PDA

View Full Version : :)

Acquire
10-21-2009, 19:50
Здравейте.Значи имаме едно ново момиче от тази година в училище.Аз съм 11 клас сега а тя е с 1 година по но учи в съседния клас.УЖАСНО МНОГО я харесвам,даже мисля че съм влубен в нея и направо ми се реве.Готов съм на всичко за това момиче.Тя е много красива и добра по душа и като характер е супер готина..В даскало аз с нея обаче не си говоря много защото тя има много обожатели и постоянно има някой около нея и нз просто как да осъществя някакъв контакт.Казваме си по 1,2 думи на ден от сорта на Здрасти или Кво става,как си е такива.И ми е супер гадно исках да изчакам още една година за да я опозная по добре,защото от всички които я харесват тя не харесва никои,което е добре за мен..Още един елемент е,че тя е мойта зодия ОВЕН и доколкото четох за жените овен,разбрах че са много труден тип и имам чувството че ако стане нещо между нас трябва да бъда много внимателен.Моля ви от сърце напишете в тази тема какво е ващо мнение и какво можете да ме посъветвате да направя за да ме хареса.Аз имам няколко идеи,но бих се радвал да чуя и вашите,особено на вас момичета.. да ми кажете какъв тип мъже са най-харесваните..Не се притеснявайте а извадете нещо от вашите дневници :) И вие момчета,които имате пък опит във сериозните връзки.Ще бъда много благодарен. CAO :) :) :)

UNITED
10-21-2009, 20:01
По добре не бъди като другите й "убожатели" които постоянно се въртят около нея.Бъди различен от тях,но пред нея бъди себе си.Ако те харесва да те харесва такъв какъвто си,не позирай ! :booooomb: Някой път,когато покрай нея е по "чисто" отиди,заговори я питай я как върви с гаджетата ( ако каже,че не се занимава с такива работи ) кажи й "как може момиче като теб,красиво,умно и пак красиво :D да си няма приятел" или нещо от сорта.Завържете разговор като й намекваш,че я харесваш.Естествено това не става от един път,постепенно и показвай,че я харесваш безда и го казваш директно и когато видиш че и тя започва да те харесва и признай какво чувстваш :oops: .Аз миналата година 3 месеца се занимавах до като накарам едно момиче да ме хареса,а връзката ни беше само 3 седмици :D . (Не,че те отчайвам ;) ) Айде успех в начинанията :)

AutomatiC
10-21-2009, 20:07
Не чакай,а действай..и нищо лично,но според мен зодиите не са от голямо значение :)

huksy
10-21-2009, 20:09
По добре не бъди като другите й "убожатели" които постоянно се въртят около нея.Бъди различен от тях,но пред нея бъди себе си.Ако те харесва да те харесва такъв какъвто си,не позирай ! :booooomb: Някой път,когато покрай нея е по "чисто" отиди,заговори я питай я как върви с гаджетата ( ако каже,че не се занимава с такива работи ) кажи й "как може момиче като теб,красиво,умно и пак красиво :D да си няма приятел" или нещо от сорта.Завържете разговор като й намекваш,че я харесваш.Естествено това не става от един път,постепенно и показвай,че я харесваш безда и го казваш директно и когато видиш че и тя започва да те харесва и признай какво чувстваш :oops: .Аз миналата година 3 месеца се занимавах до като накарам едно момиче да ме хареса,а връзката ни беше само 3 седмици :D . (Не,че те отчайвам ;) ) Айде успех в начинанията :)
прав/а е.. а тва за зодията не го гледай толкова щото всичко си е до човека :)
Успех!

nemo_awp
10-22-2009, 06:42
Ами има и друг вариант но незнам до колко може да стане.Аз и 2та пъти горе долу така.Придърпвате въпросната във вашата компания някак и кадето ходите напред назад я викате с вас а у...и така ще разбереш как е положението и ако се налага действаш. :) Ако се разбере,че няма да стане работата става лошо за теб...и се примиряваш просто.
Успех! ;)

Acquire
10-22-2009, 08:21
Благодаря на всички за мненията :)

huksy
10-22-2009, 08:25
После да кажеш.. какво е станало с девойката.. :)

AFT
10-22-2009, 08:32

?! Хем му казваш да не е като останалите подмазвачи, хем го съветваш неща, които те със сигурност правят.
Не е нужно през 5 секунди да и' казваш колко е красива, готина, умна, забавна, etc., щото тя вече го знае (след като има толкова обожатели о.О ). Просто я заговори, поопознай я (от "здрасти" и "чао" едва ли много знаеш за нея) и така...

П.П. И аз съм овен. ^^

Acquire
10-22-2009, 08:46
После да кажеш.. какво е станало с девойката.. :) Разбира се :)

haritov
10-22-2009, 09:29
не чакай действай

пп

ах колко трудно от маймун се прави човек и колко лесно любовта те прави шебек и няма лек

Kukumqvka
10-22-2009, 10:26
не чакай действай

Точно така .. С чакане не става 8-)

LoveRetroMusic
10-22-2009, 11:03
недей да гледаш зодийте ..

Mitkobe
10-22-2009, 11:21
точно така, чети по зодийте и взимай решения според тях.
изграждай плановете си, като всяка твоя стъпка не трябва да е в противовес с това, което казва кармичния кръг