Влез

View Full Version : Май момчетата харесват пълнички момичета

Страници : 1 [2]

kombarka
01-02-2010, 16:12
на снимката със жилетката изглежда по-добре според мен

ама да е дебелана :shock:

аз се изнасям от темата :D

И аз се изнасям.. И все пак си оставам с мнението, че няма нищо по-секси от оформени женски форми. :?

Luscious_Heart
01-02-2010, 16:40
Преди 3-4 месеца попитах едно момче: Какво е придставата ти за идеално момиче? И получих следния отговор: Слаби крака, стегнато дупе и големи гърди.
И нищо не се спомена за характер или нещо подобно! И тогава ми стана ясно,че няма момче, което да харесва пълнички момичета! :?

Това,че момчето харесва такъв тип момичета,не значи,че всички харесват такива,omg!~
Точно такива харесват повечето.
А относно по-горния пост на tonie_, момичето с жълтата пола (не знам как й е името), краката й малко се отдалечават от представата ми за перфектно тяло. Но тая до нея има ебати грозните дебели бутове. :& Погледнете ръцете й, раменете, осанката... Тва момиче никога не е видяло спорт сигурно!

Мен лично ме кефи тялото на Меган Фокс. :) И на Андреа е хубаво също. Против съм ПЛОСКИТЕ задници, все пак жената не трябва да заприличва на мъж. ; )

А към авторката - и аз съм забелязвала подобна тенденция.
Веднъж тичах в парка тая есен и видях едно момче (не беше зле, беше добре сложен и в лице беше хубав), а гаджето му... топка лой! Не само бузеста и с наченки на двойна брадичка, но и напъхала се в стегнати блузка и якенце и ПРИЛЕПНАЛИ дънки...
Пази, боже...
Аз мисля, че прилепнали дънки от размер 38-40 (толерирам високите с едра структура) нагоре не трябва да правят, защото просто не стоят добре на дебели крака, както и да ги гледаш.

TheVoice
01-02-2010, 17:22
а пък аз съм забелязала, че повечето момчета харесват курви, кифли с изкуствени коси, лица, гърди, тела - ИЗЦЯЛО ИЗКУСТВЕНИ, разглезени, СТРАШНО РАЗГЛЕЗЕНИ .. рядко се среща момче, което да харесва естествените и свестни момичета .. а още по - рядко, такова, което да харесва по - загръглени момичета..

BubbleGirll
01-02-2010, 17:48
Абее ПОВЕЧЕТО пишете че са важни държание интелект и т.н. ама ако видите две момичета едното слабо другото ЛЕКО пълничко първо ще проявите интерес към по слабото нали :?

LittleMissSunshineE
01-02-2010, 18:00
Това е пълна глупост пък според мен.Много по-готино е някоя слабичка, отколкото закръглена.

Ами ест.. много по-яко е да видиш някоя стройна и слаба мадама, отколкото няква разплута и дебела девойка... :?

П.С Нищо лично към дебелите или закръглени хора! :)

Rza
01-02-2010, 18:20
Идеалът за мен е
1.60-1.65см,50-55 килограма,леко коремче(побърквам се като видя коремчето на моята приятелка :oops: може и да съм болен знам ли :lol: сини очи,къдрава светло кестенява коса :)
+една биришка :D

BlackKeys
01-03-2010, 10:39
Не съм момче, но е ясно, че едно момче би предпоечо слабо и стройно момиче, пред по-пълно.
За мен ето това е перфектният външен вид:
http://www.skinnyvscurvy.com/nggallery/post/victorias-secret-fashion-show-2009-gallery/image/849

Преди много харесвах и тялото на Миранда Кер,но сега е захприличала на скелет.
http://www.skinnyvscurvy.com/hot-models/miranda-kerr-skinny-bikini.html#more-18894

tonie__
01-03-2010, 10:44
че тялото на миранда е супер..само дето е малко бяла и е странно,ама иначе е 6+ :)

BlackKeys
01-03-2010, 11:38
че тялото на миранда е супер..само дето е малко бяла и е странно,ама иначе е 6+ :)

Не знам...преди беше по-добре. Сега е станала ужасно слаба.

GunSnSteelflowers
01-03-2010, 17:07
Ами ще харесват пълнички ,я ... Като момчето е с наднормено тегло надали някоя слабичка красавица ще се загледа по него независимо колко е интелигентен и колко добър човек е ... Жалко е ,но е факт .. а и има толкова размазани представи за красота . Нали уж преди пълните жени били по-харесвани ,защото това било признък за добър живот . Е ,сега не е така. Когато гледаме "филми за извънземни" повечето същества ни се струват грозни ,но дали и ние бихме отблъскващи за тях ? Да,защото не са като нас ,защото сме различни .. За това твърдя ,че естетиката е нещо много индивидуално и зависимо от външни фактори.Времената се менят . Кой знае какво ще се харесва след години . Естествено и аз бих предпочела мъж с хубаво тяло ,и аз се стремя към това . И това е положението ,това е идеалът за сега .

Sissy90
01-06-2010, 07:54
Днес попаднах на една статия в която "закръглена" има различен смисъл от това, което много от хората тук влагат:
http://woman.hotnews.bg/n/zakrugleni-modeli-koito-ne-se-sramuvat-ot-izvivkite-si.1409.html#

MichellePhan
01-06-2010, 08:20
на снимката със жилетката изглежда по-добре според мен

ама да е дебелана :shock:

аз се изнасям от темата :D

И аз се изнасям.. И все пак си оставам с мнението, че няма нищо по-секси от оформени женски форми. :?
tonie_ Според тебе това http://www.styleguru.org/images/italy-wages-war-against-anorexic-models_14.jpg
Е по-хубаво от това http://www.slava.bg/images/shopping/18/swimwear-2a.jpg

Minerva
01-06-2010, 09:17
По принцип момчета, учещи в гимназията още е нормално да гледат само тяло и да искат да ходят с "кукла" . Не всички са така, но масово. Хормони......какво да ги правиш. Като порастнат малко започват да си търсят свястно момиче - да могат да разговарят с нея, забавна, да не е лигава, търсят интелект...хубаво лице повече. И тогава тялото вече не е толкова важно. Аз познавам много слаби момичета, които никой не ги иска, а в същото време повечето ми по-закръглени познати са със сериозни връзки.
А това кое е хубаво за всеки е различно - всеки си има вкус. Но според мен девойки като тази с жълтата поличка на снимката са си малко "страшнички" :D Един приятел като види някоя такава и казва, че "е като рекламно лице на Освиенцим"

MakeMeLaugh
01-06-2010, 09:19
пускате някакви ужасни примери, не знам колко загорял мъж трябва да си че да им скочиш ;д

iiordanova
01-06-2010, 09:21
Според мен едно момиче трябва като го погледнеш и да ти хареса.
Съгласна съм трябва да е поддържано , но като има дупе и бедра не означава , че е дебелана.
Въобще не харесвам хората като скелет. Толкова са плоски .. и като дъски за гладене.
Едно момиче според мен трябва нито да е дебело , нито пък много слабо.
Момчетата харесват гърдите и дупето .. , но не и дебеланите. :?
Момичетата според мен трябва да имат гърди и дупе , така изглеждат по - женствени. А момчетата трябва да имат какво да 'хванат'.
Момичето което е пуснал iwancho .. е поддържано. Нито има някакви отпуснати сланинки .. добре е. Според мен това харесват момчетата. :wink:

brokeninside13
01-06-2010, 09:38
http://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2008/temp/miranda_kerr.jpg
http://img354.imageshack.us/i/14cj3.jpg/
http://img240.imageshack.us/i/23hq8.jpg/
http://www.imagebam.com/image/26807718437706
http://img200.imagevenue.com/img.php?image=24383_83708754_122_27lo.jpg#

http://www.youtube.com/watch?v=eIx2c8o0znI
http://www.youtube.com/watch?v=5muYY_9_HRc

Страхотна! Любимка ми e .... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Вижте това :D 2те крайности

http://tasithoughts.files.wordpress.com/2009/06/2006-12-07t155957z_01_nootr_rtridsp_2_ouken-uk-italy-models.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/10/gaultier041006_468x692.jpg ............................... :D :grin:

MakeMeLaugh
01-06-2010, 09:50
Тук съм съгласен 8)

spexx
01-09-2010, 20:16
тукааа.. на кви ли не простотии се начетох , само разбрах че мн хора са повърхностни и пъъълни комплексари ;]]] пичове
8) 8)

AbbeyDawn
01-09-2010, 20:20
Не е вярно.

pinki
01-09-2010, 20:34
всеки си има вкус :) И все пак аз ако не съм 90-60-90 това не означава, че съм за боклука :)

tonie__
01-09-2010, 20:46
tonie_ Според тебе това http://www.styleguru.org/images/italy-wages-war-against-anorexic-models_14.jpg
Е по-хубаво от това http://www.slava.bg/images/shopping/18/swimwear-2a.jpg

толкова дълги и толкова слаби крака не харесвам.но все пак ти малко не си ме разбрала втората с няколко килограма по-малко много повече би ми допаднала.има адски сладки момичета с по-малки гърди на които повече им отива така ;)

MichellePhan
01-09-2010, 20:48
Абе колкото и да имат различни вкусове винаги повече ще се харесват добре оформени ,слаби момичета

tonie__
01-09-2010, 20:49
;)

MakeMeLaugh
01-09-2010, 20:50
тука не се зачита мъжкото мнение, то затова и икой не пише.
жените си изграждате някакъв ваш си идеал, който се разминава с мъжкия.
защ се морите изобщо

viksit0y
01-09-2010, 20:53
За мен темата няма смисъл.

MichellePhan
01-09-2010, 21:38
И аз така мисля.......

Fruity
01-10-2010, 14:41
И аз така мисля.......
:wink:
Всяко момче си има различни предпочитания.

whitebunny
01-10-2010, 16:26
И аз така мисля.......
:wink:
Всяко момче си има различни предпочитания.
+1

silviau66
01-10-2010, 17:27
Това май трябваше да е тема, в която момчетата да потвърдят или отрекът темата.. ;) Ама.. нещо накуцва като гледам :Д 8-) :-)

stelkastel
01-10-2010, 17:41
http://www.celebritybeautybuzz.com/wp-content/uploads/2009/02/marisa_miller_199116g000x0432x646.jpeg --> Тази ли наричате закръглена? :D :D Много ще се радвам и ако мен ме нарекат ''закръглена'' и имат предвид Мариса Милър! :grin: :grin:
А и може би не се дефинира правилно темата - какво имате предвид под ''закръглено момиче'' - тези с големи гърди или тези, които имат няколко излишни килца върху себе си и нямам предвид само върху гърдите си. Защото аз съм от втория тип (нямам предвид дебела, а закръглена), но момчетата не ме харесват особено. Ей затова казвам, че момчетата продължават да си харесват кльщавите момичета. А причинете за това - в някоя друга тема! :)

spenspleven
02-24-2010, 20:13
За мен е важно момичето да е с добро сърце. Когато се влюбвам, не е в лицето или тялото, а в сърцето :) Мисля, че това е достатъчно :)

YouDontKnowMe
02-24-2010, 22:52
И аз така мисля.......
Всеки един себеуважаващ се човек си поддържа вида, фигурата...
И все пак, един човек не може да ме впечатли с външния си вид.Първо ме грабва с характера си, след това започвам да забелязвам красивите му кафяви/сини/зелени очи.
Заради това и за мен е безслислена темата.

anna93
02-25-2010, 03:43
Погледнете в този раздел колко теми има за диети и колко момичета се интересуват от тях и искат да отслабнат (в това число и аз). Защо ли? Повечето от тях го правят, защотото в днешни времена все се харесват слабите момичета. Като имаш някой килограм вповече и той си личи или си дебела означава ли, че не трябва да имаш гадже, защото модела на идалното момиче е 90/60/90. И много момичета заповат да си увреждат огранизма, заради момчетата, за да могат да ги харесат. Това нормално ли е? Всеки си има вкус и си избират дали да бъдат със слабо или пълно момиче. Но според мен всичко зависи от това с какъв характер е момичето. Например ако ходиш с някое слабо момиче, но не можеш да я понасяш какво ще прави момчето? Ще стои и ще я търпи, защото е слаба. А всъщото време добре се разбира с някое пълно момиче и прехвърчат искриняма да бъде с нея, защото е пълна. Така, че помислете ков е по - важно в живота визията или характера.

darkflower
02-25-2010, 05:18
Според мен на първо място у 1 човек привлича визията,а това води до запознанство. На 2ро място идва характера, но той понякога става по-важен от визията да не кажа почти винаги. Нали се сещате, че за да са заедно 2ма души те трябва да се разбират. Какво като единия е красив...какво ще си кажеш с него, ако нямате общи теми за разговор? Аз съм 40 килограма, но ще се радвам да кача малко, понеже съм много слаба и това не се отразява добре на организма ми. Гаджето все ме кара да ям какво ли не по цял ден, но аз просто не качвам и 1 килограм. Поне си имам цици. :D

lipstick
02-25-2010, 07:22
Погледнете в този раздел колко теми има за диети и колко момичета се интересуват от тях и искат да отслабнат (в това число и аз). Защо ли? Повечето от тях го правят, защотото в днешни времена все се харесват слабите момичета. Като имаш някой килограм вповече и той си личи или си дебела означава ли, че не трябва да имаш гадже, защото модела на идалното момиче е 90/60/90. И много момичета заповат да си увреждат огранизма, заради момчетата, за да могат да ги харесат. Това нормално ли е? Всеки си има вкус и си избират дали да бъдат със слабо или пълно момиче. Но според мен всичко зависи от това с какъв характер е момичето. Например ако ходиш с някое слабо момиче, но не можеш да я понасяш какво ще прави момчето? Ще стои и ще я търпи, защото е слаба. А всъщото време добре се разбира с някое пълно момиче и прехвърчат искриняма да бъде с нея, защото е пълна. Така, че помислете ков е по - важно в живота визията или характера.

Напълно съм съгласна

FlowerPower
02-25-2010, 07:33
Зависи какво се има предвид по пълна- ако е едра, пищна, но стегната и в добра форма, това пак е хубава фигура.
Любовта обаче не пита и това, което някои има като идеал, надали ще му се хареса в действителност.

gabbySunflower
02-27-2010, 12:40
на мен са ми смешни момченцата тип "идеалното момиче има феноменални крака,дълга коса,да е слаба,да има гърди,перфектно лице" и т.н.Това са шаблонни и стереотипни разбирания и едва ли сте били някога истински с момиче,разбирайки за какво става въпрос.Важно е ,разбира се как изглеждаш,но ако се втренчваш само в недостатъците определено ще си останеш вечно недоволен.Не съм с перфектните мерки- висока съм 1,75 и тежа 62,но съм харесвана и честно казано не ми пука каво мисли едно момче на 15,което не вижда нищо,освен килограмите в момичето насреща.
За по-пълничките-ако не се чувствате добре в кожата си започнете малко по малко да се ограничавате от бързата храна,тестеното и сладкото,да спортувате,не се обездвижвайте.Малко по малко всичко може да се постигне. (:

Inn0cenCe
02-27-2010, 15:35
на мен са ми смешни момченцата тип "идеалното момиче има феноменални крака,дълга коса,да е слаба,да има гърди,перфектно лице" и т.н.Това са шаблонни и стереотипни разбирания и едва ли сте били някога истински с момиче,разбирайки за какво става въпрос.Важно е ,разбира се как изглеждаш,но ако се втренчваш само в недостатъците определено ще си останеш вечно недоволен.Не съм с перфектните мерки- висока съм 1,75 и тежа 62,но съм харесвана и честно казано не ми пука каво мисли едно момче на 15,което не вижда нищо,освен килограмите в момичето насреща.
За по-пълничките-ако не се чувствате добре в кожата си започнете малко по малко да се ограничавате от бързата храна,тестеното и сладкото,да спортувате,не се обездвижвайте.Малко по малко всичко може да се постигне. (:

Напълно те подкрепям. Живота не е само диети и перфектни фигури. Мерките ми също не са много добри - висока съм 1,63 и тежа 48 килограма, но не съм чувала някой да ми каза, че съм дебела :? , това означава, че момчетата (поне според мен) не искат само така наречените "анорексички" или момичета с перфиктните размери 90,60,90 който са рядно срещани : ).

roshlichka
02-27-2010, 15:47

Напълно те подкрепям. Живота не е само диети и перфектни фигури. Мерките ми също не са много добри - висока съм 1,63 и тежа 48 килограма, но не съм чувала някой да ми каза, че съм дебела :? , това означава, че момчетата (поне според мен) не искат само така наречените "анорексички" или момичета с перфиктните размери 90,60,90 който са рядно срещани : ).

Подкрепям ви с ДВЕ РЪЦE

Infinity
02-27-2010, 16:03
Хах, тука май се оказа идеалното място по-пълничките момичета
да се самоуспокояват и да разберат, че не са единствени.
8-) Аз също мисля , че тези по-пълнички момичета не са отхвърляни от момчетата , но от тези , на които мерника им е мааалко по-снижен.
Тоест според мен няма как едно наистина готино момче да се загледа
по момиче , което тежи да кажем 60-65 кг. и е високо 160.
Нищо лично към тези момиче знам, че и тук във форума ги има , но
това е моето мнение по въпроса.
Нормално е едно момче със самочувствие
/ с покритие обаче /
да иска най-доброто за себе си , нормално е и да го вижда във по-красивото , по-добре изглеждащото момиче.
Знам , че красотата и това да си слаб са малко по-далечни неща , но
често нървят ръка за ръка. Има такива момичета и е нормално и те пък от своята страна да искат готини момчета. :)

britzy
02-27-2010, 17:11
нървят
Kak по дяволите се бърка Вървят с Нървят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

giveupbitch
02-27-2010, 17:32
да,Оспех ;д

Infinity
02-27-2010, 18:14
нървят
Kak по дяволите се бърка Вървят с Нървят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Ми как много лесно. Не виждаш ли , че буквата
"н" на клавиатурата е точно до буквата "в"
не виждам какво толкова му е смешното .
просто техническа грешка , не правописна. :)

britzy
02-27-2010, 18:23
нървят
В е до Q а пък Н е два реда по-долу,не се засягай :-)

silviau66
02-27-2010, 18:29
нървят
В е до Q а пък Н е два реда по-долу,не се засягай :-)

Аммм нищо лично ама да си забелязала, че момичето пише на бг.. нее.. кирилизацията.. :) :-) ии там кадето ее по наше му (и аз пиша на фонетичната) "К" = на бг "Н" ии там кадето на фонетичната ее "Л" = на бг "В"
Офф не мога да обяснявам, но предполагам, че ме разбра.. :)

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ.. :-)

Infinity
02-27-2010, 18:59
Абе , хора аз си пиша само на кирилица. 8-)

britzy
02-27-2010, 19:28
и аз не се заяждам-сори ако така е прозвучало :-) 8-)

Sonya2605
08-02-2010, 21:37
Даам, мисля, че е време да се изкажа~
Първо, защо изобщо се говори за килограми? Може да е 60 кг или 65 или дори 70 кг. Имам приятелка, която е 72 кг, обаче е висока и е баскетболистка. Изглежда перфектно! Няма излишни мазнини, а само мускули. Аз например не понасям примадоните и префърцунките...боже..
Ако някой мъж си вземе някоя флегма, само защото имала хубаво тяло направо смяяяяххх....грам самочувствие няма значи.
Направо ми беше много забавно като четох коментарите..Колко повърхностни и заблудени хора може да има...
90 процента от мъжете, убедена съм не си падат по пълни жени. Но това не значи, че ще си паднат по момиче с перфектна фигура, ама някоя много смотана дето горката името не може да си каже~Да кажем, че един мъж и една жена се познават от години...прекарвали са много време заедно без да гледат един на друг по този начин. Дори и тя да е леко пълничка, не значи, че той няма да се влюби в нея. Ако струва нещо де, момчето...защото в наше време всякакви ги има. А който си търси модел и оглежда всеки сантиметър от тялото на момичето, значи грааам мозък няма...горкия човечец.
А ако има някои закръглени момичета, трябва да ви кажа, че е най - важно вашето излъчване! Начинът, по който мислите за себе си и се държите с околните. Самочувствие, бе мацки! Като свършат идиотите, ще дойдат истински готините~Ако не се харесвате, обаче ви се хапва, хапвайте си, но излезте навън и тичайте~ То е въпрос на желание. Аз съм момиче с нормална фигура и тегло и съм сто процента убедена, че бих се влюбила в момче с наднормено тегло, ако е ..всичко останало, за което си струва да се говори...Тази тема, май не е сред тях, ама айде...

TonyMoralez
08-02-2010, 22:50
Нека да кажа аз как виждам нещата по този въпрос.
Много момичета страдат от синдрома "няколко килограма в повече."Тук ще говоря за тях-така наречените ``пълнички``,а не за патологичните случаи на доста дебели хора,при които е задължително да се вземат мерки,защото,освен че е неестетично,прекаленото затлъстяване води до редица здравословни проблеми.Но там темата е друга.
Познавам доста мацки,борещи се с онези 5-6 килограма,които им скапват самочувствието.Някои от тях,твърдо решени да се впишат в заветния шаблон 90-60-90,дори без да помислят защо и за кого го правят,чисто и просто станаха анорексички.Клиники,психол ози,години мъчения...Защото някой някога им казал,че са дебели...Никой не ги харесвал,нямали гаджета и така нататък.И заради това погубват най-хубавите си години...
Други от познатите ми,също леко пълнички,просто учудват всички.Защо ли?Защото се оказва,че въпреки няколкото килограма в повече,те са най-харесваните,имат най-готините гаджета (говоря за момчета с вкус и стил,които не се хващат с коя да е),в дискотеките заглеждат тях,а не кльощавите пръчки...Чудила съм се как го постигат,питала съм се дали наистина момчетата са започвали да харесват по-пълни (каквато е и темата).Отговора е,че не са.
Просто онези няколко килограма в случая не са водещото в избора на момчетата.А нещо друго.Според мен,едно момиче за да бъде атрактивно,се иска много повече от кльощав задник.
Първо,жената трябва да бъде поддържана.В стремежа си да отслабнат,много момичета пренебрегват външния си вид като цяло.Щом една жена има красиво подстригана,лъскава и здрава коса,хубава кожа със свеж тен,стегнато дупе и крака (дори и по-закръглени),добре гримирана,облечена със вкус,с хубава походка(а не прегърбена,сякаш иска да остане незабележима),и най-важното - излъчваща самоувереност и позитивизъм - ТОГАВА няма значение дали е с 5 кг. повече повярвайте ми.Мъжете просто полудяват по изпипани мацки.
А защо в повечето случаи пренебрегват пълните?Ами 90% от тези момичета са отчаяни.И приемат,че щом са пълни,няма смисъл да влагат време и средства в поддържане на външния вид.Не ходят на фризьор,козметик,маникюрис т,кола маска,обличат се в широки,невзрачни дрехи,стараейки се да се скрият от погледа на хората.И свикват с това.После,дори и да отслабнат,отново остават с пръст в уста.Защото дори и да си слаба,щом не се поддържаш,пак няма да те харесват.
Така че,момичета,обърнете внимание на себе си,не само на задника си,
красотата не е само в това колко тежиш!

RedJeans
08-03-2010, 06:26
Както казаха в по-горния коментар ако имаш да сваляш 4-5 кг,но пък си поддържана и забавана,със самочувстие(с покритие) тези излизашни кг изобщо не са пречка.Ако килограмите са 10-15+ тогава колкото и да е забавна и т.н. 10-15+ кг са си прекалено и едва ли някой иска да е с такова момиче като гадже,но като приятел става :D.
Не съм съгласно с по-горния коментар за това,че:
"Щом една жена има красиво подстригана,лъскава и здрава коса,хубава кожа със свеж тен,стегнато дупе и крака (дори и по-закръглени),добре гримирана,облечена със вкус,с хубава походка(а не прегърбена,сякаш иска да остане незабележима),и най-важното - излъчваща самоувереност и позитивизъм"
Как закръглените крака и дупе ще са стегнати.Стегнатите крака и дупе НЕ са закръглени изобщо.Това не ми хареса само от коментара.

anitapz93
08-03-2010, 08:00
Има момичета и момичета, момчета и момчета. Някой момичета, които са пълни си имат самочувствие като за 10 човека и са храесвани сред момчетата (като за приятел и като за гадже). Има и други момчета са пълни, но нямат самочувствие и може би това да е решаващ фактор момчетата да ги избягват и да ги подиграват и така да не си намерят гадже. Но всичко зависи от момчетата. Има някои момчета, които само гледат тялото и не биха се "унизили" пред приятелите си да са гаджета с пълно момичета, защото въпросните приятели ще го базикат. А самият човек търси иделаното тяло. Но има и други момчета, които не търсят идеалното тяло. Така, че не може да се каже всички търсят определено нещо! Зависи от самият човек.

dob4y
08-03-2010, 10:21
ДА БЕЕЕЕЕ.Кой иска да ходи с прасе????Харесвам си нормалните ама по дебели НЕ :? Ненавиждам моми4ета които плюскат като обезумели.Нещо ме дразни в тях..... :? :? Не се обиждайте.
Eee и аз се тъпча като за световно ама не ми личи

cvetinka95
08-03-2010, 13:27
май само ти си мислиш така..
тва че някой мухльо просто са задоволява с някоя на това ниво не е проблем на всичките..
ай ако има здравословен проблем и от това качва ок.
ама всичко друго мое са опраи със спорт.
бахти мързеланите... :?
ай изяжте ма.

Jaune
08-03-2010, 14:53
просто са ви изкривени представите ;)

най- ми е смешно Тони с тези обяснения, като съм виждала нейна снимка отпреди и е изглеждала по същия начин, който описва като гнусен
а той въобще не е

Kole
08-05-2010, 07:25
То трябва да се изясни какво се разбира под "по-пълнички". Мисля, че не става дума непременно за дебели или такива с шкембета, а просто, които имат повече.....месо. Образно казано. Very Happy Примерно, Преслава е по-пълничка, не е баш като останалите си колежки, ама пак е зверски секси. Така че...да, и по-пълничките са секси.

puhi14
08-05-2010, 07:47
тъй и не разбрах какво имате предвид под "закръглена" ама айдее .. :(

да ви попитам : аз съм висока 1.60 и тежа 53 кг .. това за закръглена ли се счита .. :-o ? сори,че спяма ама реших да не правя отделна тема .

RedJeans
08-05-2010, 08:30
тъй и не разбрах какво имате предвид под "закръглена" ама айдее .. :(

да ви попитам : аз съм висока 1.60 и тежа 53 кг .. това за закръглена ли се счита .. :-o ? сори,че спяма ама реших да не правя отделна тема .
Ми поначало не се водиш от най-слабите,но зависи от структура,мускулна маса...

fireW0rk
01-08-2011, 23:19
Слабо, но женствено тяло .. тва според мен се харесва на момчетата доколкото четох постовете им по темата и по лични наблюдения .. а и повеечето момчета гледат външносстта да не кажа всички.. и вече ако е свесна и забавна и мила- тва е в плюс.. но външността е водеща ;)

TheNewReligion
01-09-2011, 00:06
Мъжете си падат по сексапилни жени. Сексапилът е състояние на духа. Може да си такава и на 45 и на 76 кила. Аз лично съм виждала момичета, които не са с наднормено тегло, имат готино дупе и цици според стандартите, но просто нямат сексапилно излъчване. От втория тип- с наднормено тегло и сексапилни съм срещала също, но по-рядко. Това, искате или не искате да признаете, се дължи на манията по слабите тела. Това потиска.( И мен ме е потиска. И аз в момента не смея да се кача на кантара, а и не искам. Винаги, когато го направя, нещо се къса в мен. Съвсем сериозно. Веднага започват сметките колко трябва да сваля, какво да престана да ям, колко да тренирам. НО! не съм се мерила от септември месец и се старая да си втълпя, че ми през ку.ра. През ку.ра ми е за вашите мании, вашите стандарти, вашите пут.ки майки, вашите повърхностни гледни точки. Аз ще ям. Понякога прекалено. НЕ. МИ. ДРЕМЕ. И да, задължително тези, които в първия момент ще го приемат лично, нека си останат с т'ва впечатление. Да,задължително го приемете лично. Вашите глупостЕ.)
И ще напиша нещо: тея ужкимски нечии си там стандарти, че само слабите тела са секси, биват възприемани насериозно само от повърностните хора. Т'ва са кифлите. Момчета и момичета. ТЕзи, които слушат чалга. Тази, която ги възпитава. Те са мнозинство. Тяхното мнение се зачита. За момента.

Имам и един ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН въпрос: кога, за Бога, жените ще престанат да искат мнение, след което няма да го приемат, след което ще си изказват и налагат своето? Докога ще бъдат кокошки, които не дават думата на никого? Дори на тоя, който е на същото мнение като тях. Жените са кокошки. Материални и повърхностни. И докато гейове и жени диктуват модата, ще има и такива теми, ще има и спорове на тая тема, ще има булимички, анорексички и нелоши без самочувствие пички. (римата е тенденциозна.)

venezia42
02-02-2011, 17:35
ОФ божеееееееееееее мога да ви кажа ,че момчетата не си падат по кльощави нитооооо по пълни ето какво те си падат по колтористки:D :D :D :D Тва беше шега.Сега сериозно момчетата просто искат някоя с стегнат задник и цици.Да се подържа а не няква дебелана дето да има самочувствие за 10 и като отиде на плаж да "блесне" целулита и отпуснатите мръвки.Те не искат някоя кльощава,а някоя с стегнато тяло и да има какво да се хване,но това да не са сланини.ЕТО ВИ ТИПИЧЕН ПРИМЕР :
http://www.slava.bg/images/content/15111/0901-ann.jpg
ТОВА Е Анн-Джи И ТЯ Е МИС ФИТНЕС БЪЛГАРИЯ.НЕ Е КЛЬОЩАВА НИТО ДЕБЕЛА,А ИМА СТЕГНАТО ТЯЛО.ЕТО ТОВА Е КРАСИВО И ЕДИН МЪЖ БИ ПРЕДПОЧЕЛ ТАКОВА ТЯЛО ВМЕСТО НЯКВА ДЕБЕЛАНА ИЛИ КЛЬОЩАВА.

ТОВА Е ИСТИНАТААААААААААААА

britzy
02-02-2011, 17:47
Мерси за якия отговор -отивам да ставам кОлтОристка :-o :-o ,че съм мн хърбава

Sladurchoo
02-02-2011, 18:46
зависи от момчето и все пак не познавам такъв, дето ще избере пълна пред слаба .. под слаба имам в предвид не кльощава, а красиво слаба, с хубави извивки на тялото :-D

ri41
02-02-2011, 19:06
това е много индивидуално, а вие момчета вземете да гледате какъв е характера на момичето до вас, а не колко са и дълги краката или колко отпуснати корем и дупе има

Shiz0
02-02-2011, 19:34
за повърхностни връзки се гледат повърхностните белези.. когато има нещо повече от това, характера е определящ.
но ако кажа че не съдя по външни белези на хората, ще излъжа, както и всеки който смее да го твърди.. но това е нормалното, първичното.
в крайна сметка, опираме до това че...никой не избира в кого да се влюби..

eLeHaGuLbertt
02-02-2011, 20:12
Естествено, че НЕ.
Ако се има в предвид ЛЕКО закръглени.. добре. Имам приятелка, която е 1,60 и е между 55 и 60 кг, но изглежда супер. В смисъл, килограмите й личат, но си е женствена в тялото. А и си е такава натурата. Доста момчета я харесват, даже бившото ми гадже ходеше с нея.. :? Той че си беше мъжка проститутка е друг въпрос. :oops:

/ Да ви питам, аз съм 1,67 висока и 1,56 кг.. Много ли е зле? .. :( /

DesireToFire
02-03-2011, 07:32
Естествено, че НЕ.
Ако се има в предвид ЛЕКО закръглени.. добре. Имам приятелка, която е 1,60 и е между 55 и 60 кг, но изглежда супер. В смисъл, килограмите й личат, но си е женствена в тялото. А и си е такава натурата. Доста момчета я харесват, даже бившото ми гадже ходеше с нея.. :? Той че си беше мъжка проститутка е друг въпрос. :oops:

:shock: Наистина си зле. Килограм и шестотин си е малко :ДД:Д Сега сериозно по темата. Ех, не разбрахте ли, че им хора с всякакъв вкус. Това е достатъчно изчерпателно по темата. И да допълня за тези, които казват, че ако си с наднормено тегло, значи си просто мързелив. Вие не сте ли чували за гени? Ако структурата на тялото ти е такава, ти може и кокали само да си, но никога няма да имаш мерки 90/60/90 примерно. Въобще не е толкова лесно, колкото си мислите. Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво?? За едните 5-6 килограма по-малко и за мнението на околните..

Moderatorius
02-03-2011, 08:08
Що темите за слаби/пълни и ниски/високи са толкова обичани :D

eLeHaGuLbertt
02-03-2011, 09:13
Естествено, че НЕ.

:shock: Наистина си зле. Килограм и шестотин си е малко :ДД:Д Сега сериозно по темата. Ех, не разбрахте ли, че им хора с всякакъв вкус. Това е достатъчно изчерпателно по темата. И да допълня за тези, които казват, че ако си с наднормено тегло, значи си просто мързелив. Вие не сте ли чували за гени? Ако структурата на тялото ти е такава, ти може и кокали само да си, но никога няма да имаш мерки 90/60/90 примерно. Въобще не е толкова лесно, колкото си мислите. Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво?? За едните 5-6 килограма по-малко и за мнението на околните..

Леле .. Къде ми е акъла .. имах предвид, че съм 56кг. :lol:

Та, по мнението ти: .. Е, за тези 5-6 килограма не съм съгласна. Понякога си заслужава, няма да е приятна гледа да си 1,60 и да си 70 кг. Лично познавам връстничка, която е 80 кг и е висока 1,65.. :? Техните толкова я подлагаха на упражнения.. В училище не закусва.. Но и килограмче не помръдва.. е 1-2 е възможно да е изхвърлила..

Infinity
02-03-2011, 09:17
Що темите за слаби/пълни и ниски/високи са толкова обичани :D
Щото народа масова търси терен за избиване на комплексите! 8-)

des1t000
02-03-2011, 11:23
Всеки си има вкус! Едни харесват момичета с малки гърди, други с големи. Зависи си от човека, ако една жена е пълна то това не и пречи да се чувства добре! И не виждам тук как се изказвате кой какво харесвал :) Момчета по на 15-20 год. , в повечето случаи ходят със слаби колкото да се показват насам натам! :) Тъй, че е не може да се каже дали се харесват или не се харесват, всеки според вкуса и желанието си!!!

:)

02-03-2011, 13:07
ами леко пълнни момичета не означава дебели :?
и мисля че изглеждат мннн по добре от прекалено слабите :P

MeLikesPie
02-03-2011, 13:50
Не знам дали това е вярно, но ако бях момче мисля, че щях да харесвам по-скоро пълните отколкото кльощавите момичета...

Greennight
02-03-2011, 15:17
Не е верно...Винаги е било красиво и женствено една жена да е слабичка...Смисъл слаба в нормите не анорексичка...Идеалната жена за мен е между 45 и 55 килограма и между 1.60 и 1.70 8) Неслучайно Митьо Пищова не ги зима над 45 кила 8-)

anonymous708973
02-03-2011, 15:17
Естествено, че НЕ.

Генът се преодолява. Моят е отвратителен. Жените и от двата рода са пълни, с огромни кореми и дебели крака. Майка ми е първото изключение, но си поддържа килограмите с дългогодишен режим на хранене. На мен ми е по-лесно отколкото на нея. Имам сравнително слаби крака, обаче коремът е първото място, на което качвам. По дупето също. Обаче се боря с това и не е толкова трудно, колкото всички си мислят. Генът не е извинение!

Ssummerjam
02-03-2011, 15:24
И двете, но все пак лицето. :)

BlindedAngel
02-03-2011, 16:37
Дебелите имат предимство - лятото сянка ти правят, а зимата те топлят 8-) Сега сериозно - много по - добре е някое слабо момиче отколкото някое пълно момиче.На мен пълни момичета НЕ ми допадат, сигурно няма да мога да го вдигна от такава.То по едно пълно/дебело момиче не си личи нито една женствена извивка, нито нищо.Какво остава тогава да харесвам в нея - "страхотния" й характер ?Моята приятелка е висока 1.60 г/д и е 43-45 кила и просто е страхотна, няма какво повече да искам от момиче от към лице и тяло, макар че повечето комплексарки веднага биха я оприличили като скелет и т.н. :)

venezia42
02-04-2011, 06:17
DesireToFire написа:
Shocked Наистина си зле. Килограм и шестотин си е малко :ДД:Д Сега сериозно по темата. Ех, не разбрахте ли, че им хора с всякакъв вкус. Това е достатъчно изчерпателно по темата. И да допълня за тези, които казват, че ако си с наднормено тегло, значи си просто мързелив. Вие не сте ли чували за гени? Ако структурата на тялото ти е такава, ти може и кокали само да си, но никога няма да имаш мерки 90/60/90 примерно. Въобще не е толкова лесно, колкото си мислите. Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво?? За едните 5-6 килограма по-малко и за мнението на околните..

Оф абе кви подяволите са тези глупости "Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво??" :razz: откога фитнеса е станал вреден или пък упражненията а пък да не говорим и за гладуването.Адски много се дразня като пишат някви комлексарчета.Поне да погледнат реално.Оф направо ми омръзна от тях.Просто нямам думи.

DesireToFire
02-04-2011, 08:45
DesireToFire написа:
Shocked Наистина си зле. Килограм и шестотин си е малко :ДД:Д Сега сериозно по темата. Ех, не разбрахте ли, че им хора с всякакъв вкус. Това е достатъчно изчерпателно по темата. И да допълня за тези, които казват, че ако си с наднормено тегло, значи си просто мързелив. Вие не сте ли чували за гени? Ако структурата на тялото ти е такава, ти може и кокали само да си, но никога няма да имаш мерки 90/60/90 примерно. Въобще не е толкова лесно, колкото си мислите. Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво?? За едните 5-6 килограма по-малко и за мнението на околните..

Оф абе кви подяволите са тези глупости "Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво??" :razz: откога фитнеса е станал вреден или пък упражненията а пък да не говорим и за гладуването.Адски много се дразня като пишат някви комлексарчета.Поне да погледнат реално.Оф направо ми омръзна от тях.Просто нямам думи.
Извинявай, ти наред ли си?!?!?! Искаш да ми кажеш, че е много полезно да се гладува :shock: . Ама да защо му е всъщност на човек да поема хранителни вещества. Щом организмът ни е създаден да оцелява без храна до 30 дни, не знам защо въобще си правя труда да ям поне 3 пъти на ден. И даа, много е полезно освен да гладуваш, да караш на 2 мизерни ябълки на ден, да бягаш и във фитнеса, да тичаш, да правиш купища други упражнения. В резултат на никаквата поета енергия, почти да припадаш по улиците. Защо не и после да развиеш анорексия и болемия? Не знам какво лошо съм виждала в това да ти се повръща при вида на храна, щом вече всички ще те харесват. Мда.. поднасям ти моите искрени благодарности (bow) Не знам как съм била до сега такова "комплексарче". Отивам да карам на вода, докато не стана 30kg или дай боже стана анорексичка или ме приемат в спешното. Wish me luck :)

britzy
02-04-2011, 08:49
Ти луда ли си?! Водата също тежи-ако искаш само се попивай с мокра кърпичка вместо да се къпеш ,защото иначе водата ще мине през кожата ти и ще натежиш :shock: :shock: :shock: :shock:

DesireToFire
02-04-2011, 08:54
Ти луда ли си?! Водата също тежи-ако искаш само се попивай с мокра кърпичка вместо да се къпеш ,защото иначе водата ще мине през кожата ти и ще натежиш :shock: :shock: :shock: :shock: Оле, мерси, не се бях сетила :shock: Ще тичам до супермаркета за промишлено количество мокри кърпички. Даже ще го обиколя десетина пъти. И после като взема да припадна на касата, най-много да ми ги дадат for free :grin:

britzy
02-04-2011, 08:58
ехе успех и вземи от по-евтините,че са по-леки :-o . Аз даже знаеш ли какво правя? Качвам се на лентата и тичам докато маркира стоките 8)

DesireToFire
02-04-2011, 09:18
Това трябва да го пробвам! Такива добри съвети даваш, не знам какво щях да правя без теб :-) Оо да, щях да съм отрината от обществото :(

britzy
02-04-2011, 09:56
I am always here for you :) :-)

LeDa
02-04-2011, 16:20
Естествено, че по-закръглените са много по-секси от слабите! Бийонсе, Ким Кардашиян, Анджелина Джоли - едни от най-големите секс символи в света, не са слаби, определено.

venezia42
02-04-2011, 16:57
:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Всъщност аз говорих за гладуване,което се подразбира да се мине само на плодове.Ама нищо стана яко лафче :D :D :D :D

А не тва за лентата ме разцепи :razz: :razz: :razz:
Ей радвам се ,че има такива хора като вас да правят шоу.

Shiz0
02-04-2011, 18:26
Оп, откога Джоли е пищна?
http://www.wildsound-filmmaking-feedback-events.com/images/angelina_jolie_skinny.jpg

MakeMeLaugh
02-04-2011, 18:30
Успокоявайте се, папкайте спокойно, няма проблеми. :lol:
От сега ходете разпуснат, после не знам..
Напоследък младото поколение е ужасно дебело и мазно, визирам момичетата.
Докато момчетата се помпат по фитнесите да изглеждат здрави, момичетата ходят разплути.
Е, ужас.

britzy
02-04-2011, 18:37
Ние тук нямаме проблем с теглото :)

RaisedOnRock
02-04-2011, 19:57
Браво!Ей сега ще се почнат спорове кой бил по-хубав,ще се изпокарате и темата ще стане пълен ташак.
Хората са различни.Не го ли разбрахте?Един харесва едно,друг-друго.

И вие тука сте се завайкали какво харесват момчетата...Пхах.
Важното е вие да се харесвате и чувствате добре.Но явно само аз мисля по този начин.Всички други сте тръгнали да търсите идеалите на момчетата...Много умно,наистина.Признавам ви.

Greennight
02-04-2011, 20:27
Естествено, че по-закръглените са много по-секси от слабите! Бийонсе, Ким Кардашиян, Анджелина Джоли - едни от най-големите секс символи в света, не са слаби, определено. Хах,да особено тва за Джоли изби рибата :lol:

bunnyx3
02-04-2011, 22:38
Въпрос на вкус. И + това за всеки влак си има пътници. :wink:

Nakadah
02-05-2011, 03:13
те това ще е :lol: :lol: :lol:

DREAM95
02-05-2011, 07:05
Не е верно момчетата на моята въздраст се кефият на момичета тип модел...не на дебеланки тип добиче :?

Infinity
02-05-2011, 08:12
Ще ме убиете с тая тема вече ! :razz:
Верно ли още някоя си мисли , че с мазния си задник е привлекателна за момчетата? :razz: 8-) :lol: :-o

britzy
02-05-2011, 08:20
:razz: :razz: :razz: :razz:

DesireToFire
02-05-2011, 08:45
Мм не знам, но аз познавам много далеч не слаби момичета, които въпреки това са много харесвани.

neeDaBosS
02-05-2011, 08:49
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ахахахахахахахахаххаахаха ха

nadincety
02-05-2011, 09:48
Въпрос на вкус-казало котето и си облизало дупето ;)

Nam3less3
02-05-2011, 10:30
Не трябва да е нито модел-анорексичка, нито да е мазно дебела, но трябва да има месце. Трябва да има баланс, толкова ли е трудно да се досетите, никой не иска много тънки или много дебели жени. Истината е по средата.

MakeMeLaugh
02-05-2011, 10:48
Ще ме убиете с тая тема вече ! :razz:
Верно ли още някоя си мисли , че с мазния си задник е привлекателна за момчетата? :razz: 8-) :lol: :-o