View Full Version : Много важен въпрос относно връзката ми... Помогнете моля
Phan7omCr3a7or
10-22-2009, 17:46
Хора имам нужда от помощ. Имам си приятелка с която ходя вече година и половина. Обичам я много и се старая да я защитя от каквото и да било. Проблема е следния.
В компанията ни е пълно с всякакви интриганти, злобари и т.н. които й говорят какви ли не неща за мен, най-лошите от които са, че съм бил наркоман, боклук,пропадняк и какво ли още не. Тя обаче започва да ми се сърди защото цитирам "Станал си ми като родител" и имам лошото чувство че ше се скараме.
Ако можете кажете ми моля ви как да реагирам? :(
Благодаря предварително
Snickers
10-22-2009, 18:06
дефинирай "станал си ми като родител" :)
ми права си е от кво ще я предпазваш тя да не е малка остави я живее
Phan7omCr3a7or
10-22-2009, 18:23
Проблема е в това, че хората които я лъжат са прекалено много и имам само 2 избора.
1и- Да се хвана с още един приятел и да направим масово пречистване :o
2и- Да ги зарежа и да се отцепя с приятелката си.
bonbon92
10-22-2009, 18:34
да остави я да живее и се опитай да я убедиш че това което са и наговоили за теб е една голяма ЛЪЖА.. :P
MaLkaTa_LaDy
10-22-2009, 19:05
Ами просто чувства огръничения от теб. Ако вижа образа на баща си в теб, невъзможно е да те харесва/обича като гадже.
Тя обаче започва да ми се сърди защото цитирам "Станал си ми като родител" и имам лошото чувство че ше се скараме.
Ако можете кажете ми моля ви как да реагирам? :(
Може би не и оставяш достатъчно лично пространство,не я оставяш да диша.Разбираш ме.Може би трябва малко да поотпуснеш юздите :)
1 .. сменете компанията след като тази цели да ви скара .. :?
2 .. не й дръж сметка за всичко и всеки (защото принципно това значи родител) .. не го прави, не я задушавай ,, :-o
Проблема е в това, че хората които я лъжат са прекалено много и имам само 2 избора.
Избор 3: Пробвай да говориш нормално с нея и да й обясниш, че хората правят интриги.
Чак тогава, ако не помогне, мисли за смяна на компанията.
miss_asi
10-23-2009, 06:21
Избор 3: Пробвай да говориш нормално с нея и да й обясниш, че хората правят интриги.
Чак тогава, ако не помогне, мисли за смяна на компанията.
+1
Phan7omCr3a7or
10-24-2009, 09:36
Еми добре! Благодаря на всички ви и надявам се, че съветите ви ще ми помогнат... Веднага щом пристигнат новини относно темата ще пиша....... ааа може и да почерпя 8) 8) 8) 8)
мразя хитлеристи и сякви нацисти...
аз мразя Йода .. 8-)
nimfernal
10-24-2009, 09:41
Спукайте ги от бой :grin: Така поне ще си сигурен че ще я загубиш!
tanch3t093
10-24-2009, 09:43
Ако не си говорил вече ще кажа нещо по темата :D
Поговори с нея, кажи и, че не може да вярва на всичко, което и казват другите тя те познава най-добре, и след като си е изградила мнение за теб това което казват другите е без знаение щом ти вярва :) Дано да си ме разбрал, защото като гледам колко ми е извъртяно изречението.... ;хх
аз мразя Йода .. 8-)
Dont listen to her master Yoda..
ПП Йода киква есове 8-)
Неподчинявайки се ти,към тъмната страна запътила си се нали ?
аз мразя Йода .. 8-)
Dont listen to her master Yoda..
ПП Йода киква есове 8-)
Неподчинявайки се ти,към тъмната страна запътила си се нали ?
не ми се спори с 95 .. 8-)
Phan7omCr3a7or
10-24-2009, 10:11
1во- Не ме засяга кой мрази нацисти и расисти и това не е мястото да спорим с Йода
2ро- и да ги спукам от бой тя няма да ме остави
3то- Говорих с нея и за момента нещата се позагладиха
Все пак благодаря
4то- Разбрах изречението перфектно
-------Йода ако изкаш да спорим да го правим в кофата, макар че не виждам смисъл да споменаваш какво мразиш, и какво не- няма нищо общо с темата!.---- Това че харесвам Хитлер не ме прави нито нацист нито расист най-малко пък скинар.... прави си изводите
PsychologicalDisorder
10-24-2009, 10:45
всички цигани ги мразят, ти не си изключение.