View Full Version : Какво да направя?
Здравейте!Аз съм момиче на 17 години и реших да си споделя с вас в този саит.Значи имам си гадже(на 18 години)и ходим вече от 6 месеца.Сега ще ви разкажа за моята случка,която се случи скоро.Значи една вечер сме у нас с моя,но както винаги и баща ми е у нас.Седнахме да пием,но на нас ни се доспа и си легнахме у хола,но в отделни кушетки.Тати остана сам да пие и след няколко часа тати влези у хола..Събуди ме и почна да ми бучи,че защо аз съм легнала у хола и някви такива.После ме накара да ставам и както излязох от хола той почна да ми вика "Каква работа имаш ти там?Утре си на гинеколог с мене.Ти все още девствена ли си?" и аз отговорих "Да девствена съм.Еми хубаво ще ходя.." и тои "Сигурна ли си че си девствена?Ако излези нещо незнам!"Сутринта нищо не ми каза,а и не ме закара на гинеколог..Вече ме беше питал за трети или четвърти път,че да ли съм девствена.Незнам сега какво да направя,защото моя и аз много искаме да го праим,но проблема е ако после наще разберат.Един път тати ми беше казал "Стани поне на 20 години и тогава прави квото си искаш..!" Какво да направя според вас?Дали ако го напрая след това наще ще разберат нещо и ще искат да ме водят на гинеколог?Моля ви дайте ми съвети..Ще чакам с нетърпение вашите съвети.Благодаря ви от сега.. :)
Като станеш на 18 вече можеш съвсем свободно да се чифтосваш - няма как да ти забранят като си пълнолетна...
BePoHuKa
10-27-2009, 20:33
Първо- не знам (две думи)
Второ- според мен баща ти просто се е напил...
Трето - ако искаш ги накарай да те заведат на гинеколог да видят, че си, а след това го направи... както си решиш.
Вероника май е заела поста на коректор,редактор и учител по BG :lol:
BePoHuKa
10-27-2009, 21:07
Вероника май е заела поста на коректор,редактор и учител по BG :lol: :D Аз винаги съм била така..като видя някой неграмотен пост и бързам да го поправя :oops: Много се дразня на правописни грешки...
Аз ти предлагам следното .... провокирай баща си по някакъв начин да те заведе на гинеколог и след като се окажеш все още непорочно момиченце , изчакай още около 2-3 седмици да не да му хрумне отново и след това имаш пълната свобода да правите каквото искате , а в краен случай може да преминете към френска и това е опция :)
SasHeTo0
10-28-2009, 04:29
Абе прави каквото глава ти измисли
Не ги слушайте тез родители.
На 17 си все пак!!! :) :)
Хората на 17 с по 3 деца вие тук за 1 сефте :? :?
PocketAces
10-28-2009, 10:47
Най-добре изчакай до 18 години , иначе дотогава има и орални забавления , там няма как да те хванат ;)
Macallan
10-28-2009, 15:26
ахахахахахаха е по -голяма тъпотия от това...живота си е твой никой не може да ти казва какво да правиш. Ходи еби се на воля най-много да те изгонят от вас ... пука ти
ef4etyYy
10-28-2009, 17:24
ахахахахахаха е по -голяма тъпотия от това...живота си е твой никой не може да ти казва какво да правиш. Ходи е** се на воля най-много да те изгонят от вас ... пука ти
+ не моа разбера кфо толко се палят родителите... ако искаш и с целата махала ше се таковаш бе важното е да няма гафове... :? мн ме дразнят така :o