиш към изхода, ясно? :?Ма не ние сме човека с проблема а ти..
А така,ако може въобще да се нарече проблем разбирасе :D
HouseMusicBoy
10-23-2009, 11:02
а тази кръв тогава откаде идва или аз съм се объркал че се къса химена т.нар. девтсвена ципа ??
Аз съм толкова широкач е няма начин да ме сцепат. Правила съм секс с 2ма наведнъж и е доста ... забавно. Ти ако те е страх си остани девствена цял живот.. :booooomb:
therichbitch
10-24-2009, 17:18
а тази кръв тогава откаде идва или аз съм се объркал че се къса химена т.нар. девтсвена ципа ??
къса се -да, но никога не може да е напълно,това става при раждането:
"При девствени жени отворът на влагалището е частично закрит от гънка на лигавицата, наречена девствена ципа – химен. Формата отвора на химена е различна - обикновено полулунна, с различни варианти (пръстеновидна, решетъчна и др.). В редки случай девствената ципа може напълно да затваря влагалищния вход и при появата на първата менструация да се наложи оперативното му отваряне. След първото раждане хименът се разкъсва окончателно."
В следващия епизод на "Страсти без размисли" Доня Химена ще бъде разцепена от Хулио миньора
Повярвай, че щом може да устои на раждането, то вагината няма да се сцепи от пенис. Важното е да не си суха, за да не се протриеш.
забога какво общо имат краката с размера на пениса :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и няма абсолутно никакъв шанс да се "специш" освен ако не се опитвате да го направите с някой колец :razz: :razz:
ма ти сериозно ли говориш ?
BlueFace
10-24-2009, 21:04
Според мен тоя пич ги е цепел с брадва не с хуй ..
няма кво да се пуашиш, освен ако той не реши да прониква с крак :D иначе както ти казаха най-добре ако си естествено възбудена и влажна..или ползвай лубриканти. goodluck :booooomb:
pifiella
10-25-2009, 11:52
Aз токущо се СЦЕПИХ да се смея......честно..... :lol:
е тва трябва да му е 30 сантима дебел, че да се "сцепи"...
++
:D :D :D лелеле нищо не разбрах ,мога да ти кажа да не слушаш никoй и нищо ,то си става севтето ,а твойто момче ако е внимателен няма да имаш проблеми
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-)
elito0o0o0
10-25-2009, 20:09
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: стиа уе чоек... тфа мЪ ``сцепи`` от смях ти каамм :lol: :lol: :lol:
BePoHuKa
10-25-2009, 22:53
Авторката не е писала от доста време. Някой да е минавал покрай отделението за сцепени пу*ки в Пирогов тия дни? 8-) :razz: :razz: :razz: Даа ти си ми любимеца в тоя форум! :razz:
linoleum
10-26-2009, 09:37
Обаче е много яко:)))
Той сцепил вече две, сега тя е наред!
Тва явно е нереза в полезрението й!
Самеца за разплод!:)
хаахах
Мила ако те възбужада мисълта, че ще те разцепи давай смело.
Ако се окажеш широка като дамска чанта и рацепването се провали кво ша правиш тогава...всички ша знаят че си широка като кофа.... кофти!
Включвам се в адски старата тема само да благодаря на хората, които разбраха какво питам и отговориха адекватно.
А за другите тъпанари, които се опитаха да замажат слабоумието си с "оригинални" коментари, няма какво да коментирам. Прочетох ви постовете и се посмях от сърце, след това ми стана малко тъжно,че хора,които практикуват секс, пък и претендират за страхотна сексуална култура, дори не са чували за подобно нещо , и говорят за "цепене на вагина" (?!), както и други простотии, по изключително вулгарен начин. И ако от момчетата това донякъде се очаква, то за момичетата с такива изрази едва ли мога да кажа нещо добро.
Благодаря ви все пак, благодаря!
(Повече няма да отговарям по темата)
DeathRogue
04-11-2010, 11:10
пълни глупости ... големината на краката няма нищо общо с пениса. Стените на вагината са много разтегливи.
+1
angel4eto966
04-11-2010, 11:25
беше ли нужно да вадиш темата само да "благодариш на тея дет са ти помогнали " :-o
Gr0zDan0v
04-11-2010, 12:03
в интернет има пре достатъчно снимки(и филми) за такива въпроси
мхм като се интересуваш просто се поразеови малко