Влез

View Full Version : не знам какво да правя

mimi9823
10-20-2009, 19:07
ем начи аз съм на 11 а гаджето ми е на 15 от 5 месеца сме заедно но добре беше само в началото срещи и топли чувства но след време сичко истина почнаха се виждания през около месец аз му изчезнах за почти месец и един месец не се бяхме чули виждали въобще бяхме изгубили всякакъв контакт и когато се върнах се почна сичко от начало и сега пак срещи почти през месец в неделя уж да се видим той ми върза тенекия изчака ме да се оправа и да му пиша и каза че е на рожден ден а не ми се вярвя половин мас преди рождения ден да ти кажат или да чати цяла сутрин с мен и накрая да ми кажи така та сега се чудя дали да се разделя с него или да ме простя не му е за пръв път да се измъкне сигуоно е за сто и първи амаа аз му се давам плс кажете да продължа ли напред с друго момче или да си търпя сегашния много го харесвам ноо не знам какво да правя :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Abigoria
10-20-2009, 19:10
След тва 'еп хачи аз съм на 11 а гаджето ми е на 15 ' се отказах да го чета. Гръмни се.

haritov
10-20-2009, 19:10
хванала си ситски педУфил?

Zarity
10-20-2009, 19:11
Научи се да пишеш,после се занимавай с момчета!

Hilary_
10-20-2009, 19:13
офф .. почти нищо не ти разбраах .. :x научете се да пишете поне малко по - грамотно .. :?

Stan4o123
10-20-2009, 19:14
ще ти кажа... delete yourself

mimi9823
10-20-2009, 19:14
редактирах го грешките са били щото рядко пиша на кирилица и съм сбъркала вече е поправено

FromAutumToAshes
10-20-2009, 19:15
ем начи аз съм на 11

И спрях да чета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zarity
10-20-2009, 19:17
редактирах го грешките са били щото рядко пиша на кирилица и съм сбъркала вече е поправено
А рядко ли пишеш отделни изречения? :-o

haritov
10-20-2009, 19:20
оф съвсем сериозно стига сте се подигравали на момичето за правописа

за дете на нейната възраст подобни подигравки оказват огромно влияние

а иначе още си малка да мислиш за любов на твоята възраст трябва да изживееш съвсем различни неща

lubomirky
10-20-2009, 19:23

а иначе още си малка да мислиш за любов на твоята възраст трябва да изживееш съвсем различни неща

Надявам се да я депресираме и да отиде в лудница. Поне ще я държат далеч от хора.

mimi9823
10-20-2009, 19:24
зааа грешките ми е малко кофти на истина но не се засягам щото не е лъжа че е неправилно.колкото за тва с любовта амиии не знам и аз що се хванах от тая възраст може и да звучи като не знам кво искам ама...помогнете плс не обсъждаите правописа ми

Zarity
10-20-2009, 19:26
Хубу,момиче,зарязвай пича,щото явно нещо му има и то много сериозно за да ходи с момиче с 4 години по малко от него. :-o

haritov
10-20-2009, 19:26

Надявам се да я депресираме и да отиде в лудница. Поне ще я държат далеч от хора.

с теб така ли напиравиха

mimi9823
10-20-2009, 19:30
Хубу,момиче,зарязвай пича,щото явно нещо му има и то много сериозно за да ходи с момиче с 4 години по малко от него. :-o не знам дали на него му има нещо може и да има.на мен попринцип годинките не ми личат не знам що се е хванал с мен него доста момичета го харесват хиляди пъти съм го питала що е с мен а тои все казва че е защото ме харесва

haritov
10-20-2009, 19:34
Хубу,момиче,зарязвай пича,щото явно нещо му има и то много сериозно за да ходи с момиче с 4 години по малко от него. :-o не знам дали на него му има нещо може и да има.на мен попринцип годинките не ми личат не знам що се е хванал с мен него доста момичета го харесват хиляди пъти съм го питала що е с мен а тои все казва че е защото ме харесва

е щом е само за дето те хресва той е педофил?

едно да си на 16 той на 20 но 15 11 моите извинения

lubomirky
10-20-2009, 19:38

с теб така ли напиравиха

аха.. много скачах на дебили като теб ;)

mimi9823
10-20-2009, 19:38

едно да си на 16 той на 20 но 15 11 моите извинения не прилича на педофил въобще няма черти на педофил.

haritov
10-20-2009, 19:40

едно да си на 16 той на 20 но 15 11 моите извинения не прилича на педофил въобще няма черти на педофил.

да ти го обесня по-просто

едно е да те обича друго е да харесва

при теб е второто той те има по-скоро за сексуален обект

Zarity
10-20-2009, 19:45
А какви са чертите на педофил ако мога да запитам,освен факта че е с по-малки момичета :-o Никой мой нормален приятел(от тея дето са на 15) не би тръгнало с 11 годишна.Осъзнай се!

NamelessRomantic
10-20-2009, 20:32
'98....Темата или е гавра,или животът в българия е такъв.
А защо не и двете .

Kukumqvka
10-20-2009, 20:35
Намери някой 12 годишен батко .. недей се фърляй на 15-годишни,те за други работи мислят 8-)

dreaml1nd_
10-20-2009, 21:36
Не знам на 11 каква връзка може да имаш, но то и нямаш, като гледам ... оставяй го и след няколко годинки, като му е време се захващай пак :)

mimi9823
10-20-2009, 22:20
мерси на тези които ми помогнаха :) :) :) :) ще го зарежа :grin: реших си проблема :-D аре ако може някои да заключи темичката и пак благодаря на тия дето ми помогнаха да разбера с кои съм си имала работа :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

haritov
10-20-2009, 22:58

с теб така ли напиравиха

аха.. много скачах на дебили като теб ;)

ще си останеш с опита

някои хора знаят защо ;)

Tempest
10-20-2009, 23:11
Хубу,момиче,зарязвай пича,щото явно нещо му има и то много сериозно за да ходи с момиче с 4 години по малко от него. :-o

ъъ... особено на тая възраст 4 години са много.. без значение личат или не, 11 години изобщо не са за гаджосване.. я го остави и играй с децата от махалата :?