View Full Version : Лошо!!!!
xRoSHaVx
10-29-2009, 14:15
Здравеите извинете ако има такава тема аз не намерих !! Проблема ми е следния . Днес си биа аз чекия и нали свърших отидох измих си уя и после забелязах някво като рани. Тва вузможно ли е да е протриване и ако е кво да правя ?
dif4u1912
10-29-2009, 15:17
Здравеите извинете ако има такава тема аз не намерих !! Проблема ми е следния . Днес си биа аз чекия и нали свърших отидох измих си уя и после забелязах някво като рани. Тва вузможно ли е да е протриване и ако е кво да правя ?
и как очакваш някой да ти каже дали е възможно да е протрито или нещо друго при положение че само ти виждаш какво точно е...ако те притеснява толкова отиваш на лекар ако не мине за 1-2 дена и готово...тук точен отговор на неточно зададен въпрос няма да можеш да получиш :?
Ако е протриване, не знам колко чекии трябва да правиш за да се протрие :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
баси тва мазоли на ръцете да ти излеат не е раота .. :shock:
VerryBerry
10-29-2009, 16:10
Ако е протриване, не знам колко чекии трябва да правиш за да се протрие :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ъхъ :razz:
Oфф .. иди в секс шоп , купи си надуваема кукла , надуй си я , извади си кура и еби на воля ;) Ебати загорялото момченце .. чикиджия :? :? :-x
ef4etyYy
10-29-2009, 17:13
Oфф .. иди в секс шоп , купи си надуваема кукла , надуй си я , извади си "мъжкия полов орган" и е** на воля ;) Ебати загорялото момченце .. чикиджия :? :? :-x + :lol:
иди на лекар не може да ти кажем кво имаш като виждаш че дори на сериозно те не взимаме :lol:
Няма как да ти кажем какво ти има . Чак пък рана , ти да не си го мил с телена гъба :shock: :lol: :lol: :lol: . Иди на лекар сериозно .
Еми как няма да се протрие. Трябва да си слагаш смазка от време на време. Машинно масло М10 - D върши страхотна работа, ако искаш има и на Valvoline - ама е по - скъпичко...
stefanov
10-29-2009, 19:22
Няма нужда от лекар.. Джонсъна постоянно се протрива след ръчни и зат'ва гледам да внимавам като пикая, че ако урината попадне върху раничката бая пощипва! До 2 дни ще е ок. :wink:
elito0o0o0
10-29-2009, 19:27
нямаш ли некое куче,котка... че кат си загорял и да мое ги опънеш.. поне после няма да те боли ръката и няма да имаш рани :lol: :lol: :lol:
Искам да видя коментара на Ubuntu :D
а по темата : както ти казаха по-горе - иди на лекар най-добре.И на мен ми се беше получило нещо подобно преди 2 години някъде.Здравата ме болеше и главата на kура все едно имаше 1-2 дупки :D дори бях спрял чикиите за 2 седмици :shock: ама после се оправих и почнах занаята наново с все сили :D :D :D :D
elito0o0o0
10-29-2009, 20:06
нямаш ли некое куче,котка... че кат си загорял и да мое ги опънеш.. поне после няма да те боли ръката и няма да имаш рани :lol: :lol: :lol:
недей, че после ще пита дали мъжкото му куче е бременно от него :D :D
еххх... не се бях сетила!!! :shock: :lol: :lol:
DiabolicalSoul
10-29-2009, 21:20
Здравеите извинете ако има такава тема аз не намерих !! Проблема ми е следния . Днес си биа аз чекия и нали свърших отидох измих си уя и после забелязах някво като рани. Тва вузможно ли е да е протриване и ако е кво да правя ?Ако не усещаш никаква болка - нищо ти няма - може да имаш някав капиляр там или нещо подобно
ако усещаш болка ИДИ НА ЛЕКАР
п.с. и кво всички сте се вманиачили да си гледате ...... после го удряте на хипохондрия
xRoSHaVx
10-29-2009, 21:51
не съм толкоз загорял ама през 3-4 дена бия ама нещо Едноокия-Джо се истърка леко ме боли главата ама иначе е добре ша спра чекийте докато не мине пук ако не мине до няколко дена ша водим Джо на лекар мс за коментите очаквам още предложения :oops:
не съм толкоз загорял ама през 3-4 дена бия ама нещо Едноокия-Джо се истърка леко ме боли главата ама иначе е добре ша спра чекийте докато не мине пук ако не мине до няколко дена ша водим Джо на лекар мс за коментите очаквам още предложения :oops:
Едноокия джо?? :lol: :lol: Много интересни имена им давате бе .. :razz: :razz: :razz:
п.с. Иначе добре ше напраиш .. поспри ги малко и виж дали ше мине .. :)
Едноокия джо??
Така си бях нарекла колата веднъж като й светеше само единия фар, но от тук нататък ще се замислям :D
А по темата - защо не ползваш някаква "смазка", кремче или нещо такова. Само внимавай да не получиш някаква алергия, че тогава ще е още по-кофти :-D
TykaSePisheNick
10-30-2009, 09:03
Адаши са! :lol:
xRoSHaVx
10-30-2009, 10:47
prati snimka az sum doktor po sexualna nauka .... dai snimka i 6ti kaa :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
ами ако си момиче ела да го видиш на живо ако си момче не го показвам на муже :?
na men li4no ne mi se e slu4valo ... no problema ti qvno e ne6to svyrzan s naranqvane na gem4eto .. po dobre vari na lekar za da nqma uslojnenie :(
xRoSHaVx
11-02-2009, 19:40
Минами за 2-3 дена вече може да локвате 8)