Влез

View Full Version : Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!

Страници : 1 [2] 3

rosencetooo
03-06-2010, 10:26
ShiZo , krisito9212 Страхотни рокли сте си избралиии :smt050 , много ми харесаха :oops:

Infinity
03-06-2010, 10:31
Поздрав за всички абитуриентки с нещо от мен. :D
http://i48.tinypic.com/2rekyup.jpg
:-)

ShiZo
03-06-2010, 10:36

с такива ходя на плаж :D

rosencetooo
03-06-2010, 10:38

налии.. :-D тея са ужасни за бал.. :?

ELiTyYy
03-06-2010, 11:46
Да, Shizo, и аз ще съм с този :)

ELiTyYy - има такива, каквито описваш, по магазините за бельо.Просто потърси хубаво :) Първо се сетих за ортопедичен, но от тях май няма такива със силиконово свързване м/у гърдите или поне аз не съм виждала. Голямо ти е деколтето и затова ли искаш такова свързване м/у гърдите :-o

миии не точно... :) гърба отзад е гол с връзчици ...а отпред на бюстието има мъничко пространство...но стой страхотно.... нямам търпение...
пак да напомня за сутиена - някой ако има представа да казва ...мн ще го обичамм :D :oops:

Briseis
03-06-2010, 12:55
^защо просто не си вземеш рокля, която е с чашки и няма нужда си слагаш сутиен? на мен ще ми шият роклята точно по този начин, тъй като не искам излишни притеснения.

роклята на синята гъбка ми допада като кройка и силует, но не и като цветова комбинация.

mimityy91
03-09-2010, 18:01
Здравейте момичета новичка съм.Казвам се Мариета и съм от Пловив.Тази година и аз сам абитуриентка и наистина се радвам че завършвам.Роклята си я купих януари месец и съм много дожолна за6тото това е моята рокля.Не поех риска да си шия роклята защото не искам на бала си да съм със скапано настроение и да не мога да се гледам,решик с роклята да не правя компромис.Вече намам търпение да доиде дългоочакваната вечер.Радвам се за всички които са си закупили това което искат

ShiZo
03-09-2010, 18:04
Здравейте момичета новичка съм.Казвам се Мариета и съм от Пловив.Тази година и аз сам абитуриентка и наистина се радвам че завършвам.Роклята си я купих януари месец и съм много дожолна за6тото това е моята рокля.Не поех риска да си шия роклята защото не искам на бала си да съм със скапано настроение и да не мога да се гледам,решик с роклята да не правя компромис.Вече намам търпение да доиде дългоочакваната вечер.Радвам се за всички които са си закупили това което искат

покажи я :)

mimityy91
03-09-2010, 18:37
в момента роклята я нямам качена в рц-то но ще я кача и ще ви я покажа

ELiTyYy
03-09-2010, 19:54
още малко оставаааа :booooomb: :grin: :grin: :grin:

ShiZo
03-09-2010, 20:51
12 клас... мале не съм ходила на даскало от 3 седмици сигурно.. а иначе ходя до училище..до кафето отсреща където е целият клас хаха
Ако случайно се излъжа да ида на час, в клас има 7човека макс+ учителя
:shock:
Готино даскало, какво да си говорим, при вас как е 12 клас? Гоните ли добрите оценки?

iLoveChocolate
03-10-2010, 06:09
мимито,на мен ми шият рокля в момента и не разбирам защо си мислиш,че на бала ще съм със скапано настроение и няма да мога да се гледам.ТОЧНО ОБРАТНОТО!! този модел,който си харесах го няма по магазините,а и си харесавам само скъпи рокли. За подчертаване на хубаво тяло няма значение дали ти е дълга или къса роклята,важен е модела! а аз съм си измислила хитринка да съм с дълга рокля и да ми е удобно да танцувам. относно ноктопластиката незнам някой там каза,че не му се дават 100 лв.,моята ще струва доста по-малко. поне като говорите се информирайте повече преди това.

iLoveChocolate
03-10-2010, 06:20
аз го разгледах преди да пиша...но нещо не ми допада този вид сутиен..ще ме е страх да не падне :D Търся нещо като обикновенните сутиени,само че както казах със силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб....Просто няма да съм сигурна в този,който е пуснат по-горе :)
има защо да те е страх! бях една вечер с такъв на дискотека и на кръчма и няма да ви казвам колко пъти се отлепи и пада като се изпотих от танците. за това аз ще съм без сутиен на бала,просто няма да ми е удобно с никакъв друг сутиен

ELiTyYy
03-10-2010, 10:29
12 клас... мале не съм ходила на даскало от 3 седмици сигурно.. а иначе ходя до училище..до кафето отсреща където е целият клас хаха
Готино даскало, какво да си говорим, при вас как е 12 клас? Гоните ли добрите оценки?

ех...и ние бяхме постоянно по кафетата...но от месец ни строяват като дечицата (доста лошо мнение имат вече за класа) ..постоянно да сме там,без отсъствия/...пфууу...бахти работата.. :? :?

BlackKeys
03-20-2010, 13:28

ех...и ние бяхме постоянно по кафетата...но от месец ни строяват като дечицата (доста лошо мнение имат вече за класа) ..постоянно да сме там,без отсъствия/...пфууу...бахти работата.. :? :?

Е, поне сте си на училище само до 24 май. :)

LovelyGirl
03-20-2010, 13:48
До 7ми май официално, но там има почивни дни заради Гергьовден и всъщност сме до 5ти май :)
Мале колко малко остана :-#

Spider4eto
03-20-2010, 15:39
Да се присъединя и аз към вас. Аз също съм абитуриентка тази година. Роклята вече е купена, много съм доволна, че не обикалях много. Само в София разглеждах и на 2рия ден, в първия магазин, първата рокля, която порбвах, стана моята. В началото и аз тръгнах с идеята за къса рокля, но повече се харесах в дълга. За цвета малко ме е яд, исках да е тъмно сиво(графитено), но една съученичка ще е със същия цвят и за това си я поръчах тъмно синя. Когато си взема обувки и я облека с тях, ще ви покажа снимки. За ноктите- категорично не искам ноктопластика след като видях на една приятелка какви станаха ноктите. Опитвам се да ги пускам отсега, мажа ги със заздравители и т.н. Обувките ще са сребърни със сигурност, тъй като имам сребърня цветя на роклята- на левия хълбок, а и бижутата също ще са сребърни. Колебая се какъв цвят да е косата ми, русо много ще отива на цвета на роклята, но вече съм се правила така и няма да повторя тази грешка. Та обмислям между тъмен шоколад и черен цвят, но има време, ще го измисля :D

ShiZo
03-20-2010, 16:05
Kойто има вече рокля, да показва! Не сме от един град повечето, няма шанс да се видим на живо.
След бала предполагам, че ще стане flood със снимки и мнения и т.н., в което няма лошо, но и снимки преди бала не е лошо да има.
:)

PIF
03-20-2010, 20:25
От днес и аз вече мога да се похваля с рокля (модел на Holiday Sun)и обувки, само чантата остана и тя май ще е проблем...

пп: снимки утре

ELiTyYy
03-20-2010, 21:35
аз ходих на проби.
добре изглежда роклята в сребристо(понеже я пробвах като модел в черно),
остава да и сложат черните орнаменти по горната част...и цепката си я направих по голяма...и понеже имах проблем с намирането на искания сутиен по горе-пожелах да ми сложат :-D :-D
Нямам снимки,имам само клипче..но няма смисъл да го слагам :) когато е готова напълно ще пусна снимки .. :):):)

lipstik
03-21-2010, 09:41
Момичет купих си вече рокля,най-накрая.Няма да я показвам,искам да е изненада накрая.Само ще кажа,че е синя и дълга.
Сега трябва да си купувам обувки и чанта,а те се оказаха голям проблем.Ще ходя скоро до Варна и някой ако знае къде има хубави официални обувки и чанти да каза :)

PIF
03-22-2010, 12:13
аз пък не мога да се стърпя и искам да си покажа придобивките 8-)
http://i41.tinypic.com/23sgb46.jpg

остана ми само чанта, която ще е като обувките.

LovEsIckk
03-22-2010, 12:16

Ох,Моно..
после искам снимки!

LovelyGirl
03-22-2010, 12:16
Роклята е много сладка :) А защо обувките са пълна противоположност по цвят на роклята :-o Нямам предвид и те да са сини де, но цикламеното прекалено много контрастира според мен.

PIF
03-22-2010, 12:18
по бюстието на роклята има цикламено ламе, а самата комбинация от тюркоазено и цикламено е много подходяща според мен, няма да съм първата, която я прави :)
пък и на снимката цветовете малко лъжат :Д
абе ще видите какво съм имала предвид след 22 май.

Крисо, ще има материал и още как :oops:

LovEsIckk
03-22-2010, 12:22
Много ме кефи..
особено обувките..айц :oops:

lorah23
03-22-2010, 22:32
Обувките са супер!!! Откъде ги купи?

iLoveChocolate
03-23-2010, 07:13
в плевен гледах такива сандали с розички всякакви

Ankh
03-23-2010, 10:29
PIF роклята е много хубава

PIF
03-23-2010, 11:16
обувките са от Tendenz

мерси :)

iLoveChocolate
03-23-2010, 14:42
обувките са от Tendenz

мерси :)
да бе верно,в плевен в мола съм ги гледала тогава. хехе а дали имам памет

jeiny
03-23-2010, 15:02
PIF роклята е супер!!! А тази комбинация много ме кефи! Миналата година на бала на моето училище една мацка беше с бяла рокля и такава чанта, а само обувките и контрастираха - бяха в розово! Мисля, че ще си страхотна :P

bonboncho
03-24-2010, 16:14
хора дайте идея идея за мъжки костюм,че неможем да харесаме нищо :?

Obsession
04-03-2010, 08:37

Страхотни сааа! :smt049 :smt060 :smt055
Моята рокля е подобна, но е цвят праскова, обожавам я!

PIF
04-03-2010, 08:56
нали не си от Силистра?

Briseis
04-03-2010, 10:33
ПИФ, много готина цветова комбинация. Моята е подобна :-D Но ми допада и модела на роклята ти. Избра ли си чанта вече?
Аз следващата седмица ще си търся аксесоарите за бала, въпреки че роклята ми все още е в процес на изработка. Остават почти 2 месеца, ужасно малко време :-)

PIF
04-03-2010, 11:52
чантата ми е проблем
навсякъде има само сатенени или кожени
трябва ми нещо като велурена :/

аксесоари още не съм си купила и аз, но са ми нужни само обеци и пръстен
иначе става много натрупано

Obsession
04-03-2010, 15:24
нали не си от Силистра?

Не, от Русе съм. А ти роклята от Силистра ли си я взе? Или е по поръчка правена?
Между другото, някой ще си прави ли обувки/чанта в цвят по поръчка?

viksit0y
04-03-2010, 15:33

Супер яко си ги комбинирала ;-)

therichbitch
04-03-2010, 16:44
само аз ли още нямам рокля :cry: :cry: :cry:

sunshine92
04-03-2010, 19:11
нали не си от Силистра?

Не, от Русе съм. А ти роклята от Силистра ли си я взе? Или е по поръчка правена?
Между другото, някой ще си прави ли обувки/чанта в цвят по поръчка?

Аз си направих моите така. Не аз де :-D поръчах си ги.

Obsession
04-04-2010, 07:47

И доволна ли си?

girl91
04-04-2010, 19:25
Момичета, аз все още не съм се ориентирала към фризьор, гримьор, маникюрист. Ако има някой от Стара Загора и може да ми препоръча някой нека го направи.
По принцип няма да искам нищо особено - косата ще е накъдрена и ще има някаква прическа (още не съм си я измислила), гримът ще е лек, нищо претруфено, ноктите - няма да си слагам ноктопластика, пускам си ги в момента за да не са прекалено късички.
За пробна прическа знам, че взимат около 20-30лв., може и повече (според мен много надуват цените, + това слагат много малко лак и след 2 часа няма и помен от прическата).

LovelyGirl
04-04-2010, 20:13
За грим ти препоръчвам Фери - магазина по диагонал на часовника. Взимат 20лв. за пробен и 20 за другия.
Явно говориш за няко некадърна фризьорка, щом за 2 часа пада косата..
Попринцип трябва да издържи цялата вечер.
Най-доброто студио за маникюр в Стара Загора уж се води Чар Ем. Не съм сигурна къде се намираше обаче. Взимат малко по-скъпо отколкото на другите места.
Моя съученичка се е записала в това студио за всичко - т.е. и за фризьор, и за гримьор, но не знам какви са цените.

girl91
04-04-2010, 22:18
Явно говориш за няко некадърна фризьорка, щом за 2 часа пада косата..
Попринцип трябва да издържи цялата вечер.

Погледни по-нагоре, говорих за пробната прическа. Естествено, че за прическата за бала ще пръскат много лак за да може да се задържи повече време.

LovelyGirl
04-05-2010, 07:21
Да, не съм видяла, че става въпрос за пробната. Но не мога да разбера защо ти трябва повече време да издържа? Тя е само пробна и целта и е да видиш как ще изглеждаш и дали ще ти хареса. Няма смисъл да те бетонират 2 пъти, защото после много трудно се мие косата.

girl91
04-05-2010, 09:17
Да, не съм видяла, че става въпрос за пробната. Но не мога да разбера защо ти трябва повече време да издържа? Тя е само пробна и целта и е да видиш как ще изглеждаш и дали ще ти хареса. Няма смисъл да те бетонират 2 пъти, защото после много трудно се мие косата.

За да се види колко всъщност ще издържи, дадена прическа на някоя коса дори и с много лак не се задържа много... представи си още не съм влязла и косата ми да прилича на ... :-D

А аз не мога да разбера защо почти всики обувки за бал са с бели камъни :( Аз си търся съвсем обикновени сандалки, черни, само искам да са с малка платформа отпред. Нито в Пловдив имаше, нито тук (Стара Загора), всички са с камъни, много кичозни, а тези, които не са с камъни са без платформа.
Търся си нещо такова:
http://prikachi.com/files/1484625w.jpg

billytalent
04-05-2010, 09:23
^Миналата година в Пловдив беше пълно с такива по Иван Вазов,защо не си поръчаш от сайт или да ти ги направят по-поръчка

girl91
04-05-2010, 09:27
^Миналата година в Пловдив беше пълно с такива по Иван Вазов,защо не си поръчаш от сайт или да ти ги направят по-поръчка

Тази година по Иван Вазов такива не видях, имаше подобни, но с камъни, а аз не харесвам с камъни + това няма да утиват на роклята.
Не съм намерила сайт, в който има такива, а и има голям риск като си ги поръчам да не са точния номер и да не ми седят хубаво.
Не знам къде се поръчват за да си ги поръчам. Някой, ако знае къде мога да си поръчам в Стара Загора да ми направят, да каже.

LovelyGirl
04-05-2010, 10:30
В сватбен салон Маги и в Галина. :) (На Христо Ботев са.)

girl91
04-05-2010, 10:48
В сватбен салон Маги и в Галина. :) (На Христо Ботев са.)

Ще отида да питам там.

Carmen_Kass
04-05-2010, 11:51
Здравейте.И аз завършвам тази година...рокля си взех (черна е)-> не е като за погребение,сандали също...останаха бижутата и чантата,но има още малко време.
Пробния грим(леко сребърно,заради орнаментите по роклята) и прическа(най-вероятно като на Blair Waldorf от Gossip girl) са уточнени.
Сега докато се ровех съвсем случайно намерих тази прическа:
http://www.healthandbeauty.net.au/images/wedding-hairstyle-ponytail1.jpg
нищо,че пише,че e за сватба според мене става и за бал

sunshine92
04-05-2010, 12:47

И доволна ли си?

Да, въобще не съжалявам. Станаха идеални.

teenems
04-05-2010, 17:37
PIF ,страхотна рокля.
Много е семпла и сладка ,нямам търпение да публикуваш снимки от бала ;дд

Briseis
04-05-2010, 17:48
Здравейте.И аз завършвам тази година...рокля си взех (черна е)-> не е като за погребение,сандали също...останаха бижутата и чантата,но има още малко време.
Пробния грим(леко сребърно,заради орнаментите по роклята) и прическа(най-вероятно като на Blair Waldorf от Gossip girl) са уточнени.

надявам се в последствие да видим решението ти за бала, защото ти си за мен си интересна съфорумка, а и по мненията съдя, че си доста стилна :)

аз следващата седмица отивам на пазар за аксесоарите за бала - обувки, чанта и бижута :)

Harum_Scarum
04-05-2010, 18:19

Тази година по Иван Вазов такива не видях, имаше подобни, но с камъни, а аз не харесвам с камъни + това няма да утиват на роклята.
Не съм намерила сайт, в който има такива, а и има голям риск като си ги поръчам да не са точния номер и да не ми седят хубаво.
Не знам къде се поръчват за да си ги поръчам. Някой, ако знае къде мога да си поръчам в Стара Загора да ми направят, да каже.
Незнам дали ще ти помогна,но в Асеновград има подобни в един магазин за обувки видях. :)

Carmen_Kass
04-05-2010, 19:10

надявам се в последствие да видим решението ти за бала, защото ти си за мен си интересна съфорумка, а и по мненията съдя, че си доста стилна :)

аз следващата седмица отивам на пазар за аксесоарите за бала - обувки, чанта и бижута :)

Оу,мерси...Ще ги снимам и ще ги постна скоро... :)

ELiTyYy
04-05-2010, 19:18
днес си взех обувки и чанта...направо съм влюбена в тях.. :D
Чудя се..понеже почти целите обувки са в камъни,а по чантата са по-малко...имам ли нужда от бижута? ... Мисля да си намеря някакви висящи и дълги обици с такива камъни..и някой семпъл пръстен... знам ли,май няма нужда от прекалено мн бижута след като почти целите ми крака са в камъчета :oops: :D :D

Carmen_Kass
04-05-2010, 19:24
днес си взех обувки и чанта...направо съм влюбена в тях.. :D
Чудя се..понеже почти целите обувки са в камъни,а по чантата са по-малко...имам ли нужда от бижута? ... Мисля да си намеря някакви висящи и дълги обици с такива камъни..и някой семпъл пръстен... знам ли,май няма нужда от прекалено мн бижута след като почти целите ми крака са в камъчета :oops: :D :D

Ако и по роклята имаш малко камъни...по-добре недей да се хвърляш на висящи обици.По-добре някои по-малки камъни,че ще стане много претрупано.А за пръстен- не знам.Ако чантата ти е тип плик/портмоне без дръжки,само така в ръка да се държи,пръстена също може да дойде в малко повече(то зависи и от камъните и от целия дизайн на чантата),затова ти прецени.
Честито за новите придобивки! :)

ELiTyYy
04-05-2010, 19:27
мерси мерсиии :P ще видим какво ще е в крайна сметка :)
ох нямам никакво търпение вече..всички други са някакви замрели в класа ми..някой дори не са ходили за рокли все още..явно само аз толкова се вълнувам хахх

Jamalska
04-05-2010, 19:31
Може да са се усетили,че няма за какво да се вълнуват.

PIF
04-06-2010, 06:49
PIF ,страхотна рокля.
Много е семпла и сладка ,нямам търпение да публикуваш снимки от бала ;дд мерси :)
и аз нямам търпение да идва всичко и да свършва, че цялото това напрежение не се издържа....

да ви питам:
някой случайно да е виждал в онлайн магазините, малка цикламена чанта - велур, нещо подобно на обувките ми (знаете ги)?

therichbitch
04-06-2010, 11:41
^ може ли да те питам какъв е платът, понеже аз бях гледала една от подобен и мн ми хареса,но ако се наложи да я шия, да знам как се казва :-D

PIF
04-06-2010, 16:35
на три пласта е
най-долният е сатен, а пък горните два са различни цветове тюл

therichbitch
04-06-2010, 17:19
мерси, аз мислех, че е шифон :-D

sunshine92
04-06-2010, 17:25
А на мен ми се стори органза. :(

PIF
04-06-2010, 17:33
питай във фирмата за по-сигурно
не съм толкова разбирачка от платове

sunshine92
04-06-2010, 17:36
Така като гледам е органза, просто и моята рокля е с такова и така ми изглежда.

Zaritu
04-06-2010, 18:23
супер темичка си пуснала :oops: аз ще ходя на екскурзията ни ... до турция :(
не сме никак задружни де ... какво да се прави почти във всеки клас има групички ..
относно прическата си мисля да е с права коса топирането задължително! за роклята спряла съм се на модел които отпред е по къс а отзад става дългo
абе нещо такова http://prikachi.com/files/1489495X.jpg но да не се влачи разбира се ... за колата държа да е лъскава :)
за роклята на изпращането нещо съвсем семпло но секси ... някаква малка черна рокля например :)

lipstik
04-06-2010, 20:09
На мен ми остава за бала само чанта,обеци и обувките ми да станат готови.С тая чанта много се тормозя.Никъде не мога да си харесам.Искам чанта плик,сива без камани и такова нещо няма :shock: .

PIF имам същите обувки,само че са черни и са за вторта ми рокля за морето :P

LovelyGirl
04-06-2010, 21:00
^ В Пловдив има много :) Аз от там си взех моята, сива, плик, но има малко камъни, защото да си пасва с обувките. Иначе имаше и изчистени, и то доста. По 30лв. бяха повечето.

Zaritu
04-07-2010, 05:18
хора исках да ви питам има ли някоя от вас да се е спряла на такива летни ботуши за бала ... имам предвид черни с дантелка са ако не се лъжа тъи като в моя град не съм виждала такива :neutral:

sunshine92
04-07-2010, 08:32
2 момичета от моя клас ще са с такива ботуши. Едната е точно с черни.

П.П: от София съм

LovelyGirl
04-07-2010, 08:34
Аз не ги харесвам :? Със сандалки най-добре :)

ELiTyYy
04-07-2010, 09:27
Аз не ги харесвам :? Със сандалки най-добре :)

sunshine92
04-07-2010, 10:13
^ Напълно съгласна съм. Лично на мен ще ми бъде по-удобно със сандалки, а и после ще си ги нося, докато тези дантелени ботуши са доста по-задължаващи.

Zaritu
04-07-2010, 10:19
да ама аз поради ред причини трябва да съм с ботуши ... а и биха ми отивали на роклята :P

lipstik
04-07-2010, 10:55
Едно момиче от класа ще е с ботуши до коляното,но на мен не ми харесва.

goosebumps
04-07-2010, 12:12
От днес и аз вече мога да се похваля с рокля (модел на Holiday Sun)и обувки, само чантата остана и тя май ще е проблем...

пп: снимки утре

Не е ли HolidaySona по-скоро, защото ходих там преди няколко седмици и я имаше същата, даже продавачката ми предлагаше да я пробвам. Страшно яки рокли има . И моята е от този бутик. :smt049

deni4eto
04-07-2010, 20:43
отттт мноооооогоооо време не съм влизала и разгледах последните странички :) ще сме готини всички няма начин
да се похваля и аз със рокля :
http://prikachi.com/files/1493123q.jpg
но за другите неща ни най-малка идея си нямам- нито бижута,нито прически,нито обувки....

PIF
04-10-2010, 15:14
купих си и рокля за изпращането

http://store.picbg.net/pubpic/5C/A0/fe53017dfe9f5ca0.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/BC/A1/d08badd401c2bca1.jpg

Shadowsogirl
04-10-2010, 16:24
Роклята за изпращането е великолепна!!!

krisito9212
04-10-2010, 16:52
Въпреки,че остава още малко време и бях планирала почти всичко,взех решение,което преобърна всичко,но смея да твърдя едно от най-правилните в живота ми.Отивам на Ибиса и съм сигрна,че това ще е най-уникалното изживяване,далече от баналния традиционен бал.Мн съм щастлива :grin: :-P

Shadowsogirl
04-10-2010, 17:00
^
Пък аз тебе такъв мерак имах да те видя с роклята, гримирана, на бала. Решението си е твое, дано си искараш наистина страхотно.

Carmen_Kass
04-10-2010, 17:08
Здравейте момичета...да се похваля и аз.Днес си купих бижута за роклята(сребърни,защото това ще отива) обици,гривна,пръстен.И сега остана само чантата.
Взех си рокля и за изпращането.Не е нещо прекалено елегантно.Останаха обувки и чанта.
ПС:Знам,че съм ви обещала снимки,но фотоапарата нещо се е*ава,а с тела няма да станат хубави.Но ще намеря начин да ги снимам и ще ги поста.

krisito9212
04-10-2010, 17:53
^
Пък аз тебе такъв мерак имах да те видя с роклята, гримирана, на бала. Решението си е твое, дано си искараш наистина страхотно.като се върна и съучениците,които са си останали тук ми показват снимки сигурно ще ми стане леко кофти,че и аз не съм се видяла,но в никакъв случай няма да съжалявам,искрено се надявам и благодаря :)

PIF
04-11-2010, 09:10
Роклята за изпращането е великолепна!!!мерси :)

lipstik
04-11-2010, 09:15
Офф аз за изпращането мисля,че ще съм супер обикновена на фона на другите момичета.Като гледам всички си купувате рокли,аз съм си взела една черна права пола малко над колято,едно черно елегантно потниче и едни къси ръкави...Знаех си,че трябваше рокля,ама.....

Carmen_Kass
04-11-2010, 12:58
http://i42.tinypic.com/2i2ar05.jpg
Това са ми сандалите за бала.

MmimsS
04-11-2010, 18:36
Аз имам рокля за бала още от средата на януари. Тогава още не бяха излезли много нови модели, почти никакви даже, но аз знаех какво търся и го намерих много бързо :) Роклята за изпраштането си я взех миналата година от Германия, не е официална(подобен модел като роклята на PIF за изпращането). Обувки и пръстен имам също от януари. Но голям проблем се указаха чантичките и обеците. Много трудно е да си намериш бяла кожена чантичка(белите по принцип по-рядко се срещат, а ако има са сатенени). Обиколих София и Търново и не си намерих, но една неделя(на Великден :D ), просто като се разхождахме, попаднах на моята чантичка 8-) . Черна велурена чантичка също е мн трудно да се намери, аз все още я търся :D , но се надявам до 1-2 седмици да си намеря. И ще ми останат обеците, но ако не си намеря точно такива каквито искам, си имам резервен вариант(дано не са ги купили ако се стигне до тях :D )

BlueMushroom
04-11-2010, 19:49

Охх... :smt007

HexGirl
04-12-2010, 08:07

Охх... :smt007
и аз нещо подобно ще си копувам :)

време е вече ....

LovelyGirl
04-12-2010, 08:29
Офф аз за изпращането мисля,че ще съм супер обикновена на фона на другите момичета.Като гледам всички си купувате рокли,аз съм си взела една черна права пола малко над колято,едно черно елегантно потниче и едни къси ръкави...Знаех си,че трябваше рокля,ама.....

Аз ще съм с черен прав панталон и бюстие черно и бяло :) И аз няма да съм с рокля. Нека на бала да се различаваме повече :)

ShiZo
04-12-2010, 11:44
И в борсата ще я пусна, но тук поне ще видят хората, които евентуално може да ги интересува.
Значи.. случва се следното- не знам какво искам. Общо взето през целия ми живот се случва това, но както и да е.
Отидох до Русе с една приятелка, взех си къса рокличка от там и чак след това ... осъзнах че не ми отива.. в смисъл.. фигурата и височината ми не подхожда на роклята.. тя е направена за миньонче.. а аз определно не съм.. :)
Та.. освен да я продам друго не знам какво да правя, много пари дадох за нея, и определено съжалявам че не ми отива.. Иначе... как е направена, на пипане, визуално.. просто е много красива, наистина ми е жал да я пусна да се продава, но аз не мога да я нося... :(
Та, взех я за 230 лева, наистина доста ми се стори за къса рокличка, но тогава просто много ми хареса и не мислих трезво.
Продавам я за 170+разноски по транспорт..
Размера е М.. и това е общо взето.
Много е нежна и красива.. аа- облечена излгежда така горе долу- http://www.cbslimited.com/galleries/prom_mori_lee/9055_ml09.jpg
Иначе ето и реалните снимки - http://i44.tinypic.com/20folyt.jpg
Друго..отзад е корсетно връзване, което я прави много удобна :)

sunshine92
04-12-2010, 11:47
Не можах да се сдържа просто... ShiZo .. снимката от аватара ти - уникална просто. :-) :-) :-)

ShiZo
04-12-2010, 11:53
Не можах да се сдържа просто... ShiZo .. снимката от аватара ти - уникална просто. :-) :-) :-)
ето я :) http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/086/0/a/Don__t_let_me_fade__by_BSgal.jpg
след обработката стана хубава всъщност.. фотошоп прави чудеса хаха

Shadowsogirl
04-12-2010, 13:11
Яд ме е, че не съм абитурентка, че сега ми е гузно да ви оспамвам темата. Ама моля да ме извините, радвам ви се страшно много. :-) :-)
Момичето покало сандалите, направо му завиждам - прекрасни са. :smt007 :smt007
И лилавата рокличка също е невероятна, супер яко седи.

Briseis
04-12-2010, 15:28
http://img217.imageshack.us/i/p1010131u.jpg/
обувки
http://img413.imageshack.us/i/p1010128g.jpg/
тоалета за изпращането

ShiZo
04-12-2010, 16:18
http://img217.imageshack.us/i/p1010131u.jpg/
обувки
http://img413.imageshack.us/i/p1010128g.jpg/
тоалета за изпращането

сладко и семпло-харесва ми ;)

ShiZo
04-12-2010, 16:19
аз за втората бална вечер без да искам си намерих тая рокля- за 30лева!!!!!!!
http://i43.tinypic.com/2jg8gsk.jpg

hrisana
04-12-2010, 17:08
ShiZo рокличката е много сладка, а и ти седи прекрасно

bunnyy
04-12-2010, 17:54
супер сладка си с нея .. как си намерила такава хубава рокля на толкова изгодна цена :-D

Shadowsogirl
04-12-2010, 18:01

Имаш страхотен вкус.. Лилавата рокличка, тая... Роклята е уникална, а ти с нея... Уау.

ShiZo
04-12-2010, 18:58

Имаш страхотен вкус.. Лилавата рокличка, тая... Роклята е уникална, а ти с нея... Уау.

Мерси :)))))
Обаче.. на себе си най-трудно мога да угодя.. и май главната ми рокля за бала - http://i40.tinypic.com/5p1mj8.jpg, ще се превърне в тази- http://i41.tinypic.com/34snifr.jpg . Много добър приятел на семейството шие уникални неща и знам, че ще я направи перфектно, но все още не съм решила.. едно-две мнения няма да са ми излишни :)

Втората рокля е колаж, който аз направих, с горната част на моята рокля и долната обезцветена част на една друга..

elety9730
04-12-2010, 19:00
Здравейте :) Преди няколко дни видях темата, но първо прочетох всички странички. Тази година ще съм дама на приятеля ми и доста се вълнувам :-D .. Роклята ще ми я шият (майка ми ще я шие), но пробвах подобен модел на тази която искам. Ако може да си дадете мнението, смятате ли, че роклята е подходяща за дама.. :)

http://prikachi.com/files/1505387A.jpg

:) :-)

ShiZo
04-12-2010, 19:02
Здравейте :) Преди няколко дни видях темата, но първо прочетох всички странички. Тази година ще съм дама на приятеля ми и доста се вълнувам :-D .. Роклята ще ми я шият (майка ми ще я шие), но пробвах подобен модел на тази която искам. Ако може да си дадете мнението, смятате ли, че роклята е подходяща за дама.. :)

http://prikachi.com/files/1505387A.jpg

:) :-)

бива, но с твоят стил, цвят на косата и тен на кожата, определено не бих заложила на черно-бяла.

POLLINA
04-12-2010, 19:05
може би малко по къса... отгоре на бюста да е изравнено и стегнато под него.. и да е чисто черна :)

Shadowsogirl
04-12-2010, 19:13
ShiZo, втората рокля е.. :shock: :shock: Божествена, божествена, божествена, божествена. И първата ми харесва, но втората.. Предвъзходна е!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

therichbitch
04-13-2010, 10:37
ShiZo, аз лично те съветвам и за бала да си вземеш нещо по- късичко, защото и отива :-)

mimsssssss
04-13-2010, 11:07
ShiZo, моята ще е така с три пласта органза и просто съм пристрастна и ще кажа, че вторият вариант ми харесва много повече :)

sunshine92
04-13-2010, 11:17
На мен също вторият вариант ми допада повече. И първата е хубава и доста оригинална, но втората ми харесва повече. :)

ShiZo
04-13-2010, 12:54
Точно затова ще бъде ТЯ!
оооффофо... адски съм щастлива! (offtopic) На изпитите за НБУ съм с единия крак вътре! Остава ми спец. изпит и съм най-щастливата на света!!!! :smt041 :smt041

deni4eto
04-13-2010, 12:59
на мене пък ми харесва първата заради готиния плат и шарките му :)

Shadowsogirl
04-13-2010, 13:07
Точно затова ще бъде ТЯ!
оооффофо... адски съм щастлива! (offtopic) На изпитите за НБУ съм с единия крак вътре! Остава ми спец. изпит и съм най-щастливата на света!!!! :smt041 :smt041
Еее, това е супер. Щом и за университета си почти сигурна, страхотно.

HexGirl
04-13-2010, 14:10
:grin: имам си и чанта и обувки :) вече

mimityy91
04-13-2010, 14:19
Радвам се че ще си доволна от избора си. Аз лично се информирах достатъчно за да кажа че не поемам риска да си я ушия, защото много мой познати са били разплакани на бала си но не от щастие а от яд че не се е получило това което искат а и свястни шивачки рядко се намират. Наистина се радвам за теб. Все пак на бала си всяко момиче иска де се чувства поне като принцеса.

Carmen_Kass
04-13-2010, 15:19
Роклята(тип кафтан) за изпращането -> http://fr.tinypic.com/view.php?pic=1tn729&s=5
ПС:Не седи като плажна(просто уточнявам) :)

Carmen_Kass
04-13-2010, 15:20
Точно затова ще бъде ТЯ!
Честито!
Аз вече дори се записах,но в БСУ (Бургаски свободен).Има ли колежки от там? :)

Le0paRdkaa
04-13-2010, 15:58
Здравейте абитюренткии.. :-) Тази година ще съм дама на бала на приятелят ми.. :) За съжаление няма да ходя на самият бал :( но ще бъда на изпращането.. Така.. мисля да не се престаравам много.. ще съм с подобна на тази рокличка http://www.koketna.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4bc0f83b5384f.jpg само че черна и с коланче под бюста.. :) мисля прическата да е изправена коса с обем назад.. Та въпросът ми е дали ще е много грозно ако си взема сиви лятни боти и сивичка чанта.. :oops: Понеговото облекло също ще има сиво.. та ми беше мисълта дали ще е много фрапиращо.. или да не изневерявам на черното щом и роклята е чернаа.. :oops:

Carmen_Kass
04-13-2010, 16:24
Здравейте абитюренткии.. :-) Тази година ще съм дама на бала на приятелят ми.. :) За съжаление няма да ходя на самият бал :( но ще бъда на изпращането.. Така.. мисля да не се престаравам много.. ще съм с подобна на тази рокличка http://www.koketna.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4bc0f83b5384f.jpg само че черна и с коланче под бюста.. :) мисля прическата да е изправена коса с обем назад.. Та въпросът ми е дали ще е много грозно ако си взема сиви лятни боти и сивичка чанта.. :oops: Понеговото облекло също ще има сиво.. та ми беше мисълта дали ще е много фрапиращо.. или да не изневерявам на черното щом и роклята е чернаа.. :oops:
Според мене на черно отива всичко.Можеш да комбинираш колан,обувки и чанта(аз лично не съм привърженичка на тези комбинации с еднаква чанта и обувки).А може ли снимка на въпросните сиви лятни боти.
По-добре не се обличай цялата в черно от горе до долу.Трябва да имаш някакъв цветен акцент.Все пак това е изпращане,а не погребение.

Le0paRdkaa
04-13-2010, 16:39
Според мене на черно отива всичко.Можеш да комбинираш колан,обувки и чанта(аз лично не съм привърженичка на тези комбинации с еднаква чанта и обувки).А може ли снимка на въпросните сиви лятни боти.
По-добре не се обличай цялата в черно от горе до долу.Трябва да имаш някакъв цветен акцент.Все пак това е изпращане,а не погребение.

http://www.magazinzaobuvki.com/uf/2010_01_09/1529_srebro.jpg почти същите са.. :) още не съм си ги купила, все още се ориентирам :)

Carmen_Kass
04-13-2010, 16:43

http://www.magazinzaobuvki.com/uf/2010_01_09/1529_srebro.jpg почти същите са.. :) още не съм си ги купила, все още се ориентирам :)
Ами екстра.Не се прекалено тъмни.После пак можеш да си ги носиш.Ще си намериш и лесно чантичка.
Според мене ще се получи добре,както си го замислила :)

Le0paRdkaa
04-13-2010, 16:45

Ами екстра.Не се прекалено тъмни.После пак можеш да си ги носиш.Ще си намериш и лесно чантичка.
Според мене ще се получи добре,както си го замислила :)

Дано :-) :-)

cyclops
04-13-2010, 16:58
ShiZo, аз от смаото начало харесах първата ти рокля. Просто е божествена и се отличава от всички останали рокли, които са все еднакви.
Втората също харесвам, но бих махнала част от пайетите. От друга страна някак повече ми напомня всички останали рокли.
С първата ще се разграничаваш, божествена е. Стои ти и хубаво.

П.П. Ако някой ден ти писне или те удари финансовата криза и решиш да продадеш първата рокля дори и след 10год. пиши ЛС 8-) (хич не съм нагла..не! :P )

ShiZo
04-13-2010, 18:33
ShiZo, аз от смаото начало харесах първата ти рокля. Просто е божествена и се отличава от всички останали рокли, които са все еднакви.
Втората също харесвам, но бих махнала част от пайетите. От друга страна някак повече ми напомня всички останали рокли.

П.П. Ако някой ден ти писне или те удари финансовата криза и решиш да продадеш първата рокля дори и след 10год. пиши ЛС 8-) (хич не съм нагла..не! :P )
:D колко даваш? хахаахх
Оф.. първата е хубава, осъзнавам го, но просто ако не съм принцеска сега , няма кога да е хаха..

Colouring
04-13-2010, 18:41
И на мен първата ти рокля много ми харесва.От всички-твоите рокли най-много ме впечатлиха-и късичката(лилавка май беше ;д),с която казваш,че си сгрешила(аз не мисля така 8-) ) и тази хубавата за 30 лева,която е наистина много нежна ,и сега тази,която искаш да я дадеш да ти я оправят.За мен е по-подходяща.Ще се открояваш повече,а й ти отива..цвета допринася много.Но-твое решение.

cyclops
04-13-2010, 19:18

:D колко даваш? хахаахх
Оф.. първата е хубава, осъзнавам го, но просто ако не съм принцеска сега , няма кога да е хаха..

Ами колко давам... нямам представа. Но е божествена. Бих дала доста за нея, ако имам възможност разбира се.
А с първата си като..........фея :)))

И между другото наистина имаш страхотен вкус. Всичко, което си показвала досега е страшно красиво, отличаващо се, оригинално..въобще..моите поздравления :)

ShiZo
04-13-2010, 19:24
харесвам я..да, определено!
но.. като че ли не достатъчно.. :(
http://i44.tinypic.com/xdfnrm.jpg
ПП: а и ми е прекалено шарена..

HexGirl
04-13-2010, 19:27
не ми бачка апарата затова ще ви покажа горе доло как изглеждат папучките ми
http://fashionshops.files.wordpress.com/2009/05/iman-sandal.jpg
но имат и малко метални капси :) и без това кремавото

POLLINA
04-13-2010, 20:09
оо страхотна е
между другото имаш невероятен вкус
още преди в една тема беше пуснала снимка на рокля на сестра ти ( до колкото си спомням) която също беше много красива :)

billytalent
04-13-2010, 20:09
не ми бачка апарата затова ще ви покажа горе доло как изглеждат папучките ми
http://fashionshops.files.wordpress.com/2009/05/iman-sandal.jpg
но имат и малко метални капси :) и без това кремавото

Като модел са много готини,понякога искам да съм ниска,за да нося и аз високи обувки...на ShiZo всички рокли,които показа са много хубави,като изключим,че първата ми е малко шарена :)

vampirediaries
04-14-2010, 07:22
ShiZo наистина има страхотен вкус,но на мен повече ми харесва втората рокля.Тази първата ми идва много шарена.

cyclops
04-14-2010, 08:15
Колкото повече снимки пускаш, толкова повече ми харесва 8-)

raverra
04-14-2010, 09:40
Здрасти на всички! Правя малко проучване сред абитуриентите тази година. Анкетата е кратка, анонимна и няма да ви отнеме повече от 5 минути. Предварително Ви благодаря за отделеното време Smile

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=f3bcb010-0a48-45ec-8bfb-070a2ae24ac4

:grin: И весело изкарване на всички! :grin:

P.S. същата анкета я има и като отделна тема, но реших да я постна и тук, че изглежда точно тука има най-много абитуриенти :))

girl91
04-15-2010, 11:52

На мен пък не ми харесва, някак си не ми се вързва това на бюста, това като коланче под него и плата надолу.
Различно е, но според мен много безвкусно, но все пак всички имаме различни вкусове и предпочитания :)

krisito9212
04-15-2010, 16:20

На мен пък не ми харесва, някак си не ми се вързва това на бюста, това като коланче под него и плата надолу.
Различно е, но според мен много безвкусно, но все пак всички имаме различни вкусове и предпочитания :)и аз съм на това мнение.Прилича ми на рокля тип "Цингарела".Нямам за цел да обиждам някой :)

HexGirl
04-15-2010, 18:23
дойде и моя ред да покажа
така снимките са с доста кофти качество съжалявам за което :)
моята рокля не е нещо натруфено и лъскаво затова си я харесвам толкова много
към тоалета ми ще има дълги сатенени ръкавици които още не са дошли и големи дълги обеци с много бели камъни

http://prikachi.com/files/1511825o.jpg
http://prikachi.com/files/1511827n.jpg
http://prikachi.com/files/1511826w.jpg
http://prikachi.com/files/1511828P.jpg
http://prikachi.com/files/1511829H.jpg

ShiZo
04-15-2010, 18:39
дойде и моя ред да покажа
така снимките са с доста кофти качество съжалявам за което :)
моята рокля не е нещо натруфено и лъскаво затова си я харесвам толкова много
към тоалета ми ще има дълги сатенени ръкавици които още не са дошли и големи дълги обеци с много бели камъни

http://prikachi.com/files/1511825o.jpg
http://prikachi.com/files/1511827n.jpg
http://prikachi.com/files/1511826w.jpg
http://prikachi.com/files/1511828P.jpg
http://prikachi.com/files/1511829H.jpg

Стилно. :)

А за по-горните коментари, мога да кажа ПАК, че циганското при мен не се получава, заради светлата коса, кожа и очи, НО въпреки всичко реших че не искам да е цветна и това е. Колкото до цветното парче-определено ще се превърне във феерична лятна блузка-дори рокличка :)

Ankh
04-15-2010, 18:47
HexGirl роклята ти е много стилна и според мен ще можеш и след това да си я носиш,а не да я захвърлиш в гардероба

HexGirl
04-15-2010, 18:50
:) мерси и на двете

Аз точно за това си я купих такава още преди 2 месеца :) Доста я търсих ....
забравих да снимам чантата но като пристигнат ръкавичките ще се снимам в цял ръст 8-)

Аз съм решила косата си да не я правя на смахнати прически :-o то не че имам повече от 1 педя коса де ....
Вече и за изпращането си избрах там ще съм много цветна :)

Tallulah
04-15-2010, 19:01
HexGirl,роклята е супер попадение.Ръкавиците са ми слабост и ще я направят още по-стилна.Поздравления за избора :)

ShiZo,на мен много ми харесва роклята ти,особено долната част.Но горната(сребърната част) според мен повече си отива с долна част като в колажа,който си направила.

ShiZo
04-15-2010, 20:32
главния проблем е това :) вече не де :)

one_love
04-22-2010, 12:06
:arrow: Up

ShiZo
04-22-2010, 12:21
истинския ъп- роклята я продавам за 100 лв

sunshine92
04-22-2010, 13:59
ShiZo :shock: балната ти рокля ?

ShiZo
04-22-2010, 16:53
лилавичката би ;)

sunshine92
04-22-2010, 18:15
Аау аз викам какво стана балната рокля да продаваш и при това за 100 лева само ...

therichbitch
04-25-2010, 17:34
да се похваля- намерих си рокля и обувки и съм много доволна :grin: :grin: като имам възможност ще ги снимам

ShiZo
04-25-2010, 17:36
очакваме снимките! 8)

therichbitch
04-29-2010, 17:27
ето обувките за изпращането, по- късно ще снимам и другите неща :grin:

http://prikachi.com/files/1545021h.jpg

billytalent
04-29-2010, 17:31
therichbitch нямам търпение да ти видя роклята,интересно ми е :)

therichbitch
04-29-2010, 18:29
^ nothing special, исках да е по семпла, защото ще имам други аксесоари, които са малко по- екастравагантни и нямаше време, взех 1вата, която ми хареса и беше в цвят, различен от черно (не че пак няма черно по нея, ама страст ми е , не мога да се отърва от него :D , иначе стои мн сладко- умишлено не исках нещо много тежко и официално)

http://prikachi.com/files/1545240.jpg

ето и обувките, заличила съм само отзад спалнята, която е ужасно разхвърляна :D

http://prikachi.com/files/154541G.jpg

billytalent
04-29-2010, 18:38
Много е хубава и стилна...

therichbitch
04-29-2010, 18:45
мерси, радвам се, че и на странични хора им харесва

girl91
04-29-2010, 19:41
А аз все още не мога да си намеря обувки за бала(сандалки) :(

mArMaLaDkA
04-29-2010, 19:50
пък аз съм впечатлена от обувките. 8-)
имам чувството, че повечето момичета от форума, които пускаха снимки, залагат някак си на по-екстравагантни обувки, докато роклите са по-семпли.

mimsssssss
04-30-2010, 10:47
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/164L.jpg - за бала
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/165L.jpg - за изпращането
роклите няма да ги снимам, ще ги пусна след като минат самите вечери

PIF
04-30-2010, 12:24
аз съм напълно готова с нещата около изпращането
http://store.picbg.net/pubpic/39/A2/60596dc93eb439a2.jpg

mimsssssss
04-30-2010, 12:29
аз съм напълно готова с нещата около изпращането
http://store.picbg.net/pubpic/39/A2/60596dc93eb439a2.jpg

оле, супер си! първата снимка е много яка... :grin:

mimsssssss
04-30-2010, 15:57
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/166f.jpg
а грима ще ми е подобен, само че черно, сребърно и зелено :)

krisito9212
04-30-2010, 17:42
http://www.youtube.com/watch?v=pZvv5goFCV0 грима тук ее.....страшен

koshtramba
04-30-2010, 18:01

:shock: :shock: :shock: :shock: Много е брутален...!!!!!! Ама с кво кило грим я намаза... по иначе и без това красивото й лице. Ама... на момиче с бяла кожа едва ли би стояло толкова ефектно.

tuzaro
04-30-2010, 20:05
HexGirl, искам да те чуkaм меко казано майна 8-)
аз днеска за първи път обляках костюм и се очудих колко добре ми седи майна, особенно без сако съм бати пича, и най-големия кеф беше че още първия ми стана и го зех 8-)

billytalent
04-30-2010, 20:09

Трябва ми нещо такова и на мен,но с по-малък ток...от къде си ги купи? :)

LovelyGirl
04-30-2010, 20:33

Уникален е! Ама с колко работи я намаза, оправя.. никой път не бих могла да го направя ;д

Аз на бала мисля да съм с нещо такова : http://prikachi.com/files/1547649r.jpg :)

mimsssssss
04-30-2010, 20:39

от хасково, 35лв, 11см тока

lifelesscorpse
04-30-2010, 20:44
^ nothing special, исках да е по семпла, защото ще имам други аксесоари, които са малко по- екастравагантни и нямаше време, взех 1вата, която ми хареса и беше в цвят, различен от черно (не че пак няма черно по нея, ама страст ми е , не мога да се отърва от него :D , иначе стои мн сладко- умишлено не исках нещо много тежко и официално)

Не ми се отварят снимките,а след като видях обувките много ми се прииска да видя и останалото :( Можеш ли да ми ги пратиш на лично?Наистина ми е много интересно,защото вкусовете ни май се припокриват :)

billytalent
04-30-2010, 21:13

Мерси,дано намеря нещо подобно,аз с 11 см.ток ще стана 2 м. :D

ShtrudeL
04-30-2010, 21:55
За изпращането... <3

http://i42.tinypic.com/24g7dl1.jpg

HexGirl
05-01-2010, 04:30

даже знам от кой магазин 8-)
така е нашите обувки тука са най-хубави

therichbitch
05-01-2010, 08:47

Не ми се отварят снимките,а след като видях обувките много ми се прииска да видя и останалото :( Можеш ли да ми ги пратиш на лично?Наистина ми е много интересно,защото вкусовете ни май се припокриват :)

да, по- късно днес ще ги потърся и ще ги пратя, но умишлено ги махнах, защото не искам всички да ги гледат преди бала ми :oops:

Shadowsogirl
05-01-2010, 09:09
^
Може ли и на мен, че голям мерак имам да ги видя.. :oops:

mimsssssss
05-01-2010, 09:15

Мене ми казах да ида в хасково за обувки, аз накрая и роклята от там си поръчах. Имах си модел да покажа, беше нарисуван, ама обслужването еше много добро. Иначе за обувките съм в грешка. ЧЕрните са 45лв, а сивите са 35лв :)

HexGirl
05-01-2010, 09:19

Мене ми казах да ида в хасково за обувки, аз накрая и роклята от там си поръчах. Имах си модел да покажа, беше нарисуван, ама обслужването еше много добро. Иначе за обувките съм в грешка. ЧЕрните са 45лв, а сивите са 35лв :)
от къде си я поръча ?

mimsssssss
05-01-2010, 10:16
^ ами в универсалният, вторият етаж, то е едно ателие там, под кафенето от горният етаж :) не му знам името, не съм от хасково...
Казаха че правят рокли до април месец, а в стара загора спират още февруари да шият. Правят по модели и когато видях роклята беше точно това, което исках, нямах пртенции. Мои съученички си поръчваха от Асеновград, и едната и липсват презрамки - връща я, другата плат под корсета - връща, третата пък горнището и долнището били от различни цветове - дизайнера така преценил, а не както казало момичето, само дето няма как д я върне. И на всичкото отгоре от Асеновград ги карат по 3 пъти да ходят, а мен само веднъж :)

ELiTyYy
05-01-2010, 10:45
за изпращането на 5ти си взех доста семпла рокличка ...
http://img441.imageshack.us/img441/7317/2341.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/2238/2339.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/4356/2338.jpg
като я комбинирам с добри обувки и чанта,ще се получи сполучливо :)

За бала ми останаха само обици и пръстен..вс. др. е готово..но мисля да пусна снимки след деня.. :)

mimsssssss
05-01-2010, 11:10

За бала ми останаха само обици и пръстен..вс. др. е готово..но мисля да пусна снимки след деня.. :)
роклята е хубава, но мисля че е прекален официална. Може би си е твой стил, елегантното, но все пак трябва да има разлика между бала и изпращането :) поне според мен де...
иначе роклята да ти кажа ти стои доста добре, с изключение на тоя сутиен :-D

ELiTyYy
05-01-2010, 11:35

роклята е хубава, но мисля че е прекален официална. Може би си е твой стил, елегантното, но все пак трябва да има разлика между бала и изпращането :) поне според мен де...
иначе роклята да ти кажа ти стои доста добре, с изключение на тоя сутиен :-D

мен пък ми се струва обикновенна хъх не чак официална... :) Абе за изпращането ми харесва...другите неща по магазините въобще не ми хващаха окото... :)
колкото до сутиена,сложих първия,който хванах ...на изпращането няма да е ткв,и няма да се вижда .. 8-) 8)

therichbitch
05-01-2010, 15:04
^ имам почти същата, да не кажа че си е баш 1:1 ,много е яка, хубав избор, браво :-)

girl91
05-01-2010, 15:49
Някой да знае къде в Стара Загора или околните градове има такива сандалки - http://prikachi.com/files/1549104d.jpg
Търся си нещо подобно, семпло, без камъни. Ходих до Пловдив и Варна и не успях да си намеря.

mimsssssss
05-01-2010, 16:11
Някой да знае къде в Стара Загора или околните градове има такива сандалки - http://prikachi.com/files/1549104d.jpg
Търся си нещо подобно, семпло, без камъни. Ходих до Пловдив и Варна и не успях да си намеря.
еми в Стара Загора има в ботичели, кажи речи в целия Мол, над централна пиаца срещу цветята има магазини и все такива обувки :)
в Хасково същата работа :)

girl91
05-01-2010, 17:55
еми в Стара Загора има в ботичели, кажи речи в целия Мол, над централна пиаца срещу цветята има магазини и все такива обувки :)
в Хасково същата работа :)

В Паоло Ботичели няма нищо хубаво, в мола също... В универслания също съм ги гледала, няма такова , каквото търся, няма да зареждат с нова стока... В този магазин на ъгъла срещу Мтела не съм видяла да има такива, там все влизам с надеждата, че ще има нещо, което да ми хареса... бях се зарекла дори да не влизам повече там.
Навсякъде има сандали с бели камъни :( А тези които не са с камъни нямат платформа, а аз искам да имат платформа.

therichbitch
05-04-2010, 20:56
утре ни е изпращането :grin: :grin: :grin: :grin: само дето още не съм се приготвила :D :D

girl91
05-04-2010, 21:25
Аз си намерих абсполютно същите сандалки, които търсих :grin:
Нашето изпращане е на 19, а аз нямам рокля :-D Харесах си плат, но не знам каква рокля да си ушия...

mimsssssss
05-04-2010, 21:39
Нашето изпращане е на 19, а аз нямам рокля :-D Харесах си плат, но не знам каква рокля да си ушия...
Браво за сандалките, къде ги намери, парички, снимки?
Мойето изпращане е на 5, тоест днес хихи, и до сега си правих ноктите и косата и подаръците и цветята и луднах вече...

ELiTyYy
05-05-2010, 05:07
ох...днес е деня...голямото отърване от нас.. :D ух ух ... :( :grin:

HexGirl
05-05-2010, 05:11
;-) :-# :-#
само на мен ли не ми се завършва беее

girl91
05-05-2010, 05:55
Браво за сандалките, къде ги намери, парички, снимки?
Мойето изпращане е на 5, тоест днес хихи, и до сега си правих ноктите и косата и подаръците и цветята и луднах вече...

Същите са като тези, които съм пуснала малко по-горе, само че като лачени. В един сайт пуснах тема, че търся подобни сандалки, и една жена се оказа, че има такива и ги продава :) Заспаха ми :)

girl91
05-05-2010, 05:56

И на мен не ми се завършчва :(

ELiTyYy
05-05-2010, 06:08

И на мен не ми се завършчва :(

учителите ще се радват,че завършваме,защото класа ни беше най-лошия през вс.години.... иначе и на мен не ми се завършва...но...свърши вече... :-o

LovelyGirl
05-05-2010, 10:59
Аз още не мога да го асимилирам. Не мога да проумея, че вече няма да съм ученичка :-o

titinkaa
05-05-2010, 11:03
Честито ви завършване момичета.Пожелавам ви добро бъдеще за напред и квото сте си наумили да направите,да ми се сбъдне! Успех ви пожелавам :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Infinity
05-05-2010, 11:16
И ние днес си изпратихме абитуриентите.
На абитуриентите тук пожелавам мнооого успехи и много късмет , че
без късмет сме за никъде. 8-)

vagarious
05-05-2010, 11:47
Честито на завършилите!!! Пожелавам много успехи в живота .. :-)

Аз съм още много емоционално настроена, покрай братовчетка ми и като знам, че следващата съм аз.. направоо .. много тъжно и същевременно хубаво. :grin: :)

mimsssssss
05-05-2010, 12:00
Всичко мина много хубаво. На мен ми се завършваше. Класа ни беше добър като знания, но много зле като комуникации. Всички бяха тартори (включително и аз). Просто никога не сме се разбирали. Имаше две момичета дето плачеха и то не знам защо, сигурно една за друга. Мен ми се насълзиха очите на тъжните песни, но просто от чуство. От доста време не чуствах, че съм ученичка, нито че сме клас. Всичко мина добре, нямаше обиди и кавги, но държанието на всички бе студено :)

Снимки може по късно да пусна, като си ги разпратим ...

HexGirl
05-05-2010, 12:04
ние си направихме мега ултра разбиващо изпращане :grin:
и събиране ....
не си чувствам краката 20 часа на токчета 8-)

Infinity
05-05-2010, 12:11
Айде давайте снимки , де ... 8-)

HexGirl
05-05-2010, 12:15
Айде давайте снимки , де ... 8-)
хяхях имай търпение 8-)

titinkaa
05-05-2010, 13:29
И аз нямам търпение да ви видя на снимките :)

sunshine92
05-05-2010, 14:35
Моето изпращане е чак на 24 май, но днес ни беше последният учебен ден............... Как бързо минаха 12 години .... :neutral: :-#

Briseis
05-05-2010, 16:01
а нашето изпращане се превърна в трагедия, защото днес се случи най-ужасното. мой съученик почина след дълго боледуване ;/

LovEsIckk
05-05-2010, 16:32
а нашето изпращане се превърна в трагедия, защото днес се случи най-ужасното. мой съученик почина след дълго боледуване ;/
Уф.. тва е ужасно.
Ти от Търново ли беше?

Unika7che
05-05-2010, 16:57
Честит празник на завършилите... С пожелания за много много успехи в живота!!!

Briseis, това е много тъжно наистина, но съм убедена, че през цялото време той е бил с вас, в сърцата ви ! И все пак честит празник на теб и на всички абитуриенти.

pepsinka
05-05-2010, 17:12
Всичко си има своя край.. Но толкова бързо отлетяха годините и остана мижавия спомен по безгрижните ни дни.. Ще ми липсват всички тези неща ;(

zxcvbnmasdfghjkl
05-05-2010, 20:40
мойто изпращане е на 19-ти чак ;р :)

LovelyGirl
05-05-2010, 20:46
Нашето е на 18- ти :) Тъкмо да отпразнуваме, че матурите са минали :smt120

lipstick
05-06-2010, 07:17
Чакаме снимки :grin:

ELiTyYy
05-06-2010, 10:32
това е от моето изпращане... :( :(

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393229032356_620532356_3890008_1856495_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393229547356_620532356_3890017_8018576_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs311.snc3/28223_393436857356_620532356_3893510_5237744_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs291.snc3/28223_393436862356_620532356_3893511_3270222_n.jpg

стига толкова..4е другите са или с доста сълзи и суполи
8-) 8-) или пиянски гадости.... :shock: ... :( :(

ShiZo
05-06-2010, 10:53
аз си купих обувки...
11см..
не мога! хахх
аз мога де.. ама половин час..след това без крака :D

HexGirl
05-06-2010, 10:55
аз си купих обувки...
11см..
не мога! хахх
аз мога де.. ама половин час..след това без крака :D
http://prikachi.com/files/1560112i.jpg
последствията от високите обувки и партитата са такива

PinkFloydSound
05-06-2010, 14:19

налии.. :-D тея са ужасни за бал.. :?
Много са си яки даже, но въпрос на вкус.
ШиЗо, очаквах доста повече от теб... Тъпите пайети развалят цялата работа.
Та, да си дойдем на думата – тея рокли, с които "ходиш на плаж", са доста по-добър вариант от твоята, но... всеки си има собствена представа.

Infinity
05-06-2010, 14:24
На никого не налагам мнението си .
Според мен това също е много по-добър вариант , отколкото роклята на ShiZo , но всеки с вкуса си.
Лично аз се радвам , че хората с вкус , като моя не са особено много..
Тъкмо на моя бал няма да съм една от многото.
Никой не искам да обиждам. :)

SmilezZz
05-06-2010, 14:28
а нашето изпращане се превърна в трагедия, защото днес се случи най-ужасното. мой съученик почина след дълго боледуване ;/Моите съболезнования..Наистина е доста трудно и тежко да преодолееш това :-#

dqvolcheto9
05-06-2010, 15:02
Ели била си много хубава на изпращането ,а на бала сигурно ще си като някоя принцеса :-)

titinkaa
05-06-2010, 15:17
Ели,била си много сладка :)

sladkotykate
05-06-2010, 15:47
ELiTyYy браво много си красива :) хайде момичета пращайте снимкииии нямам търпение да ви видяя :-P

SmilezZz
05-06-2010, 16:29
ELiTyYy от Русе ли си,че сякаш те видях из града ? :-o

ELiTyYy
05-06-2010, 16:32
ELiTyYy от Русе ли си,че сякаш те видях из града ? :-o
да :D :D ....къде точно ме видя...само да не е по време на излагациите...че... :oops: :oops: :-D :-D

а..и мерси на всички..радвам се ,че ви харесвам хихи :oops: :-) :-)

therichbitch
05-06-2010, 18:02
............................

sladkotykate
05-06-2010, 18:40
^красива си :-)

Sintya
05-06-2010, 18:42
Елито, много си стилна, харесва ми :)

Undying
05-06-2010, 20:53
Елито е била трепач, а therichbitch много стилна и красива. :-)

iiordanova
05-06-2010, 21:18
Ели , била си уникат! :smt007
Пусни още някоя снимка , че не можем да ти се нарадваме. 8-)

tuzaro
05-06-2010, 21:22
това е от моето изпращане... :( :(

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393229032356_620532356_3890008_1856495_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393229547356_620532356_3890017_8018576_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs311.snc3/28223_393436857356_620532356_3893510_5237744_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs291.snc3/28223_393436862356_620532356_3893511_3270222_n.jpg

стига толкова..4е другите са или с доста сълзи и суполи
8-) 8-) или пиянски гадости.... :shock: ... :( :(тупалке искам да те чукам майна :oops:

PinkFloydSound
05-06-2010, 21:31
Елито е била страшна мацка, само малко гримът... И конкретно цветът на фондьотена...

tuzaro
05-06-2010, 21:37
е вие незнаете ли че елито е яка :shock: тя е толкова известна у форона.... ти ти си яка тупалка :lol:

billytalent
05-06-2010, 21:41
therichbitch ми харесва,а и каква бяла кожа имаш лелее :smt007

ELiTyYy
05-07-2010, 06:54
Елито е била страшна мацка, само малко гримът... И конкретно цветът на фондьотена...

мда съгласна съм...ходя на солариум,и си взех ФДТ,който е съвсем малко по-тъмен от кожата ми в момента..но след още няколко процедури вс ще бъде както трябва :)

iiordanova заповядай :-)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs311.snc3/28223_393229552356_620532356_3890018_1834558_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393436847356_620532356_3893508_831498_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs311.snc3/28223_393437897356_620532356_3893531_992686_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs311.snc3/28223_393438347356_620532356_3893536_7904702_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs311.snc3/28223_393438362356_620532356_3893537_7621596_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs321.ash1/28223_393438392356_620532356_3893539_870830_n.jpg

:D :D :D ...повечето са от вечерта...а не е добра гледка..хах :)

тузареееееее :-) :booooomb: :booooomb: ТИИИ ТИИИ си яка тупалка хахах :-P :-P

sladkotykate
05-07-2010, 06:57
^АААА НЕВЕРОЯТНА СИ!!!!

ELiTyYy
05-07-2010, 06:59
:twisted: мсс мсс :-)

Briseis
05-07-2010, 13:05
http://community.delancefashion.com/uploads_user/2000/1182/6785.jpg

така изглеждах аз на злополучното ни изпращане
нашето е преместено за понеделник, но няма да се глася

Colouring
05-07-2010, 15:15

Искам да ти кажа,че си била много,много хубава.Най-много ми хареса от всички. :)

Infinity
05-07-2010, 17:17

Мноого чаровна. :)

mimsssssss
05-07-2010, 17:50
Айде, мой ред е да покажа снимчици:

http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/169P.jpg - Йо, Мимс и Дид
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/172W.jpg - аз и приятеля ми
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/170u.jpg - пак аз, тука съм много отчаяна, чаках да ми дойде реда да се снимам и направо бях изперкала на тва слънце
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/171q.jpg - пак аз и приятеля ми
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/173E.jpg - тва е вечерта преди да излезнем да се "черпим"
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/174z.jpg - след обилната почерпка, на която снимки няма да дам, отидохме на бензиностанцията и заспахме по бара, меко казано...

GerYy
05-07-2010, 18:24
http://prikachi.com/files/1563367o.jpg - по-високата съм аз :P

http://prikachi.com/files/1563378F.jpg

titinkaa
05-07-2010, 18:36
^Сладка си :)

ELiTyYy
05-07-2010, 20:37

сладуранка :)
бтв ...пробвах същата рокличка...за разлика от мен,на теб ти стой 1000 пъти по-добре... за това и се спрях на друга за изпращането :р 8-) :-) :D

KiFy
05-08-2010, 07:47
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/174z.jpg

Сладуранаа, роклята е супер и ти стои екстра :] . А тая снимка ^ просто ме разби 8-) . Много е добра xD

miminka__94
05-08-2010, 08:10

Красавица :) много ми приличаш на Нина Добрев

mimsssssss
05-08-2010, 09:28
http://www.prikachi.com/users/mimsssssss/174z.jpg

Сладуранаа, роклята е супер и ти стои екстра :] . А тая снимка ^ просто ме разби 8-) . Много е добра xD

:-D да, добра снимка е :)

PIF
05-08-2010, 20:18
ето една и от моето изпращането, което беше на 5ти /тази с бялата рокля на цветята/
по-късно ще пусна още
http://i40.tinypic.com/2lvekw4.jpg

Briseis, била си невероятна, обожавам този стил!

Shadowsogirl
05-09-2010, 17:15
Били сте прекрасни всички.
Аз на Шизо не видях снимка, пък видях, че са казали нещо и за нея ,хайде де пусни. :)

teenems
05-09-2010, 18:26
PIF голям сладур си била \:D/

Briseis допадаш ми също =;

titinkaa
05-09-2010, 18:53
ето една и от моето изпращането, което беше на 5ти /тази с бялата рокля на цветята/
по-късно ще пусна още
http://i40.tinypic.com/2lvekw4.jpg

Briseis, била си невероятна, обожавам този стил!

Била си мног сладка :)

deni4eto
05-10-2010, 18:29
честито завършване на всички и успех на матурите!!
малко снимки и от мен :
http://prikachi.com/files/1570561r.jpg

http://prikachi.com/files/1570569j.jpg

http://prikachi.com/files/1570571c.jpg

http://prikachi.com/files/1570578p.jpg

stelit0
05-10-2010, 19:24
^много си яка.Особено на последната снимка. :)

MilanFen
05-10-2010, 19:44
Някой има ли нужда от кола под наем за баловете? Мога да предложа Мерцедес МЛ новия и БМВ 745 2005та година на цени които нямат аналог. Колите са мои и не търся 1000 лева печалба :) цената за 3 часа е 200 лева с включени гориво и шофьор.

PIF
05-10-2010, 20:12
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs306.snc3/28917_125836237426744_100000011044930_341432_48221 73_n.jpg

Undying
05-10-2010, 20:32
Пиф обувките са убиец. Искам ги! :-)

PIF
05-11-2010, 07:56
давам ти ги, и повече никога не ми ги връщай, МОЛЯ!
изключителна мъка е ходенето с тях :(

пп: бих ти дала линк към сайт, ако искаш :Д