View Full Version : Как да се запозная с него?
HardGirl666
10-25-2009, 16:51
Аз като новаче,реших да споделя проблема си :P Заек във ФЕГ в Пловдив ... е от 15 септември до сега няма как да не си си харесал някой чаровен батко.Та тайният хубавец се казва Димитър и е 11 в клас .. проблемът-как да се запозная с него?Историята е леко оплетена..имам съученичка,която познава негов приятел.Е добре с него се запознах и в момента поддържаме връзка,информира ме за въпросният Митко,но аз искам да се запозная с него ЛИЧНО,което ми се струва доста трудничко.Първо-доста съм срамежлива,но стане ли въпрос за неща като тези,ако трябва на пук на себе си ще го направя,но ще се запозная с това момче.Вече почти от месец се разминаваме из коридорите и супермаркета до училище,но уви-все не успявам да се запозная с него.Срам ме е,защото се притеснявам: 1-постоянно е с приятели около себе си 2-какво ще му кажа и 3-как ще реагира като отида и се запозная ... Знам,че няма да разбера,ако не опитам и точно затова смятам да опитам-мисля,че е крайно време .. но просто ако може някакви последни съвети,че утре смятам да действам .. :oops: :D
пффф .. хиляди повтарящи се теми .. толкова ли не можа да погледнеш .. :? :?
PsychologicalDisorder
10-25-2009, 17:05
http://i238.photobucket.com/albums/ff6/DVANDERM/not_this_shit_again.jpg
HardGirl666
10-25-2009, 17:07
Еми щом съм направила тази тема .. логично-явно не съм погледнала :shock: ... съжалявам следващия път ще погледна,но щом имало такива теми-ако може да дадеш линк да надникна :smt010
Абе само ще ти кажа дааа го бутнеш нещо,смигни му,нещо му направи..ако те е харесал ще прояви интересссс !!
Първо-доста съм срамежлива,но стане ли въпрос за неща като тези,ако трябва на пук на себе си ще го направя,но ще се запозная с това момче.Вече почти от месец се разминаваме из
3а кво са ти съвети след като си толкова решена?
А вие дето мрънкате,че имало много такива теми,сте тотални малоумници.
Нормално е темите да се повтарят.В тея години повечето минават преэ едно и също,колкото и да отричат.И точно эаради това има няколко основни проблема,които и в тоя форум се повтарят периодично.Ако трябва да следват вашите съвети и да се ровят иэ останалите теми,эа отрицателно време във форум ще спрат да се пускат теми и ще эагине.
ее даа ти после си написала инфото .. :lol:
сега вече като си написала за какво става на ? .. може да накараш приятеля му да те запознае ..
или просто като се разминавате да му подметнеш някоя шега и някой друг секси поглед .. :D :D кофтито е само, че не трябва да показваш, че те е срам, защото приятелите му могат да те подхванат на ебавка .. 8-)
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:12
ее даа ти после си написала инфото .. :lol:
сега вече като си написала за какво става на ? .. може да накараш приятеля му да те запознае ..
или просто като се разминавате да му подметнеш някоя шега и някой друг секси поглед .. :D :D кофтито е само, че не трябва да показваш, че те е срам, защото приятелите му могат да те подхванат на ебавка .. 8-)
Ти си глупава.
LoveRetroMusic
10-25-2009, 17:13
накарай приятеля ти да ви запознае.
Ти си глупава.
ахьхахьха .. не аз съм тази, която пита как да се запознае с някой .. :lol: :lol: :lol:
InloveAgain
10-25-2009, 17:14
Ми нека това момче да ви запознае .. или друг общ познат..в краен случай преглъщаш срама си и всичко останало и отиваш .. как иначе :). :-)
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:15
Ти си глупава.
ахьхахьха .. не аз съм тази, която пита как да се запознае с някой .. :lol: :lol: :lol:
И тя е глупава.
Ти си глупава.
И не само че си глупава,а и подмолна.
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:16
Ти си глупава.
И ти си глупава.
Ти си глупава.
И ти си глупава.
И ти си глупава и имаш спин!
Ти си глупава.
И ти си глупава.
Точка.Тя е важна.
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:18
Ти си глупава.
И ти си глупава.
И ти си глупава и имаш спин!
И спина е глупав!
Ти си глупава.
И ти си глупава.
хах .. точно 5 минути ми трябваха, за да разбера, че явно не използваш мозъка си по предназначение .. :lol: :lol:
не ставаш .. 8)
HardGirl666
10-25-2009, 17:18
Еййй тая тема се превърна в ... да не казвам кво :? Смятам,че форума е за това-хората да си помагат .. а не да се дървят на другите и да ги обиждат,все едно кой знае какво е станалоо ..
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:20
Еййй тая тема се превърна в ... да не казвам кво :? Смятам,че форума е за това-хората да си помагат .. а не да се дървят на другите и да ги обиждат,все едно кой знае какво е станалоо ..
И ти си глупава.
Приеми факта,че си эаобиколена от идиоти.
И ти също си един от тях.Предполагам.
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:21
Глупаво е да си глупав.
И ти си глупав.
YouNeedLobotomy
10-25-2009, 17:22
Само аз не съм.
Аз съм супер гениален, талантлив и чаровен.
Глупаво е да си глупав.
И ти си глупав.
Аз съм глупав,но пуша на аванта.
HardGirl666
10-25-2009, 17:23
Друга ми беше представата за значението на думата ,,помощ" е .. мерси все пак на някои хора,които помогнаха по някакъв начин и на други,които просто искаха да се направят на шутове :-) смятам,че вече няма кой знае какъв смисъл други хора да пишат,защото те също са ,,глупави" ... аййде със здраве ... :razz:
Само аз не съм.
Аз съм супер гениален, талантлив и чаровен.
Въэможно е.
Само че както и да е,пак съм над теб.
Каэах.Точка.Факт.
Whyniser
10-25-2009, 19:01
Ми нека това момче да ви запознае .. или друг общ познат..в краен случай преглъщаш срама си и всичко останало и отиваш .. как иначе :). :-)
Подкрепям. Нека някой да ви запознае като те е срам толкоз. Ако толкова си харесваш туй момче просто отиваш и се запознаваш.Поне няма да те гложди ... " Ами ако беше така .. "
therichbitch
10-25-2009, 20:24
Ти си глупава.
И ти си глупава.
хах .. точно 5 минути ми трябваха, за да разбера, че явно не използваш мозъка си по предназначение .. :lol: :lol:
не ставаш .. 8)
вие дателен падеж, ала бала, пълен член не признавате май, пък само не дъвчете кой от кого е по- глупав
по темата: накарай онова момче да ви запознае
Аз като новаче,реших да споделя проблема си :P Заек във ФЕГ в Пловдив ... е от 15 септември до сега няма как да не си си харесал някой чаровен батко.Та тайният хубавец се казва Димитър и е 11 в клас .. проблемът-как да се запозная с него?Историята е леко оплетена..имам съученичка,която познава негов приятел.Е добре с него се запознах и в момента поддържаме връзка,информира ме за въпросният Митко,но аз искам да се запозная с него ЛИЧНО,което ми се струва доста трудничко.Първо-доста съм срамежлива,но стане ли въпрос за неща като тези,ако трябва на пук на себе си ще го направя,но ще се запозная с това момче.Вече почти от месец се разминаваме из коридорите и супермаркета до училище,но уви-все не успявам да се запозная с него.Срам ме е,защото се притеснявам: 1-постоянно е с приятели около себе си 2-какво ще му кажа и 3-как ще реагира като отида и се запозная ... Знам,че няма да разбера,ако не опитам и точно затова смятам да опитам-мисля,че е крайно време .. но просто ако може някакви последни съвети,че утре смятам да действам .. :oops: :D
Пресрещни го някъде и или гледай да е сам или го дръпни истимаро, защото пред приятели нищо няма да стане. Или ще те ебават или ще се направи на големия бай-хуйович плейбойски и ще се избазика с теб. И ако нямаш намерения да му пуснеш в рамките на 1 месец изобщо не си прави труда да се запознаваш.
HardGirl666
10-26-2009, 17:49
Малко новини за събитията от днес :-D - след като в голямото междучасие приятелят ми не успя да ни запознае .. грабнах съученичката от съседния клас и отидохме на 3-я етаж..Викнахме го и го помолих да каже на пича,който харесвам да излезе.Момчето тъкмо се запъти към стаята да го вика и за момент пича се показа и веднага се скри .. момчето влезе да говори с него и след една минута дойде .. каза:Виж ся,Митко е много срамежлив и непредсказуем.. каза ми,че имал домашни да пише,аз не му вярвам,знам че го е срам,но ти ся да не се разочароваш след ден-два ще има резултат обещавам ти,че и двамата ще се познавате ... е дано,аз след днес се чувствам леко разочарована,но това се очакваше,защото първо,че той е 11 клас,а аз 8 ... знам,че няма граници за любовта,но ще видим..убеждават ме,че Митко е свестен и че нямало да остана разочарована :D
cookie_master
10-26-2009, 18:15
бутни се в него :-|
sladur4etyYy
10-26-2009, 20:44
Малко новини за събитията от днес :-D - след като в голямото междучасие приятелят ми не успя да ни запознае .. грабнах съученичката от съседния клас и отидохме на 3-я етаж..Викнахме го и го помолих да каже на пича,който харесвам да излезе.Момчето тъкмо се запъти към стаята да го вика и за момент пича се показа и веднага се скри .. момчето влезе да говори с него и след една минута дойде .. каза:Виж ся,Митко е много срамежлив и непредсказуем.. каза ми,че имал домашни да пише,аз не му вярвам,знам че го е срам,но ти ся да не се разочароваш след ден-два ще има резултат обещавам ти,че и двамата ще се познавате ... е дано,аз след днес се чувствам леко разочарована,но това се очакваше,защото първо,че той е 11 клас,а аз 8 ... знам,че няма граници за любовта,но ще видим..убеждават ме,че Митко е свестен и че нямало да остана разочарована :D
аааааааахахахах, 11 клас, а го е срам да излезе да се запознае с 15- годишна :lol: . ако наистина причината да не излезе е срамът му, повярвай, не ти трябва!! дано се окаже, че наистина е бил зает, но пък не си представям да не може да излезе за 3 минути, щото е затрупан от учене в междучасието, още повече като имаме предвид с каква приятна работа е трябвало да се заеме, като дойде.. нещо му има на пича :д
HardGirl666
10-26-2009, 21:01
Приятелят му ми каза,че няма смисъл да се занимавам с него...бил много странен тип и нищо нямало да се получи..Вие как мислите,да забравя ли за него? :( :D Попринцип изобщо не се отказвам лесно,но си личи,че наистина няма смисъл,а пък не знам ще видим дали ще доживеем да се запознаем :-D :)
sladur4etyYy
10-26-2009, 21:06
хаха, знам ги аз тия ''странни типове''. пълни ретарди. но все пак.. убеди се лично дали е такъв, като наблюдаваш как се държи сега тука в близките дни, след като вече знае, че проявяваш известен интерес към него. ако се държи тъпо, наистина се откажи. казвам ти, няма смисъл. (чак ме напушва смях, като се сетя за един подобен индивид.. :Д:Д:Д)