Влез

View Full Version : На каква възраст ?

nOnD
10-30-2009, 19:27
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите. :)

AlokiNn
10-30-2009, 19:28
Обич на 15 години не говори вицове.. на 14-15-16-17 е г/д

Vain
10-30-2009, 19:42
ХА! Обич на 15 :razz:
Не искам да съм груба, но на тази възраст са си още деца и не съм убедена, че въобще осъзнават какво влагат в това.

Hilary_
10-30-2009, 19:48
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ?
Не мога точно да сложа някаква граница кога двама души трябва да си легнат, но мога да кажа, че тийнове на по 14-15 години са все още малки и не могат да носят отговорност за евентуални последствия да не говорим, че са недоразвити ии "удоволствието", което биха изпитали съвсем няма да е това, което трябва да е .. :?

Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял,
"както казват старите" .. хах от кога само те го казват .. и аз го казвам а така като ме гледаш стара ли съм?? Зависи от начина на мислене .. :?

да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват!
хах .. и как го реши това?? Дай ми един факт, с който можеш да ме убедиш, че днешните деца се развиват по - бързо?? Едно е да си мислиш, че на 14 сичко ти е позволено .. друго е да е така! :?

Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ?
Любов на 15 .. хах доста трудно би било .. :? Хората цял живот се борят да срещнат истинската любов .. вади си изводите .. :?

AlokiNn
10-30-2009, 19:51
Хилари секс не си правила но говориш за удоволствието..

Hilary_
10-30-2009, 19:54

уу за това ли намери да се хванеш "умнико" ?? 8)

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност .. :-o

MrBig
10-30-2009, 19:55
Вече щъркела ги носи предварително разработени ....

peshost
10-30-2009, 19:56
Хилари ти на колко години си?

AlokiNn
10-30-2009, 19:56

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност .. :-oи кое не им е устроено ?

ef4etyYy
10-30-2009, 20:03
пфф.. и аз съм на 15 ама кфо не се мисля за центъра на вселената, нито за особено голяма .. ше има време и за секс и за други раути 8)

AlokiNn
10-30-2009, 20:04
пфф.. и аз съм на 15 ама кфо не се мисля за центъра на вселената, нито за особено голяма .. ше има време и за секс и за други раути 8)къде е центъра на вселената къде е секса :shock: :-o

Hilary_
10-30-2009, 20:08

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност .. :-oи кое не им е устроено ?

Мисленето им (детско) .. начина по който възприемат нещата около себе си и това, което има се случва (по детски) .. отговорността (липсва им) .. развитието им (те първа започващо) .. така стига ли ти ?? 8)

Bixel
10-30-2009, 20:09
аз като бях на 15 мислех за югио и диабло 2... даже незнаех как да напиша секс тогава :D детство е все пак треа си го прекарам по най-якия начин щот после почва работа,жена,деца,еднообраз о ежедневие и всичко завършва със самоубийство ;<

AlokiNn
10-30-2009, 20:10
ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене не ти тр начин на възприемане това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40 и така а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета

Hilary_
10-30-2009, 20:17
ти правиш секс бе.. не ти трябва мислене
оо нимааа?? А какво ше праиш ако след месец ти се обади въпросното момиче и ти каже ... бременна съм?? Ееее сориииии ДА СИ МИСЛИЛ!!!

не ти тр начин на възприемане
не изобщо .. вкарваш и изкарваш това е най - важното нали?? :? :?

това което им се случва ще се случва на 20 на 25 на 40
С малката разлика, че на 20 ще осъзнават какво, с кого, как и защо го правят ..

а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
даа дааа точноо .. и по - какво определи, че са развити..?? По - големите им цици? :?

п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа .. 8-)

AlokiNn
10-30-2009, 20:26
оо нимааа?? А какво ше праиш ако след месец ти се обади въпросното момиче и ти каже ... бременна съм?? Ееее сориииии ДА СИ МИСЛИЛ!!!

а развитието им не при всички е тепърва защочващо има мнг развити момичета и момчета
даа дааа точноо .. и по - какво определи, че са развити..?? По - големите им цици? :?

п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа .. 8-)Кой е казал че ще има секс без презерватив? Да секса е вкарване и изкарване любовта е друго ;) на 20 разликата че ще имат опит
по развити са по това че вече структурата им е променена и са различни по телосложение

ludata90
10-30-2009, 20:28
Hilary_ e абсолютно права. :) :)

Hilary_
10-30-2009, 20:34
Кой е казал че ще има секс без презерватив?
А кой е казал, че момчето ще знае точно какво да прави, как си го сложи по правилния начин, за да не се скъса?? Как да действа, за да не се разпоищи от болка момичето ..

Да секса е вкарване и изкарване любовта е друго ;)
мм дамм .. нека да подтикваме децата да правят секс без любов, защото така е по - лесно .. и е по "якУу" ..

на 20 разликата че ще имат опит
вади си сам изводите ..

по развити са по това че вече структурата им е променена и са различни по телосложение
хах да .. всички са станали буци и мутанти от този застоял живот, който водят пред компютрите заради скайпчИтЪтЪ, импулсчИтУу и хилядите други шитни .. :? Да ти имам и развитието просто ... :? Не само, че не се развиват ами и изостават умствено .. :?

AlokiNn
10-30-2009, 20:38
Днеска имам празна вечер и ми е приятно да си споря с теб..Всяко момче на по 13-14-15 години знае как да сложи презерватив все повече и повече в училищата правят обучение .. децата както ти ги наричаш се навиват на секс който иска любов чака любов който не не .. пробваш ако ти хареса искаш още ако не чакаш ;) нз кой изостава умствено ;)

Hilary_
10-30-2009, 20:43
Днеска имам празна вечер и ми е приятно да си споря с теб..Всяко момче на по 13-14-15 години знае как да сложи презерватив все повече и повече в училищата правят обучение .. децата както ти ги наричаш се навиват на секс който иска любов чака любов който не не .. пробваш ако ти хареса искаш още ако не чакаш ;) нз кой изостава умствено ;)

ха - ха забавен си ми лапе такова ..

Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено .. :wink:

Spider4eto
10-30-2009, 20:46

Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено .. :wink: Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път :)

Hilary_
10-30-2009, 20:47
Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път :)[/b]

Колко човека знаят?? На колко от всички (между 12 и 15) им пука?? :?
Не съди по себе си за всички останали ..

AlokiNn
10-30-2009, 20:49

Пример: Това, че знам какво значи цигари, как се пали и държи не значи, че трябва да започна да пуша ... по същата логика .. това, че знаят как се слага е хубаво, но нека се замислим знаят ли какво значи СПИН? Знаят ли какво е да си родител на 14 и, че са нужни 1-2 минути невнимание, за да станат? Знаят ли каква отговорност е? Знаят ли как се прави аборт? Знаят ли за всички инфекции, които могат да си пренесът? НЕ ЗНАЯТ!!! Не знам кой изостава умствено .. :wink:И от къде си сигурна в това и не ми говори на лапе

Spider4eto
10-30-2009, 20:50
А на теб какво ти пука дали другите се преебават или не? Какво те бърка че някой е решил да си троши главата. Минала съм по твоя път, възмущавала съм се от останалите, но е напълно безсмислено. Няма да промениш гледната точка на никой, те ако са решили на 12 да се ебат нищо не може да ги спре =]

Hilary_
10-30-2009, 20:54
А на теб какво ти пука дали другите се преебават или не? Какво те бърка че някой е решил да си троши главата. Минала съм по твоя път, възмущавала съм се от останалите, но е напълно безсмислено. Няма да промениш гледната точка на никой, те ако са решили на 12 да се ебат нищо не може да ги спре =]

Не се и опитвам да променя на който и да е гледната точка .. изказвам мнение както вече казах .. :-o

Пука ми за децата, които все още не са се подвели по "модата" .. знам, че няма да променя нещата, но това не ми пречи да ми пука за тях, защото знам какво е всички около теб да са такива, а ти единствен да си различен от тях ..

AlokiNn
10-30-2009, 20:57

Не се и опитвам да променя на който и да е гледната точка .. изказвам мнение както вече казах .. :-o

Пука ми за децата, които все още не са се подвели по "модата" .. знам, че няма да променя нещата, но това не ми пречи да ми пука за тях, защото знам какво е всички около теб да са такива, а ти единствен да си различен от тях ..Ма ти не си майка тереза имат си родители имат си и мозък до колко могат да работят с него е техен проблем те решават всичко сами и си търпят последствията .. никой не им е вионвен

Hilary_
10-30-2009, 21:01
"Естествено за какво да ми пука" .. това е другото най - често срещано изразче .. повечето деца точно поради липса на внимание от страна на родители и най - вече приятели започват да пият, пушат и да правят секс с погрешната представа, че това ги прави по - готини .. :?

AlokiNn
10-30-2009, 21:04
"Естествено за какво да ми пука" .. това е другото най - често срещано изразче .. повечето деца точно поради липса на внимание от страна на родители и най - вече приятели започват да пият, пушат и да правят секс с погрешната представа, че това ги прави по - готини .. :?А ти това от къде го знаеш?

Spider4eto
10-30-2009, 21:05
Hilary_ , ако ще всички родители да обръщат внимание на децата си и да ги възпитават и т.н. - тъпотията им все ще се прояви някак, както може да има деца ебящи се под път и над път така има и други по-разумни. Не мисля че трябва да се съжаляват хора правещи нещо само за да са готини. =]

Hilary_
10-30-2009, 21:07
"Естествено за какво да ми пука" .. това е другото най - често срещано изразче .. повечето деца точно поради липса на внимание от страна на родители и най - вече приятели започват да пият, пушат и да правят секс с погрешната представа, че това ги прави по - готини .. :?А ти това от къде го знаеш?

Не ти ли прави впечатление случващото се около теб?
Новини не гледаш ли?

и не ми казвай, че не е така точно така си е друг е въпроса, че и ти като всички останали гледаш най - вече себе си (за което нямам право да те виня .. така си решил по този начин живееш) .. аз съм решила така и така живея .. :)

"Не мисля че трябва да се съжаляват хора правещи нещо само за да са готини."
Никой не говори за съжаление .. това да се интересуваш от тях, евентуално да се опитваш да им помогнеш по някакъв начин и това да ги съжаляваш отстрани са две коренно различни понятия ..

AlokiNn
10-30-2009, 21:08

Не ти ли прави впечатление случващото се около теб?
Новини не гледаш ли?

и не ми казвай, че не е така точно така си е друг е въпроса, че и ти като всички останали гледаш най - вече себе си (за което нямам право да те виня .. така си решил по този начин живееш) .. аз съм решила така и така живея .. :)по новините дават най шокиращите неща и понякога нее така както го казват пиши на личен ако искаш да ти дам пример ;)

BigFakeSmile
10-30-2009, 21:11
Девствеността е нещо наистина ценно за едно уважаващо себе си момиче. Не е много подходящо тя да се губи в много ранна възраст (12-13-14, дори понякога 15), ако момичето не знае какво точно прави или поради прекалено голямо количество алкохол, за да не я зарежат и т.н. Нормална възраст..знам ли, когато момичето се почувства наистина готово наай-рано 15 (дори и това е някак раничко). За момчетата не мога да дам коментар, по принцип за тях не е толкова важно как и кога ще стане. По тази тема могат толкова неща да се кажат, но има много други такива

AlokiNn
10-30-2009, 21:15
Девствеността е нещо наистина ценно за едно уважаващо себе си момиче. Не е много подходящо тя да се губи в много ранна възраст (12-13-14, дори понякога 15), ако момичето не знае какво точно прави или поради прекалено голямо количество алкохол, за да не я зарежат и т.н. Нормална възраст..знам ли, когато момичето се почувства наистина готово наай-рано 15 (дори и това е някак раничко). За момчетата не мога да дам коментар, по принцип за тях не е толкова важно как и кога ще стане. По тази тема могат толкова неща да се кажат, но има много други такива А не мислиш ли че всеки е различен и че няма граница а е на лична преценка ?

Spider4eto
10-30-2009, 21:18
Хах като ви чета постовете все едно се гледам мен преди 2 години. И аз така мислех двествеността за нещо свещенно, пазе се сумати време и т.н. пък накрая съжалих, че не съм правила секс с гаджето си по-рано :D

nOnD
10-30-2009, 21:32
Тук писаха 10 човека, но вижте колко цветна тема.. Човек да не пусне тема. :D

BigFakeSmile
10-31-2009, 08:31
Девствеността е нещо наистина ценно за едно уважаващо себе си момиче. Не е много подходящо тя да се губи в много ранна възраст (12-13-14, дори понякога 15), ако момичето не знае какво точно прави или поради прекалено голямо количество алкохол, за да не я зарежат и т.н. Нормална възраст..знам ли, когато момичето се почувства наистина готово наай-рано 15 (дори и това е някак раничко). За момчетата не мога да дам коментар, по принцип за тях не е толкова важно как и кога ще стане. По тази тема могат толкова неща да се кажат, но има много други такива А не мислиш ли че всеки е различен и че няма граница а е на лична преценка ?

Вярно, но пък къде си виждала момиче по-малко от 15 да разсъждава 100% разумно :? Всеки си има мнение, за мен първия път е бил важен. Зависи от момичето.

Neopitom3na
10-31-2009, 08:32
що пък да няма любов на 15 ... 8-)

AlokiNn
10-31-2009, 09:03
Не задавай глупави въпроси

Spider4eto
10-31-2009, 09:05
що пък да няма любов на 15 ... 8-) Дори и сега да си мислиш, че обичаш, като станеш на 25 например, и се върнеш назад ще разбереш, че това на 15 е било силно увлечение, а не любов =)

Bellatrix
10-31-2009, 09:11
що пък да няма любов на 15 ... 8-) Дори и сега да си мислиш, че обичаш, като станеш на 25 например, и се върнеш назад ще разбереш, че това на 15 е било силно увлечение, а не любов =)
Хах, да бе. На 15 тръгнахме с бившият ми приятел и бяхме заедно година и половина. Това, че нещата приключиха, изобщо не означава, че не са били сериозни или, че не сме се обичали с все сърце. Любовта не идва когато станеш на 20, а когато срещнеш подходящия човек.
Нещо не виждам защо пък преди 18-20 хората да са неспособни да се обичат истински. Това, че заедно се лигавят и си пишат домашните вместо да кроят планове къде ще си гледат децата, не значи, че не се обичат.
Зрелостта не ти дава по-голямо сърце и по-силни чувства - дава ти просто по-голям терен на изява.

Spider4eto
10-31-2009, 09:41
Човек обича още от ранна детска възраст, това е факт, обичаме мама и тати, обичаме най-добрата си приятелка, обичаме гаджето и т.н. Но колкото по-зрели ставаме, толкова по-зрели стават и нашите чувства. Не мисля, че обичта на 15 е толкова силна колкото на 20, 30 и т.н.

Bellatrix
10-31-2009, 09:52
^^ Еднакво силна е. Просто на 20 вече можеш да я изразиш повече. Можеш да говориш за брак, за деца, за съвместно жилище и тн. На 15 нямаш тази възможност. Много хора дават за аргумент, че непълнолетните късат бързо и прочие, но нима вече всеки втори не е с разведени родители?
Просто мразя така като се почне: "На 15-16-17.... любов няма." Имам познати, които са тръгнали с гаджетата си на 15 и още са си заедно (3-4-5 години), което според мене не се крепи на увлечения.

Spider4eto
10-31-2009, 09:55
Добре, уважавам мнението ти =)

AlokiNn
10-31-2009, 10:06
^^ Еднакво силна е. Просто на 20 вече можеш да я изразиш повече. Можеш да говориш за брак, за деца, за съвместно жилище и тн. На 15 нямаш тази възможност. Много хора дават за аргумент, че непълнолетните късат бързо и прочие, но нима вече всеки втори не е с разведени родители?
Просто мразя така като се почне: "На 15-16-17.... любов няма." Имам познати, които са тръгнали с гаджетата си на 15 и още са си заедно (3-4-5 години), което според мене не се крепи на увлечения.Виж сега всичко си има изключение .. като цяло любов на тази възраст НЯМА

Robe
10-31-2009, 10:51
"Виж сега всичко си има изключение .. като цяло любов на тази възраст НЯМА"

Евалата алокин {}

Хилари верно ли не си правила секс пък имаш 5000 комента 4500 в раздел секс не ти ли е неудобно ?!

Punisherrr
10-31-2009, 11:35
И защо минахте на ''щом се обичат (дори да е на 10) - нека има секс'' :?
Ей тва е едно грешно разбиране.
Имаш гадже - длъжен си да правиш секс веднага.
Има силни чувства (може би обич) - значи си готов и за секс.
К'во ?!

Е кой така ви е казал?
Някой тук ,чрез израза ''тва е пъхане и вадене'' сам каза,че секса е нещо различно от любовта. => Да имаш гадже ,да си влюбен, да са влюбени в теб и т.н. не значи,че си готов да правиш секс като си на 14,15.. години. (1. от умствена гледна точка. 2. от физическа ) Всичко е свързано.
Никой не се замисля,че секса не е играчка. Че има рискове, последици. Никой не се замисля,че това дали ще правиш секс не се определя от това дали гаджето ти е примерно : красив,ТОЙ иска да го правите,че просто имаш гадже и някви такива...
Защо не се сещате,че това зависи от ВАС! От тялото ви, от това как се чувствате вие... От това дали сте готови да поемате отговорност за постъпките си. Е,ако ми кажете,че на тая възраст има такова нещо - Bullshit! Нали всички готЯни пички и пичове на по 14,15 лъжат родителите им за всички простотии дето правят и когато стане напечено насират гащите и осъзнават,че са малки за такива работи.

Лошото е,че всички сте готови да кажете - АЗ така се чувствам,АЗ искам...Аз съм готов! но всъщност така сте заучили да казвате. Така ви е набито в главите да мислите,заради обкръжението си.

Просто колкото и да обяснявам ...пред очите си имам чудни примери,че съм права.

Най-тъпото е че тая дейност 'секс' се обезценява тотално... Няма кой да научи децата,че това е израз на обич,а не доказателство,че си в крак с модата... За жалост не остана никой,който да разбере думите ми ;)

Сега ше кажете - ''Е добре де ама като се пазят и се обичат що да не го правят ,като им е кеф?'' ... Еми те на тази възраст не биха могли да са на ясно дори с това, на първо място...
Не казвам,че всички 15 годишни с връзка грешат...не се обичат..бла бла... Нали и аз започнах сегашната си връзка на 14. И от собствен опит знам,че оначи вечер,когато бях на 15 щях да направя най-тъпата грешка. И да - щях да спя с приятеля си. Ок- щеше да мине и замине. Щяхме да си мислим,че сме се обичали много..бла бла,но сега съм си благодарна,че се осъзнах тогава. И НЕ - приничата не е в момчето,нито в чувствата ни... просто сега виждам,че тогава сме си били като непознати в сравнение със сега и сме тръгнали да го правим от скука едва ли не.А аз съм била малка и съвсем не трезвомислеща. Че сме държали един на друг -държали сме. Че се обичаме - обичаме се. Но това НЕ е задължение да правиш каквото и да било друго,при положение,че не му е времето.

На кратко се опитвам да кажа,че е хубаво човек да е осъзнал някои неща и да е станал по-зрял преди да прави, каквото и да било.

AlokiNn
10-31-2009, 11:39
Ама никой не ти говори за мода.. човек се учи от грешките и сам преценевя за кое е готов .. и то прави най-точна преценка след като го е направил ;)

Hilary_
10-31-2009, 11:42
Хилари верно ли не си правила секс пък имаш 5000 комента 4500 в раздел секс не ти ли е неудобно ?!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Верно не съм правила секс .. ии как реши, че 4500 са ми в раздел секс?? Броил/а ли си ги ?? :razz: :razz: :razz: ии не представи си не ми е неудобно няма от какво да ми е ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ИЗКАЖЕ МНЕНИЕТО .. аз го изказвам там където мога и съм преценила, че не е наложително да съм правила секс .. нещо друго??

AlokiNn
10-31-2009, 11:45

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Верно не съм правила секс .. ии как реши, че 4500 са ми в раздел секс?? Броил/а ли си ги ?? :razz: :razz: :razz: ии не представи си не ми е неудобно няма от какво да ми е ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ИЗКАЖЕ МНЕНИЕТО .. аз го изказвам там където мога и съм преценила, че не е наложително да съм правила секс .. нещо друго??Аз нямам нищо против.. мо да кажа само че не си на 20 не си правила секс на 15 и не можеш да кажеш че на 15 удоволстивето което ти не си изпитала е по малко от на 20 на който ти не си :-)

Punisherrr
10-31-2009, 11:49
Ама никой не ти говори за мода.. човек се учи от грешките и сам преценевя за кое е готов .. и то прави най-точна преценка след като го е направил ;)

Значи да не мисли никой за нищо,а да ходим да свършим някоя глупост,па после да видим...я се поучим,я не. :-o

Е, тва беше доста глупаво.
Както и предното ти изказване,че не било нужно мислене,за да правиш секс... :?

Нелепо е да го кажеш. Точно мисленето ЛИПСВА и за това се изпростява все повече и се вършат повече глупости и има все по-лоши последствия...

Обаче после се дразните на тъпите теми,които пускали малки разгонени дечица...

Madeyed
10-31-2009, 11:50
17 :oops:

Hilary_
10-31-2009, 11:50
Аз нямам нищо против..
оо ти ли нямаааш нищо против .. я си помисли пак .. :razz: :razz: :razz: Имам чувството, че обожаваш да спориш с мен .. ;д

не можеш да кажеш че на 15 удоволстивето което ти не си изпитала е по малко от на 20 на който ти не си :-)
На практика не мога да съм сигурна да .. но на теория хората са си го казали .. 8)

AlokiNn
10-31-2009, 11:57
Да обожавам. Това че са ти казали не значи че е така
Виж всеки си има мозък и прави това което иска.. той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети че не тр да прави секс с 1вия срещнат.. но в повчето случай любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.. понякога за добро понякога за лошо а за секс не ти тр мислене.. Какво трябва да го мислиш ако знаеш какво правиш с кой го правиш и как го правиш? А това че пускат повечето фейк теми и някви глупави въпроси.. На личен ако искаш ще ти напиша някой неща

iZcrazy
10-31-2009, 12:01
16,17

Punisherrr
10-31-2009, 12:07
той преценява дали е глупост или не.. ако има малко мозък ще се сети
На тази възраст ТОЙ няма 'достатъчното мозък' и нужната преценка. Нали това се опитвам да обясня всеки път,в който се обсъжда тая тема...

любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр. И ако се оставяме на любопитството да надделява що не идем да си потрошим главите...ей така...от любопитствто? .... :?

Положението с 'младежта' е такова,защото не са научени кога да използват разума,а не да цакат на сляпо ... от любопитство.

Hilary_
10-31-2009, 12:07
Това че са ти казали не значи че е така
Не само съм го чувала от мои познати, а и хората, които се предполага, че знаят повече от нас и се занимават с тия неща са го казали ... :? Ако бяха толкова развити колкото ти казваш направо да въведът закон да се женят на по 14-15, защото са достатъчно развити и тялом и в главата .. :?

Виж всеки си има мозък и прави това което иска.. той преценява дали е глупост или не..
Не може едно дете да прецени трезво дали е глупост или не ..

ако има малко мозък ще се сети че не тр да прави секс с 1вия срещнат.. но в повчето случай любовпитвстото надделява над това какво тр и какво не тр.. понякога за добро понякога за лошо
Повечето пъти е за лошо .. :? Но не се осъзнават на време .. :?

а за секс не ти тр мислене.. Какво трябва да го мислиш ако знаеш какво правиш с кой го правиш и как го правиш?
А за да си ги запомнил тези неща не ти ли трябва мислене?? ;д

AlokiNn
10-31-2009, 12:13
Punisher - Еми все по често в училищата се набляга на този проблем.. обръща се внимание на обучението.. "децата" го приемат на шега ,но научават нещо и имат опит.. и тази "кампания" се разраства и има повече хора който имат сексуално образование. За любопитсвото всеки като каже че секса е хубав защо да не пробват и те? Сами си втълпяват че са готови за това сами си го правят.. Не може да се слагат всички "деца" под общ знаменател че "децата" правят секс много малки е така , но не всички "деца" НЕ знаят какво правят !
Hilary - Кой говори за сватба ?
Дето не прави секс! Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..

Hilary_
10-31-2009, 12:18
Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..

Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казвам думата .. по твоята логика всички хора щяхме да сме на по 20 години и стари и млади, защото всички (по - голямата част) искат да са на толкова .. едно е да искаш, друго е да си на толкова .. да не говорим, че самите години, които изживяваш те учат на много и не може едно дете на 12 да е преживяло повече от мен (примерно) ... :?

Re5peC7
10-31-2009, 12:21
над 16 :)

AlokiNn
10-31-2009, 12:22
Няма граница за това колко години си дете на 13 може да мисли като за 17 и обратното..

Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казвам думата .. по твоята логика всички хора щяхме да сме на по 20 години и стари и млади, защото всички (по - голямата част) искат да са на толкова .. едно е да искаш, друго е да си на толкова .. да не говорим, че самите години, които изживяваш те учат на много и не може едно дете на 12 да е преживяло повече от мен (примерно) ... :?еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките си

Hilary_
10-31-2009, 12:26
еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките си

"Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казва думата .. "

AlokiNn
10-31-2009, 12:34
еми да де това ти казвам че на 15 можеш да мислиш като за 20 да си научил грешките си

"Това, че може да се мисли не значи, че е .. разбери, че ЕГН-то искаш или не си казва думата .. "разбери че егнето не е всичко от 1 страна си права но от друга не

stoney
10-31-2009, 14:16
Обич на 15 години не говори вицове..

Ти недей. :)

А акъли за това кога да си легнат двама души мисля, че за излишни, в крайна сметка всеки си преценява кога ще го направи, друг е въпросът дали се свежда до безотговорност или съзнаване.

AlokiNn
10-31-2009, 14:23
Обич на 15 години не говори вицове..

Ти недей. :)

А акъли за това кога да си легнат двама души мисля, че за излишни, в крайна сметка всеки си преценява кога ще го направи, друг е въпросът дали се свежда до безотговорност или съзнаване.аз вицове не разказвам ;)

MakeMeLaugh
10-31-2009, 14:26
stoney, Ти също. :)

Има голяма разпика от това какво е обич за едно 15-годишно момче и 15-годишно момиче.
Момичетата първи съзряват от момчетата и двата пола мислят по-различно на еднаква възраст.
И момичетата на 15 са супер влюбчиви, докато момчетата на тази възраст им е до друго.. ;)

AlokiNn
10-31-2009, 14:30
stoney, Ти също. :)

Има голяма разпика от това какво е обич за едно 15-годишно момче и 15-годишно момиче.
Момичетата първи съзряват от момчетата и двата пола мислят по-различно на еднаква възраст.
И момичетата на 15 са супер влюбчиви, докато момчетата на тази възраст им е до друго.. ;)+изключения има :)

MakeMeLaugh
10-31-2009, 14:32
Е да.. нищо еднакво няма на тоя свят.
Но това е главната истина :)

AlokiNn
10-31-2009, 14:36
Е да.. нищо еднакво няма на тоя свят.
Но това е главната истина :)Всъщност всичко се върти около това момчето да излъже момичето че го обича да се възползва и да я заебе мисля че това е истината

nevinnodiavolche
10-31-2009, 16:28

п.с. Изключително забавно ми е да споря с лапе в 23 часа .. 8-)
Аз лично мисля, че двама души трябва да имат интимни отношения след като се оженят. защо ли? първо, защото секса не е само за удоволствие, но и за създаване на деца и трябва да е (според мен) следствие от взимно поета отговорност. може много да обичам човека с когото съм преди да сме се оженили, но ако той не е за мен? или ако иска само да ме използва?
мисля, че когато човек чака до сватбата, се предпазва от много наранявания...
това е моето скромно мнение!

Cazzaniga1
10-31-2009, 16:46
Ами според мен лично, най-оптималната възраст е от 17 години нагоре ! Защото вече си добил опит и знаеш как да постъпиш правилно в дадена ситуация :P Освем това организма (половата система и органите й ) са готови за работа на MAX !!! :D

SkiCatA
10-31-2009, 21:31
ми не сам сигерен :D :D :D

VIPkuklichka
10-31-2009, 21:36
Няма точно определена възраст.. Всеки го прави когато е готов.. :) НО НА 14.. НЕ Е НОРМАЛНО !

impassive7
10-31-2009, 21:38
16-17 според мен е най-подходящата възраст за първия секс :)

SkendY_F
10-31-2009, 23:39
Много мнения,много спорове,много празни приказки!Съгласна съм с Punisherrr и Hilary_ напълно!
За мен лично границата е 17+ и не мисля,че онези на 12-15 години,колкото и много да знаят са готови!Ами ако мацката забременее?Как ще постъпят?Изпадаме в паника,крадем,лъжем,правим аборт /което малко или много е рисковано за момичето/ или стигаме до акъла на мама и тате!
Когато даден човек е готов да поеме всички отговорности,нека прави секс с любов,без любов,за пари,заради модата или за каквото си иска!

loliii
11-01-2009, 17:14
Бихте ли ми обяснили как така спорите на колко години един човек трябва да се на**е с друг човек!? Според мен пък едни 14-15 годишни пикльовци така да се каже (не искам да обидя никого, и аз съм на толкова г/д) може да намерят начин да извлекат наистина огромно удоволствие от секса, да не си навлекат болести, нежелана бременност и други злополуки и да го направят с много повече желание отколкото едни 20-годишни идиоти. Не е важно на колко си, а колко акъл имаш в главата и колко акъл в главата има партньора ти. Въпреки всичко това звучи някак смешно 13-14 годишни деца да правят секс, но харесването на тия години се бърка с любовта и повечето вече са решили, че са готови да го направят с "любимия". Но пък щом се чувстват готови... не е ли това важното? Нека се тръшкат кат' зайци, само да няма "направих го с него, щото иначе щеше да ме зареже" или "щом като мойте приятелки го правят, дай и аз" ...

godfate
11-02-2009, 15:20
За кфа обич на 15 става въпрос ... Имате време не бързайте :?

Cucko0
11-02-2009, 18:19

+++++ :-)

DJ_Mrav4o
11-02-2009, 22:32
Аз пък мисля,че няма значение на колко си години - въпросът е да имаш акъл в главата и да осъзнаваш отговорността, която поемаш като започваш със секса.

nOnD
11-03-2009, 17:47
Аз пък мисля,че няма значение на колко си години - въпросът е да имаш акъл в главата и да осъзнаваш отговорността, която поемаш като започваш със секса.
Значи го правиш на 5, но още не ти става пишката, но въпреки това имаш ГОЛЯМ акъл ? Ти чуваш ли се ?? Трябва, според мен, да си имаш и възраста и акъла.. :)

plmn
11-03-2009, 19:51
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите. :)

обичали се хаха

term0t0
11-04-2009, 09:14

обичали се хахаЛюбов каза :lol:

lkz
11-04-2009, 11:29
За кфа обич на 15 става въпрос ... Имате време не бързайте :?
Зависи от човека. Ако си някъв който е на 17, ам гледаш там секви анимации и простотии (да познавам и такива идиоти) мислиш че си готов да легнеш с някой ли? Може да си и на 13. Е не чак 13 ма да кажем 14 и може и да си готов. Както казвам не зависи от възраста а от това какво имаш в главата.

anichkata999
11-05-2009, 06:06
досега четох вашитен коментари и не мога да разбера някои неща за които се замислих. някои казват че тези по на 15-16 години са имат мн повече партньори отколкото тези които са на 17-18год,а въобще замислили ли сте защо е така?на мен темата ми се заби безкрайно мн в главата.А сега по сащество: -не мислите ли че всички реклами,филми,предавания влиаят.-А замислете се откъде знаят 8-9 год дете къде по тв дават порно,знам какво ще кажете от приятели и съученици<<<а те от къде ще го знаят-от родителите си.а знаете ли че почти никои родители не дават сексуално възпитание на деца си.лично на вас вашите родители поговори ли са с вас на тази тема?А замислялили сте се какъв пример дават родителите си на децата си?и 2рото нещо което не мога да разбера защо една любов е по силна когато си на 20 год.според мен е точно обратното защото когато никои не ти е разбивал сърцето даваш мн повече от себе си.

Sh@d0w
11-05-2009, 10:59
От този коментар си правя извода че харесваш девственици ? Евалата пич. Кфо да кажа на едно мнение съм с тебе че има мн чекиджии в форума но не слагай сички под общ знаменател според тебе хилари е компетентна мн по секса ли ?! Се едно да никога да не съм скачал с парашут да тръгна да давам акъли на парашутчия... глупости прикаате моля ви са.

http://www.signaturebar.com/uploads/images/12299.gif

Да си чувал за бутона Delete?

Както и да е,не си прав.Ако парашутчията си разбира от това което прави,няма нужда да му се дава акъл.Обаче ако е някой аматоьр по-добре да приеме съвет,независимо от кой,отколкото да се размаже след това.Следиш ли ми мисълта?Така че не си ти човека който да казва на Хилари_ за какво да говори и за какво не.

Смешен си.

Zaharinka
11-05-2009, 11:06
Силно привързване,хормони а,у да може,но каква любов каква обич...
Всичко е станало толкова ужасяващо материализирано и избочено че си е ***** майката...
Да се размножават на колкото си искат...

Korrnyy
11-05-2009, 11:34
Съгласна съм с Hilary_ :) Не мисля, че едно момиче на 13-14-15 е готово за секс... Нито психически, нито физически :? Само им се набива това в главите от обкръжението... "щом тя го е направила, значи и аз съм готова" :? На г/д 16 мисля, че е добре :) При момчетата е по-различно... Но пак да станеш баща на 14, защото е гъзария да правиш сакс на толкова :? ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!

qn1to0o1
11-05-2009, 14:47
няма възраст.... просто го правиш когато се чувстваш готов и когато смяташ че е с правилния човек

HristoGavrilov
11-06-2009, 14:17
няма възраст.... просто го правиш когато се чувстваш готов и когато смяташ че е с правилния човек

Точно така. Е, от здравословна гледна точка е хубаво за момичета след 14 и за момчета след 13.

INSIDER
11-06-2009, 15:26
Според мен когато те си преценат...

m3t0o
11-06-2009, 19:45
Аз съм на 14 години и съм преживял доста около родителите ми и имам въпрос към тези, които се мислят за много умни и които са колкото мен.
Какво постигате като сте правили секс на тази възраст?
Според мен нищо защото това е излишно удоволствие на тази възраст, въпреки че не съм го правил. :? :o

HristoGavrilov
11-06-2009, 19:50
хаааааааааах .. като се иска съвет го давам! Ако не от практика поне от моя гледна точка и това, което знам на теория .. НИКОЙ не е казал, че могат да се дават съвети само ако си правил секс .. ограничен си! 8)

п.с. Спри да се заяждаш с мен .. освен, че не си ми интересен ме и дразни ограничеността ти и безпричинната заядливост към мен .. !!! Така или иначе слабо ме вълнува "разрешението ти" да давам съвети без да съм правила секс .. 8)

В някои от мненията ти си ми смешна, но това го подкрепям напълно. :)

TwisterOnTheFloor
11-07-2009, 20:07
Относно темата, няма особено значение на каква възраст ще започне половия живот. Все пак трябва да имате някаква граница, под която да не слизате. Аз лично бях определила 15 години, но когато прочетох всички 8 страници.. ЛОЛ.. реших, че нормалната възраст е 16 години. Честно да ви кажа ми стана лошо да ви чета глупавите спорове и простотии.. А относто ''интелигентното момиче, печелило 1000 медала и пеещо прекрасно'' ако си умна, това няма да го кажеш ти 8-) Стягане! :?

blgt
11-08-2009, 02:26
но все пак днешните деца по-бързо се развиват! .. ако се обичат

къде са били тия днешни деца дето да се развиват по-бързо ? 99% от днешните деца са полуидиоти дето мама и тате са прекалено заети да им теглят един хубав бой, за да ги научат на акъл ..

за каква любов може да става въпрос на 15 години бре..? може би за общата любов на 2ма млади към шоколада? или съдейки по стандартните занимания на 15-годишните - любовта им към алкохола/цигарите/че и още нещо..

мен ако ме питаш от 12 още трябва да се почват - все пак те се обичат, нали? ако са по-дейни може даже да земат пример от комшиите от "малцинството" и да се оженят и да си народят 1-2 чавета за продължение на рода :x :x :x

Punisherrr
11-08-2009, 05:59
Изтрих 3 страници с 'кой какъв е ,защо е..' Участващите си знаят кои са и няма да е зле да го карат по-кротко.
Ако обичате да следват само коментари свързани с темата.

airsofrBG
11-08-2009, 06:52
глей са m3tOo и аз съм на 14 ама имам същото мнение за секса а тва дале ще го пробваш сега или след 2-3 години аако пита6 мен е се тая пък и колкото по-късно толкова по-добре :-D :-D :-D

Neopitom3na
11-08-2009, 11:34
16 лично на мен най много ми допада нещо.. :D

zyzz
11-09-2009, 17:09
всеки сам преценя кога е готов ..

citygirl
11-09-2009, 18:03
5 8) :-D

t0d1t0
11-11-2009, 06:26
15-16

kamikachy
11-13-2009, 20:27
Всичко си зависи от готовността и от отношението с партньора.. Ако имаш доверие и си намерил достатъчно информация за безопасния секс, то тогава не виждам проблем.. 15 според мен е добра възраст.. макар че по принцип тук за възраст не може да се говори !..
Хилари.. кой ти каза на тебе, че на 14 години не можеш да мислиш адекватно? Ако обкръжението ти е такова... не при всички е така ;).. Има много деца, които на 14 години са преживели, видяли, чули, прочели много повече неща от някои на 20 години ;)... И мисля, че трябва да имаш малко по-голям кръгозор, а не да си стоиш на мнението .. всмисъл дръж си на мнението ама не го налагай .. и се опитай да приемаш някоя друга дума от другите...
Алокин каза много ама много верни неща .. за някои неща не съм съгласна, но каза мн ама мн повече истини от теб ;).. доказателство, че има по-малки с повече мозък от по-големите ..
Има момчета, които са много внимателни по време на секс.. постоянно проверяват дали всичко е наред и многократно обсъждат с приятелките си за безопасността... и Хилари, недей казва, че 14годишните не говорят с родителите си..ти може и да си аутсайдер и да не ти се нрави, че има случаи в , които дете-родител.. отношенията са прекрасни, без стени и пречки и без лъжи..
Дкато има хора ще ги има и разновидностите на характери.. не слагай всички под един знаменател.. защото накрая ще излезе.. че всички момичета сме или курви или монахини, а всички момчета - курвари или вечни девственици ...

Sadez3
11-14-2009, 14:23
Egati vsi4ko zavisi ot 4ovek no e malko eksremno na 14-15 .AZ sum na 15 imal sum priqtelka no tova ne zna4i 4e trqbva vednaga da otidem v legloto :? . I kvo kato pravi6 seks na 14 ve4e si pi4 li? ili 6e se poxvali6 na mama i tate 4e si golqm muj ? i kva e taq moda za pravene na seks na 14 ? az ne sum q 4uval no qvno sum mnogo staromoden! :-o
(sorry 4e pi6a taka nqmam kirilica :oops: )

LO6IQ
11-14-2009, 17:21
Представяте ли си колко е гадно да си модератор ,който си върши работата , в този форум.
То има по десетки мниения за триене на минута...
Примерно моето мнение сега е за триене. 8-)
Току що осъзнах ,че вместо да чета простотии днеска цял ден,можеше да поцъкам Warcraft. http://www.pic4ever.com/images/onion071.gif

DeaTHLiPs
11-14-2009, 17:34
На никой не можеш да кажеш кога да се е*е .. ако ще и най-добър приятел да си му ... щом така си е решил никой не може да го спре .. поне според мене .. ;]]

BlueFace
11-14-2009, 19:09
Абе тука "пораснали" хора на по 17 макс ми се обясняват ,че 15-16 годишните били много малки.Физически не са,но за психическата готовност всеки е различен.Мисленето на хората е индивидуално за всеки.Един ще има по-зряло мислене ,друг ще се държи детински...Ако двамата партньори са достатъчно умни да погледнат и да се образоват за детайлите и последствията от секса защо да са малки?Аз съм на 16 и ако си намеря сериозна приятелка която ме привлича сексуално няма да се поколебая да правя секс.Няма значение дали ще си на 16 или на 18-19.Просто трябва да имаш зряло мислене и да знаеш как да се предпазиш от евентуални гафове... :)

cvetani
11-15-2009, 15:00
Da 15 e normalno spored men ! :)

FaFlA95
11-15-2009, 15:29
Hilary_
AlokiNn

Май тая тема се води само от тях двамата. Също не сте толкова големи, че да казвате какво може и какво не може, когато мислят че са готови тогава да го правят .... това се отнася и за мен ама аз дори не възнамеряван да го правя на тази възраст. Някои казват че до 18 години ако не си си направил "сефтето" е някой задръстеняк... когато мислиш че си готов тогава го прави ..

fear4o
11-16-2009, 18:55
Пффф в днещно време е трудно да се каже щом като 11-12 годишни пикли забременяват,но все пак 14-15 е горе доло нормално

valn
11-16-2009, 19:01
Че та какво знае днешната младеж за любовта?! И се смеете, че любов на 15 не съществува! Напротив един човек може още на 3 годишна възраст да изпита любов, а отделно е сексуалното привличане към човек! Може да обичаш човек, но да нямаш сексуално привличане към него! Преди да се смеете на подобни постове и да пишете глупавите си мнения, помислите! И, че днешните деца се развиват по-бързо, в това няма нищо вярно... да има някой който на 13 годишна възраст са 1.80 високи, но това смятате ли, че е нормално да направиш на 13 год. възраст секс?! А, психическото и физическото развитие, са две неща който са коренно различни! Смятам, че 16 годишна възраст е добре, за да започнеш половият си живот!

gret4ety
11-16-2009, 20:06
Аз утре навършвам 14 и все още не съм правила секс. Не съм много наясно но на момчетата във възраста м/у 13 - 16 не им ли е малко малък...

ПП. Не ми се карайте ако обичате... тук е сайт за въпроси и отговори не за критики. :-o

Hilary_
11-16-2009, 20:13
Фафло :lol: :lol: .. не съм голяма, но това не ми пречи да си изказвам мнението .. това, че спорим с него е друг въпрос .. от моя гледна точка имам право да си казвам каквото си пожелая .. 8)

AlokiNn
11-16-2009, 20:36
Фафло :lol: :lol: .. не съм голяма, но това не ми пречи да си изказвам мнението .. това, че спорим с него е друг въпрос .. от моя гледна точка имам право да си казвам каквото си пожелая .. 8)Ако е по темата да но има правила който трябва да се спазвад от гледна точка на сайта раздела и темата където пишеш ;) :-)

Hilary_
11-16-2009, 20:42
Фафло :lol: :lol: .. не съм голяма, но това не ми пречи да си изказвам мнението .. това, че спорим с него е друг въпрос .. от моя гледна точка имам право да си казвам каквото си пожелая .. 8)Ако е по темата да но има правила който трябва да се спазвад от гледна точка на сайта раздела и темата където пишеш ;) :-)

и ти си заедно с мен нали знаеш?!? :wink:

Bibz
11-16-2009, 20:45
Аз утре навършвам 14 и все още не съм правила секс. Не съм много наясно но на момчетата във възраста м/у 13 - 16 не им ли е малко малък...

Не на всички...

DarkBass
11-16-2009, 21:22
Всички мненияя за над 17 18 вече зрели да са изчезват когато дойте при теб нали момичето на 15 16 и си искаа ... така че само на буквички и варианти остава :)

shoshonka
12-31-2009, 23:53
бе нормално е на 15 8-)

stupid0boy
12-31-2009, 23:58
Де да знам... мисля, че на 16-17... колкото и изтъркано да звучи....

aloveyou
01-01-2010, 08:28
Ами на 16-17..
А и не мисля,че има "любов" на 15 :lol: ,може да е някаква симпатия,но и любов на 15..
Но все пак е най-добре да го направиш,когато се чувстваш готов/а,но не и на 12 де :lol:

Hilary_
01-01-2010, 12:14
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души?
Зависи от мнооого неща, но все пак ако трябва да посоча някаква възраст ще е от 16+ .. даже и това е малко ..

Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват!
Може да се развиват физически по - бързо, но мозъка им (особено на днешните пикльовци) липсва ..

Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ?
Не не мисля .. а това за обичта на 15 .. ще се направя, че не съм го прочела ..

awerw
01-01-2010, 14:32
14=14 аз познавам такиа дет са се ебали на 12 :D

A_Loving_Girl
01-01-2010, 14:37
Хм....обич на 15... :D:D:D ....да извинявате ама на тея години не знаете какво искате....пък "обича те " .....

TheAngel
01-01-2010, 15:31
A_Loving_Girl - много съгласна. "Я, тфа дет го чувствам е ново...любоф е! Ай са е:ем."
А секса - лично мойто мнение е - след 16 годинки. Те затова им викат sweet sixteen :-D

perfektencom
01-02-2010, 16:47
на каквато искате самите..

anichka12345678
01-02-2010, 17:26
Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите. :) аз бях на 15 години ,когато ми се случи и от опит знам ,че не е истинско обичане ,а някакво първо по-силно влюбване.На мен това ми беше ученическа любов и просто си устана красив спомен ,защото с тоя човек сега нямаме нищо общо и сега когато вече сме по на 18-19 г. сме порасна ли и сме усъзнали ,че нямаме толкова общи интереси.

Assshley
01-02-2010, 17:49
Няма значение възрастта освен ако не са на по 11,12,13,14 години примерно.Важното е да са готови за това и да имат поне няква елементарна представа какво правят и какви може да са последствията и какъв е риска от забременяване,защото ако незнаят какво правят след 9 месеца това,че са правили секс в ранна възраст ще им е най-малкия проблем.

Charmine
01-02-2010, 21:58
Ми като за днешното поколение, не че това е от значение, минимална възраст 14 не по-малко!

deni15
01-04-2010, 15:13
Ами аз точно на 15 се чуках и то с момче с което съм нямала връзка,просто излизахме да се натискаме веднъж на седмицата ии още на третия път се наебаxме,но ми беше много добър приятел и му имах доверие.8-)

revolver
01-04-2010, 15:15
8 :D

lifelesscorpse
01-04-2010, 16:16
ВИНАГИ има изключения! ;) Не опира всичко до годините.Важно е и това в кратунката.Ако го имаш-лесно ще прецениш нещата.Вярно е,че след години(като станеш на 19-20) усещането е това,което е,а не както на 14-15,но...Просто някои хора не го разбират :) Пък и тук не може всички да се вкарват в някакви граници и да кажеш "Тия са под 16.Не стават за секс!"...Днес не съм много адекватна.Ще пиша по-късно по темата,че иначе ще ме разберат погрешно дечицата...

heretik
01-04-2010, 16:36
Не мога да приема че 11-12 годишни ше започнат полов живот.. то незнае дали му идва или му се праи нещо друго.. :? Над 15.. вече бива. :)

mishanavolley
01-04-2010, 16:52
зависи как възприемат секса според мен иначе аз мисля че 15 е добра възраст за такива неща 8-)

mOBSCENE
01-04-2010, 17:14
Не обобщавай така. На 12 знаех точно какво е спин, точно какво е аборт, как се прави, какви видове има и т.н. и знаех за повечето болести предавани по полов път :)[/b]

Колко човека знаят?? На колко от всички (между 12 и 15) им пука?? :?
Не съди по себе си за всички останали ..

Така е!Но не трябва всички да бъдат сложени под общ знаменател.Не мислиш ли?
Представи си едно момиче ходи с едно момче от 1 и половина и решава да се стигне до следващото ниво на връзата..Запозната е със всичко.
Обича го.Той я обича.
Греши ли?

П.С само пример :lol:

mOBSCENE
01-04-2010, 17:17
Абе тука "пораснали" хора на по 17 макс ми се обясняват ,че 15-16 годишните били много малки.Физически не са,но за психическата готовност всеки е различен.Мисленето на хората е индивидуално за всеки.Един ще има по-зряло мислене ,друг ще се държи детински...Ако двамата партньори са достатъчно умни да погледнат и да се образоват за детайлите и последствията от секса защо да са малки?Аз съм на 16 и ако си намеря сериозна приятелка която ме привлича сексуално няма да се поколебая да правя секс.Няма значение дали ще си на 16 или на 18-19.Просто трябва да имаш зряло мислене и да знаеш как да се предпазиш от евентуални гафове... :)

Напълно съгласна!

Magic_Girl
01-05-2010, 12:45
Ох, хора, и на 15 и на 30 да си, пак си усещаш като ти влиза. Като си се прави ми направи го. Да не е престъление, че те блъскат хормоните и ти се иска.

Hilary_
01-05-2010, 17:52
Представи си едно момиче ходи с едно момче от 1 и половина и решава да се стигне до следващото ниво на връзата..Запозната е със всичко.
Обича го.Той я обича.
Греши ли?[/i]

общи знаменатели няма ..

Само с любов не става трябва малко и акъл да има, защото ако стане нещо трябва отговорност да се поеме .. даа, даа има презервативи, противозачатъчни, но винаги има едно "но" .. всеки си преценява сам за себе си какво, как, кога, къде и с кой да го прави .. :)

п.с. край на спора .. :)

ifilinnchica
01-31-2010, 13:06
кой когато е готов!!

playboyche
01-31-2010, 15:47
брат няма години за това но нали да не се прави като тези зиганите дет по на 11-12 год ... нали вече 14 и нагоре няма възраст кой казал точно 15 аз на 14 правих кфо значи туй малеее подрани :lol:

PainMonopoly
01-31-2010, 16:06
Няма особено значение на колко. Важното е да се подходи отговорно и грамотно.

1892sophia1912
02-13-2010, 18:14
aми имa тaкивa нa по 10,11, но имa и които се пaзиaт до по-късно. Според мен - зaвиси от ч0векa ;]]

snake223071
02-13-2010, 22:03
от колкото по млад почнеш толко поече ще се радваш :smt118

bubs95
02-26-2010, 19:20
ако го искаш ако знаеш какво правиш ако си го обмислил ако е с правилният човек тогава да

playboyche
02-26-2010, 19:30

Не е нужно да съм правила, за да знам, че децата не са устроени да се е*ат и определено не биха усетили това, което е всъщност .. :-o
Пфффф като не си правила кфо вобще се намесваш в темата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

xXxSmilexXx
02-26-2010, 19:30
Годините нямат значение важното е да се чувстваш готов :)))

drakonaaa
02-27-2010, 11:04
според мен е по - подходящо на около 18-19 години да се започне един нормален и редовен полов живот тъй като на 15 ... стават доста грешки пък и не мисля че е най - подходящото време :wink:

crazy7oo
02-27-2010, 15:23
pff kogato se chusta gotov :D :D :grin: :)

bubs95
03-13-2010, 00:02
ами зависи намериш ли правилният човек....аз бих го направила най-рано след 2 г.

qna0115
03-13-2010, 06:35
Ем кво да кажа аз като почнах на 13г. :razz: Знам че сега ще почнете с обвиненията,че съм малка или прочие,ама що не си гледате работата :razz: ЖИВОТА СИ Е МОЙ !!! Ако някой е на моя страна нека да пише,но не си правете труда да ме обиждате няма да ви обърна внимание...имам по-важни неща отколкото да се разправям с недорасли момиченца и момченца или такива дето да ми дават акъл когато са го правили същото като мен,това беше от мен.Нямам намерение да се карам с никой от форума така,че не ме закачайте :---) :smt098 :smt120 :smt066 :smt067 :smt044 :smt046

SeVy_SeXa
03-13-2010, 07:30
при всеки е индивидуално който когато иска :)

Callisto
03-13-2010, 09:46
Аз лично го направих за първи път на 16. Точно тогава се почувствах готова и бях сигурна, че съм избрала точния човек. Не съжалявам. Още сме си заедно и си се разбираме прекрасно. :)
Приятелят ми е малко малък и им се чудя как забога са се развили толкова тези деца. Аз на неговата възраст ходех с плюшена играчка на училище, палех пожари в парка с момчетата играехме компютърни игри, а сегашната младеж е няква мотирала на възраст 13/14 с ръст 180, пишки по 18 санта, знаят ми Кама Сутра от А до Я...единственото, което им липсва е, че са доста тъпички. Казваш им дадена дума и те те питат "ама това какво е?" Казваш им съвсем елементарни неща и те не ги знаят...Викам си как моя може да изглежда като 18 годишен, а да е по-тъп от 7 годишно хлапе... :( Надявам се, че някой ден ще поумнее. Опитвам се да му вкарам малко мозък в главата и има напредък, но ще видим какво ще стане. :)

Neopitom3na
03-13-2010, 10:41
Годините нямат значение важното е да се чувстваш готов :))) Точно

uBuTo
03-15-2010, 16:09
когато са готови! лошото е че повечето си мислят, че са готови на 13 :shock: