View Full Version : Истина ли е?
JustMakeMeBelieveAgainN
11-01-2009, 17:08
Здравейте и от мен!Знам,че са банални темите-Дали ме харесва,Изпитва ли нещо към мен и т.н,но може би създавам тази тема,за да разбера дали след поредицата неуспешни връзки,завършващи единствено с болка и сълзи,този път ще се получи?Аз съм момиче-8 клас...Още първия ден, когато видях едно момче просто си представих как съм в прегръдките му... ( не е плейбой или някой особен красавец)... и после с т'ва момче започнахме все повече да си говорим,понякога улавям погледа му по време на час...позволяваше ми да си слагам краката върху неговите (това изглежда смешно,но в нашия случай беше мило)...ходехме си заедно с други приятели,като той ходеше малко по-назад с мен,винаги ме изпраща...когато приятелите ни бяха болни,той ми предложи да ядем заедно,донесе ми всичко-пица и др.неща точно като джентълмен,изпрати ме, докосва ме нежно,закача се и всички включително най-добрият му приятел ни бъзикат и казват,че на него му личало от километри... е, мислите ли ( най-вече момчетата),че ме харесва...моля без обиди и съжалявам,че ще е поредната такава тема,но имам нужда от съвет... :-D
Определено те харесва според написаното :)
И к`во питаш дали те харесва ? Ми то му личи от километри бе !
:shock: ...Може би трябва да ти купи кола ли да видиш,че те харесва.
Нищо лично. Очевидно е,че те харесва бе шматко. Грабвай го и го натисни нежната. ;) Айде успех.
AraBella
11-01-2009, 17:16
Определено те харесва,но е срамежлив или чака подходящият момент,за да ти го покаже.
tainstvenata
11-01-2009, 17:17
миличка та ти си едва 8 клас .. какви сълзи какви връзки .. та това са най-хубавите години по спокойно го давай.А за момчето явно се харесвате,пробвай ти покани го да излезете кафе кино .. знам ли :)може да е срамежливо момчето
YouKnowImBetterThanYou
11-01-2009, 17:18
Направи му свирка тогава в кенефа междучасието. :) Още повече ще те хареса, гаранция ти давам!
VIPkuklichka
11-01-2009, 18:29
харесва те
Еми тв'а дет казваш явно те харесва . :) :)
soul1199
11-01-2009, 19:35
Направи му свирка тогава в кенефа междучасието. :) Още повече ще те хареса, гаранция ти давам! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ох определемо,а сега сериозно към темата:ами харесва те,айде действай :P
ScarletBite
11-01-2009, 19:35
позволяваше ми да си слагам краката върху неговите
:lol: :lol: :lol: Значи със сигурност си е набил няколко злобарки в твоя чест. :lol: И мисля, че вероятно те харесва, да.Но не бъркай харесване с влюбване, или пък влюбване с харесване... Баба ти ScarletBite се поопари доста от неосъзнати, а после и пресилени чувства, слушай я! 8-)
Kukumqvka
11-01-2009, 19:40
Харесва те,наборке 8-)
divaneee
11-01-2009, 19:51
Така всички дотук ти повтаряха как той те харесва. Аз ще ти кажа, че е пълна загуба на време да ни слушаш нас, колкото и да ти говорим "харесва те, харесва те" и да ти галим душицата. По-добре още утре отиди при него (ама да сте насаме) и му кажи "Ей, пич, харесвам те много!" да го видим ;д... нищо не губиш според мен. А и тези скрити чувства са наистина тъпи. Незнам защо в днешно време да кажеш на някого, че го харесваш веднага става обект за подигравки.
JustMakeMeBelieveAgainN
11-01-2009, 19:53
мерси за отговорите и се надявам да сте прави,а това за краката го споменах,защото ми бяха казали,че никое нормално момче няма да позволи друго момиче да си държи краката върху него .. и все пак Мерси ;]] :)
ScarletBite
11-01-2009, 20:11
и му кажи "Ей, пич, харесвам те много!" да го видим
Боже опази! :shock: Ще му докараш сърцетуп, недей така :lol: По-добре докосни леко ръката му и го погледни в очите, когато сте само двамата.Задръж погледа си върху неговия.Устните леко разтворени, тялото извърнато към него, позата тип "ела ме изяж".Физическият контакт буквално ще го подлуди, още повече, че дланите са често срещани ерогенни зони! 8)
А ако се окаже, че си се заблудила и иска да сте само приятели (което май не е случая), няма да попаднеш в embarrassing situation 8)
Караш го да гадае, интересно му е.Интересно му е - започва да те желае силно.Желае те силно - въртиш го на пръста си. 8)
dagituuu
11-01-2009, 20:21
100 % те харесва,покани го на кино и докато гледате филма...действай...целуни го :)
cookie_master
11-02-2009, 13:30
то трябва да си сляп,за да не забележиш,че те харесва :-o
Че ти малоумна ли си,че да питаш дали те харесва ? Или се правиш на такава ? Питам просто от любопитство.
Дали ще се получи нещо свястно,аэ не энам.Не съм екстрасенс.3вънни в СКАТ някоя вечер - там ще ти кажат с точност.
Поучително е,че си само осми клас...ти си само осми классс ааааа..отклоних се с тоя Константин.Та эа годините си имаш поредица от раэочароващи връэки.
littlebaby
11-02-2009, 13:56
То, че те харесва, харесва те. Но ако е от твоя клас, много внимавай. После може да си изпатиш :)
Успех все пак!
LoveRetroMusic
11-02-2009, 13:59
yeaaaaaaaaaaaaaap 8-)
ivcheto0o
11-02-2009, 15:33
Определено те харесва според написаното :)
y0uRfav0ritedRuG
11-02-2009, 15:36
Определено те харесва
:D