.
Отговор в тема
Страница 1 от 22 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 540
    Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!

Здравейте абитуриентки 2010!
    Сега мернах темата "Предложения" и забелязах,че от сега всички доста се вълнуваме за предстоящия ни бал и за това реших да направя една обща тема в която да коментираме и споделя всичко около Балът с главно Б. : )
    Ще ходите ли на екскурзия?Къде?
    Задружни ли сте с класа си?
    Можете да споделяте какви прически,рокли,грим,маникю и каквото се сетите,че искате.
    Имате ли кавалер вече?С какво ще отидете на бала?Някоя лъскава,кола или ще измислите нещо щуро?
    Ако имате проблем или не можете да вземете решение относно нещо ще си помогнем взаимно.
    Е,дерзайте!

Но и не забравяйте да учите за матурите!Няма да ги засягаме в тази тема,тя ще е само за приятни неща. : )

Аз от сега съм си избрала рокля.Ще я шия по поръчка,ама на снимката много,много не се вижда , а гърбът хич.И малко ми е гадно,че няма да стане както искам.Сега съм с замислила за модна къща "Романтика" на София Борисова днес им гледах ревю и роклите са доста хубави.Дано могат да ми я нарисуват както искам и ако ми хареса най-вероятно ще ми я шият там.
    А цените горе долу как варират,някой да знае?

п.п.Ще помоля "възмутените" според които е глупаво да харчим парите на мама и тати за "едната глупава" вечер изобщо да не пишат в темата.

То няма нищо лошо да се вълнувате амаааа едва преди месец почнахме даскало . . ..

Не е рано изобщо.Колкото по-рано си решиш как ще бъдеш и си избереш нещата,толкова по-добре.

Град
    България
    Е то темата не е само за рокли.
    Примерно екскурзиите, от сега класната търси,защото после ще е късно. : ) В друга тема едно момиче написа,че иска да си вземе рокля сега за да има време после да учи за матурите.Пък и през ден излзиа нова тема за рокли.Нека тази бъде една обща и тук да постваме и снимки и всичко което ни вълнува. : )

Абе то преди един месец почнахме, ама не забелязвате ли как лети времето? Супер бързо минава..

И аз съм абитуриентка тази година

Оо, в класа имахме много скандали в кой хотел да сме на бала, но слава Богу вече решихме
    За екскурзия сме избрали Турция - Кушадасъ и вече сме си харесали оферта

За рокля - знам точно какво искам.Аз винаги съм знаела де
    Няма да я шия, само ще се носи на шивачка да я дооправи, защото няма начин да е точно по мен
    Грим също съм харесала един вариант.
    За прическа много се колебая.Харесала съм си 2, но не съм сигурна вече за тях.Ако не намеря нещо по-добро ще е една от тях.Знам поне коя ми харесва повече

Друго не се сещам вмомента
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    аз всичко съм си избрала и стана супер бързо тъй като знаех какво искам. сега си уча за матурите, за изпитите и съм си спокойна .

Град
    у нас...
    аз си мисля грим да ми е обикновен не да давам 200лв за грим и прически. грим мисля основа, спирала, цветен молив за очите и евентуално гланц/балсам/червило. а за прическа искам една бухнала,прави се лесно, и е типично в мой стил. и двете неща ще си ги направя сама сигурно
    ...бтв ноктите също мога аз да си ги направя...така че

Град
    България
    Аз също не мисля да съм с много грим.Не се харесвам със сенки.Мисля само спирала,черен молив и пудар/фон дьо тен,руж. : )
    Нашата оферта май ще е къ, Будапеща. [rock] Там е страхотно.

Абе а мислите ли да сте с ноктопластика?Всяка година е фулл с изкуствени нокти.Аз мисля да си сложа , но не и от тия орловите дет чашата не можеш да си хванеш...много са грозни.

Град
    у нас...
    нокти си имам с моите ще съм си, а и ноктопластиката уврежда самата плоча на нокутя така че по добре от сега започвайте с маски за коса и нокти а не за 24 чаа 100лв за ноктопластика.
    по въпроса това къде ще ме много исках турция но повечето от класа ми се изсмяха подигравателно и затова решихме че ще сме на слънчев бряг. избрахме два хотела един пет и един четири звезди. три нощувки ще е...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Един съвет от мен: ако можете да си направите грима и ноктите сами най-добре го направете, аз лично направих грешката да дам 50 лв за гримьор и само дето си дадох парите на вятъра...Няма смисъл да се дават толкова пари за нещо , което човек може да си направи сам, или да помоли някоя приятелка/роднина да го направи...

И на всички ви пожелавам един невероятен бал.

Град
    у нас...
    ^ аз точно това казах самостоятелни гримирания и прически ще правя...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Именно, а и като започне истинския бал след няма и 1-2 часа вече няма нито прически, а за грима на никой не му и пука... (при мен поне така беше)

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Именно, а и като започне истинския бал след няма и 1-2 часа вече няма нито прически, а за грима на никой не му и пука... (при мен поне така беше)
    при повечето е така да ти кажа задръжките падат с първото наздраве

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Здравейте и от мен
    Имаше скандали около екскурзията относно избора на хотела..Та установи се, че ще сме на Слънчев бряг - хотел "Планета", 4 нощувки.
    На 24 май сме в "Новотел" Пловдив
    Рокля не мога да си харесам. Допадат ми една - две, но нямам идея как ще ми стоят. Насочила съм се към дълги рокли, много ми харесват, въпреки че няма да са удобни за танците. Родителите ми ме съветват да си взема къса, тъй като съм имала хубаво тяло и нямам какво да крия..
    Прическата,апф ! И за нея също нямам идея Ще се ходи на гримьор и маникюр, тъй като сама не се справям много добре, даже въобще ме няма в тези работи
    Ще се возя в колата на баща ми това ми е най-малкият проблем..

И аз не харесвам парадиранията със скъпи коли

За маникюр - със сигурност ще го прави професионалист.Аз мога да рисувам, но не идеално, както искам да е на бала.Не мисля да съм с ноктопластика - имам дълги и хубави нокти.Е, ако се счупят около бала, ще се слага, няма как.
    Грим - също искам професионален.Задължителн ще ида на пробен, за да видя как се справя гримьорката
    Прическата и тя при моята фризьорка.Цял ден ще се кисне само в един салон, поне нещата ми ще са на едно място

За грим съм избрала този : http://prikachi.com/files/1117600C.jpg
    Според мен е страхотен

LovelyGirl аз си харесах точно същия грим.

Нашия клас нещо не е много навит за екскурзия, въпреки че ще бъде хубаво, но все още се обмисля.

Колкото до рокля знам единсвено, че ще бъде дълга и с бюстие..нататък.. нищо не съм решила окончателно, а и то окончателното е когато си я купя. Със сигурност знам, че няма да бъде от типа "торта".

Иначе сме що годе задружен клас. Преди 2-3 седмици отидохме и си капарирахме зала в ресторант и сега вече се обмисля изпращането и всички малки подробности и необходими неща за организавията на балния ден и балната вечер.

Пп: BoCupycake поздравления за темата. Имаше нужда от нея.

Да, много е готин Въпреки че моите очи са кафяви, се надявам пак да ми стои добре

За изпращането не сме мислили сериозно все още.Знаем в коя зала ще е поне.Една учителка ни обясни, че можем да си наемем актьори от театъра, които да ни помогнат за програмата.Според мен ще е полезно и доколкото знам не е много скъпо

Ние ще капарираме хотела за балната вечер идната седмица.
    За куверт казаха, че е още рано.Той ще е по-късно.И по-добре, защото като си помисля колко пари трябва да давам сега за фотограф, DJ и екскурзията в Турция и лошо ми става..
    Поне си подписахме договорите с DJ и фотограф.Доволни сме от избора си

Нашето изпращане си го правим сами ние или в училището, защото в деня на изпращането ни винаги има празник (24 май) или в една друга зала.

Колкото до куверта - нашия е уточнен. И менюто даже ни е готово. Много изгодно го намерихме включва ни и DJ и 3 безплатни куверта (1 за класен ръководител, 1 за директор и 1 безплатен на 20 платени, а ние сме 30 човека клас).

Да и нашето изпращане си го правим сами, но просто човек ще ни помогне с програмата и ще ни покаже точно как да вършим нещата, които ще си намислим

Моят бал е на 27ми Малко към края е, но ми харесва датата.На сутринта мислим да се върнем в училище, както правеха досега всички абитуриенти и да се снимаме в стаите с учителите :>

Хубавото е, че на нашата дата сме само нашето училище
    Докато например на 24ти май са цели 3 и ще е пълна лудница

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От 25 човека аз лично мразя около 17 От другите 2 класа (т.е. около 50 и няколко човека) си обичам около 10 ... И точно за това мисля да не ходя на бала Освен това за к'во да давам по 200-300лв. за две рокли,които после ще забутам някъде в мазата,100-200лв. за злато,което после ще забутам в сейфа на баща ми (МРАЗЯ златото все пак),още 50-тина лв. (поне) за прическа и грим (все едно да дам 50лв. на някой за да ми окепази косата с тоновете лак,с всичките преси и маши и т.н.) ... 100-тина лв. за храна,която няма да близна (адски съм капризна и 100% няма да ми хареса менюто),още 50-тина лв. за оркестър и водещ (100% и музиката няма да ми хареса ... к'во да стоя и да слушам гадна чалгия цяла вечер ли?!) ... Отделно наем на някоя нестандартна кола (6 момичета от класа мислехме да ходим с 3 лимузини,но не си струва просто) - и там около 500-600лв. ...
    Е сори,но нямам намерение да пръскам близо 2000лв. за една скапана вечер,в която ще ми се налага да търпя ония ку*вички и ония смотани момчета от випуска ми Предпочитам с тия около 2000лв. да си купя нещо или да отида с част от класа на някоя екскурзия (както мислим да правим де,защото сме близо 10 човека,които няма да ходим на бала) и да си избухнем на макс

От друга страна с "любимия" ми клас вчера обсъждахме едно предложение за 10 дневна почивка в Египет за 600лв. и ако успеем да навием всички ще се примиря и ще отида с тях (нооо със сигурност ще има двама,трима против )

Честно казано не виждам смисъл от цялата тази еуфория ... Ден като всеки друг Просто тогава целия град ще ви обсъжда,всички ще ви търсят дефектите и т'ва си е - клюкарска му работа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да и нашето изпращане си го правим сами, но просто човек ще ни помогне с програмата и ще ни покаже точно как да вършим нещата, които ще си намислим

Моят бал е на 27ми Малко към края е, но ми харесва датата.На сутринта мислим да се върнем в училище, както правеха досега всички абитуриенти и да се снимаме в стаите с учителите :>

Хубавото е, че на нашата дата сме само нашето училище
    Докато например на 24ти май са цели 3 и ще е пълна лудница

Моят също е на 27 Ние единодушно решихме да е тогава. На вскички много ни хареса датата, а и ще избегнем навалицата от абитуриенти на 23,24,25 и 26 в София.

^ Така е наистина

Аз искам да ме обсъждат.Искам да облека рокля, да ми напавят професионални грим и прическа, да се чувствам специална.Това е веднъж в живота и за нищо на света не бих го пропуснала.Представяла съм си тази вечер от толкова много време.Не ме интересува, че някой няма да ме хареса, всеки си има мнение.Аз ще отида, ще се забавлявам и ще се радвам на бала си

3oPuTy - не оспорвам твоето мнение.Изразявам лично

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    не ме вАлнува особено бала

по-важни са ми изпитите и оценките

най-вероятно ще ходим в Турция

не сме задружен клас

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    ^ Така е наистина

Аз искам да ме обсъждат.Искам да облека рокля, да ми напавят професионални грим и прическа, да се чувствам специална.Това е веднъж в живота и за нищо на света не бих го пропуснала.Представяла съм си тази вечер от толкова много време.Не ме интересува, че някой няма да ме хареса, всеки си има мнение.Аз ще отида, ще се забавлявам и ще се радвам на бала си

3oPuTy - не оспорвам твоето мнение.Изразявам лично
    Съгласна съм

3oPuTy, много ще се прецакате, ако ще ходите в Египет...там е по-зле и от тук! пълна цигания..
    LovelyGirl, гримът много ми хареса! И аз мисля за нещо подобно. Също така мисля да си взема лещи за бала, че с тея очилца

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    От 25 човека аз лично мразя около 17 От другите 2 класа (т.е. около 50 и няколко човека) си обичам около 10 ... И точно за това мисля да не ходя на бала Освен това за к'во да давам по 200-300лв. за две рокли,които после ще забутам някъде в мазата,100-200лв. за злато,което после ще забутам в сейфа на баща ми (МРАЗЯ златото все пак),още 50-тина лв. (поне) за прическа и грим (все едно да дам 50лв. на някой за да ми окепази косата с тоновете лак,с всичките преси и маши и т.н.) ... 100-тина лв. за храна,която няма да близна (адски съм капризна и 100% няма да ми хареса менюто),още 50-тина лв. за оркестър и водещ (100% и музиката няма да ми хареса ... к'во да стоя и да слушам гадна чалгия цяла вечер ли?!) ... Отделно наем на някоя нестандартна кола (6 момичета от класа мислехме да ходим с 3 лимузини,но не си струва просто) - и там около 500-600лв. ...
    Е сори,но нямам намерение да пръскам близо 2000лв. за една скапана вечер,в която ще ми се налага да търпя ония ку*вички и ония смотани момчета от випуска ми Предпочитам с тия около 2000лв. да си купя нещо или да отида с част от класа на някоя екскурзия (както мислим да правим де,защото сме близо 10 човека,които няма да ходим на бала) и да си избухнем на макс

От друга страна с "любимия" ми клас вчера обсъждахме едно предложение за 10 дневна почивка в Египет за 600лв. и ако успеем да навием всички ще се примиря и ще отида с тях (нооо със сигурност ще има двама,трима против )

Честно казано не виждам смисъл от цялата тази еуфория ... Ден като всеки друг Просто тогава целия град ще ви обсъжда,всички ще ви търсят дефектите и т'ва си е - клюкарска му работа
    това се едно аз съм го писала , но аз ще ходя на бал, защото иначе ще съм само аз, която няма да отиде и въпреки,че не съм конформистка, ще ми е гадно
    ние иначе ще сме в Шератон (така е от 10-тина години насам в нащто даскало)
    рокля знам каква ще е, ще си купя една по- обикновена (не бална вероятно) и ще дам да ми я преправят както аз искам, защото знам,че и цяла Сф да обиколя, няма да намеря точно таква каквато аз искам (мн съм капризна)
    а за екскурзия, другия клас иска да ходим не круиз, ама ние не сме мн навити и като се има предвид,че макар и най-добрият, сме и най- неорганизираният клас в цялото даскало, мисля,че нищо няма да стане
    абе ще е загуба на време,ама весело да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си