View Full Version : Какво мислите за момчетата които ...
silvana95
10-24-2009, 22:52
Какво мислите за момчетата които всеки ден имат различно момиче и понекога по две 8-)
SpeakSoftlyLove
10-25-2009, 00:18
Еми като има кой да им ходи по акъла? Не е луд тоя дето яде зелника! 8-)
Priceless
10-25-2009, 05:22
Пф. ;/
LoveRetroMusic
10-25-2009, 05:48
съкс
DevilWish
10-25-2009, 05:57
Нямам думи.Един мъж трябва да уважава момичето/жената до себе си.Чудя се обаче кой е виновен, че момчетата станаха такива?!Може би телевизията, може би ние самите.Повечето момичета го позволяват това.А този е страшно хубав, какво като зная, че ги върти по 2 и аз ще се хвана с него, ще се фукам, че ми е гадже, пък нека има друга.Тръгват с даденото момче, след което вече като той почне да им изневерява, а те са яко хлътнали в задачата се пита "А сега ??? " и се почват едни драми, едни ревове. . . Кофти тръпка.Но повечето сами си го правят хората ;)
EMILIEprincess
10-25-2009, 06:06
нямам мнение за тях.. :?
HanopkaH
10-25-2009, 06:32
кой както се уреди
че ходят с тъпи момичета
И аз така мисля...
aloveyou
10-25-2009, 07:35
че ходят с тъпи момичета
И аз така мисля...
И аз
комплексари които си избиват комплексите като ходят с различни момичета - предполага се че момичетата са тъпи кифли, при това грозновати :-D :) 8)
smiirnoff
10-25-2009, 07:44
еми .. Кравундери :Д
guinessgirl
10-25-2009, 07:57
комплексари които си избиват комплексите като ходят с различни момичета
общо взето това мисля
kobrichka
10-25-2009, 08:04
Красиви момчета на които им се отдава възможност да свалят момичета и те се възползват.Да може да избиват някакъв комплекс, понякога е просто удоволствие, но често пъти е просто невъзможността да задържът една жена. Много по лесно е да е всеки ден с различна, номера винаги минава при първият опит. Изкуството е не да сваляш всеки ден различни момичета, изкуството е да задържиш една и тя да е щастлива, че е с това момче.Трудно е да задържиш и същевременно да направиш щастлив даден човек. Това е моето мнение по въпроса.
Красиви момчета на които им се отдава възможност да свалят момичета и те се възползват.Да може да избиват някакъв комплекс, понякога е просто удоволствие, но често пъти е просто невъзможността да задържът една жена. Много по лесно е да е всеки ден с различна, номера винаги минава при първият опит. Изкуството е не да сваляш всеки ден различни момичета, изкуството е да задържиш една и тя да е щастлива, че е с това момче.Трудно е да задържиш и същевременно да направиш щастлив даден човек. Това е моето мнение по въпроса.
+1 :)
MimmZzZchYyY
10-25-2009, 12:57
к*рвари :wink:
MaLkaTa_LaDy
10-25-2009, 12:58
Не ме бъркат. Нали не ходя аз с тях.
sladur4etyYy
10-25-2009, 13:46
курвари, комплексари и кво ли не още.. и все пак, момичетата, които тръгват с тях с надеждата да ги ''променят'' за мен сами са си виновни, че след това страдат, понеже им се връзват на сладките приказчици. аз лично съм си имала вземане- даване с подбен тип момчета, но с ясното съзнание, че нищо особено няма да излезе и че НЕ ИСКАМ да излиза квото и да е. просто като ти се прииска нещо неангаживащо, те са перфектни. след това няма драми, няма наранени, няма напразни обещания и т.н.
Епа живи и здрави да са момчетата 8-)
Че са комплексари, избиващи комплекси, така си е. Не трябва обаче да се забравя и "заслугата" на момичетата. Никой не им е опрял пистолет в главата.
Нищо хубаво не мисля :booooomb:
TheGirlNextDoor
10-25-2009, 14:31
докъто има балъци
ще има и тарикати..нали знаете :)
женкари...не харесвам такива-мислят се за велики но поне в моите очи не стават по-хубави :?
InloveAgain
10-25-2009, 14:55
курвари ;). момчета,които не знаят заради какво са с даденото момиче..и не знаят как да и бъдат интересни затова почват да търсят други. абе яяя ;@... :smt097
InloveAgain
10-25-2009, 15:24
Лошото е, че има и такива момичета. :?
е разбира се ;)
Bellatrix
10-25-2009, 15:26
Че са задоволени само физически и никога не са истински щастливи.
golqmumnik
10-25-2009, 16:01
Това са готини пичове,които знаят какво искат и как да го постигнат,на които основното мото е "Мойта пишка крива търси твойта слива дива." Познавам доста от тях и са супер свестни и забавни пичове,просто поставят самозабравилите се женки на мястото им.Разбира се в един момент намират подходяща женска и спират с хойкането.Чарли Харпър от "Двама мъже и половина" рулз. 8)
Zaharinka
10-25-2009, 16:14
Че са комплексирани тъпаци...И това,че не умеят да задържат едно момиче за повече от ден,понеже се изчерпват от към идеи...
elysunny
10-25-2009, 16:41
хах аз смятам, че тези, който се пишат големи ''playboy'' се сдобиват първи с дечица 8-)
Krasencety
10-25-2009, 16:44
:shock: че е женкар :? ако под това да ходи с тях имаш предвид гаджета иначе нищо лошо да има приятелки :)
NamelessRomantic
10-25-2009, 19:14
Да им изсъхне колчето.
Това мисля за тях.
KoRnFlAkE
10-25-2009, 23:49
manwhore.
Аз пък мисля, че не съществуват.
GaBiIi__
10-26-2009, 07:28
всички говорят за лесни момичета .. това за мен са лесни момчета ... защо да си с такъв след като всяка може да е с него... не са интересни : )
всички говорят за лесни момичета .. това за мен са лесни момчета ... защо да си с такъв след като всяка може да е с него... не са интересни : )
Защото накрая може да се окаже, че той е с ВСЯКА, освен с ТЕБ. И после ще сочат теб с пръст, не него.
Life is not fair. Accept it :)
GaBiIi__
10-26-2009, 08:15
Защото накрая може да се окаже, че той е с ВСЯКА, освен с ТЕБ. И после ще сочат теб с пръст, не него.
Life is not fair. Accept it :)
ами няма как да съм с човек който не искам .. а с такъв тип определено не бих искала да бъда :)
y0uRfav0ritedRuG
10-26-2009, 12:42
женкари :?
Ми определено нямам добро мнение за тях,ама никога не бих твърдяла,че са тъпи.Както казаха колегите съфорумци,като има кой да им ходи зад готиния задник,защо да не се възползват?
Че са комплексирани тъпаци...И това,че не умеят да задържат едно момиче за повече от ден,понеже се изчерпват от към идеи...
именно.
dif4u1912
10-26-2009, 14:07
womanaizer
Apricote
10-26-2009, 14:17
вече са се изчепали от идеи как да задържат момичето и тя го остава е после минава на следващата женкари .. но и момичетата не са мн свестни тр да са някви глупави...
mrazqkindergarten
10-26-2009, 16:55
Ми кво може да мисля.. харесват ги само момичета, които са като тях.. На такива не мога да им одобря поведението никога :booooomb:
Нямат никакво уважение към момичетата .. изобщо не ги зачитат .. с тях са просто заради бройката .. докато ест. не се намери коя да завърти и техните глави и да видят какво е ..
Мислят, че е много престижно. Ама не е!
moneycomeme
10-26-2009, 18:40
...толкова глупави момичета си хваща,че никоя не е успяла да му завърти главата.. :) нищо повече..
nikithebest
10-26-2009, 19:00
такива донякаде ме кефят но и донякъде - не :? преди и аз така бях ама някой момичета ми вкараха ум че момичетата трябва да се уважават и тогава се осъзнах
cookie_master
10-27-2009, 15:04
еми .. Кравундери :Д ;-)
NightGuardian
10-27-2009, 18:36
комплексари които си избиват комплексите като ходят с различни момичета
Ебахти тъпия отговор :razz: :razz: :razz: :razz:
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-27-2009, 23:07
мисля си че не са узряли достатъчно :smt017
FromAutumToAshes
10-28-2009, 04:23
Чак пък всеки ден с различна, че и по 2... Хах доста преовеличено ама все пак се вижда каква ти е идеята. Ми какво да мислим тъпи нещастници, които само си играят с хорските чувства.
lipsvashh_mi
10-28-2009, 04:32
Не ме радват ич,ама след като има толкова много наивни,даже глуповати същества дето им се връзват и им ходят след г*за какво повече да си говорим :?
WesTSider
10-28-2009, 07:47
Всеки луд с номерата си .... :D
На хората им се Е*е ,а като има кой да им пуска ..... нали знаете че иронията е че нормалните момчета които вие казвате че ги търсите толкова усърдно ги виждате напълно всеки ден ...... познавам точно 3ма такива с точно това мислене което търсите ........ Ама и те ще се променят като не ги поглежда нито 1 момиче те са при отворковците :? за това и вие момичетата сте си виновни от части ест че като не му върже нищо на 1 момче като е кавалер ще стане простак ....... тогава ще си намери някоя която евентуално също ще каже :
-Абе защо няма нормални момчета?!?!?! ......
evilBunny
10-28-2009, 09:09
че ходят с тъпи момичета
И аз така мисля... +1
cinderella_gugutka
10-28-2009, 12:57
абе вие оставете мом4етата...по-добре кажете мислите за моми4етата които се въртят около такива мом4ета :o :o :o :o :o
bonbon92
10-28-2009, 13:44
че ходят с тъпи момичета
и аз така мисля!! :? :?
mIm3t0o0
10-28-2009, 13:48
Не знаят какво искат,или искат само забавление без да се овързват...
RedLabel
10-28-2009, 16:26
колкото повече толкова по-добре :lol: :lol: :lol: :lol:
иначе---> курви и съответно курвари/мюсюлмани/шейхове абе хора с хареми и мн свободно време
като тоя на Абу Даби където го даваха 21 век чука цял харем ако не се лъжа ---- големец 8-)
доста свободолюбиви..за тях няма лошо..лошото е,че има момичета,които им се връзват :D :-P
mechtaq_za_teb
10-28-2009, 16:41
За такъв тип момчета си има такъв тип момичета така, че... всеки сам си избира какъв да е.
silvana95
10-28-2009, 17:01
Всеки луд с номерата си .... :D
На хората им се Е*е ,а като има кой да им пуска ..... нали знаете че иронията е че нормалните момчета които вие казвате че ги търсите толкова усърдно ги виждате напълно всеки ден ...... познавам точно 3ма такива с точно това мислене което търсите ........ Ама и те ще се променят като не ги поглежда нито 1 момиче те са при отворковците :? за това и вие момичетата сте си виновни от части ест че като не му върже нищо на 1 момче като е кавалер ще стане простак ....... тогава ще си намери някоя която евентуално също ще каже :
-Абе защо няма нормални момчета?!?!?! ......
ацкия отговор :lol: 8-) ... за едно момче :lol:
LuxurySk0B
10-29-2009, 14:28
Газари , за това нещо се иска яка пачка
sasha_90
10-29-2009, 17:27
Какво мислите за момчетата които всеки ден имат различно момиче и понекога по две 8-)
Не мисля-те са си женкари.Не им обръщам внимание на такива,не са мой тип.
Нямам думи.Един мъж трябва да уважава момичето/жената до себе си.Чудя се обаче кой е виновен, че момчетата станаха такива?!Може би телевизията, може би ние самите.Повечето момичета го позволяват това.А този е страшно хубав, какво като зная, че ги върти по 2 и аз ще се хвана с него, ще се фукам, че ми е гадже, пък нека има друга.Тръгват с даденото момче, след което вече като той почне да им изневерява, а те са яко хлътнали в задачата се пита "А сега ??? " и се почват едни драми, едни ревове. . . Кофти тръпка.Но повечето сами си го правят хората ;)
Според мен са виновни простите кифли ,които им се връзват на акъла :)
danibebi
10-29-2009, 18:46
плейбои или к*рвари :D :D
anyfany2
10-29-2009, 18:50
Не знам какво мисля за тях..
Но ми се струва че е неморално от тяхна страна да бъдат със супер много мацки..
Това нещо не говори добре за тях, точно обратното.. Зле за тяхните нрави и разбирания за живота.. Щом от толкова много мацки не са могли да се влюбят и да изберат подходящата.. :? Абе накъде отива светът бе ? Забавление, забавление, ама всичко си има граници.. И тези граници са личностни - тоест самият човек си ги сформира според разбиранията и схващанията си..
А дано да има някои свястни хора, които да споделят скромното ми мнение.. :-D :P