PDA

View Full Version : искам да споделя

GangstaLovin
10-29-2009, 12:08
здравейте!Знам,че това не е мястото на което да споделя какво се случва,както и,че повечето от вас ще се смеят на написаното от мен но просто ми тежи и трябва да го разкажа. На 3 ноември отидох на село.Вечерта сънувах,че с приятели от село сме се качили на една кола и се движихме с голяма скорост.Изведнаж видях,че шофиора не държи волана,след което се обърнахме но всички бяха невредими.Събудих се,но после отново заспах.Сутринта станах и излезнах.Едно момиче продложи да отидем с нея до баба и,която беше в съседното село.На отиване горе доло беше добре,но карахме с ужано висока скорост,и на всеки завой с въртежи и какво ли още не.Свършихме работата и тръгнахме за село.Тъкмо наближавахме,когато със 140 влезнахме в един завой,но не можа да го вземе и се ударихме в една скала..Колата се е въртяла 10 метра и повече..След това само помня как братовчет ми,който също беше в колата ми помогна да излезна.За радост на никой нищо му нямаше.След няколко дена сънувах,че в училище една от госпожите се кара зверски на някой и му пише 3 двойки.На следващия ден същото се случи.Тази нощ сънувах,че някой си е забравил бялото яке в училище.Като утидох днес и чистачката дойде при една от моя клас и разговора беше следния: чистачката:От вашия клас някой си е забравил якето. Надя:Какъв цвят е? чистачката: Бяло. След това продължиха да си говорят,но спрях да ги слушам.Полудявам ли?Какво ми става?! Сънищата ми се збъдват..

Благодаря на всички които го прочетоха...

Evellon
10-29-2009, 13:27
Никак не е смешно... Явно имаш някаква дарба. Опитай се да я изполваш в твоя полза и гледай да не откачиш :) И извинявай за въпроса, но вземаш ли някакви наркотици, лекарства и други подобни?

SW_madi
10-29-2009, 13:33
Разбирам те, и на мен са ми се случвали такива неща-и хубави и лоши :? не знам дали е дарба :-D

Evellon
10-29-2009, 13:35
Разбирам те, и на мен са ми се случвали такива неща-и хубави и лоши :? не знам дали е дарба :-D

Веднъж е случайност. Два пъти е съвпадение. Но да се случи три пъти... явно има нещо.

clever
10-29-2009, 13:36
сънищата предсказват какво да се случи понякога :lol: дамм.. странно е ... и понякога доста неприятно

Xeon
10-29-2009, 13:36
Cool..Ако е истина това което говориш, то си е чиста дарба, бе майна. 8) :)

ef4etyYy
10-29-2009, 14:57
Cool..Ако е истина това което говориш, то си е чиста дарба, бе майна. 8) :) мхм :)

mynichka
10-29-2009, 15:35
Аз пък сънувам нещо и ми се случва точно обратното 8-)

aloveyou
10-29-2009, 15:41

Аве и при пен понякога става така 8-)

Evellon
10-29-2009, 15:43

Аве и при пен понякога става така 8-)

Чудя се дали е по-добре така или направо да сънуваш реалността? :D

Nikneg
10-29-2009, 15:52
при всички хора се проявява,но при някои в по-голям обем и по-кратък период от време :)

BloomF
10-29-2009, 16:33
Ааааа яко - винаги съм искала някаква такава дарба :D Случвало ми се е да сънувам нещо, което после се случва но 2 или 3 пъти..

Peshec
10-29-2009, 17:52
Deja Vu :)

WesTSider
10-29-2009, 18:26
лично аз не вярвам в такива неща ..... 8)

Jumbie483
10-29-2009, 19:02
Аз понякога сънувам отминалия ден.. И то все моменти за които не искам да се сещам :x :D :D
Иначе ти спокойно, добре си..

GangstaLovin
10-29-2009, 19:27
не не взимам нито наркотици нито лекарства.даже съм против тези неща...
Странното е,че останалите сънища моментално ги забравям,а тези които ще се случат даже със цитати ги помня :(

Evellon
10-30-2009, 12:13
не не взимам нито наркотици нито лекарства.даже съм против тези неща...
Странното е,че останалите сънища моментално ги забравям,а тези които ще се случат даже със цитати ги помня :(

Дарба според мен. Свиквай ;)

dimitar_ak
10-30-2009, 13:29
Я ми изсънувай числата за 6 от 49, че джакпота удари 2 милиона.

Evellon
10-30-2009, 13:35
Я ми изсънувай числата за 6 от 49, че джакпота удари 2 милиона.

Аз веднъж ги сънувах, но изтеглиха други 8-) 8-)

vikatavili12
10-30-2009, 15:28
ако има и други случаи значи е дарбана 100%

ef4etyYy
10-30-2009, 20:52
Я ми изсънувай числата за 6 от 49, че джакпота удари 2 милиона. :lol:

DeagleDoubleD
10-30-2009, 22:41
знам, за какво говори момчето и аз чат пат, като си ходя и изведнъж имам някво чувство, че тва нещо е станало

преди време санувам там (страшно бледо ми е ся и имам 1-2 спомена само), че си седа в даскало и си пуша и ама закаснявам, влизам и учителката казва ща изпитам...
след 1 седмица има няма (ама бях забравил съня де) пуша но закаснявам и учителката ми казва хайде ела да те изпитам....и изведнъж имах 1 такова чувство, че все едно тва нещо е ставало... :|

И още интересни факти тва някъде го четах, че тези неща са реални и макар човек да няма спомен понякога след, като стане нещо човек има чувството, че тва нещо е ставало и преди или го е виждал.

cookie_master
10-31-2009, 05:39
На 3 ноември отидох на село.Темата е пусната на 29 октомври :-o

zero
10-31-2009, 05:53
Аз пък по характера на човек понякога определям
как изглеждат неговите родители :lol:
Сякаш е някаква изострена форма на логика и понякога
мога да кажа какво ще стане след "два три хода напред", но
не мисля, че това е дарба ^^
Най-много някакво предчувствие 8-)

naviacha
10-31-2009, 11:25
На 3 ноември отидох на село.Темата е пусната на 29 октомври :-o
той затва ли знае какво ще се случи щото пише от бъдещето? :-D

gabi_94
10-31-2009, 11:39
и на мен ми се е случвало 8-) много пъти даже, странно е, но и на други хора се случва, значи е нормално :) Относно числата от тотото, ако щете вярвайте ама братовчеда на тате беше уцелил джакпота и каза че е сънувал числата и веднага отишал да пусне тото. Не беше кой знае какъв джакпот тогава, но все пак бяха доста пари.

viksit0y
10-31-2009, 15:24
Много пъти ми се е случвало и на мен.
Веднъж през лятото с няколко приятелки седим пред входа и играем на карти. Точно говорим нещо и се смеем и минава една синя кола. Преди това пак стана същото нещо. Чувствах се по същия начин пак бях седнала по тоя начин, пак играехме същото нещо. И мн пъти е ставало така. Случвало ми се е да сънувам нещо и да се случва обратното 8-) Също исках едно нещо и винаги го сънувах както аз не го искам и накрая се случа както аз го исках :D

gabi_94
10-31-2009, 16:40
Много пъти ми се е случвало и на мен.
Веднъж през лятото с няколко приятелки седим пред входа и играем на карти. Точно говорим нещо и се смеем и минава една синя кола. Преди това пак стана същото нещо. Чувствах се по същия начин пак бях седнала по тоя начин, пак играехме същото нещо. И мн пъти е ставало така. Случвало ми се е да сънувам нещо и да се случва обратното 8-) Също исках едно нещо и винаги го сънувах както аз не го искам и накрая се случа както аз го исках :D

не разбрахте ли, че това с моментите дето се едно и преди се е случвало се казва ДЕЖА ВЮ!

VIPkuklichka
11-01-2009, 02:23
Това е дарба. Опитай се да видиш позитивната страна на нещата :)

iv4oiv
11-01-2009, 08:26
Да бе, верно. С това 3 ноември - наистина може да пише от бъдещето ;)

Това със сънуването на неща от бъдещето е често срещано явление. Само, че не се сънуват неща които се случват толкова бързо.
Има техники за контрол над съня които започват като да сънуваш каквото си искаш и след това се научаваш до такава степен да контролираш съня си, че по време на сън можеш да виждаш неща околу теб, от реалния живот. Можеш на сън да посетиш места които са недостъпни за теб и да еземеш информация от там която никога не би имал достъп до нея. Естественно тя се оказва истина.
Най страшното идва в последната фаза - когато започнеш на сън да контролираш събитята случващи се околу теб. Тогава става страшно. Една малка твоя неволна грешка и загиват хора. Ядосва те някой и след 2-3 дни - катастрофирал или го блъснала кола. Или саксия му паднала на главата. Или дори още през ноща. Докато сънуваш.

Сънищата са една необятна тема. Много са интересни, но навлезеш ли прекалено на дълбоко става страшно. Особенно ако имаш силна вътрешна енергия.

А между другото - ядеш ли много сладко? На шумно ли спиш? Сутрин има ли нещо което да те събужда и след това да продължиш да спиш ?

gabi_94
11-01-2009, 14:03
Да бе, верно. С това 3 ноември - наистина може да пише от бъдещето ;)

Това със сънуването на неща от бъдещето е често срещано явление. Само, че не се сънуват неща които се случват толкова бързо.
Има техники за контрол над съня които започват като да сънуваш каквото си искаш и след това се научаваш до такава степен да контролираш съня си, че по време на сън можеш да виждаш неща околу теб, от реалния живот. Можеш на сън да посетиш места които са недостъпни за теб и да еземеш информация от там която никога не би имал достъп до нея. Естественно тя се оказва истина.
Най страшното идва в последната фаза - когато започнеш на сън да контролираш събитята случващи се околу теб. Тогава става страшно. Една малка твоя неволна грешка и загиват хора. Ядосва те някой и след 2-3 дни - катастрофирал или го блъснала кола. Или саксия му паднала на главата. Или дори още през ноща. Докато сънуваш.

Сънищата са една необятна тема. Много са интересни, но навлезеш ли прекалено на дълбоко става страшно. Особенно ако имаш силна вътрешна енергия.

А между другото - ядеш ли много сладко? На шумно ли спиш? Сутрин има ли нещо което да те събужда и след това да продължиш да спиш ?

леле почна да ме хваща страх с последната фаза :shock:
По принцип и аз така си контролирам съня много често или като се събудя, лягам пак и го продължавам, като сама си го нагласям как да бъде. Е сега следобед си мисля, че искам да сънувам един човек и го сънувах, после се събудих, но съня толкова ми беше харесал, че заспах пак и си го изсънувах по мой си план. По принцип аз говоря на сън, ходя на сън, дори ям насън :-D А аз иначе ям много сладко и може да се каже, че спя на шумно, а сутрин както казах ако се събудя, после ако ми хар съня продъжавам да спя и да си проектирам се едно съня. Кво значение имаха тези въпроси, че не схванах?

jijony
11-01-2009, 19:15
знам, за какво говори момчето и аз чат пат, като си ходя и изведнъж имам някво чувство, че тва нещо е станало

преди време санувам там (страшно бледо ми е ся и имам 1-2 спомена само), че си седа в даскало и си пуша и ама закаснявам, влизам и учителката казва ща изпитам...
след 1 седмица има няма (ама бях забравил съня де) пуша но закаснявам и учителката ми казва хайде ела да те изпитам....и изведнъж имах 1 такова чувство, че все едно тва нещо е ставало... :|

И още интересни факти тва някъде го четах, че тези неща са реални и макар човек да няма спомен понякога след, като стане нещо човек има чувството, че тва нещо е ставало и преди или го е виждал.

мале........и аз така.... :-o по едно време сънувах 4 числа и пуснах тото и ударих четворка

CrAzYanDlaZy
11-01-2009, 19:45
Ами имаш някаква дарба явно. Пророчески сънища. :) И не се налага да ги тълкуваш, а направо сънуваш, като реалност.

iiirish
11-02-2009, 08:09
не ми се е случвало такова нещо.
понякога, като отида някъде и говоря с някой, за част от секундата имам чувството, че всичко това съм го виждала и друг път, даже съм сигурна, че вече ми се е случвал. но това е рядко и най-вече когато съм с човек, който изиграва значителна роля в живота ми, независимо как.
не се притесявай. във всеки случей не полудяваш :) просто предчувствия :)

GangstaLovin
11-09-2009, 17:26
imah predvid 3 oktomvri no gledah kalendara za noemvri za6toto ne znaeh to4nata data i zatva :S

Djuff
11-09-2009, 19:11
Ебаааси кефа