PDA

View Full Version : Момче?Любов?

emo_girl953
10-31-2009, 12:43
Ами осми клас съм.Кандидатствах в моето училище.Там всички деца се познаваме.От началото на годината може би гледам едно момче.Много го харесвам.В началото когато пойсках скайпа му от една приятелка си пишехме по две три думи...Но през последните два дни направо рекорд за Гинес...пишем си и дори си говорим.И се чувствам супер.Не знам дали ме харесва но аз определено го.Понякога през часовете улавям погледа му че гледа към мен но когато ме види че съм го видяла се извърта...Как да разбера дали ме харесва...Но проблема е че всички момичета в класа го гонят прегръщат гоо сядат в него а той все ги бута...Не е най-красивия но те го гонят.През цялото време не сме си говорили нищо в училище а сега той малко по малко започна да ми пише повече да говорим за повече неща да ме вика в училище и така...Искам да ви питам дали мислите че ме е забелязал и ме е харесал...
А и моля ви без тъпи коментари :)

cataclysm
10-31-2009, 12:55
давай вената

Vain
10-31-2009, 12:59
[i]Там всички деца се познаваме. Много го харесвам. Не знам дали ме харесва но аз определено го.
Ти самата още се определяш като дете. А това само по себе си говори, че ти е раничко да мислиш за тези неща.

LoveRetroMusic
10-31-2009, 13:01
не знам дали те харесва,
само той може да ти каже ;]

nicolepcd
10-31-2009, 13:01
Еми според мен те харесва... :-o

dagituuu
10-31-2009, 13:03
Може би трябва да му пишеш или да му разкажеш,че харесваш едно момче,което в училище те гледа и си пишете много често... ако не ти пише известно време,значи или,че се стреснал от факта,че харесваш друг,или,че той не те харесва и не иска да те заблуждава,но най-добре е да му кажеш в лицето,не по чат,защото така ще разбереш по реакцията,сега ще цитирам един потребител,който ми даде съвет:"ако замълчи за малко и се усмихне-твой е!" :grin: :) :grin:

Madeyed
10-31-2009, 13:04
забелязал те е със сигурност :) а доколкото доли те харесва - опознай го и ще разбереш ; бъди такава каквато си ; свалям ти шапка за Джако много го оважавам :) ; ако искаш да питаш още нищо пиши един ЛС :)

kobrichka
10-31-2009, 14:13
На този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим. Според мен определено те е забелязъл, но какви са чувствата му към теб определено не занам. Просто говори повече с него и постепенно ще си отговориш на въпроса.

milenkaaa
11-01-2009, 16:07
знаеш ли че има прекрасни хора (момчета ;)) които са различни сами по себе си-едни на живо с други хора,и савсем други личности, когато си пишете по скайп..той един от тях ли е? ..
хубаво е че се сближавате, но всъщност когато се видите в даскало не сте си никакви (права ли съм?)
имам един преятел..когато влезнах в 8 клас в др-то даскало с него се запознахме излизахме няколко пъти, като савсем невинни приятели (сами и с други хора) той ме хареса..смисъл личеше си, пишеше ми много смс-и казваше ми "мечо", но тогава не ходехме на дасклао защото имаше стачка..когато тргнахме отново на училище, бяхме супер странни и той се държеше странно-с нищо не показваше че ми се кефи или че вуобще е искал да ми кажце нещо..и аз реших да не го притеснявам особенно..и се отчуждихме много ..напоследък сме на периоди -близост и отдалеченост, той все още ме харесва..:х ... (по скайп е мн мил пише ми че иска да е с мен че не може да си намери гадже заради мен...).. най -тъпото е , че в 8 клас имаше период в който мн силно вярвах че го харесвам или че може би сам се влюбила в негоо.. но след като в даскало нищо не си казвахме ..вече няма толкова силно привличане м/у нас и съжелявам че стана така..можеше да е мн по-добре ..мисълта ми е да му показваш от все сърце чувствата си, да бъдеш себе си, защото иначе може да изпуснеш шанса си! най-важното:покажи себе си и на какво си способна за него-той ще го оцени.. (сама каза"другите момичета го прегръщат-той ги бута" - може да е забелязал че ти не си от тях ;))

MiMcHeToOo
11-01-2009, 16:21
Със сигурност има интерес към теб, но не знам дали е любовно привличане или просто иска да си му приятелка.

YouKnowImBetterThanYou
11-01-2009, 17:11
Най-лесния начин да разбереш е като съвсем открито му го покажеш. Седни с него на 1 чин и му свали ципа. Почни да му биеш чикии или му врътни 1 свирка. Ако му харесва, начи станала е работата. Тоест ако му стане работата, значи те харесва. Абе няма какво да му мислиш. 8)

MaLkaTa_LaDy
11-01-2009, 19:35
Абе не бъде като останалите да му се натискаш. Явно е свестен щом ги отблъсква. Бъди приятна, мила, сладка, пък ако те харесва, то ще си проличи.

radybt
11-01-2009, 23:02
[i]Там всички деца се познаваме. Много го харесвам. Не знам дали ме харесва но аз определено го.
Ти самата още се определяш като дете. А това само по себе си говори, че ти е раничко да мислиш за тези неща.
За какво и е раничко,за любовта никой не е малък :)

Di
11-01-2009, 23:09
не знам дали те харесва,
само той може да ти каже ;]

Priceless
11-02-2009, 07:42
вЕрвай ми. Харесва ти. Чувствам го.

Presley
11-02-2009, 08:36
Като эа начало эапочни да контактуваш с него повече face2face.

axis
11-02-2009, 08:46
давай вената
+1

cookie_master
11-02-2009, 13:01
Еми според мен те харесва... :-o

Sladurchoo
11-02-2009, 18:44
мисля, че те харесва, но недей да прибързваш с изводите ... по-добре първо го опознай :)

soul1199
11-02-2009, 18:49
кажи му да излезете някой път :P

dqvolcheto9
11-03-2009, 10:49
харесва те ест ... успехчета :-)

InloveAgain
11-03-2009, 11:03
МожЕ можЕ :P ..ама ходи и ти при него де .. не само онея да тичат след него .. говорете си и в даскало не само по скайп и ще разбереш,ако те харесва ще ти го покаже :).

SunnyTime
11-04-2009, 08:23
За какво да си говорим в даскалото?Той се се движи с две момчета.Какво да го питам как да завържа разговор с него??

Знам че ми е мн тъп въпроса ама... :lol: Не съм много наясно с тея неща!

Пп. това ми е новия акаунт :)

pancakee
11-04-2009, 08:44
Провай се да го хванеш когато е сам - завържете някакъв разговор! Ноо мисля, че щом постоянно те зяпа през часовете те харесва... надали някой ще го прави просто така :)

CrAzYanDlaZy
11-04-2009, 10:26
Може и да те харесва. Щом и се опитва да сте повече заедно ... изчакай още и виж какво ще стане. :)

peshost
11-04-2009, 10:36
Според мен те харесва, ама може би не е много сигурен или уверен още. По-добре ако не искаш да му казваш веднага, че го харесваш, му намекни или му покажи, че имаш интерес. Успех!! :)

krisity17
11-07-2009, 16:08
Забелязал те е ! Спокойно !Според мен те харесва :grin: :grin: :grin:

sunshinepp
11-07-2009, 16:13
Искам да ви питам дали мислите че ме е забелязал и ме е харесал...[/i][/quote]

и аз бях така миналата година с 1 момче от класа ми..мисля че и двамата се харесвате а ти ако искаш можеш да направиш първата крачка или да подразбереш по някъв начин какво точно има към тебе..

Korrnyy
11-07-2009, 16:19
Може да те харесва, но може в теб да е видял и много добър приятел /което също не е хич лошо/ :) Ако те е срам в училище, питай го по скайп или по телефона дали иска да излезнете някой ден на кафе или на кино /измисли си/ и ти сама ще си разбереш ако той не ти каже какво чуства към теб :)

izlishna
11-08-2009, 14:19
Офф като почнете на този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим.. Разбира се че можете не сте ли минали по тоя път .. Не знаете ли признаците на една ученическа любов .. на ученическите увлечения.. Според мен те харесва.. бъди естествена и не подръжавай на другите .. не му се натискай прави се, че не изпитваш симпатия към него и ще разбереш.. А щом е почнал да ти пише по-често значии е почнал да изпитва интереси към теб..

sunshinepp
11-08-2009, 14:40
Офф като почнете на този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим.. Разбира се че можете не сте ли минали по тоя път .. Не знаете ли признаците на една ученическа любов .. на ученическите увлечения.. Според мен те харесва.. бъди естествена и не подръжавай на другите .. не му се натискай прави се, че не изпитваш симпатия към него и ще разбереш.. А щом е почнал да ти пише по-често значии е почнал да изпитва интереси към теб..

еее най-после 1 човек да ти обобщи и да ти каже всичко..сега ако не ти е ясен отговора на ..питането тиии.. не знамм вече!!

balu4ka
11-08-2009, 18:24
Хм защо не пременно те е харесал,може да те е харесал като ЧОВЕК,и да е решил,че си интересна личност и да иска просто да сте приятели?
замисляла ли си се ? :lol:

SunnyTime
11-08-2009, 18:40
Хм защо не пременно те е харесал,може да те е харесал като ЧОВЕК,и да е решил,че си интересна личност и да иска просто да сте приятели?
замисляла ли си се ? :lol:

Аз не съм казала,че ме е харесал като за гадже :lol:
И да замисляла съм се :)

sasha_90
11-08-2009, 20:29
Очевидно те е забелязъл.

FancyGirl
11-09-2009, 18:33

по тъп пост не можа ли да пуснеш ?? :o

П.Т - най-вероятно те харесва, но ние не можем да ти кажем... просто го попитай

izlishna
11-10-2009, 10:24
Не мисля, че като го попита той ще и каже да.. все пак момчешката голяма гордост.. А и да не забравяме това, че той от скоро е почнал да и пише по-често и по-заинтересовано .. така че има време .. може той самия да и каже, че не е безразличен.. И стиа сте копирали тфа .. всеички деца в училище нз си кфо .. Ми кфо е не са ли деца .. да не би да са възрастни .. все още непълнолетни .. определяла се като дете .. че тя си е .. а вие поглеждали ли сте си годините .. дето и копирате поста.. сиг някой от вас и те са деца ..ама това е друг въпрос .. не се чудете с кфо да се заяждате с момичето .. а му отговаряйте на въпроса ако искате .. ако не , не е нужно да я нареждате и да и сипвате обиди :)

guinessgirl
11-10-2009, 18:44
деба тоя интернет,деба тоя скайп..

а като се видите сигурно нема и да се поздра

gabiiTu
11-13-2009, 15:34
Мисля,че е заинтерсован от теб. Иначе за к'во ще те гледа и ще отблъсква всички други и търси контакт с теб!...

mOBSCENE
11-13-2009, 16:31
Така както го описваш явно да.
Обаче само той си знае (: