.
Затворена тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 350

Град
    София

Май момчетата харесват пълнички момичета

Ами аз забелязвам напоследък от приятели момчета и тука от форума в една тема,че момчетата си падат по закръглени.Мислех че са изключения ама явно повечето са така.И друго искам да ви питам.Според вас за да се определи човек красив като външност кое е по важно -лицето или тялото?

Това е пълна глупост пък според мен.Много по-готино е някоя слабичка, отколкото закръглена.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Въпрос на лично мнение за всеки красотата е различна. За мен тялото е много важно, за мен краиво момиче е слабо и оформено тяло съчетано с красиво лице. Но за други е съвсем различно... Според мен всеки е красив сам по себе си. Според мен няма гразни хора, има неподържани.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Всеки си има вкус!
    Но попринцип е много повърхностно да имаш връзка (сериозна) с някое момиче само заради грациозната й талия или добре закръглено дупе и т.н.
    Относно втория ти въпрос...страхотен избор :Д. Аз не бих могла да харесам едно момче (външно) само по лицето или само по тялото. Едно симпатично лице на прилично оформено тяло е супер

И все пак не забрявай,че чара и излъчването на един човек могат да бъдат неуписуемо привликателни!

Глупости.. просто напоследък момичетата напълняха.
    Примерно виж всички сайтове за запознанства.. повечето "мацки" с нацупени джуки и т.н. са някакви едри и загръглени или 'мазнички'. И си обърнал вниманив, че приятелите ти ходят с такива, щото е явление просто. Така ми се струва на мен.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Не, просто момчетата не предпочитат АНОРЕКСИЧНО слабите момичета. Но това не значи, че харесват по-закръглени.
    Е, има и изключения де, има мъже/момчета, които не виждат нищо хубаво в момиче, на което не му се четат ребрата.
    Иначе всичко е твърде относително. Едва ли момчетата ни избират само за визията, ами ум, характер и т.н. Та, ако едното е в по-малко количество, нещо друго ще го компенсира, така че не може да се каже дали момчетата избират по тялото, или по лицето.

Град
    София
    е естествено,че не подбират само по визия,но не може да се отрече,че и тя има значение.Нали всеки си има предпочитания и мисълта ми е,че наистина явно няма такова значение тялото на едно момиче ако ще и да е дебела,само лицето е важно.Ама да не си помислите,че съм някаква повърхностна дето само външния вид гледа

Супер фен
    Ами то...на някой момичета им отива да са пълнички(имам предвид 45-50 кг),НО едва ли момчетата харесват дебели и и грозни,тъпи кобили с изкривени зъби и супер малко сиво в-во.Или анорексички,с кобилска походка,гадни зъби,тъпи,заядливи,неподдъ жани и т.н...
    Пък и някой "пълни" са по ген (спортуват си,ама майката,бащата,родата са пълни) и те горките до 16-17 год. ще си останат фат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Ами то...на някой момичета им отива да са пълнички(имам предвид 45-50 кг),НО едва ли момчетата харесват дебели и и грозни,тъпи кобили с изкривени зъби и супер малко сиво в-во.Или анорексички,с кобилска походка,гадни зъби,тъпи,заядливи,неподдъ жани и т.н...
    Пък и някой "пълни" са по ген (спортуват си,ама майката,бащата,родата са пълни) и те горките до 16-17 год. ще си останат фат.
    45 - 50 кг пълни??
    Ти добре ли си бе, момиче??
    fff faling .

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пълнички момиченЦА?

Мнеееееее.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Е такаова нещо дето показа амк933 нееееееееееееее, наистина!
    Но има леко, леко казвам закръглени момиченца дето са много симпатични и сладки...

Някои харесват по-слаби, други просто не подбират.. А според мен визията има доста голямо значение, щото преди да се запознаеш с някой, да кажем, още не знаеш къв му е характера и т.н. , ами гледаш външния му вид.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти си едно от най-ограничените същества в този форум и не ми е ясно как може да говориш за сиво вещество,след като при теб липсва такова

По темата:Различни хора,различни вкусове Някои харесват слаби момичета,други кльощави,трети - леко закръглени ... А четвърти харесват и дебели,нооо това е някакъв вид фетиш според мен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Сливен
    Зависи от момичето - характер ,излъчване ,то всичко не е само физика

Да, но тази тема е за физика

И госпожиците веднага наскочиха, че им се четяли ребрата и бла-бла и великите преувеличения.. злоба злоба
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Враца
    If I were a boy , сигурно щях да си имам приятелка, точно от тези, закръглените Много са ми сладки тия момичета, не много високите ииии т.н.... Аддскиии симпатични са ми Може би щото сама съм искала да съм от закръглените, но уви, ген. А за лицето или тялото - бях чела статистика, че мъжете първо гледат лицето и предпочитат момичета с хубаво лице, а тялото, естествено, също е важно, но те го гледат после ;д И такамм...
    еlsy

Мега фен Аватара на xoxi
    Всеки си има вкус.
    Това е като при цветовете. На един му харесва червено, на другия зелено. За първия, зеленото е грозен цвят, за втория червеното е дразнещо. Тъй че... (дано някой схвана)
    И спря да се върти за миг земята..

И аз съм забелязала някаква тенденция..

Град
    haskovo
    ДА БЕЕЕЕЕ.Кой иска да ходи с прасе????Харесвам си нормалните ама по дебели НЕ Ненавиждам моми4ета които плюскат като обезумели.Нещо ме дразни в тях..... Не се обиждайте.

Град
    в света на приключенията ..
    най-добре момичета с готина фигура и симпатично лице .

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от mz1
    ДА БЕЕЕЕЕ.Кой иска да ходи с прасе????
    никой не иска да ходи с прасе.. вярно е
    прасешката епидемия напада ...
    прасешки вирОс !

Мега фен
    Град
    Earth...
    авторката пак се издъни

НЕ ПОЗНА!!!

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Хич не е така даже...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от lizzy
    Хич не е така даже...

Цитирай Първоначално написано от freak.doll
    45 - 50 кг пълни??
    Ти добре ли си бе, момиче??
    Аз съм 45..начи съл пълна ли?

Пт:Еми не знам..всеки с вкуса си..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си