PDA

View Full Version : EMO girl

angel4eto966
10-29-2009, 16:04
В класа има едно момиче на което родителите се развеждат и е започнала да се реже по ръцете.Изцяло се е променила носи само черно гримира се започна да слуша метъл а допреди беше на чалга.Класната ни разбра за това защото г-жа по история и е казала и сега класната е много притеснена.Види ли стъкло го взима и започва да се реже.Помогнете ми как да успея да я убедя да спре защото за сега само се драска мо без да иска мойе да си среже вените.Един път в час беше извадила едно стъкло и шеше да се драска и аз и казах срежи си вените целия клас е тук ще те спасим а тя ми отговори че няма да го направи зашото искала да е жива и да продължава да се наранява.Моля ви ако някои познава хора които имат същия проблем да споделят как са успяли да го превъзмогнат

cookie_master
10-29-2009, 16:15
кви са тея тъпотии бе?
да вземе да се стегне..
:o

LambOfGod
10-29-2009, 16:17
Класната да я прати при училищният психолог да си поговорят... Щом не иска да се самоубива може да си спокойна... И все пак мисля, че се филмираш прекалено... И не е ЕмО гЪъЪРл...

bloodymirror
10-29-2009, 18:40
Абе моля те се..
иска да привлече внимание момичето..
има театрални заложби още много рано!

Abigoria
10-29-2009, 18:42
Абе моля те се..
има театрални заложби още много рано!
!

petinkataaa
10-29-2009, 19:00
ако беше само вниманието,нямаше да си причинява болка...може би наистина много се травмира от това,че техните се разделят.. не знам,дано се съвземе :(

LittleDude
10-29-2009, 19:11
емотата друго освен да реват и да се кълцат не знаят... ги е*а и тъпите лапета :-x само да реват знаят :-x :lol:

TheNewReligion
10-30-2009, 12:11
Абе моля те се..

!
!!!!

HanopkaH
10-30-2009, 13:23
http://vbox7.com/play:cde7bd3c

Zarity
10-30-2009, 14:28
Земете направо вие й прережете вените...да не се мъчи :D

Proudly1912
10-30-2009, 14:39
мошно в дивия.

clever
10-30-2009, 15:07
класната ако е достатъчно досетлива ще вземе телефона и ще се обади на родителите ..
това да се самонараняваш е породено от стрес предполагам... или някакво психично растройство
нормално е да е в стрес като техните се развеждат но чак да си причинява това.. един от родителите й трябва да я заведе на психолог

psychopath
10-30-2009, 19:03
В класа има едно момиче на което родителите се развеждат и е започнала да се реже по ръцете.Изцяло се е променила носи само черно гримира се започна да слуша метъл а допреди беше на чалга.Класната ни разбра за това защото г-жа по история и е казала и сега класната е много притеснена.Види ли стъкло го взима и започва да се реже.Помогнете ми как да успея да я убедя да спре защото за сега само се драска мо без да иска мойе да си среже вените.Един път в час беше извадила едно стъкло и шеше да се драска и аз и казах срежи си вените целия клас е тук ще те спасим а тя ми отговори че няма да го направи зашото искала да е жива и да продължава да се наранява.Моля ви ако някои познава хора които имат същия проблем да споделят как са успяли да го превъзмогнатFAKE!
:)

пс- аз имах такъв проблем...реших го много лесно- спрях лепилото, хероина, амфетите ... а да и O.C :)

mz1
10-30-2009, 19:58
Вси4ко е заради родителите.....Трябва да и се обясни,4е това не е края на света.Предстоят и много хубави моменти в които у4австват приятелите :)

DjPiRgOs
10-31-2009, 14:52
Кажи и да се самоубие пу проклети са тиа емота :x

GodLovesYou
10-31-2009, 15:15
предложи и вместо да се реже да се обеси

fluffka1
10-31-2009, 16:23
емо и слуша метъл! :shock:

оставия на мира, емотата са тъпи и изпаднали същества,

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
10-31-2009, 18:25
ТИ СИ ТЪПА!!
няа как да е имо и да слуша метъл...
и кво..тя ли си е признала ,че е такава или ти я сложи под тоя знаменател...отказах се да чета ,така че ако си го писала тва,не съм видяла...ама все пак-тъпа си :)

kombarka
10-31-2009, 19:09
Емм тва е.. от развода страда кой?! Децата! :x Вината не е в нея.. (според мен).. А може пък и да търси внимание...

Погледни от хубавата страна.. поне вече не е чалгарка :razz:

lawl
10-31-2009, 19:17
Кажи и че като си реже ръцете не оправя проблемите на родителите си..

Wildchildd
10-31-2009, 19:49
Ама и вие сте много напред с матряла, всеки може да си прави квото си иска, а това включва рязане на вени,обесване и въобще сякво самонараняване и това не е ваша работа.Още повече и е просто съученичка,нито и е приятелка,роднина или нещо от тоя род.
Междодругото аз уш се имам за социален тип,познавам разните субкултури и до сега съм видял точно 1(едно) емо, та идеята ми е от къде тая омраза към нещо, което ама въобще не е разпространено в България.И аз мразя много неща, ама си имам някви причини.

Barrbie
10-31-2009, 19:50
Има милиони деца, на които родителите им са разведени и какви ли още неприятности,които са им се случили... Ако съдим по логиката на твоята приятелка, всички тези деца трябва да започнат да се режат и да мислят да слагат край на живота си ? ..Съвсем греши .. Поговори с нея и и кажи, че трябва да се справи със всичко и точно тези работи от живота трябва да ги превъзмогне сега, защото те я правят по-силна и и помагат да се справи с трудните неща в живота. ;-)

SkiCatA
10-31-2009, 20:43
пи според мен иска маку подкрепа оп приятели да си поговорят.Постоянно да има някой около нея - да не се депресира :o :o :( :(

blue_ice
11-01-2009, 17:02
Щом се реже пред вас и по време на час, значи просто иска да се прай на интересна и да й обръщате внимание. Колко родители по света се развеждат и децата им страдат от това..то ако почнат сичките да си режат вените кат приятелката ти нз какво ще стане. Защо просто не й обясниш, че не е това начина да страда или да предложеш на класната си да я прати при училищния психолог.

psychopath
11-01-2009, 22:21
Ама и вие сте много напред с матряла, всеки може да си прави квото си иска, а това включва рязане на вени,обесване и въобще сякво самонараняване и това не е ваша работа.Още повече и е просто съученичка,нито и е приятелка,роднина или нещо от тоя род.
Междодругото аз уш се имам за социален тип,познавам разните субкултури и до сега съм видял точно 1(едно) емо, та идеята ми е от къде тая омраза към нещо, което ама въобще не е разпространено в България.И аз мразя много неща, ама си имам някви причини.Защото разпространението в интернет средите е далеч по-голямо, от колкото в обществото. Но и на това му мина модата.

Hiph0pgirl
11-02-2009, 12:38
Щом се реже в час само и само да е пред вас, смятай.Кажи и да се стегне и да не се праи на интересна защото така няма нищо да поправи

elito0o0o0
11-02-2009, 12:47
Емо ft. метъл = ?? :shock: Това,че момичето е в шок,не значи ,че е Емо гЪрЛЛллЛл.. :shock: И емотата си режат вените, а не си драскат ръцете.. :( Боже,боже. Момичето просто има нужда от психолог и обичта и подкрепата на родителите си.

п.с. Темата е супер тъпа! Много грешно разбиране!!!

Rhype
11-02-2009, 15:21
и аз сам се рязала в училище :oops: :cry:

Това с рязането е банално. :? :( :x

soul1199
11-02-2009, 15:45
Абе моля те се..
има театрални заложби още много рано! и аз така мисля

nazia
11-03-2009, 10:52
ако наистина страдаше, щеше да се реже у тях сама и щеше да го крие от всички. За да си изкараш ножа/стъклото пред кажи-речи 20 човека, трябва да си яко тъп и да търсиш внимание..С истинска болка не се парадира, напротив, тя се спотайва...да не говорим пък за белези.

elito0o0o0
11-03-2009, 11:01
Ми след като родителите и се развеждат ,естествено,че ще търси внимание. Ако майка и и баща и и обръщаха внимание,щеше ли да ги прави всичките тея работи? Замислете се! Стига сте я хранили.

nazia
11-03-2009, 11:20
Ми след като родителите и се развеждат ,естествено,че ще търси внимание. Ако майка и и баща и и обръщаха внимание,щеше ли да ги прави всичките тея работи? Замислете се! Стига сте я хранили.
А защо разводът задължително да означава липса на внимание от родителите? Пък и щом е достатъчно глупава да го търси по тоя начин :?

elito0o0o0
11-03-2009, 11:58
А защо разводът задължително да означава липса на внимание от родителите? Пък и щом е достатъчно глупава да го търси по тоя начин :? Нейна си работа бе! Тебе к`во те ебе?

nazia
11-03-2009, 12:49
А защо разводът задължително да означава липса на внимание от родителите? Пък и щом е достатъчно глупава да го търси по тоя начин :? Нейна си работа бе! Тебе к`во те е**?
А теб кво те ебе? Щото така като гледам и ти си писал/а в тая тема..
То затфа са форумите, да кажеш какво мислиш.

meche95
11-03-2009, 13:06
ако наистина страдаше, щеше да се реже у тях сама и щеше да го крие от всички. За да си изкараш ножа/стъклото пред кажи-речи 20 човека, трябва да си яко тъп и да търсиш внимание..С истинска болка не се парадира, напротив, тя се спотайва...да не говорим пък за белези.

elito0o0o0
11-03-2009, 14:01
А защо разводът задължително да означава липса на внимание от родителите? Пък и щом е достатъчно глупава да го търси по тоя начин :? Нейна си работа бе! Тебе к`во те е**?
А теб кво те е**? Щото така като гледам и ти си писал/а в тая тема..
То затфа са форумите, да кажеш какво мислиш.Да виждаш да съм я обиждала??????? Мен не ме ебе. Пф.. У лево,ако обичаш! ;)

LittleDude
11-03-2009, 14:16
go die emo kid :lol:

nazia
11-03-2009, 14:17
А теб кво те е**? Щото така като гледам и ти си писал/а в тая тема..
То затфа са форумите, да кажеш какво мислиш.Да виждаш да съм я обиждала??????? Мен не ме е**. Пф.. У лево,ако обичаш! ;)

То си е моя работа какво говоря нали. :) Не ми се меси.

elito0o0o0
11-03-2009, 14:22
То си е моя работа какво говоря нали. :) Не ми се меси.

У лево,ако обичаш! ;)

;););)

deni15
11-03-2009, 16:54
ИиИиИиииииииииииииииии един голям -К УР ЗА ВСИЧКИ ЕМОТА :P :P :P

IRON661
11-03-2009, 17:24
Ако ще и двайсет човека да се съберат около нея и да и казват колко е тъпа, това няма да помогне. Тя сама не иска ли да излезе от депресията едва ли вия ще и помогнете ( обаче все пак си мисля,че всичко е за да привлече внимание.)

shokoladchety
11-13-2009, 17:36
чуек незнам какво мислите да праите с нея.Ние-емотата сме по-различни,ние мислим,че никой не може да ни разбере,просто се опитайте да и помогнете,но по-нормален начин.Трябва да и покажете,че има хора които разбират колко я боли,наистина е трудно да ти го обясня.Съмнявам се,че ще разбереш.Наистина тя приема насилието върху себе си като начин да излее вътрешната,душевната си болка.Имаше коментар,че емотата не се драскат,а се режат. :D :D :D
Страшно мразя,хора ТОТАЛНО незапознати с емотата да изказват ТОТАЛНО тъпи мнения.ДА вярно е че музика не е точно метъл.Това,че се драска е притеснително,но ако подходите подходящо тя ще разбере какви са намеренията ви.И най-важното:НЕ НАМЕСВАЙТЕ УЧИТЕЛИ,ПСИХОЛОЗИ И Т.Н.Това е втората стъпка,ако не успеете да и покажете само.Успех :-)
П.С.-Емотата сме много свясни хора.Това,че вие не ни разбирате си е ваш проблем

PurpleDream
11-13-2009, 17:56
емотата друго освен да реват и да се кълцат не знаят... ги е*а и тъпите лапета :-x само да реват знаят :-x :lol:
\:D/

п.п. 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п. 2 забавна тема :razz:

Jo_Ni_To
11-13-2009, 17:56
:shock: :shock: Ее на такава здрав бой от баща и или майка и и да са оправя..

green9
11-14-2009, 07:09
Да не е първата,чиито родители се развеждат?!То ,ако беше така всеки втори щеше да търси внимание по този начин..

MadeOfWater
11-14-2009, 10:09
Да не е първата,чиито родители се развеждат?!То ,ако беше така всеки втори щеше да търси внимание по този начин..

addicted2pw
11-15-2009, 17:11
Според мен Да вари на Църква !!! Да се моли и тва е...психолог няма да я оправи.

viksit0y
11-15-2009, 19:37
не им ли мина модата на тия емота :lol: