- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за момчетата които ...
Какво мислите за момчетата които всеки ден имат различно момиче и понекога по две![]()
Еми като има кой да им ходи по акъла? Не е луд тоя дето яде зелника!![]()
.. че са женкари![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пф. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
съкс
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Нямам думи.Един мъж трябва да уважава момичето/жената до себе си.Чудя се обаче кой е виновен, че момчетата станаха такива?!Може би телевизията, може би ние самите.Повечето момичета го позволяват това.А този е страшно хубав, какво като зная, че ги върти по 2 и аз ще се хвана с него, ще се фукам, че ми е гадже, пък нека има друга.Тръгват с даденото момче, след което вече като той почне да им изневерява, а те са яко хлътнали в задачата се пита "А сега ??? " и се почват едни драми, едни ревове. . . Кофти тръпка.Но повечето сами си го правят хората![]()
че ходят с тъпи момичета
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И азПървоначално написано от Djuff
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
комплексари които си избиват комплексите като ходят с различни момичета - предполага се че момичетата са тъпи кифли, при това грозновати![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
еми .. Кравундери :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
общо взето това мисляПървоначално написано от gabi_94
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Красиви момчета на които им се отдава възможност да свалят момичета и те се възползват.Да може да избиват някакъв комплекс, понякога е просто удоволствие, но често пъти е просто невъзможността да задържът една жена. Много по лесно е да е всеки ден с различна, номера винаги минава при първият опит. Изкуството е не да сваляш всеки ден различни момичета, изкуството е да задържиш една и тя да е щастлива, че е с това момче.Трудно е да задържиш и същевременно да направиш щастлив даден човек. Това е моето мнение по въпроса.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не ме бъркат. Нали не ходя аз с тях.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
курвари, комплексари и кво ли не още.. и все пак, момичетата, които тръгват с тях с надеждата да ги ''променят'' за мен сами са си виновни, че след това страдат, понеже им се връзват на сладките приказчици. аз лично съм си имала вземане- даване с подбен тип момчета, но с ясното съзнание, че нищо особено няма да излезе и че НЕ ИСКАМ да излиза квото и да е. просто като ти се прииска нещо неангаживащо, те са перфектни. след това няма драми, няма наранени, няма напразни обещания и т.н.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Епа живи и здрави да са момчетата![]()
nicolepcd
Че са комплексари, избиващи комплекси, така си е. Не трябва обаче да се забравя и "заслугата" на момичетата. Никой не им е опрял пистолет в главата.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
докъто има балъци
ще има и тарикати..нали знаете![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..