PDA

View Full Version : Съвет

MichellePhan
10-29-2009, 13:32
Какво да тренирам за да сваля кг. и да не правя много мускули (от тенис на корт стават големи пръсци,от плуването-много широк гръб...).Целта ми са 5-6 кг.Става ли ако само правя коремни преси и клякания(знам,че от тях стават мускули,но нямам много време за спорт,защото ходя на уроци и ....)

hottie
10-29-2009, 13:36
Коремни и клякания е прекалено малко. Няма да направиш голям гръб от плуване, стига да не трнираш като луда. Аз плувам два пъти в седмицата и нямам голям гръб. Плуването е най-подходящия спорт, тъй като натоварва вички части на тялото.
Иначе скачането на въже също е не лош вариант, но пак не е достатъчно.

BoCupycake
10-29-2009, 14:29
Ако не ядеш никакви тестени изделия и тичаш редвоно резултата ще е заслужено добър.

terawatt
10-30-2009, 08:54
Пробвай Пилатес

Infinity
10-30-2009, 09:08
Пробвай да свалиш някакви упражнения за стягане и отслабване от и-нет.При мен имаше ефект. :)

MichellePhan
10-30-2009, 11:14
Пробвай да свалиш някакви упражнения за стягане и отслабване от и-нет.При мен имаше ефект. :)
Ами коя програма опита?За колко време и колко кг свали ? :?

myl0weee
10-30-2009, 11:19
Аз ти предлагам друго. Спри тестено, пържено, мазно, сладко газирано. Промишлени количества плодове, зеленчуци, вода. Позволявай си да хапваш всичко, освен забраненото, но не прекалявай. Вечер или сутрин, както ти е удобно, тичай 30 минути. Преди сън прави коремни преси- хем ще заспиш по- лесно. Бъди физически активна. Забрави за асансьора. Ако можеш се прибирай пеша, но не се влачи, а ходи бързо. Резултат ще има, просто бъди търпелива и инат. Ако обаче не ти е добре, си позволявай шоколад сутрин, нищо няма да ти стане. Успех и не забравяй в този грипозен период да мислиш преди всичко за здравето си. :)

myl0weee
10-30-2009, 11:21
а и още нещо. Не можеш както днес ядеш всичко, от утре вече нищо. Примерно тази седмица спри хляба, другата- слядкото. Постепенно става. Иначе със сигурност ще имаш проблеми със здравето.

MichellePhan
10-30-2009, 12:18
Мерси :) Аз преди един месец спрях газираното,тестено не ям(почти нищо),сега със сладкото ще почна постепенно да спирам. Вода на ден си пия по 1-2 л.Ям по 1-2 банана на ден.Само,че това за бягането е малко трудно,защото съм първа смяна(знам,че ако искам наистина много,мога да си лягам мнооого рано и да ставам мнооого рано),но пък за сметка на това през ден имаме ФВС и правим 300-400 м бягане(всеки път) и 30 клякания и след това играем на волейбол (с мрежа-като истинска игра 8) ). А за училище аз пеша си се прибирам и отивам за 5 мин(а поначало като ходя нормално за 10 мин)

myl0weee
10-30-2009, 12:24
Мерси :) Аз преди един месец спрях газираното,тестено не ям(почти нищо),сега със сладкото ще почна постепенно да спирам. Вода на ден си пия по 1-2 л.Ям по 1-2 банана на ден.Само,че това за бягането е малко трудно,защото съм първа смяна(знам,че ако искам наистина много,мога да си лягам мнооого рано и да ставам мнооого рано),но пък за сметка на това през ден имаме ФВС и правим 300-400 м бягане(всеки път) и 30 клякания и след това играем на волейбол (с мрежа-като истинска игра 8) ). А за училище аз пеша си се прибирам и отивам за 5 мин(а поначало като ходя нормално за 10 мин)

;-) а и ние волейбол играем с мрежа.. :lol: и колко съм добра станала само, тва щото мъж0 е волейболист 8) 8-)

спри сладкото, а за плодове ти препоръчвам ябълки, грейпфрути, портокали.. :)

myl0weee
10-30-2009, 12:26
и не се отчайвай ако не виждаш резултат, не става толкова лесно. А и яж кисело мляко! ЗА месо не мога да те посъветвам, защото съм вегетарианка, но знам, че от бялото месо не се дебелее и го яж на скара. Примерно за закуска си хапни плодчета или кисело мляко, може и двете, на обяд пържолка със салатка, или супа, и към 18 часа нещо леко- плод или зеленчук. Добре е да имаш междинни хранения, примерно ако закусиш в 8, в 10 хапни плод, към 16 часа пак.

и като ходиш на кафе не се чуди, а пий или мляко с мед или вода с лимон :P

MichellePhan
10-30-2009, 12:59
и не се отчайвай ако не виждаш резултат, не става толкова лесно. А и яж кисело мляко! ЗА месо не мога да те посъветвам, защото съм вегетарянка, но знам, че от бялото месо не се дебелее и го яж на скара. Примерно за закуска си хапни плодчета или кисело мляко, може и двете, на обяд пържолка със салатка, или супа, и към 18 часа нещо леко- плод или зеленчук. Добре е да имаш междинни хранения, примерно ако закусиш в 8, в 10 хапни плод, към 16 часа пак.

и като ходиш на кафе не се чуди, а пий или мляко с мед или вода с лимон :P
Аз също съм вегитарианка. Ами значи ако закусвам в 7,голямото (8.50~9.00) плод(междинно),12.30~13.00 обяд,15.30~16.00 междинно, и вечеря- 19.30-20.00.A примерно не може ли вместо плод да изпия сок 100% cappy?

myl0weee
10-30-2009, 13:57
ами може, защо да не може. Ама гледай да е или портокал, или ябълка, ябълковия съдържа пектин и засища. :)

MichellePhan
10-30-2009, 14:00
ами може, защо да не може. Ама гледай да е или портокал, или ябълка, ябълковия съдържа пектин и засища. :)
Аз пия само от портокал и от ябълка други НЕ обичам. Иначе едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

myl0weee
10-30-2009, 15:09
:)