View Full Version : Става ми само от целуване
Такам начи на 16 съм и съм девствен проблема ми е че като са целувам с приятелката ми и ми става х*я ма не нещо дълго да сме са целували ми 10 15 сек и ми стаа и с предната ми беше тай и тя знаеше и ми вика мене неми пречи ма на мене ми става кофти и с сегашната ми приятелка пак е тай :? Ае някои да каже нещо да го държа доло :oops: :) Без Бром-а :D
П.С. - Темата не е ебавка :)
BePoHuKa
10-27-2009, 20:22
За хиляден път - пише се девствен!!!! :x
2ро- не мисля, че това е проблем ;) Нормално е.. приятелката ти трябва да се радва, че успява да те възбуди. :)
Ами тя хубуу да са радва ма на мен ми е кофти... :) Кфо ли си вика тоя някаф кавал... :D
BePoHuKa
10-27-2009, 20:27
Ами тя хубуу да са радва ма на мен ми е кофти... :) Кфо ли си вика тоя някаф кавал... :DНе, абсолютно съм сигурна, че не си казва така! Би трявало да се кефи даже :) При почти всички момчета е така.. не можеш да го избегнеш, а и не виждам защо..
Хмм може би пък и да си права мерси ;)
Ами по-добре не "взимай мерки", защото не знаеш кога може да ти излезе късмета с нея... :)
BePoHuKa
10-27-2009, 20:36
Хмм може би пък и да си права мерси ;)Права съм ами :grin: знам, че се чувствап кофти и ти е неприятно, но наистина не е нещо срамно.
Можеш също така да поговориш с приятелката си и да се увериш, че не й пречи. :)
Whyniser
10-27-2009, 20:51
Няма какво да се притесняваш.Нормално си е,а и пък както каза Вероника момичето трябва да се радва.
пич трагичен си честно!!! Ти от к'во искаш да ти стане бе?! Ебахти да не си бавно загряващ? Искаш да се целувате,пипате и още да не ти стане,а ми като някой 40 годишен чичка 1 час момичето да чака да го вдигнеш?! Ай стига ми се губи такъв! И аз като го надървя ко да направя,да гледат :lol: бал съм маааму , т'ва да няма все в гащите да седи я :lol:
mArMaLaDkA
10-27-2009, 20:59
Ебахти да не си бавно загряващ? Ай стига ми се губи такъв! бал съм маааму , т'ва да няма все в гащите да седи я :lol:
:razz:
golqmumnik
10-27-2009, 21:00
Икомеинтересуватвоякурвед атеебавгъза? :o
BePoHuKa
10-27-2009, 21:05
Икомеинтересуватвоякурвед атеебавгъза? :o :D
2ро- не мисля, че това е проблем ;) Нормално е.. приятелката ти трябва да се радва, че успява да те възбуди. :)Ами мацке той си е написал "девствен" прегледай си зрението 8-)
Пич нема се притесняваш случва се с всички момчета ,т.е повечето айде :D ,но единствения начин , за който аз сесещам е да го отрежеш :D :shock:
BePoHuKa
10-27-2009, 21:10
2ро- не мисля, че това е проблем ;) Нормално е.. приятелката ти трябва да се радва, че успява да те възбуди. :)Ами мацке той си е написал "девствен" прегледай си зрението 8-)
Мацко ти си прегледай своето ;) >> Последната промяна е направена от jajaja на Сря Окт 28, 2009 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
Извод: човека го е поправил след като съм му направила забележка. :)
Мацко ти си прегледай своето ;) >> Последната промяна е направена от jajaja на Сря Окт 28, 2009 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
Извод: човека го е поправил след като съм му направила забележка. :)Ухаа наистина значи евала ти правя и ти поднасям извинението си :-) :oops:
но единствения начин , за който аз сесещам е да го отрежеш :D :shock:
апф :( Тии пък... Толкова и знаеш... :( Не бъдете толкова брутални. Има хапчета,спортове и т.н. от които може да стане импотентен. Ама като почнат с тея глупости... :(
но единствения начин , за който аз сесещам е да го отрежеш :D :shock:
апф :( Тии пък... Толкова и знаеш... :( Не бъдете толкова брутални. Има хапчета,спортове и т.н. от които може да стане импотентен. Ама като почнат с тея глупости... :(e всичко в кръга на шегата разбира се , но помисли от ранна възраст да започне с хапчета ? :? Иначе да със спорт съм съгласен , но за ефекта не мога да гарантирам
BePoHuKa
10-27-2009, 22:25
Извод: човека го е поправил след като съм му направила забележка. :)Ухаа наистина значи евала ти правя и ти поднасям извинението си :-) :oops:Мм.. приема се :-D :-)
WesTSider
10-27-2009, 22:46
Добре е кво толкова по добре корава П*шка отколкото мека ! :D :D :D :D
flowerlina
10-28-2009, 06:10
Приятелят ми е по същия начин/даже ми е казвал, че и едно мое докосване му е достатъчно/. На мен не ми пречи
Пробвай да мислиш за нещо гадно докато се целувате. И не мога да разбера какъв е тоз проблем, ставало ми патката. Разбирам да питаш не ми става... ама.. оффф
HichNeMiPuka
10-28-2009, 08:43
ако толкова ти пречи
мисли за майка си и баба си голи в едно легло
как се нагъват
ако ти стане и от тва - проблемът е вече сериозен
bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:06
Много момчета се надървят,само дори когато се целуват, ;) няма от какво да ти става кофти,възгордяваш приятелката си.. 8)
ludiq0maks
10-28-2009, 09:20
Tи пичага се радвай, че става , че тука имаше един индивид където разправяше, че х*я му не го заслужава :)
bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:25
Tи пичага се радвай, че става , че тука имаше един индивид където разправяше, че х*я му не го заслужава :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: това ме разби
bilqnavod
10-28-2009, 10:20
Мисля, че няма нищо неестествено в това. Радвай се.
talibancho
10-28-2009, 10:33
Че то на мен ми става,като ходим от 2 години и не съм девстен.Кво да правя,а и целувките ме възбуждат повече от всичко. Кво ти дреме дефектни сме и толкоз.
/тъпо ще е ,но да не си случайно зодия рак :oops: /
Че то на мен ми става,като ходим от 2 години и не съм девстен.Кво да правя,а и целувките ме възбуждат повече от всичко. Кво ти дреме дефектни сме и толкоз.
/тъпо ще е ,но да не си случайно зодия рак :oops: /
Несъм рак ;) И мс на всички ^.^
RedLabel
10-28-2009, 11:11
ако толкова ти пречи
мисли за майка си и баба си голи в едно легло
как се нагъват
ако ти стане и от тва - проблемът е вече сериозен
+1 8-)
Ами тя хубуу да са радва ма на мен ми е кофти... :) Кфо ли си вика тоя някаф кавал... :D
Ти си много прос' бе момче. По добре да се надървя още тогава,отколкото да стигнете до секс и да не можеш да го вдигнеш-тогава тя какво ще си помисли? 8-)
Аз се целувал със сетра ми и съм и се надървял,ама бяхме голи(Бяхме на море)
Аз се целувал със сетра ми и съм и се надървял,ама бяхме голи(Бяхме на море) Ще повърна върху тебе бе извратеняк
Аз се целувал със сетра ми и съм и се надървял,ама бяхме голи(Бяхме на море) Ще повърна върху тебе бе извратеняк
Ама аз не съм се чукал с нея.Просто я бях хванал за дупето и я целувах.
lovercho93
10-28-2009, 14:59
много зле работата.. :-o :smt097
RedLabel
10-28-2009, 16:11
евала...тапанар
Носи широки гащи :D Rhype не става повярярвай ми - по зле е така(личен опит с хавайките :oops: ) :lol: най добре със супер стегнати боксерки или нещо такова вържи един ластик през кръста и надолу и готоо нямаш проблеми :razz:
ef4etyYy
10-28-2009, 17:15
Ама аз не съм се чукал с нея.Просто я бях хванал за дупето и я целувах. :shock: :-o що бе, що не си я чукал? то и тфа остана иии :shock: 8-) :booooomb:
за да не е спам .. момиче съм, не мисля че е проблем твойто 8-) сми яко е, наистина й доказваш че ти влияе ;)
Dark_Angel_F
10-28-2009, 18:25
Неопитен си ... хормоните ти бопуват нормалено е ... Да не гоовря ,че се случва и на опитни момчета, ето например бившия ми и той беше така , кгоато се целувахме , а е доста опитен ;) Така че няма какво да се панираш.
и що не я наеба бе тапанар,деева маму стара,толкова ли акъл нямаш?! Стааа дума за оня там горе дето не ще да ебе.
elito0o0o0
10-28-2009, 19:47
Ама аз не съм се чукал с нея.Просто я бях хванал за дупето и я целувах.Еее... що не си я изчукал ве кавал?!! Тряаше да земеш и майка си.. да напрайте тройка.. пуу...!!!! :lol: :lol:
тцтц.. бегай да се прегледаш,че много зле работата...!! :?
Първо, не виждам проблем в това. И второ - и аз бях така преди доста време, случвало ми се е да ми стане, когато сме танцували един до друг :oops: . Но това беше преди много време - с времето се натрупва опит. :) :lol:
евала...тапанар
Носи широки гащи :D Rhype не става повярярвай ми - по зле е така(личен опит с хавайките :oops: ) :lol: най добре със супер стегнати боксерки или нещо такова вържи един ластик през кръста и надолу и готоо нямаш проблеми :razz:
Туи с тесните боксерки става ама пак неми е удобно :D Аз пак искам сичко.. :Д:Д Мс се пак ;)
евала...тапанар
Не стига,че си неграмотен,ами си и безкрайно тъп
cataclysm
10-29-2009, 12:05
Сатър, брадва или нещо друго, но да е остро.
Гаранция!
Сатър, брадва или нещо друго, но да е остро.
Гаранция!
Това за мен ли се отнася
cataclysm
10-29-2009, 12:38
За автора.
Давам му съвет как няма да му става... никога.
VforVendeta
10-29-2009, 18:41
Такам начи на 16 съм и съм девствен проблема ми е че като са целувам с приятелката ми и ми става х*я ма не нещо дълго да сме са целували ми 10 15 сек и ми стаа и с предната ми беше тай и тя знаеше и ми вика мене неми пречи ма на мене ми става кофти и с сегашната ми приятелка пак е тай :? Ае някои да каже нещо да го държа доло :oops: :) Без Бром-а :D
Понякога докато чета всички тези теми,въпроси и умозаключния се отчайвам, доплаква ми се. Толкова непросветени хора бива ли да има, толкова комплексирани, без обща култура, деградирали и посредствени, утайки на образователната ни система.
Не си мисли, че след като знаеш че брома уврежда репродуктивната система при човека това те прави умен, то само доказва, че си поне 10 клас и все още нямаш сексуална култура.
П.П: Следващия път като ти хрумне да напишеш такава велика тема, първо си помисли дали искаш да унижаваш себеси и респективно, цялата българска младеж! Лек ден :)
Аз пък имам точно обратния проблем. Не ми става от целувки и търкания. Трябва поне 5-10 минути да има контакт за да го вдигна. Не трябва да се срамуваш, че ти става патката, даже трябва да си горд. Това показва на момичето сексуалност и желание и я възбужда.
Представи си, че се целувате с мацката и знаеш, че тя е възбудена. Как ще се почувстваш? Добре, нали? Еми и тя така се чувства. Радвай се, че ти става, че лично при мен бая труд трябва докато ми стане и лично на мен не ми харесва.
anyfany2
10-29-2009, 18:56
Еми това е прекрасно.. :grin: :-D
В смисъл такъв, че ( по мое мнение) мадамата, с която си, би се почувствала поласкана, ако го усети.. :-D
Не се тревожи !
От девствеността е ! :D