View Full Version : Проблем с момче от новият клас
neonskull
10-22-2009, 12:40
Здравейте на всички. Така значи аз съм момче на 14 години. Кандидатствах след 7-ми клас и ме приеха в добро училище. Запознах се с всеки и всичко ми беше супер. Днес пак така всичко добре и в голямото междучасие аз се бях облегнал на стената и си говорех с едно друго момче от класа. Изведнъж дойде един отворко също от класа и ме бутна на земята. Аз паднах и се сцепих устната (това се случи днес преди малко) Разбира се станах с цялата устна в кръв, отидох до тоалетната и се измих и готово. Лошото е това, че аз не съм от тези където се бият и бутат, защото смятам това нещо за детинско.
След като се измих тоя отворко ми се извини и каза че е неволно и както винаги да го ударя. Отвърнах че няма да го удрям ама друг път да не се повтара. Той ми отвърна с + отговор и айде. Обаче сега ми е някакси гадно, защото ме е страх да не се повтори 2-ри път и да стане нещо още по лошо. Разбира се в междучасията момчетата се бутат, бият ама леко и на шега а тоз човек ни приличаше на много добронамерен. Като паднах веднага клекна и ме пита дали съм добре (аз му отговорих "е как да съм")Проблемът в мен е че приемам нещата много на сериозно и съм чувствителен (под чувстивителен искам да кажа че много бързо се засягам) Не съм някакъв сдухльо или зубър. Какво мислите за моята постъпка и дали знаете как може да го накарам да спре да се заяжда с мен :neutral:
Съжалявам че трябва да ти разваля нагласата, но още веднъж да ти го направи и без един прав десен или едно леко бутване няма стане... :o
Такива хора освен от бой от друго не се плашат, а той както сам си забелязал явно не те харесва особено, като е така трябва да те игнорира просто ама щом нещо ти се прави на дръвник ...
А този е и шубе щом се прави на невинен и почва да ти помага след като те е блъснал..... Другото което е, че ако смяташ, че не можеш да го набиеш трябва да му направиш гадно по друг начин - Ако тръгне да те бута или да се блъска в теб просто рязко мръдни 8-) или го затапи ако почне да ти се отваря и да те обижда.. Все можеш да намериш начин да го накараш да спре..
silvana95
10-22-2009, 16:23
ама как така не си от тези момчета които не се бият 8-) те си4ки се бият е освен женчовците :shock: 8-) не ми се вярва да има втори път
да не си го подразнил с нещо 8-) за тва да те е ударил
просто не го закачай 8-)
__________________________________________________ ________
Мразя ромео и жулиета :-x те са мръсни копелета :-x
може да не го е направил, нарочно, но ти като не се биеш много..изчакай да видиш той как ще се държи с тебе и тогава предпиемай някакви мерки..
lubomirky
10-22-2009, 16:35
Как точно те е бутнал? Ако те е бутнал случайно, защото си му бил на пътя, с какво е виновен той? Може да е бързал просто.. Все пак ти се е извинил, което рядко се случва. Виж в следващите дни как ще се държи и ще разбереш дали е било нарочно или без да иска.
someonerandom
10-22-2009, 16:36
А замисли ли се че може би наистина не го е направил нарочно щом веднага те е питал как си и ти се е извинявал?Както казаха преди мен може просто да е бързал
HanopkaH
10-22-2009, 16:57
Аз бих го набил :)
lovableboy
10-22-2009, 19:01
Здравейте на всички. Така значи аз съм момче на 14 години. Кандидатствах след 7-ми клас и ме приеха в добро училище. Запознах се с всеки и всичко ми беше супер. Днес пак така всичко добре и в голямото междучасие аз се бях облегнал на стената и си говорех с едно друго момче от класа. Изведнъж дойде един отворко също от класа и ме бутна на земята. Аз паднах и се сцепих устната (това се случи днес преди малко) Разбира се станах с цялата устна в кръв, отидох до тоалетната и се измих и готово. Лошото е това, че аз не съм от тези където се бият и бутат, защото смятам това нещо за детинско.
След като се измих тоя отворко ми се извини и каза че е неволно и както винаги да го ударя. Отвърнах че няма да го удрям ама друг път да не се повтара. Той ми отвърна с + отговор и айде. Обаче сега ми е някакси гадно, защото ме е страх да не се повтори 2-ри път и да стане нещо още по лошо. Разбира се в междучасията момчетата се бутат, бият ама леко и на шега а тоз човек ни приличаше на много добронамерен. Като паднах веднага клекна и ме пита дали съм добре (аз му отговорих "е как да съм")Проблемът в мен е че приемам нещата много на сериозно и съм чувствителен (под чувстивителен искам да кажа че много бързо се засягам) Не съм някакъв сдухльо или зубър. Какво мислите за моята постъпка и дали знаете как може да го накарам да спре да се заяжда с мен :neutral: Проблемът ти е че не си го ударил в същия момент . Така не става колкото и да си мислиш че не е редно с тъпанари по тъпанарския начин . Ако беше станал и му беше вкарал една в носа тази тема сега нямаше да съществува ;)
neonskull
10-22-2009, 19:07
Как точно те е бутнал? Ако те е бутнал случайно, защото си му бил на пътя, с какво е виновен той? Може да е бързал просто.. Все пак ти се е извинил, което рядко се случва. Виж в следващите дни как ще се държи и ще разбереш дали е било нарочно или без да иска. нарочно първо ме удари леко в главата и после долу. Иначе той е самотен през цялото време само слуша музика и не м исе извини веднага а чак следващия час и ми вика да го ударя аз него (типичният номер)
Pwnmaster
10-22-2009, 19:39
Един хубав бой е отговора на нещата 8)
psychopath
10-22-2009, 20:08
ама как така не си от тези момчета които не се бият 8-) те си4ки се бият е освен женчовците :shock: 8-) не ми се вярва да има втори път
просто не го закачай 8-)
__________________________________________________ ________
Мразя ромео и жулиета :-x те са мръсни копелета :-xти колко си проста...само ти си знаеш :)
При мен се случи така миналата година (бях заек.сега съм 9ти клас) с един от моя клас,търпях,търпях и накрая като го спуках от бой,оттогава не ме е закачал и сега целия клас има респект от мен! :o само бой на такива "дръвници" !
Абе проблема е, че всички се изкарахте голями побойници.. :-o
Като напишете, че ще му счупите главата или, че сте счупили някой ми става смешно.. :lol:
Говорите, а нищо не правите.. :x
Тези неща който предлагате, никога няма да ги направите ако ви се наложи нали ? :?
Приятел лично според мен.. Не е начина да го биеш..
Един път ще го набиеш ти, един път ще те набие той..
Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий и това е!
Като напишете, че ще му счупите главата или, че сте счупили някой ми става смешно.. :lol:
Тези неща който предлагате, никога няма да ги направите ако ви се наложи нали ? :?
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти не знам на кой свят живееш ама ако му каже ' Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий' онзи ще му се изсмее 8-) и ще почне все по често да се гаври с него и ще каже на другите и до там е нашия автор :?
и се пише ' мизерии'
impassive7
10-23-2009, 14:30
много си зле да позволяваш такива работи! Сцепили му устната, той си мълчи! Аз лично избягвам големите момчешки компании, баси и зверилниците честно! Само търсят с кой да се сбият и на кой да се отворят, абе прост народ кво искаш... :?
danibebi
10-25-2009, 19:50
Възможно е да го е направил случайно,ако е нарочно защо ще се извинява? Не бързай да си правиш големи изводи които може и да са грешни. Може да е било на шега и да не си е преценил силата,както каза 1 др потребител :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти не знам на кой свят живееш ама ако му каже ' Питай го какъв му е проблема и защо ти прави мизерий' онзи ще му се изсмее 8-) и ще почне все по често да се гаври с него и ще каже на другите и до там е нашия автор :?
и се пише ' мизерии'
Okey, образован! :-x
Казвам му какво да направи, защото и аз ги бутам и никой не смее да каже нищо, пък него ще му разбият устата.. :-x
Аре успех с постянните зъби ! :lol:
наистина ли момче е писало темата ?! превръщаш една дреболия в драма .. би трябвало да му покажеш един вид "къв е той че да те бута" ако си наясно със себе си - не знам за какво бутане трябва да става дума щом си паднал и си си сцепил устната хах
WesTSider
10-26-2009, 08:09
просто не го закачай 8-)
кхх аз не обичам да се бия но не мисля че съм женчо ....... това че не искам не изначава че не мога( 4 години Муай Тай и 2 MMA :D ) просто за мене боят е последната мярка 8)
наистина ли момче е писало темата ?! превръщаш една дреболия в драма .. би трябвало да му покажеш един вид "къв е той че да те бута" ако си наясно със себе си - не знам за какво бутане трябва да става дума щом си паднал и си си сцепил устната хах
Може пък и автора да е много нежен или пък да не знае, че като се пада се слагат рацете за да се подпре, а не да си падне директно на лицето и да си сцепи устната.. :)
elito0o0o0
10-26-2009, 08:45
само 1 въпрос! ква зодия си??