View Full Version : Eдин вид заплаха...
Едно момче,което познвам от доста време,но никога не сме си говорили повече от 10-15 мин., настояваше да излезем.Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,спряхме в някаква крайна уличка и чух следнот нещо"като кукличка си ми,искам да съм с теб,макар и само за малко"Молеше ме ...При което аз отговорих"забрави,че ще легна с теб".....оттам се ядоса и започна с обидите,че съм тъпа лигла,която не знаела какво иска. удари ме с една блуза и запали колата с думите"кучка такава,ще ме правиш на глупак,не се надявай да си намериш работа в града,нали си много умна,ще ти направя животя черен щом ще бъдеш такава"
Как да постъпя,като дори не съм виновна,а ще ме изкара такава?
NightGuardian
10-22-2009, 21:01
Не се притеснявай...
Едно момче,което познвам от доста време,но никога не сме си говорили повече от 10-15 мин., настояваше да излезем.Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,спряхме в някаква крайна уличка и чух следнот нещо"като кукличка си ми,искам да съм с теб,макар и само за малко"Молеше ме ...При което аз отговорих"забрави,че ще легна с теб".....оттам се ядоса и започна с обидите,че съм тъпа лигла,която не знаела какво иска. удари ме с една блуза и запали колата с думите"кучка такава,ще ме правиш на глупак,не се надявай да си намериш работа в града,нали си много умна,ще ти направя животя черен щом ще бъдеш такава"
жалба в полицията да се научи
той на колко е
жалба в полицията да се научи
той на колко е
27,а аз съм на 17
жалба в полицията ако тръгне да прави нещо
ама недей се занимава с простаците явно е някво лигавне със скъпа кола и дебел ланец на врата
това е случай в който е добре описана простащината на един млад човек?
Така е като си играеш с огъня.Просто не е трябвало въобще да му обръщаш някакво внимание,камо ли да контактуваш с него.И ти незнаеш защо си излязла с него,какво очакваше да стане?
Мисли преди да правиш нещо...а относно заплахите не се връзвай просто му е станало sad :?
Така е като си играеш с огъня.Просто не е трябвало въобще да му обръщаш някакво внимание,камо ли да контактуваш с него.И ти незнаеш защо си излязла с него,какво очакваше да стане?
Мисли преди да правиш нещо...а относно заплахите не се връзвай просто му е станало sad :?
yeap ..
NamelessRomantic
10-23-2009, 08:59
Надали осъзнаваш че тоя жалък тип просто е искал да те оправи и да те зареже.Извинявай,10 години разлика и още повече излязла си с почти напълно непознат.Недей се притеснява просто.
Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,
Хем боли, хем сърби, хем драго ми е.
Като не си искала да ходиш никъде с него, да не си се съгласявала да излизаш с него.
Научете се да си носите последствията от постъпките. Не можеш хем да се правиш на яка и готина, хем да си ходиш девствена... :)
Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,
Хем боли, хем сърби, хем драго ми е.
Като не си искала да ходиш никъде с него, да не си се съгласявала да излизаш с него.
Научете се да си носите последствията от постъпките. Не можеш хем да се правиш на яка и готина, хем да си ходиш девствена... :)
един път да съм съгласна с тази дама 8-)
и според мен трябва да поговориш с някой близък :)
dimitar_ak
10-23-2009, 09:56
Нищо няма да ти направи. Неадекватна реакция на лигльо свикнал всички да му се пускат.
ScarletBite
10-23-2009, 12:54
Ударила си го в мъжкото слабо място - гордостта.Спокс, нищо няма да ти направи.Куче, което лае, не хапе :-) Освен ако не е някаква мутра... тогава вече става лошо 8)
Извод : 10 години разликa epic fail..
Човешкото любопитство е нещо велико :D
Кажи на баща ти ще му сфести маслото за нула време :D
Ще намери някоя която да ебе (с извинение) и ще забрави случката .. споко.
Човешкото любопитство е нещо велико :D
Кажи на баща ти ще му сфести маслото за нула време :D
Ако има нещо викаш тате да му свети маслото на тоя и после слушаш дълга лекция от която да си извадиш извода както се каза по нагоре ; ' 10 години разлика = Epic Fail!
nicolepcd
10-24-2009, 16:30
И аз мисля, че нищо няма да ти направи... :-o
Отиди в полицията и подаи жалба за тормоз :) . Отърси се от този спомен ония ще си намери маистора някои ден.
ba6ta nqma6 li ? toi si znae kak da postypi , prosto mu razkaji istoriqta
DevilWish
10-24-2009, 16:58
Леелеее :))) и аз познавах един точно 27 годишен и като го одразях ме заплашваше.1 месец не ме остави на мира.Простоянно ме турмозише, звънеше ми през 10 минути, а бе беше ужасно.Много заплахи бяха и тн, но сега не знам нищо за него и нищо не направи.Само устата много му знаеше. ;)
flowerlina
10-24-2009, 17:05
Ти си си виновна, че въобще си се съгласила да излезете. Ако продължи да те тормози предприемай мерки