Влез

View Full Version : Идеалното посрещане ..

BarbieIf
10-26-2009, 11:19
Здравейте ! .. Приятелят ми след една - две седмици си идва в България и искам да му направя най - доброто посрещане .. Нямаше го доста време и ми липсва ужасни много .. Най - вероятно ще отида в тях .. Дайте идеи за облекло и нещо различно , което мога да направя , за да му доставя максимално удуволствие :) ..

MiRaCuLiX
10-26-2009, 12:18
няма нужда да е нещо различно,важното е да му покажеш колко го обичаш и че ти е липсвал...но за облекло виж в секс магазините(ако нямаш 18,в интернет секс магазина ги има с доставки).Има едно бельо което се яде :) много е куул :) но аз лично предпочитам по без бельо :Д

DarkAngelOfHope
10-26-2009, 13:07
...Има едно бельо което се яде :) много е куул :) но аз лично предпочитам по без бельо :Д

Ми стои си гладен тогава :D

vellvet
10-26-2009, 14:01
ако имаш дълъг шлифер мойеш да се съблечеш гола и да си вържеш една червена панделка като подаръче и отгоре само дългия шлифер и отиваш събличаш се и казваш нещо като "можеш да разопаковаш подаръка си" ... аз винаги съм искала да го направя изглежда ми мн секси :oops:

krem4et0
10-26-2009, 14:07
Когато съм се опитвала да направя нещо по-така, много съм се пренавивала и не се е получавало. И не мога да разбера това, веднага след като се видите да правите секс. Предполагам от доста време не сте били заедно, веднага ли трябва да се прави ТОВА? И аз преди време съм била разделена за дълго време от половинката си, ами не скочихме в леглото веднага. Искаше ми се просто да го гледам, милвам, целувам..Предвид раздела едва ли имаш предвид това. Според мен не е нужно да правиш кой знае какво. Важното е, че ще сте двамата и се предполага, че само това би трябвало да ви направи щастливи. Хубаво ново бельо, шикозен тоалет, нежен грим, леко ухание на тялото ти...и това е. Всичко друго ще бъде неестествено и пресилено, а на практика-ненужно. Не съм фенка на свещите, но това е по-добра идея, отколкото лампа. В никакъв случай на пълен мрек-нали не сте се виждали дълго време. Най-важното е да се видите, докоснете и усетите.

sunshine92
10-26-2009, 18:09
ако имаш дълъг шлифер мойеш да се съблечеш гола и да си вържеш една червена панделка като подаръче и отгоре само дългия шлифер и отиваш събличаш се и казваш нещо като "можеш да разопаковаш подаръка си" ... аз винаги съм искала да го направя изглежда ми мн секси :oops:

И аз винаги съм искала да го направя, но от части го изпълних веднъж, само че не гола а по еротична ношичка, но все пак...

AlokiNn
10-26-2009, 18:12
Да ви имам филмите взимаш камшик и белезници и това е .. или го връзваш на стол с еротично облеко първо мръсни танци и после секс и после го оставяш да си седи вързан :lol:

ef4etyYy
10-26-2009, 18:17
Да ви имам филмите взимаш камшик и белезници и това е .. или го връзваш на стол с еротично облеко първо мръсни танци и после секс и после го оставяш да си седи вързан :lol: :lol: FOREVA! :shock: :razz:

Bixel
10-26-2009, 19:19
не ти треат дрехи просто си земи презервативи,бутилка вода и се приготви за МНОГО секс

BePoHuKa
10-26-2009, 22:38
...Има едно бельо което се яде :) много е куул :) но аз лично предпочитам по без бельо :Д

Ми стои си гладен тогава :D :razz: :razz:

По темата: аз ако се виждам за пръв път с половинката си от толкова много време, ще искам да го прегърна и да не го пусна по-скоро, а не да правим нещо такова. Ще искам да си говорим и да наваксаме всичко, което сме изпуснали и след това всичко останало. Разбира се, избора си е твой. :)

Pesenta
10-26-2009, 22:48
Моето предложение е да го караш да шмърка линийки от пъпа ти :lol:
после го изчукай с дилдо няма да го забрави :lol: