View Full Version : Лесбиика ли съм?
kikozebrata
10-25-2009, 17:45
Ще ви разкажа случката имам си гадже момче от 3 месеца.Изведтаж спря да ми доставя удоволствие :? Една вечер отидох на купон запознах се с едно мн готино момиче разменихме си скаиповете започнахме да си чатим.Излизахме често наван накрая тя ме целуна :shock: бях в шок!Страното е че целувката ми хареса много :oops: незнам дали съм лесбиикарно усещтам че тва не е флирт а прераства в любов.Тя ми придложи да имаме враска аз незнам какво да и отговоря моля ви за съвет 8-[
Прати снимки след като го направите с приятелката :)
Опитай .. ако ти хареса значи си .. :lol:
kikozebrata
10-25-2009, 17:50
страхувам се от нещо друго с нея освен целувка до сега имах враски само о момчета :?
JustAnotherGirl
10-25-2009, 17:51
В тази възраст е нормално да не си сигурна каква си, защо е така, коя си, защо изобщо съществуваш и за много други типични тийнеджърски "глупости". Не прибързвай с заключенията. Като пораснеш малко ще си сигурна в това лесбийка ли си или просто целувката ти е харесала 8)
П.П.: Поздравче с Katy Perry - I Kissed A Girl специално за теб :wink:
трябва да дадеш шанс на това момиче защото ако не ще се чудиш дали наистина си падаш по момичета трябва да опиташ и не блокираи мислите ти в смисъл отпусни се размисли и виж дали това наистина си ти или просто временно увлечение
kikozebrata
10-25-2009, 17:54
трябва да дадеш шанс на това момиче защото ако не ще се чудиш дали наистина си падаш по момичета трябва да опиташ и не блокираи мислите ти в смисъл отпусни се размисли и виж дали това наистина си ти или просто временно увлечение
много ти благодаря за съвета :oops: :-)
Може да се окаже че си би...което е още по секси :oops:
kikozebrata
10-25-2009, 17:56
намираш за секси би сексуалните :shock: :shock: :?
намираш за секси би сексуалните :shock: :shock: :?
Момичета :)
InloveAgain
10-25-2009, 17:57
:D ми аз откъде да знам ти каква си ?
kikozebrata
10-25-2009, 17:59
напоследак като ме заговори момче умирам от гнус :-& :smt078 нз какво ми става :neutral: :cry: :-#
гениалният Уди Алън е казал:
Да си бисексуален автоматично удвоява шансовете ти за приятно прекарване на петък вечер
страхувам се от нещо друго с нея освен целувка до сега имах враски само о момчета :?
Ами при момичетата предполагам знаеш как стоят нещата и какво е тяхното правене на секс ... въпроса е дали го искаш или не ..
по тази твоя реакция разбирам, че явно просто самата целувка ти е харесала .. ако наистина беше харесала самото момиче нямаше да се страхуваш от евентуална връзка с нея .. :wink:
kikozebrata
10-25-2009, 18:03
Ами при момичетата предполагам знаеш как стоят нещата и какво е тяхното правене на секс ... въпроса е дали го искаш или не ..
по тази твоя реакция разбирам, че явно просто самата целувка ти е харесала .. ако наистина беше харесала самото момиче нямаше да се страхуваш от евентуална връзка с нея .. :wink:
Не се смеи ама не знам как момичетата го правят :oops: а дали го искам незнам :-k
Не се смеи ама не знам как момичетата го правят :oops: а дали го искам незнам :-k
А не знаеш.
Ми някой път вие двете ме викнете. Няма и да ви докосвам, само ще гледам from across the block with a smile on my face and a hand on my ... :wink:
m1nich3t0
10-25-2009, 18:22
Според мен ти е омръзнало от мъжка компания ... Но няма нищо лошо да ранообразиш! :) Пробвай се с момичето , но и обясни , че не си сигурна , в това което изпитваш . :)
kikozebrata
10-25-2009, 18:26
Според мен ти е омръзнало от мъжка компания ... Но няма нищо лошо да ранообразиш! :) Пробвай се с момичето , но и обясни , че не си сигурна , в това което изпитваш . :)
благодаря ти :-D
ъмм .. емии смисъл .. с пръсти го правят няма как иначе .. 8-) амм повече няма да уточнявам щоту все пак е тийн форум .. :lol:
kikozebrata
10-25-2009, 18:34
ъмм .. емии смисъл .. с пръсти го правят няма как иначе .. 8-) амм повече няма да уточнявам щоту все пак е тийн форум .. :lol:
ами приятелката ми каза че го прави с вибратор :oops:
Охохохохохохохо на батко ти Рива му стана инетересно :) Разкажи още някоя история.
LittleDude
10-25-2009, 18:38
а кат се кискаш с момчета харесва ли ти? 8-)
chilledMind
10-25-2009, 18:47
kikozebrata :-o :-o :-o странно име.
По темата - няма лошо да си лезби , лошо е вече да си гей...
kikozebrata
10-25-2009, 18:51
kikozebrata :-o :-o :-o странно име.
По темата - няма лошо да си лезби , лошо е вече да си гей...
момиче съм името ме кефеше за тва се писах така
ъмм да .. тази опция я бях пропуснала .. :lol:
Амии пак оставам на същото мнение .. ако я пожелаеш по този начин няма да се страхуваш нито от пръстите й, нито от вибратора .. 8-)
п.с. този разговор взе да става много интересен .. 8-)
chilledMind
10-25-2009, 18:55
Добре . Фани наочи тоа балгарски език че нема враска бес него . :oops:
golqmumnik
10-25-2009, 19:03
kikozebrata - Дейба в пъпчивия чикиджия дейба.То ся е модерно малолетните чикиджии да се правят на лесбийки.Темата е фейк,който не вярва-да иде да лъска на чикиджийчето. :razz:
Просто си бисексуална курва
cinderella_gugutka
10-27-2009, 16:40
Еми има 3 варианта:
1-о да си лесбийка
2-о да си Би
3-0 да не си нито едно от 2-те ,а просто да ти е любопитно или да ти е писнало от мъже
Според мен трябва да опиташ ,за да разбереш кое от 3-те си (ина4е можеш просто да си наложиш волята и да го преодолееш,но после винаги да се питаш-ами какво ако съм лесбийка)
LoveRetroMusic
10-27-2009, 16:43
СИНДЕРЕЛА ГУГУТКА POWER ! :grin:
FromAutumToAshes
10-27-2009, 17:30
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ебах тоз смях аз... :lol:
Violenza
10-28-2009, 11:39
Вие сте болни.
Може да се окаже че си би...което е още по секси :oops:пепел ти на устата :(
Може да се окаже че си би...което е още по секси :oops:пепел ти на устата :(
Би би еби
Добре я отключихте темата :)
BurningFeathers
10-28-2009, 21:26
90-95% от хората са бисексуални - ного малко са изцяло хомо или изцяло хетеро, просто не го осъзнават. а и да си лесбийка не е толкова лошо.
Между другото и аз съм целувала друго момиче (не съм имала хомо връзка никога) и вярно е яко :D. не се стягай много-много - направи го заради експеримента
Violenza
10-29-2009, 04:57
90-95% от хората са бисексуални - ного малко са изцяло хомо или изцяло хетеро, просто не го осъзнават.
Добре че има достатъчно многознайки като теб, които да просветляват обществото.
bqsna_teenagerka
10-29-2009, 08:55
мислила ли си за "бисексуална" ?
HanopkaH
10-29-2009, 09:11
vagina
hooliganka89
10-29-2009, 13:56
Пробвай,ще ти хареса :D После ще ти омръзне и ще разбереп,че си нормална и всичко ще си е постарому,но ще си с повече опит :D
kikozebrata
10-29-2009, 19:19
Днес се срешнах с нея поговорихме си доста накрая тя ме попита искаш ле да сме гаджета :shock: аз се панирах и избягах :cry: После ми прати смс каза избираи или ще имаме връзка или не :cry: мн я харесвам даже бих казала обичам но не мога да и кажа" да" макар че искам!Много съм обаркана скъсах с гаджето си :-# вече не испитвам нищо към него даже обич!Заради нея не мога да погледна момче.Не искам да се превръщам в лисбиика 8-[ Страхувам се някои от класа ми да не разбере особено момичетата ще ме отбягват и намразят :cry:
TykaSePisheNick
10-29-2009, 19:50
Ще ви разкажа случката имам си гадже момче от 3 месеца.Изведтаж спря да ми доставя удоволствие :? Една вечер отидох на купон запознах се с едно мн готино момиче разменихме си скаиповете започнахме да си чатим.Излизахме често наван накрая тя ме целуна :shock: бях в шок!Страното е че целувката ми хареса много :oops: незнам дали съм лесбиикарно усещтам че тва не е флирт а прераства в любов.Тя ми придложи да имаме враска аз незнам какво да и отговоря моля ви за съвет 8-[
Аз ти предлагам да си преговориш поне граматиката от 1-4 клас..И тогава да ришиш дали да имати враска..
pitbullxx
10-30-2009, 08:20
ако земеш решението да трагнеш с това момиче и ти хареса ще има следваща тема " КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ ЧЕ САМ ЛЕЗБИИКА" :-o :lol:
LoveRetroMusic
10-30-2009, 08:56
помислих си, че е темата на haritov ..
kikozebrata
10-31-2009, 12:48
Днес се видях с нея казах и "да" реших да пробвам да имам връзка с нея.Странното е че се чуствам раздвоена влюбена съм и съм щастлива но ме е страх от това че имам връзка с момиче че се преварнах в лесбиика :-# Не смея да кажа нито на приятелките си от страх да не ме намразят нито смея да кажа на наще :cry: Бившото ми гадже което зарязах заради нея ме заплаши че ще разкаже сичко на наще и на приятелите ми :shock: 8-[ :cry: :cry: :cry: :cry:
dagituuu
10-31-2009, 14:20
Ако са ти приятели,ще те приемат каквато си,а за родителите ти,ти си решаваш! :) Споко! Не се страхувай да бъдеш бисексуална!Ако искаш да разбереш дали си лисбийка,тръгни и с момче едновременно,ако ти хареса повече с момчето си хетеро,но ако с момичето си хомо! :) :grin: :)
я си виж ника май си хетеро?
kikozebrata
10-31-2009, 14:55
я си виж ника май си хетеро?
какво толко за ника ми момиче съм :x
Много странна история! :? Но все пак ти си решаваш мисля че няма право никой да те съди! Тук много съвети ти дадоха такаче избирай!А колкото до приятелите ти мисля че няма да имаш проблеми (освен ако не са някакви ограничени сноби).А за целувката голяма работа и аз съм се целувала с мой приятелки пък не съм лезбийка! :D :D :D :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kikozebrata
10-31-2009, 18:55
Много странна история! :? Но все пак ти си решаваш мисля че няма право никой да те съди! Тук много съвети ти дадоха такаче избирай!А колкото до приятелите ти мисля че няма да имаш проблеми (освен ако не са някакви ограничени сноби).А за целувката голяма работа и аз съм се целувала с мой приятелки пък не съм лезбийка! :D :D :D :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
при нас има любов :mrgreen: :oops: :-)
Cazzaniga1
10-31-2009, 19:37
Предлагам ти приятно решение ! Направи тройка ... ти, един представител на мъжкия пол и едно найстина секси момиче ! Който първи те докара до оргазъм ще е победител ! :-P Темичката е от друг раздел ! :lol:
положението е сериозно :D :D :D :D
В тази възраст е нормално да не си сигурна каква си, защо е така, коя си, защо изобщо съществуваш и за много други типични тийнеджърски "глупости". Не прибързвай с заключенията. Като пораснеш малко ще си сигурна в това лесбийка ли си или просто целувката ти е харесала 8)
gret4ety
11-14-2009, 17:21
Ние не можем да ти кажем излез с нея или не излизай с нея. Реши допада ли ти или не и ще разбереш лесбийка ли си.
DiabolicalSoul
11-14-2009, 17:27
страхувам се от нещо друго с нея освен целувка до сега имах враски само о момчета :?ако кажеш още веднъж "враски" ще се гръмна :smt075
ShawnMac
11-14-2009, 18:42
Не знам дали си лесбийка и не ме интересува , но си супер тъпа слива. :)
напоследак като ме заговори момче умирам от гнус :-& :smt078 нз какво ми става :neutral: :cry: :-#
И при мен се е случвало тва .. опитай с нея .. ии виж така най- ясно ще прецениш .... нормално е това чувство, всеки изпитва интерес към новото .. :)
Lincheto
11-14-2009, 19:02
За кво са извадени теми от октомври? |(
ако не ти харесва да си лесбийка
звънни ми за 1 2 седмици ще те вкарам в правия път
Lincheto
11-14-2009, 19:12
ако не ти харесва да си лесбийка
звънни ми за 1 2 седмици ще те вкарам в правия път
ти нали си женен бе :lol:
8-)
izlishna
11-15-2009, 08:47
Тръгнеш ли с нея,разчуе ли се, момче няя те погледне повече :razz:
kindergarden
11-15-2009, 11:34
не стига че темата е фейк ми сте я и изкопали :?
Mi sled kato tova ti xaresva i se 4yvstva6 dobre za6to dane tragne6 s momi4e ..mnenieto mi e ,4e ednopolovata vrazka e mn po-xybava lubovta e po silna..za6toto vseki znae kakvo xaresva polovinkata my ;] ne6tata se yse6tat ! I dane ti puka kvo 6te kajat xorata,ot tqx ni6to ne ti zavisi ti jivee6 svoq jivot ne te ! :P
Не е задължително да си лесбийка само защото ти е харесала целуфката с мацката. А и сигурно си на под 16-17години...това още не определя каква си ...В много варианти жените се оказват бисексуални..., което е добър плюс...няма ограничения! :-)
Повечето тук, а и сигурно които познаваш ще кажат" ихаааа лесбийки ама целувате ли се; искам да гледам.." бла бла глупости.Връзката между две момичета не опира само до секс и целуфки....това е една нормална връзка, погледната от друг ъгъл.Каквото и да избереш,вярвам ще намериш правилния път!
Възможно е и да си бисексуална ;) :D
ef4etyYy
11-15-2009, 20:48
"Редактирай" ... иначе ^^
lubomirky
11-15-2009, 20:55
как очаквате темата да не е ебавка, след като автора е с име kikozebrata?
За кво още пишете в тема,която 99,999999% е ебавка,а авторката никва я нема вече,що ли?! :booooomb:
sunshinepp
11-16-2009, 07:58
да лесбийка сии! :grin: радвамм се за теееееб :grin: :grin: 8) бравооо
izlishna
11-16-2009, 16:14
Който е постнал тая тема е пълен ПРАЗНЯР! 8)
moon_flower
11-16-2009, 16:19
Ебати майтапа. :D
mOBSCENE
11-16-2009, 16:20
рискувай!
stupid0boy
11-18-2009, 12:55
Не, гей си. :o
soosexybaby
11-20-2009, 19:41
напоследак като ме заговори момче умирам от гнус :-& :smt078 нз какво ми става :neutral: :cry: :-# Em 6tom umira6 ot gnus na4i si lesbiika,nz i na men mi se e struvalo 4e s1m takava ama NE S1M 6oto s mom4eta rabotata za men e mn ama mn qka :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :D :D :D :-) :-) :-)
аз започнах по абсолютно същия начин. имах приятел, 2-3 месеца, но нещо не ме привличаше сексуално. една вече в дискотека се запознах с момиче и си разменихме телефоните. 2-3 седмици си писахме смс-и и излизахме, най-накрая тя ме целуна и аз просто се оставих по течението. бях се целувала и се натискала и друг път с момичета, но като по-малка и това не го смятах. след няколко дни без много да му мисля, се видяхме и преспахме заедно в тях. не съм имала никакви угризения, защото винаги съм знаела, че съм Би, така, че ми хареса много и в последствие съм го правила още доста пъти...
сега си имам приятел, но това пак не ми пречи да се понатискваме от време на време с мойте мацки. приятелят ми още не е сигурен, че съм Би, но е въпрос на време да го разбере :D
Rebirthing
12-17-2009, 01:29
Може да си лесбийка може да си бисексуална, де да те знам :D .
На колко си все пак и до къде си стигала с двата пола?
Един съвет...оправи правописа!
лезбо си
лезбо и да си останеш
Опитай .. ако ти хареса значи си .. :lol:
+1 :)