View Full Version : един приятел..
Здравейте! Има едно момче, с което сме приятели отдавна. (бяхме в един клас вече не сме) Споделяме си и си говорим за всичко на скоро дори се видяхме. До тук всичко е ок обаче аз осъзнах, че съм влюбена в него :( :shock: Казах му ,за моя изненада всичко беше на ред, но той не ме харесва по този начин и.. ](*,) винаги ли става така, когато момче и момиче са приятели винаги ли единия поддава в един момент? Толкова глупаво се чувствам! За първи път от както го познавам усетих, че го ревнувам :? че не го приемам само за приятел, въпреки, че не искам да сме нещо повече от приятели, не искам приятелството ни да се разпадне, ако тръгнем и после скъсаме?Как да го приема отново само като приятел?
пп. на 16 сме и двамата. И ще помоля тези, на които не им харесва темата да не пишат. Благодаря!
TheMadHatter
11-02-2009, 15:59
Абсолютно винаги става така.
skateprinces19
11-02-2009, 16:00
Амииии ситуацията е наистина малко сложна :) Като не искаш приятелството ви да се развали и не искаш да бъдеш с него, тогава пропдължавай както до сега - бъди му просто приятелка, мисля че с времето чувствата ще отшумят, не си заслужава да се развали едно добро приятелство само заради някакви импулси :)
Амииии ситуацията е наистина малко сложна :) Като не искаш приятелството ви да се развали и не искаш да бъдеш с него, тогава пропдължавай както до сега - бъди му просто приятелка, мисля че с времето чувствата ще отшумят, не си заслужава да се развали едно добро приятелство само заради някакви импулси :)
на същото мнение съм , но по някога се чувствам много идиотски :(
FeelMyPain
11-02-2009, 16:06
Ситуацията е идеална за приятели с привилегии.Блъсни му офертата няма да ти откаже.
Не винаги става така.
Чувството ще отмине рано или късно, но ако не искаш да си разваляш приятелството с него трябва да се държиш както си се държала до сега и да внимаваш с ревността, че не е шега работа. :D
Успех. :)
Ситуацията е идеална за приятели с привилегии.Блъсни му офертата няма да ти откаже.
мерси, но не мисля, че тези ''приятели'' могат да бъдат истински такива :?
FeelMyPain
11-02-2009, 16:12
А ти си живееш в заблудата,че влюбена в него може все още да сте истински приятели ли? :-o
Много малко са приятелствата, които си остават само приятелства. В повечето случаи обаче винаги има чувства от едната страна.
MaLkaTa_LaDy
11-02-2009, 16:16
Не, не винаги става така. Такива думички като винаги и никога, никого и всеки се използват много грешно. Тааа какви съвети можем да ти дадем? Ти го познаваш, ти си знаеш.
ivcheto0o
11-02-2009, 16:18
не винаги става така...просто трябва да решиш кое е по важно не си заслужава да рушите приятелството си.Аз мога да ти дам пример :Преди около 2 години един познат харесваше едно момиче с което са много добри приятели,призна и чуствата си ,но тя не изпитваше същото, с времето чуствата му се промениха и сега са си приятели
А ти си живееш в заблудата,че влюбена в него може все още да сте истински приятели ли? :-o
не не живея с тази заблуда за това попитах как да го приема отново само за приятел. :)
FeelMyPain
11-02-2009, 16:24
Мисли си гадни неща за него и за нещата,които те дразнят в него.
Като съм разочарован от дадено момиче се опитвам да не си спомням за нещата, които ми харесват в нея, а за нещата, които не ми харесват.С времето ми минава. :)
soul1199
11-02-2009, 16:29
Не винаги става така.
Чувството ще отмине рано или късно, но ако не искаш да си разваляш приятелството с него трябва да се държиш както си се държала до сега и да внимаваш с ревността, че не е шега работа. :D
Успех. :) :)
kombarka
11-02-2009, 16:41
Хора, бъркате се! Как може да са приятели като преди, щом има чувства към него?! От личен опит знам, че това няма как да стане... :?
Най-добре да го оставиш... Само ще си вгорчиш живота :?
flowerlina
11-02-2009, 16:49
В повечето случаи се появяват чувства поне от едната страна
Bellatrix
11-02-2009, 16:50
Можете да бъдете гаджета и много добри приятели едновременно. И от личен опит ти казвам, че най-прекрасните връзки са между бивши най-добри приятели. Така е сега при мен и е много много хубаво. Познаваме си достатъчно характерите, знаем си недостатъците и знаем как да се понасяме, сдобряваме... Абе разбираме си се супер :)
Можете да бъдете гаджета и много добри приятели едновременно. И от личен опит ти казвам, че най-прекрасните връзки са между бивши най-добри приятели. Така е сега при мен и е много много хубаво. Познаваме си достатъчно характерите, знаем си недостатъците и знаем как да се понасяме, сдобряваме... Абе разбираме си се супер :)
много се радвам за вас, но в случая няма как да стане, защото той не ме харесва в този смисъл или не го осъзнава.Аз предпочитам да си мисля, че е първото.. 8)
Мерси много на всички! Надявам се, че наистина ще ми мине с времето. :-k
lipsvashh_mi
11-02-2009, 19:51
в едно 90 процента от случаите става така..има изкрючения,но е трудно да гледаш на човека,на който се доверяваш и с който прекарваш повече от времето си,само като на приятел...ако пък успееш то другата страна ще ти подлее вода и ще се хързулнеш,за да ти е гадно после :D свиквай от сега-занапред много пъти на такива неща ще се натъкваш.
ааа и ако след време забрави за рожденния ти ден да не се очудваш-от възрастта ще да е или щото е олигофрен :-D :-D
kidwestern
11-02-2009, 20:09
ами ако слабо ме вълнува темата ти и просто пиша щот ми е писнало от глупачки ?
ами ако слабо ме вълнува темата ти и просто пиша щот ми е писнало от глупачки ?
тогава не пиши :)
Просто спри да го търсиш известно време,не му се обаждай (така хем ,че си по далеч от него ,хем може да ти мине).От личен опит ти го казвам.Няма как когато си до него,покрай него да спреш с ревнустта ,чувстватта и тем подобните раути. :?
CrAzYanDlaZy
11-03-2009, 08:47
охх за съжаление често става така :(
много съкс :(
просто ако наистина държиш и искаш да си запазите приятелството ще трябва да подтиснеш тези чувства и да се надяваш да отминат ....
ти си влюбена в него и не можа да си му същата приятелка като преди, той като си намери гадже на теб ще ти е супер гадно и ще трябва да се преструваш пред него, че мн се радваш за тях и че не ти е гадно изобщо и т.н. Моя съвет е ако той няма чувства към теб, да се отдръпваш малко по малко, ще те боли по-малко и накрая болката ще изчезне, поне аз на това се надявам
FantaMen
11-03-2009, 10:10
Ами виж аз на твое място (момче съм) бих постъпил по следния начин.Ако тряя да съм точен ще му кажа следното... "Не искам да си разваляме приятелството само защото те харесвам но нека се опитаме да продължим както сме я карали до сега и да не оставяме моментни импулси да развалим това приятелство което сме изградили.." Ако е точен пич ще те разбере напълно... и мисля че няма да имате проблеми в бъдеще
Ами виж аз на твое място (момче съм) бих постъпил по следния начин.Ако тряя да съм точен ще му кажа следното... "Не искам да си разваляме приятелството само защото те харесвам но нека се опитаме да продължим както сме я карали до сега и да не оставяме моментни импулси да развалим това приятелство което сме изградили.." Ако е точен пич ще те разбере напълно... и мисля че няма да имате проблеми в бъдеще
ми аз нещо подобно му казах, но с други думи :) До колко ме е рабрал в истинския смисъл незнам. Дори незнаеше какво да ми каже.. беше малко неловко, но после всичко си стана както преди. Остана да си го избия от главата :o