Влез

View Full Version : Любов през интернет!?

nestea95
10-20-2009, 18:33
Здравейте. Има едно момиче от форума, няма да споменавам името й, запознахме се, разменихме си Скайповете, и от 7. октомври си пишем непрестанно. Даже когато не бях в София, където живея, а на село - за два дена бяхме изписали около 100-тина SMS-а. Опознахме се - изписали сме 210 страници - толкова ни е хронологията, копирана в MS Word. 210! И я харесвам много! Родена е на същата дата като мен, имаме много общи неща. Влюбен съм в нея. Проблемът е, че живее на 200-300 километра от мен. Това е единствената пречка. Кажете ми, моля, какво да правя. Това момиче е идеалното за мен, усещам го! Моля ви, помогнете.
Благодаря. :)
Бай Нестий 8)

Hilary_
10-20-2009, 18:37
ъмм .. няма как да сте се опознали само, защото хронологията ви е еди колко си страници .. :lol: по тая логика аз трябва вече да се женя за половината форум само, защото се познаваме от близо година с някои потребители .. :lol:

Разстоянието е една доста сериозна пречка .. пък и ако правилно мисля си 95 набор, което значи, че си малък предполагам и тя е там някъде .. и няма как да пътувате самички, за да се виждате .. а онлайн връзките хах .. аз лично не ги признавам особено .. 8-) Така, че няма лошо да продължите да си пишете .. но за връзка от толкова километри слабоо .. :-o

Kukumqvka
Нищо .. не може да се получи.Освен ако не живееш там.Може,ама е много трудно.Пък и едвали ще можеш да пътуваш,когато прекалено много ти липсва.Аре пишете си там и се залъгвайте,че чрез пц-то може да има любов 8-)

Ааа и не си влюбен,убедена съм!

PsychologicalDisorder
в добро настроение съм, така че няма да те храня, просто ще ти кажа, да вземеш пари от вашите за билет и да се видите. тва е.

FromAutumToAshes
Детски работи.. След време (дори може да е много скоро) сам ще си отговориш на въпроса :)

nestea95
10-20-2009, 18:41
Hilary, не съм казал, че се познаваме добре само защото е 200 страници. Просто дадох пример. Наистина споделих с нея неща, които не съм казвал на друго момиче...

Hilary_
10-20-2009, 18:42
Hilary, не съм казал, че се познаваме добре само защото е 200 страници. Просто дадох пример. Наистина споделих с нея неща, които не съм казвал на друго момиче...

Авторе пак казвам .. няма лошо пишете си, но ако искаш истинска връзка с нея така НЯМА да стане .. тъжно, но факт .. :-o

FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:42

Похвала ли чакаш :D

nestea95
10-20-2009, 18:48
:-# :-# :-#

Snickers
10-20-2009, 18:48
Вижте се, к'во толкова...

nestea95
10-20-2009, 18:50
Е, това е въпросът, как? Родителите ни няма да разрешат двама тийнове да се видят, при положение, че преди това не са, от различни градове са, и са се запознали в Скайпа. :( Не е педофил, ама как да им обясня?! :booooomb:

Zaharinka
10-20-2009, 18:50
Еми отиваш да се видите ама тва разстояние майка си е *****

PsychologicalDisorder
10-20-2009, 18:53
Не е педофил, ама как да им обясня?! :booooomb: АМА СЕРИОЗНО ЛИ? :shock:

Snickers
10-20-2009, 18:53
Е, това е въпросът, как? Родителите ни няма да разрешат двама тийнове да се видят, при положение, че преди това не са, от различни градове са, и са се запознали в Скайпа. :( Не е педофил, ама как да им обясня?! :booooomb:Не е педофил, вика :lol:

FromAutumToAshes
10-20-2009, 18:55
Зоофил е човека бе. Пфууу кво толкоз :lol:

Snickers
10-20-2009, 18:57
Зоофил е човека бе. Пфууу кво толкоз :lol:Зоофил вика :lol:

haritov
10-20-2009, 19:08
ооо мило защо не ми каза че ме обичаш нима трябваше да го научавам така http://www.bulfleet.org/style_emoticons/default/naked.gif

LoveRetroMusic
10-20-2009, 19:12
вижте се, или продължавай да й пращаш мечки, сърца и т.н 8-) 8-)

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:17
Как така ще и праща мечки ? Ами ако я изядът :lol: :lol: По-добре някое котенце/зайче/пиленце да и прати по дружелюбни са :razz:

LittleDude
10-20-2009, 19:20
skype любов o.O :-o

haritov
10-20-2009, 19:20
скайп секс 8-)

LittleDude
10-20-2009, 19:25
скайп секс 8-)
виждал съм... :lol:

haritov
10-20-2009, 19:27
скайп секс 8-)
правил съм

LittleDude
10-20-2009, 19:28
скайп секс 8-)
правил съм
тряя проам :lol:

haritov
10-20-2009, 19:29
скайп секс 8-)
правил съм
не ме търси

LittleDude
10-20-2009, 19:30
скайп секс 8-)
правил съм
не ме търси
спокс :lol:

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:31
Дааа много е яко копеле. И аз мога се похваля с такъв подвиг :grin: :-P :lol:

LittleDude
10-20-2009, 19:33
и ко точно са прай :lol:

Tempest
10-20-2009, 19:37
интересно кво толкова те е срам да покажеш снимка на момичето... да кажеш на ваще "ае, мамо, тате, така и така, ей тая мацка ми е мноо навита, иска да се видим, не е педофил, набъкали са ви мозъците с простотии" и така... наще са ми прайли проблеми за педофилията, ама лесно ги убедих, че въпросния човек не е педофил, а е нормално момиче... е, не мноог нормално, ама.. и такива ги има.... :D:D

nestea95
10-20-2009, 19:37
"О, да, усещам как влиза, толкова е възбуждащо, ооо да! :grin: " и т.н.
:lol: :lol: :lol:

LittleDude
10-20-2009, 19:41
"О, да, усещам как влиза, толкова е възбуждащо, ооо да! :grin: " и т.н.
:lol: :lol: :lol:
:razz: мега ...

IndependentGirl
10-20-2009, 19:45
...Има едно момиче от форума, няма да споменавам името й...
...И я харесвам много!...
...Влюбен съм в нея...
...Кажете ми, моля, какво да правя...

Да я харесваш и да си влюбен са две различни неща.. но както и да е.. :D
Изчакай я да ти види темата.. и дано да пише, за да ти каже.. 8-)

nestea95
10-20-2009, 19:46
...Има едно момиче от форума, няма да споменавам името й...
...И я харесвам много!...
...Влюбен съм в нея...
...Кажете ми, моля, какво да правя...

Да я харесваш и да си влюбен са две различни неща.. но както и да е.. :D
Изчакай я да ти види темата.. и дано да пише, за да ти каже.. 8-)
Тя не влиза, каза ми преди минута. :-D
Още един въпрос: да й покажа ли темата? Как ще реагира според вас, момичета?

LittleDude
10-20-2009, 19:46
тя май писа :lol: ай peace ...

IndependentGirl
10-20-2009, 19:51
Еми като не е влизала.. кажи й да влезне и да поразгледа форума.. :D и ако попадне на твойта тема.. бум! 8-) .. или пък й я покажи.. едва ли ще реагира отрицателно.. :)

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:53
ХАХхаха много е възбуждащо вика :lol: :lol: :lol:

haritov
10-20-2009, 19:54
ХАХхаха много е възбуждащо вика :lol: :lol: :lol:

възбуждаш ме?

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:54
И тука ли почваш :) Ако имаш някакъв проблем с мен дай да го решим на ЛС. Няма нужда да флуудим излишно темите :)

haritov
10-20-2009, 19:55
И тука ли почваш :) Ако имаш някакъв проблем с мен дай да го решим на ЛС. Няма нужда да флуудим излишно темите :)

искам секс?

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:56
Курви бол бе бате.. Все някоя ще се навие и с теб :) Успех.

LittleDude
10-20-2009, 19:56
стана раотата :lol:

haritov
10-20-2009, 19:58
к**ви бол бе бате.. Все някоя ще се навие и с теб :) Успех.

да съм казал че искам с теб

пп
има една дето не е курва и те уверявам,че може само да си мечтаеш за момиче като нея?

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:59
Аз да съм казал, че си казал, че искаш с мен ? рофл гнус ме е само да си го помисля (предполагам ти също..)

А от къде знаеш за какви момичета мечтая аз? :-o

haritov
10-20-2009, 20:01
Аз да съм казал, че си казал, че искаш с мен ? рофл гнус ме е само да си го помисля (предполагам ти също..)

А от къде знаеш за какви момичета мечтая аз? :-o

всеки мъж мечтае за такаво като нея?

мъж си нали?

FromAutumToAshes
10-20-2009, 20:03
Падам си по скромнички (някой би ги нарекал дори задръстени) ;) Натоканите каки(на кратко п-утки) не ме влекът :) Говоря сериозно ;]

scyLLa
10-20-2009, 20:05
Я кажи на коя дата си роден ?

haritov
10-20-2009, 20:05
Падам си по скромнички (някой би ги нарекал дори задръстени) ;) Натоканите каки(на кратко п-утки) не ме влекът :) Говоря сериозно ;]

повярвай ми не е натокана кака почти не слага грим даже въобще?

но е достатъчно отворена че да я уважават и достатъчно глупава че да ме обича което най-много ме радва

FromAutumToAshes
10-20-2009, 20:07

но е достатъчно отворена че да я уважават и достатъчно глупава че да ме обича което най-много ме радва

Lucky you ;) Можеш да се радваш само (: А иначе не говорих само за грим. Имах предвид като цяло поведение ама можеби п*тки не беше точното определение, а по-скоро кифли.

haritov
10-20-2009, 20:09

Lucky you ;) Можеш да се радваш само (: А иначе не говорих само за грим. Имах предвид като цяло поведение ама можеби п*тки не беше точното определение, а по-скоро кифли.

повярвай ми не е такава

FromAutumToAshes
10-20-2009, 20:10
Еми радвам се за теб ;]

moneycomeme
10-20-2009, 21:10
Взимай си билет и отивай...щом имаш съмнения оправдай ги!После пиши пак да кажеш как е минало..

alex4u
10-20-2009, 21:27
Я се стегни.. и се ограничи в рамките на 20-30 километра от мястото в което живееш..
Пък и хей има сумати момичета..аз ,че съм карък карък съм ама ти май събираш всички точки :razz: :oops:
Имал съм такива случай..какво можеш да направиш..нищо..
Знам,че е кофти.. но.. : )

scanadal
10-21-2009, 05:34
1.Изтрий си скайп
2.Живей реално,а не виртуално :-D
3.В истинския живот момичетата са още по-готини и интересни,а и са на мноооооого по-малко километри от теб ;)

Blueberries
10-21-2009, 06:48
Не знам как може да си влюбен,след като няма и месец от както се ''познавате''(в кавички ЕСТЕСТВЕНО,защото вие дори не се познвате.Едно виртуално запознанство еееее..нищо!) А ти от къде си сигурен,че не се гаври с теб?Виж,не казвам,че е така,спокойно.Но имам предвид-от къде си сигурен,че и тя изпитва същите чувства и т.н.Това е невъзможно!Като съдя от ника ти-ти си на 14.Ами колкото мен,признавам.Но такава 'любов'(пак в кавички,знаеш защо) просто не може да съществува между толкова малки тийнове.
Няма с какво да отидеш при нея.Няма как.И какво ще правите като се видите,а?Просто някакво привличане.Та вие сте се запознали преди две седмици,моля те,не говори повече.Абсурдно е.
Обичал я.. разправяй го на друг.Едно увлечение,което,повярвай ми,след един месец дори няма да си спомняш.
Хора,живейте в реален живот.Стига с тоя скайп.ОК,пишете си и там,и аз го правя,но само не се влюбвайте и не изпадайте в депресии,ако някой от вашите 'сайп любови' ви напусне,демек-блокира. :Д:Д

CursedFromDayOfBirth
10-21-2009, 08:36
хората се женят по ICQ lol

rustynail1
10-28-2009, 17:26
ооо.. виртуална любов .. няма такова нещо .. и не се захващайте . просто разстоянието може да са окаже огромен проблем .. и винаги са оказва , пък и тва че си пишете не значи че се познавате добре друго си е на живо ;] НЕ СТАВА . Няма нужда от празни надежди
:( :(

Vain
10-28-2009, 17:28
Лично за мен тези връзки нямат бъдеще. Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.

ef4etyYy
10-28-2009, 19:46
Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.
преживяно!

gabiiTu
11-14-2009, 17:40
Като си толкова сигурен мести се в нейния град. :neutral:

buuu
11-14-2009, 18:09
Колкото и да си мислите, че любовта ви е силна идва момент, в който това разстояние не може да се преодолее.
преживяно!

prejivqno 3puti !

balu4ka
11-14-2009, 21:01
По темата :откажи се,задай си сам въпроса "Какъв е смисалът?"
От това ,че ще се видите ок..добре да речем там харесвате се-и после какво?
Нито на теб ще ти е лесно ,нито на нея?!Там е проблема ,че разтоянието е най-гадното между двама души (преживяно).
Идват лъжите,изневярите,караници те,недоверието и после какво?
Според мен по добре е найстина остави тоя нет,тоя скайп излез и си живей живота ;)
И повярвай ми за 1 месец няма как да се влюбиш в човек на който дори очите не си виждал :)

mArMaLaDkA
11-14-2009, 21:13
Не съм чела предишните страници, съответно ако авторът е писал някаква развръзка не съм я видяла и в момента постът, който пиша, ще е напълно ненужен, но все пак... :
Втръснало ми е от Скайп. Не само от тези захаросани теми във форума, свързани с програмата, ами изобщо. Хората заживяха в тоя Скайп. Връзки по интернет не се градят! Че то е неприятно да си пишеш примерно месец с някой познат, без едно кафе да сте пили, камо ли пък да поддържаш връзка с непознат. Абсурд! Хората в Скайп са различни. Много. Каква реална преценка можеш да си направиш ти от 5 реда? Това, че ти пише увлекателно, не значи, че е и толкова общителна и приятна на живо. Изобщо това са ебати относителните неща и ако ще сте заедно, поне се вижте веднъж-два пъти, три пъти... Плюс това си '95. Реално, на теб в момента хормоните ти бушуват, на момичето също. Днес се "обичате" един друг, утре обичате някакви други хора(или пък разни други Скайп другарчета, знам ли). Ти не изпитваш обич към нея. Ти харесваш нещата, които момичето ти пише(а то не е сигурно, че са 100% истина), привлечен си от идеалът, който си си създал в нейно лице.
Общо-взето, цялата тая история с виждането на собствения идеал в нечие друго лице я е минал всеки или пък повечето. Като вярването в дядо Коледа е. Радваш се на цялата магия, после порастваш и оставаш с хубавото чувство, че си преживял всичко това.

П.П. - БоУже, колко съм поетична в този късен час...

Neopitom3na
11-15-2009, 12:41
+1

mrtn
11-15-2009, 12:49
Далече е наистина, но аз лично не виждам смисъл. Но аз ще ти дам един окуражителен пост. Имам една съученичка, която ходи с едно момче от някъде. И така те дълго време си писаха в скайп, и той дойде в града, който тя живее, запозна се с техните и така.. вече са заедно 2 години и нещо. Е момчето беше на 17 тя на 15, и сега са щастливи той идва през ваканцията, тя също ходи и така..
Но аз лично не вярвам в тея връзки не знам защо.

vanilievisez
11-15-2009, 14:03
Нямам идея.. и аз съм в същата ситуация, ама там е тънката разлика, че любовта ми е несподелена, та..