View Full Version : Грип
FantaMen
11-06-2009, 13:07
Обявиха национална грипна епидемия!Поради тази причина от понеделник всички училища в страната са във ваканция през следващите 5 учебни дни.!!! BTV News
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=144538
titinkaa
11-06-2009, 13:15
Има вероятност другата седмица в Пловдив да обявят грипна за 7 дена,в момента училищното ръководство в почти всяко у-ще обмислят за другата седмица
^ ти четеш ли ...
колко пъти се каза, че е обявена национална и пак не разбрахте ...
НАЦИОНАЛНА значи ВСИЧКИ ...
LittleDude
11-06-2009, 13:23
damn... :?
remix1912
11-06-2009, 13:34
Има вероятност другата седмица в Пловдив да обявят грипна за 7 дена,в момента училищното ръководство в почти всяко у-ще обмислят за другата седмица
Аз вече съм във ваканция води се че от Понеделник почвааааа и цяла седмица
НТГ Васил Левски Пловдив вече е във ваканция
ХОРААААААА;ЧЕСТИТА ВАКАНЦИЯЯ !!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Infinity
11-06-2009, 13:58
Ееее,тва беше върха та аз изкарах по-голяма ваканция от зимната! :lol: Втора седмица ще ми е ... :P
cveteto64
11-06-2009, 18:28
^ И на мен... Айде честито на всички, приятна ваканция :grin:
MadeOfWater
11-06-2009, 18:39
:grin: :grin: :grin: Прекалено хубаво е за да е истина :grin: :grin: :grin:
Ама е истина :grin: :grin: :grin:
Force_bladeR
11-06-2009, 19:07
айде чнг :lol:
elito0o0o0
11-06-2009, 20:49
айде чнг :lol:Ти добре ли сии ??? :(
LittleDude
11-06-2009, 20:51
Ама е истина :grin: :grin: :grin:
прота... :lol: кък се кефат :lol: :lol:
и някой да не лепне свински вирОс .. :lol: :lol:
elito0o0o0
11-06-2009, 22:13
Свински грип.. Свински грип...Свински грип...Свински грип
Куш гриби...Куш гриби...Куш гриби...Куш гриби
Който яде свински крааак,той за мене е бунак.Който яде свински крааак,той за мене е бунак...
Свински вирОс...Свински вирОс.. H1N1
Куш гриби...Куш гриби... H1N1 :D :D :D :D
хахйхахх :razz:
свински вирОс;грипен вирОс
гаден вирОс;прасешки вирОс
Който яде свиско бутчее;той за мен е бутначе!
Който яде свинско бутчее;той за мене е глупаче ! :razz:
ГРУХ!Гриби ГРУХ!Гриби :lol: :lol: :razz:
:-({|=
Force_bladeR
11-07-2009, 00:11
айде чнг :lol:Ти добре ли сии ??? :(
какво?! а ти добре ли си?
Който яде свински крааак,той за мене е бунак.Който яде свински крааак,той за мене е бунак...
:lol: 8-)
MadeOfWater
11-07-2009, 08:54
:razz:
remix1912
11-07-2009, 10:33
Мново смешно.По-голяма глупост не можа ли да измислиш.Свинския вирОс не са прехваща от свине вече,а от хора
Infinity
11-07-2009, 10:41
^ Ти от майтап не разбираш ли,брее.... :lol: :lol: :lol:
LittleDude
11-07-2009, 10:42
:lol: :lol: :lol:
Ееее,тва беше върха та аз изкарах по-голяма ваканция от зимната! :lol: Втора седмица ще ми е ... :P
И на менн :grin: 8-)
remix1912
11-07-2009, 13:30
Вервай ми малко хора имат по-голямо чувство за хумор от мен,но поне знам с кое да си права базик и как .Не като нея
Мново смешно.По-голяма глупост не можа ли да измислиш.Свинския вирОс не са прехваща от свине вече,а от хора
бе как може да нямаш чувство за хумор бее О.о егати хората :shock: :lol: :lol: :lol:
elito0o0o0
11-07-2009, 16:53
Вервай ми малко хора имат по-голямо чувство за хумор от мен,но поне знам с кое да си права базик и как .Не като неяКато не ти изнася,на палатка с парно ;);)
remix1912
11-07-2009, 19:48
Вервай ми малко хора имат по-голямо чувство за хумор от мен,но поне знам с кое да си права базик и как .Не като неяКато не ти изнася,на палатка с парно ;);)
Ти само под терасата можеш да ми спиш май.И като те опънат уличните кучета ще вдигнеш банкет
remix1912
11-07-2009, 19:49
бе как може да нямаш чувство за хумор бее О.о егати хората :shock: :lol: :lol: :lol:
На кво да се смея бе бонбон.Като няма нищо смешно.Да та ева
elito0o0o0
11-07-2009, 20:05
Абе с тъпи хора без чувство за хумор не искам да споря ;)
remix1912
11-07-2009, 20:16
Абе не спори със себе си тогава
elito0o0o0
11-07-2009, 20:18
Ти да не би да си аз случайно?
Айде у лево !
remix1912
11-07-2009, 21:15
Ти да не би да си аз случайно?
Айде у лево !
Май момичето не разбра лафа ама карай
Няма да те гавра повече днеска че имам Р.Д Айде прав ти път колежке :lol:
elito0o0o0
11-07-2009, 21:48
Не! разбрах ти простия лаф,само че не ми се занимава с теб ``колега``
казах у лево ;) павече с тебе не мога да се занимавам ;)
remix1912
11-07-2009, 21:56
Не! разбрах ти простия лаф,само че не ми се занимава с теб ``колега``
казах у лево ;) павече с тебе не мога да се занимавам ;)
:lol: :lol: :lol: След като пита махалата ти какво значи как няма да разбереш
Infinity
11-08-2009, 09:36
Ей,юнаци ..кво правите,бе :D Как си прекарвате почивните дни? :) :grin:
супер
с приятели купонче по цял ден
е на тфа му се вика живот !!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
LittleDude
11-08-2009, 10:19
яко трева... :lol: :lol: :lol:
vampire_girl_
11-08-2009, 10:29
какви тъпотии чух вчера о.О
можело да учим лятото,а сега да караме вместо лятна ваканция... о.О не ми се вярва,обаче.
иначе,до колкото разбрах - не почиваме ли до 15ти ?
MadeOfWater
11-08-2009, 10:31
Яко (party) и емоциите на макс :grin:
можело да учим лятото,а сега да караме вместо лятна ваканция... о.О не ми се вярва,обаче.
това кой идЕот и малоумник го е казал :lol: :lol: пача..
иначе на 17 сме на даскало ...
thelideto
11-08-2009, 11:22
http://www.forumsextreme.com/images/sHa_jumpman.gif hah
ThePowerOfLove
11-08-2009, 13:00
Кефя се, как може да съм :grin:
padnaloblak
11-08-2009, 13:24
абе верно ли през януари и февруари се очаква втора по-тежка вълна???? :shock:
BaBsYyY_SeXyYy
11-08-2009, 14:00
Аз на 16 съм на училище.
А пък за ученето през лятото- това е невъзможно, защото НИКОЙ няма да отиде на даскало през лятото :?
LoveRetroMusic
11-08-2009, 14:40
Аз на 16 съм на училище.
А пък за ученето през лятото- това е невъзможно, защото НИКОЙ няма да отиде на даскало през лятото :?
Казаха, че няма да ни пипат ваканциите. :)
vampire_girl_
11-08-2009, 22:00
Пача? Много сме Имоционални,нещо.ПМС?
Иначе една позната ме пита,дали съм гледала новините и каза,че са казали,че има и такъв вариант,което ми се струва меко казано тъпо....
Ние сме от 16ти.
MadeOfWater
11-09-2009, 07:00
бахти задръстения .... :o
http://www.forumsextreme.com/images/sHa_jumpman.gif
Пача? Много сме Имоционални,нещо.ПМС?
dp винаги съм мн Имоционална :razz: такава ми е природата :lol: :lol: :lol: :lol:
remix1912
11-09-2009, 11:36
На една храчка живот си и пак се правиш нещо :lol: Говедо
elito0o0o0
11-09-2009, 16:31
Стига си се правил на най-недостъпно оборотния,щото не си. Не разбра ли,че не минаваш ;)
LoveRetroMusic
11-09-2009, 16:34
Ели, оправи си подписа. 8-)
MadeOfWater
11-09-2009, 16:43
На една храчка живот си и пак се правиш нещо :lol: Говедо
Лапай бе ... ;-)
bloodymirror
11-09-2009, 16:55
:lol: как бързо темата се преименува!!!
remix1912
11-09-2009, 16:56
Стига си се правил на най-недостъпно оборотния,щото не си. Не разбра ли,че не минаваш ;)
Аз не знам не осъзнаваш ли колко си ограничена.Абе няма смисъл да се занимавам с 12-14 годишни пишлегари от село.
elito0o0o0
11-09-2009, 19:53
Абе ти като живееш на село,що трябва да мислиш,че и аз живея там :lol: Тцтц.. Виж к`во щи кажа.. Аз съм от Плевен и се гордея с моя град. Ти ако си си от село и завиждаш ,мен не ме ебе.. сваш` ли.. Какво като съм на 14 .. нещо против? Ми ти на колко си? Тцтц.. че той брат ми,че е на 19 няма такова мега огромно самочувствие,което ти имаш. Вземи си удари главата в някоя стена ,пък дано ти дойде малко акъл в главата... Много си гладък на горния етаж ;) И като не ти се занимава.. даже отначало ти го казах -> на палатка с парно ,ако ли не.. У лево ;) Айде! Време е да отидеш да пасеш кравите,пък и ти барабар с тях ;) Приятна вечер изпълнена със слънчеви емоции и няколко тупаника в главата за здраве да ти дойде акъла ти пожелавам ;)
remix1912
11-09-2009, 20:26
Абе ти като живееш на село,що трябва да мислиш,че и аз живея там :lol: Тцтц.. Виж к`во щи кажа.. Аз съм от Плевен и се гордея с моя град. Ти ако си си от село и завиждаш ,мен не ме е**.. сваш` ли.. Какво като съм на 14 .. нещо против? Ми ти на колко си? Тцтц.. че той брат ми,че е на 19 няма такова мега огромно самочувствие,което ти имаш. Вземи си удари главата в някоя стена ,пък дано ти дойде малко акъл в главата... Много си гладък на горния етаж ;) И като не ти се занимава.. даже отначало ти го казах -> на палатка с парно ,ако ли не.. У лево ;) Айде! Време е да отидеш да пасеш кравите,пък и ти барабар с тях ;) Приятна вечер изпълнена със слънчеви емоции и няколко тупаника в главата за здраве да ти дойде акъла ти пожелавам ;)
За кво да ти завиждам бе дечко че съм от Пловдив и на 17 ли“ :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Аз кво съм виновен дали брат ти има самочувствие или не.Аз го показвам мойто само когато имам с какво да го поплътня както в случая.А какво да кажем за теб.Била от Плевен.Ми браво на тебе.
Аз влизам тука да си прая базици с такива изтрещяли като тебе.Хубаво е че лесно се връзвате :lol:
elito0o0o0
11-09-2009, 20:34
Абе ари бегай си паси кравите ,че ще получиш един голям БАНан ;) и само да ти кажа.. не съм казала,че брат ми няма самочувствие.. ти явно не можеш и да четеш ,тъй като няколко пъти ти написах -> У ЛЕВОО... ;) нИ та бива,не разбра ли? Не минаваш.. ;)
remix1912
11-09-2009, 21:07
Абе ари бегай си паси кравите ,че ще получиш един голям БАНан ;) и само да ти кажа.. не съм казала,че брат ми няма самочувствие.. ти явно не можеш и да четеш ,тъй като няколко пъти ти написах -> У ЛЕВОО... ;) нИ та бива,не разбра ли? Не минаваш.. ;)
Аз ако получа бан и ти получаваш бе Уйли.Само оспами темата
elito0o0o0
11-09-2009, 22:29
Не минаваш ,не минаваш ;)
MadeOfWater
11-10-2009, 06:28
remix1912- :smt097 да ти влезе удобно дано...аре със здраве :booooomb:
remix1912
11-10-2009, 08:31
remix1912- :smt097 да ти влезе удобно дано...аре със здраве :booooomb:
Яд та че на тебе само краставици ти влиза
абе верно ли през януари и февруари се очаква втора по-тежка вълна???? :shock:тц.. де да знам :?
remix1912
11-10-2009, 10:26
Айде малко по темата
Евентуално очаква ли се някакво продължение на националната грипна ваканция след дадената 1 седмица и след свършването и на 16
elito0o0o0
11-10-2009, 12:52
Не струва зарад него да си кисела слива.
Кажи му просто на човека "ни тъ бива".Ема казах му го бе :lol:
remix1912
11-10-2009, 13:21
Не струва зарад него да си кисела слива.
Кажи му просто на човека "ни тъ бива".Ема казах му го бе :lol:
Айде стига бе пачи.И като си го казала кво ще стане.Да ти пръдна от кеф ли искаш?
Говорете по темата.То е ясно че в тоя тъп сайт няма модератори
elito0o0o0
11-10-2009, 15:47
И това го каза човекът,който е тук цитирам - ``само да се ебава с нас`` :lol:
remix1912
11-10-2009, 16:00
Грешка-С такива КАТО ТЕБ
MadeOfWater
11-10-2009, 16:11
Грешка-С такива КАТО ТЕБ
Ти кога ще млъкнеш или трябва да намеря с какво да ти запълня устата...?!
remix1912
11-10-2009, 16:16
Грешка-С такива КАТО ТЕБ
То се е видяло че няма кой да ва банне.
Еми ай да те видим как ще го направиш.Аз мисля че знам ти с какво си пълниш устата :razz: :razz:
Айде малко по темата
Евентуално очаква ли се някакво продължение на националната грипна ваканция след дадената 1 седмица и след свършването и на 16
да заради изборите .
remix1912
11-10-2009, 17:29
Айде малко по темата
да заради изборите .
Но това е за един ден и изборите във всички учелища ли ще са?Не май
Аз имах предвид ако заболеаемостта е още и повече голяма дали ще се продължи още ваканцията с 2-3 1 седмица
elito0o0o0
11-10-2009, 19:52
Малее... не ти е лесно и на теб! Гладък си на горния етаж, гладъъъкк... тцтцтц ...
remix1912
11-10-2009, 21:03
Малее... не ти е лесно и на теб! Гладък си на горния етаж, гладъъъкк... тцтцтц ...
Не се обаждай ма разквасено говно.Тоя виц да не го чу от съседа дето ти го дава в устата всяка сабалян :lol:
remix1912
11-10-2009, 21:04
Влизат в банката маскирани Мечо Пух и Прасчо. Мечо Пух викнал: - Това е обир! - А къде е оръжието? - пита учуден касиерът. Мечо Пух сваля на Прасчо маската и пита: - Да се изкашля ли?
elito0o0o0
11-10-2009, 22:10
Найш кфо? нИ тЪ бива ;)
remix1912
11-10-2009, 22:53
Найш кфо? нИ тЪ бива ;)
Добре бе изтъркани лафове.Найш кво?
Яж ми хуяяяя
MadeOfWater
11-11-2009, 01:40
Грешка-С такива КАТО ТЕБ
То се е видяло че няма кой да ва банне.
Еми ай да те видим как ще го направиш.Аз мисля че знам ти с какво си пълниш устата :razz: :razz:
Няма кой тебе да банне. И айде опитай се да познаеш... :D
elito0o0o0
11-11-2009, 08:48
Не мога да ти ям хуя щото не се вижда от големитети сланини ;)
п.с. MadeOfWater остав! то се е видяло ,че ще се окаже най-простия в тоя форум...
Айде малко по темата
да заради изборите .
Но това е за един ден и изборите във всички учелища ли ще са?Не май
Аз имах предвид ако заболеаемостта е още и повече голяма дали ще се продължи още ваканцията с 2-3 1 седмица
ваканцията е само тая седмица-самата грипна ваканция няма да продължи повече
иначе на 16 са изборите и са в София само.. не съм сиг.
:-o
п.п.абе хора стига сте спамили темата :?
Infinity
11-11-2009, 10:15
elito0o0o0 и remix1912
..престанете вече яко спамите в темата и дразните и двамката вече :P
ако имате някви дразги и дрън-дрън ЛС или скайп..
псувайте,обиждайте се..абе квото си знаете :lol:
ама не и тука,че прекалихте вече :-o
А,иначе по темата: разбрах,че има доста голяма вероятност да ни удължат още ваканцийката,въпреки че и това ми е досаттъчно вече 8-) ..ще се види тия дни,де
remix1912
11-11-2009, 14:09
С тея двете дроб-сърми нема кво да се занимавам.Само си говорят двете като бавноразвиващи.То пак хубаво че могат да говорят.Elitooooo
Ако видиш по мене друго освен мускул се фърли от балкона,да та еба в слоницата.
Аз предлагам вече да се говори по темата.А модераторите да лапнат един голям хуй за дето не си вършат изобщо работата
MadeOfWater
11-11-2009, 15:51
:lol: :lol: :lol: :lol:
LittleDude
11-11-2009, 16:16
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elito0o0o0
11-11-2009, 16:53
Под нивото си ми ;) Само знаеш да викаш - ``да ти еба майката`` , ``лапай ми хуя `` и т.н. ;)
По темата - cool_doll Едва ли ще има удължаване... :o
remix1912
11-11-2009, 23:16
Под нивото си ми ;) Само знаеш да викаш - ``да ти е** майката`` , ``лапай ми хуя `` и т.н. ;)
По темата - cool_doll Едва ли ще има удължаване... :o
И какво ти е нивото на спирта
Ей,народе... ако някой разбере нещо за Плевен да вика... :D
Proudly1912
11-12-2009, 10:00
ш оу ша удължвата ли ваканцията ле ? за Пловдив ме интересува ;DD
Аз намирам само това:
Тези, които са най-засегнати – Ямбол, Габрово, Плевен, имат висока заболеваемост – 400-500 на 10 000 души.
Заради разрастващата се епидемия грипната карантина вероятно ще бъде удължена със седмица. В момента най-голям бум на заразени има в Габрово, Ловеч, Плевен и Силистра. Решението за удължаване на грипната ваканция ще бъде взето в четвъртък.
Infinity
11-12-2009, 10:15
Ами ще гледаме новините дЪнъска и ще разберем.. :D
Иначе и при нас има доста заразени вече и по това съдя.. :-o
Има вариант да я одължат , ама не е много ясно още . Днеска тряя се гледат Новини :lol: :lol:
Има вариант да я одължат , ама не е много ясно още . Днеска тряя се гледат Новини :lol: :lol:
Поне ще вдигнем рейтинга... :D
Infinity
11-12-2009, 14:00
По БТВ или Нова ги гледате? Аз съм си върла фенка на Нова :lol:
Ее те ако удължат ваканцията аз ще се кефя като циганче на баничка-ще бъде супер.
NqkfaNikakva21
11-12-2009, 14:10
не вярвам да я удължат ...
Плевен:
На страница втора е поместен призивът на специалистите от РИОКОЗ Плевен - "Болни, стойте си в къщи". Според директора на здравната инспекция д-р Иван Йорданов няма основания за отмяна на грипната епидемията. Нивата на разпространение на грип и остри респираторин заболявания остават високи.
ИМА НАДЕЖДА!!! :D
elito0o0o0
11-12-2009, 15:41
иШШкам още ваканЧияяя :grin: :grin: :grin:
Biskfitka
11-12-2009, 16:00
И аз искам още поне 1-2 дни...само толкова ми трябват :( (от другата седмица де..)
MadeOfWater
11-12-2009, 16:59
на мене пък тая ваканция ми стига.То така или иначе става по-студено и не мога да излизам.По-добре да ходя на училище и да се виждам с приятелите ми,а не да седя цял ден през компютъра и да не излизам никъде :)
nicolepcd
11-12-2009, 17:35
Ммм, трета седмица ще ми се отрази мнооого добре :grin: 8-) 8-) Ма мнооого се съмнявам :D
smiLexaga1n
11-12-2009, 18:33
не вярвам да я удължат ...
и аз.. и все пак тази една седмица ми беше достатъчна, естествено няма да откажа още една, но да не ставаме нахални 8-)
elito0o0o0 да престане да спами и да се заяжда, иначе ще има последствия.
remix1912
11-12-2009, 21:06
Ако има удължение едва ли ще го има в Пловдив и София.Поне не още
Плевен:
На страница втора е поместен призивът на специалистите от РИОКОЗ Плевен - "Болни, стойте си в къщи". Според директора на здравната инспекция д-р Иван Йорданов няма основания за отмяна на грипната епидемията. Нивата на разпространение на грип и остри респираторин заболявания остават високи.
ИМА НАДЕЖДА!!! :D
Дано да има още :grin:
elito0o0o0
11-12-2009, 22:22
hottie
1. Това е offtopic
2. Отдавна спрях да се заяждам
3. Той пръв започна и както виждаш се заяжда с всички.
Не само аз съм виновна в случая ;)
А сега да се върнем на темата: Някой да знае дали ще има удължаване на ваканцията? Гледах новините,но нищо не се каза.. :?
elito0o0o0
11-12-2009, 22:37
В Плевен и София нали са най-високите стойности? Ще ни дадат поне Понеделника.Баси!Не мислех,че в Плевен ще има толкова заразени..ужаСТт!! :shock:
Pwnmaster
11-13-2009, 01:30
Абе, ще има ли още грипна ваканция?
edelweiss96
11-13-2009, 05:45
Еми някакъв пациент на майка ми е слушал по телевизията за удължаване на ваканцията, обаче вчера по новините нищо не казаха.
Последен ден ваканция. :o
Infinity
11-13-2009, 10:20
Пиша го за пореден път днеска ама искааам ощеее :(
И днеска ще гледам новинити и ще тръпна в очакване да чуя нещо по темата.. 8-)
elito6754
11-13-2009, 11:04
Няма да стане тва. Пък и няма особен ефект тази ваакнция, смисъл за ограничаване, тъй като всички са по молове и кина, тоест няма спиране или удържане на грипа. Според мен няма да има повече ваканция, за съжаление. :)
NqkfaNikakva21
11-13-2009, 11:10
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=433148
elito0o0o0
11-13-2009, 11:14
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=433148еееее пУУУ!! :( :( :D
remix1912
11-13-2009, 17:43
Баси тъпото.Аз съм още болен
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=433226
Плевенчани..... ние сме на даскало!
elito0o0o0
11-13-2009, 20:07
^^^ Да! Знам! :( :( :( пу начи!...
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=433148еееее пУУУ!! :( :( :D
еее пуy... x2 :(
cveteto64
11-14-2009, 04:33
В Бургас грипна до 17 включително...
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/4699
awes0mEe
11-14-2009, 09:26
За Русе:
На спешно събрание на комисията е решено грипната ваканция да бъде удължена с още една седмица - до 20 ноември. :P
elito0o0o0
11-14-2009, 13:47
^^ Мамицата вии.. 8-) 8-) Искам др. ден кат ида на даскало и да ни кажат,че я удължават 8-) 8-) ама няя стане дееа :( 8-)
8-) 8-) Искам др. ден кат ида на даскало и да ни кажат,че я удължават 8-) 8-) ама няя стане дееа :( 8-)
кой не иска 8-)