View Full Version : женския оргазъм
LegacyOfLife
10-31-2009, 10:39
Здравейте тийнове,
имам 2 въпросчета към вас!Водя полов живот от половин година,от преди около 2 месеца,започнах да получавам оргазъм при почти всяка клиторна стимулация,та въпросите ми са:
1.При получаването на оргазъм задъжително ли е да има пулсиране на клитора и то забелязва ли се и усеща ли се?
(имам всички симптоми на оргазъм,но пулсирането в тази област не се
усеща)
2.Нормално ли е след оргазма за около 10 секунди да имаш световъртеж?
:oops:
Това е,моля без груби коментари :)
Не съм жена ама за световъртежа е нормално то при кой няма ьхаьха :D
за 1 въпрос-не не е задължително.за 2 -не ми се е случвало такова нещо,но някои дори губят съзнание така че всякакви аномалии се срещат,може би ти е паднало кръвното
LovelyGirl
10-31-2009, 11:48
За пулсирането - зависи колко силен е оргазма.При мен като е по-силен, пулсира бая, но, ако е по-слаб едва - едва.
Да, нормално е да имаш световъртеж, и на мен ми се случва :D
PepElqShKaAa
11-01-2009, 10:40
абе да не отварям нова тема...значи и аз от няколко месеца водя полов живот..спала съм с двама до сега, но просто не мога да свърша :( и тоя проблем дали ще се оправи..деа знам нещо да ме успокоите ..
Ще дойде не се притеснявай, ако момчето знае как да те възбуди до полуда, ще свършваш и то бързо ;) Ако пък не ... мастурбирай си.
plamentigaraa
11-01-2009, 10:58
за 1 въпрос-не не е задължително.за 2 -не ми се е случвало такова нещо,но някои дори губят съзнание така че всякакви аномалии се срещат,може би ти е паднало кръвното И аз получавам световъртеж иначе познавам хора които без малко да припаднат :D
random_guy1
11-01-2009, 21:34
абе да не отварям нова тема...значи и аз от няколко месеца водя полов живот..спала съм с двама до сега, но просто не мога да свърша :( и тоя проблем дали ще се оправи..деа знам нещо да ме успокоите ..
Не се притеснявай, няма жена, която да не може да свърши. Трябва ти повече опит (и на партньора ти също), за да се научите как да се възбудиш до край и така :)
Като съвет, който работи дори на неопитен партньор - накарай го да ти прави френска любов. Може да свършиш и само така, а за да ви е по-яко и на двамата, когато усетиш, че си на ръба, му скочи отгоре и газ... сещаш се де :)
DJ_Mrav4o
11-02-2009, 22:37
1- смятам,че си е в реда на нещата. 2 - случвало ми се е след оргазъм да съм като кашкавалена, така че както каза един съфорумник и да припаднеш може (то това ще да е сиилничко изживяване) . :)
1. Не е задължително, но често се случва и все пак не вярвам докато свършваш да стоиш и да си мислиш дали вибрира или не, ако пък твоя човек не го усеща то си е за него. Просто въпросът е леко глуповат...
2. Това става заради учестеното дишане според мен. Случвало ми се е да дишам толкова учестено и силно, че в един момент главата ти се замайва. Случвало ми се е дори да спра защото ме е страх да не припадна... И не е аномалия, по скоро означава много бърз и страстен секс :)
P.S. За тези които признаха, че не са усещали оргазъм, момичета, не сте попаднали на подходящото момче, това е то;)