PDA

View Full Version : хора помощ много ми е самотно

cinderella_gugutka
10-22-2009, 15:49
не съм се 4увствала така откакто се разделих с 1 идиот (а това беше преди наистина много време).просто имам 4увството 4е всеки е открил това ,което търси и незнам...и аз искам да го открия.знам какво ще кажете-спокойно,когато най-малко о4акваш ще дойде,но наистина мина доста време и сега ми е супер самотно. :o и за да пииша тема повярвайте,зле е положението :D

Sh@d0w
10-22-2009, 15:52
Ми направи нещо по въпроса...запознавай се с нови хора и така ;)

Да не очакваш от самосебе си да стане ей така.

cinderella_gugutka
10-22-2009, 15:54
и как да стане това като едвам намирам време да ям и да спя :o

YouAreEmpty
10-22-2009, 15:56
асл плс?

chilledMind
10-22-2009, 15:56
и как да стане това като едвам намирам време да ям и да спя :oНе си само ти ... А и щом нямаш време , защо висиш в тоя форум ? Използвай това време за други неша..

ScarletBite
10-22-2009, 15:58
Ми направи нещо по въпроса...запознавай се с нови хора и така ;)

Да не очакваш от самосебе си да стане ей така.
+1 :)

gabi_94
10-22-2009, 16:01
и аз съм така, но аз винаги съм била така, страшно съм самотна. Местя се и в друг град тъкмо когато намерих приятели и компания с която да излизам и да се забавлявам. А в София, освен класа си и някои хора от другите класове не познавам никой, пък съучениците ми не ме харесват мн мн понеже изкарвам високи оценки и не пия и не пуша, нито вися цял ден по кафетата. Трудно е да си различен. Е сега и аз съвсем се сдухах, гадно е когато няма с кой да поговориш, когато няма дори кой да си харесаш, когато познаваш толкова малко хора. Но аз се примирих горе долу с това поне за момента. Не знам какво да те посъветвам, извинявай че коментара ми не би могъл да ти помогне, но все пак има и други самотници като теб и мен, трябва да се стегнем и да не се депресираме. Намери си някакво хоби или занимание, нещо покрай което да се запознаваш с повече хора, което да те прави щастлива.

Dark_Angel_F
10-22-2009, 17:02
О и на мен преди ми ставаше самотно и се чувствах сякаш само аз не съм намерила половинката си и все още понякога се чувствам така ( много рядко)... Но с времето тези емоции отшумяха и осъзнах ,че не съм само аз в такова положение... Единственото , което мога да те посъветвам е да не се поддаваш на тези емоции и да се депресираш,защото така само става по - зле. Бори се и не оставяй самотата да те погълне ;)

fenastz
10-22-2009, 17:51
Не се превземай :-o едва имаш време да ядеш и спиш, но стоиш по форума ?

Phan7omCr3a7or
10-22-2009, 17:59
Мдамм... И аз бях така. Само че при мен беше 2/3 години. Бях страшно разсеян, губех си мислите и непрекъснато забравях. Бях в нещо като Психически затвор в който единственото нещо беше гняв, омраза, болка и тъга. Но един светъл ден когато най-малко очаквах дойде и моето момиче. Нещата станаха като "Гръм от ясно небе". - Любов от пръв поглед. И запомни че Любовта няма да дойде сама при теб, ти трябва да я потърсиш.

И Късмет за напред...

Hilary_
10-22-2009, 18:01
аз също се чувствам така и гледам да се разсейвам с нови запознанства .. разни занимавки и така .. :? :?

Burn94
10-22-2009, 18:18
Еми гадна работа си е това и на мен ми е криво защото един уж приятел ми направи на пук и ми отмъкна момичето ама кво да се прави няма да се хвърляме в Марица :D (ама ако решиш кажи де ще дойда за морална подкрепа преди да скочиш гледам май сме от един град). Та на това между другото му се вика "Да бъдеш преебан" ама едва ли пък и все пак е края щото хора на тая земя много пък това че свясните са все по малко си е друг въпрос.

Python5
10-22-2009, 23:05
и как да стане това като едвам намирам време да ям и да спя :o
Хах, айде стига, бих ти повярвал само ако работеше две смени по 8 часа в рудник или каменна кариера. От кога хората на възраст 14-20 нямат време? Ако си по-голяма, моля сподели на колко места работиш, че толкова нямаш време. Може би гледаш болната си баба или полагаш доброволен труд? Не?

Sh@d0w
10-23-2009, 03:12
и аз съм така, но аз винаги съм била така, страшно съм самотна.

You are joking,right? :shock:

moneycomeme
10-23-2009, 03:53
Айде айде...Измисли си някви занимания някви работи..И аз си нямам гадже,но страшно рядко особено напоследък се чувствам самотно,запълвам си цялото време с ангажименти и то такива,каквито харесвам и повярвай ми страаашно рядко се усещам самотна...Всичко от теб зависи,пренареди си програмата...Нали знаеш,че самотата е чувство,което може да се появи,дори когато имаш връзка и приятели (тогава вече е лошо).Хайде стегни се горе главата и помисли какво обичаш да правиш...И просто го прави,ще те накара да се чувстваш щастлива... :) Повярвай ми!

zero
10-23-2009, 04:46
Епа като има самотни момичета пишете ЛС ако сте от Добрич ...
С удоволствие ше излезем на 1 кафе да се запознаем :-o
//Не говоря за връзка или нещо подобно, просто като приятели

blago84
10-23-2009, 05:51
Много познат проблем... Никаво време... Така не само, че трудно се завръзват нови контакти... а и се губят стари.
Май май и аз съм за тоя клуб :(

gabi_94
10-23-2009, 20:39
и аз съм така, но аз винаги съм била така, страшно съм самотна.

You are joking,right? :shock:

No I am not :D

Към авторката...запознай се с приятели на твоя приятелка или нещо такова, аз така правя, иначеее съм съвсеееем сама. Дори понякога имам чувството че ставам досадна ама поне има с кой да излизам, другия вариант е цял ден в нас. А относно момчетата, в тая възраст е ясно че 99.9 са идиоти, така че може би е най-добре да не се занимаваш с тях, може би когато най-малко очакваш ще срещнеш подходящ.

eminemfenka
10-24-2009, 16:00
Спокойно и аз бях така.. и след един сабор напълно откачих..
самотно ми беше.. к'во ли не нямах желание за нищо.. ноо по късно видях едно момче но не ми напраи особенно впечатление.. е открих нещо,без което мисля че щеше да ми е по-добре .. ама п0не не мие самотно :D

sladkish_14
10-24-2009, 16:03
Ем така е.Такъв е живота :) .. И аз съм била така и сега съм така, както се пееше в една много хубава песничкаа 'времето вместо да лекува прави гадноо' :-({|=

nimfernal
10-24-2009, 16:05
Ми като ви е самотно що не гледате сапунки? Там винаги се крият решенията за житейските проблеми.... :D

slun4ice_90
10-24-2009, 16:13
Мила,на мен също ми е адски убито от миналия ден.Т'ва лято се запознах с готини хора,но някои вече открито започнаха да се държат смахнато...И не ми се излиза вече с тях...Може би ще отида,за да видя само няколко човека,или само един. :-o Аз даже не мога да ти опиша как се чувствам,защото моето състояние в момента е неописуемо-зле... :( Ще гледам да се занимавам с други неща,за да забравя поредните розочарования и т.н.Пак ще повтарям същите грешки,докато не се науча...А,на теб ти желая да се забавляваш с неща,които ти носят удоволствие. :) Няма по-лошо нещо от самотата,т'ва го знам най-добре.Ама няма къде да ходим,трябва да преживяваме всичко.Много слънчеви усмивки от мен!