View Full Version : Първият сутиен ;p
bonboncho
11-02-2009, 22:34
Вчера се замислих как казах на майка ми че искам вече да ми вземе сутиен и ми стана адски смешно.
Та беше неделя и се вращах от уроци,а преди това дълго обмислях как да й кажа че вече искам сутиен.Обмислях варианта дали направо аз да не си купя обаче така или иначе трябва да преживея срама да и обясня.и пребирам се аз и седя и и се смея половин час насреща и накрая и казах че искам нещо и тя като видя как се смея като пачавра без причина се досети и на другия ден излязохме и си взех два - най-прекрасните в живота ми още ги пазя :D :D
е разкажете и вие ... :) :)
Преместена от Punisherrr
Аз пък накарах голямата си братовчетка да ми подари за рождения ми ден :D :D :D :D :D И аз испитвах ужас да кажа на мама а скоро идваше рд-то ми и казах на братовчетками че искам да ми вземе сутиен при което тя изпадна в див смях :D :D и после ми каза че е питала майка дали може да ми купи сутиен защото сам я помолила :razz: :razz: просто нямам думи сега като се сетя започвам да се смея сама
DJ_Mrav4o
11-02-2009, 22:40
Тая тема от любов към сутиените ли е? :D Аз казах просто "Ще ми помогнеш ли да си избера сутиен?" и това беше. :)
y0uRfav0ritedRuG
11-03-2009, 02:31
Любовтта към сутиените...предполагам за това е в този раздел 8-)
Иначе няма голяма история :D Искам-получавам.
Любовтта към сутиените...предполагам за това е в този раздел 8-)
Иначе няма голяма история :D Искам-получавам.
Мн кофти за тебе щом е така ;)
По-добре да дадеш и тогава да искаш, удоволствието е по-голямо :-)
MadeOfWater
11-03-2009, 05:23
ами аз сама си го взех и после казах на мам :-D
FromAutumToAshes
11-03-2009, 05:29
Пак обадихте тема :lol: :razz:
Браоооо, почти оцели раздела :lol: :lol:
GossipGirl89
11-03-2009, 08:41
Аз пък си спомням как изглеждаше първият ми сутиен, но за сметка на това нямам никви спомени как съм си го поискала 8-)
slun4ice_90
11-03-2009, 10:43
:D Аз си спомням как взех един на майка,за да го пробвам и след т'ва тя ми купи един,който много си ми харесваше. :D Сега,като по-голяма си купувам сама.Манячка съм на тема бельо,бих казала. :lol:
HanopkaH
11-03-2009, 10:44
Има такава тема
kombarka
11-03-2009, 11:00
Майка ми го купи :lol:
TheMadHatter
11-03-2009, 11:28
Абе, бате Шокрю... раздела е грешен.
soul1199
11-03-2009, 11:35
:razz: :razz: :razz: :razz: ох,ще ме уморите :razz: :razz: :razz:
ScarletBite
11-03-2009, 11:45
Ха... ами бях на 12, точно след като ми дойде цикъла... То беше по-скоро като базик от страна на леля ми, подари ми някакъв марков... още си го пазя :-P Иначе започнах да нося чак година по-късно, когато се налях доволно 8-)
Сама си купих и след като мам го видя започна тя да ми купува, ма не сме водили разговори по темата :D :D :D
Вече се чудите каква по - тъпа тема да измислите .. :? :?
LoveRetroMusic
11-03-2009, 17:01
изневерява ти. :(
Ще ми го подариш ли? 8-) :oops:
Sunnyface
11-03-2009, 17:24
Браво на едно цъкане беше от прсавилнич раздел! :grin: :D
ifilin4ica
11-03-2009, 17:28
Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектна :D И аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи :shock: :shock: :shock: WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!!
cookie_master
11-03-2009, 17:30
изневерява ти. :(и аз така мисля :(
:razz:
ааз пък си го взех с приятелки и изобщо не съм говорила с нея ...
cinderella_gugutka
11-03-2009, 17:37
ем аз до 7-и клас не носих сутиен по простата при4ина 4е си умирах от срам 1-о да кажа на мама (дори да си го купя сама тя пак ще види и даже ще е по-кофти 4е не съм и казала) и 2-о да се поява пред другите :razz: :razz: :razz: :razz: накрая нали по4ваха да ми намекват 4е ми е време (кво намекване-направо си ми го казваха :D :D :D ) и аз реших 4е няма къде да отида и казах на мама (т.е. не й казах ами по4нах да й се тръшкам 4е няма какво да облека и тя вика-абе имаш 300 блузи как така и аз по4нах да и обяснявам 4е ми прозирали докато загрее :D :D :D ).после отидохме нали за сутиен ама мен ме беше срам да го нося и затова до края на годината си ходих без ама като се преместих в друго у4илище ве4е си носих де (нали по4ти никой не ме беше виждал преди ) :D оф сега ми е страшно смешно....какви терзания бяха тогава :razz:
Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектна :D И аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи :shock: :shock: :shock: WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!!
Ебати, как те е удрязала кофти :x :x :x
BigFakeSmile
11-03-2009, 21:04
Хах :D :D Много го исках тоя моя първи сутиен....Боже като се сетя :razz: :razz: . Излязох и си го купих сама. Олее..колко мъничък беше :D беличък..красив..абее.. :razz: И майка като го видя случайно (той беше скрит) се смя доооста :D . И докато преодолея срама да го нося...голям смях..
ef4etyYy
11-03-2009, 21:10
Оле....спомням си първият ми сутиен...то не беше точно сутиен, а нещо средно м/у сутиен и бюстие. Та майка ми се прибира на обяд от работа и ми го носи това чудо. Аз естествено щастлива, защото всички от класа ми бяха супер развити, а аз някаква...дефектна :D И аз вече й благодаря, а тя ми вика:ама той баща ти ти го купи :shock: :shock: :shock: WTF !!!!! върви да му се покажеш.... ОТКАЧАЛКА !!!!! :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
IndependentGirl
11-03-2009, 21:14
\:D/
Защо няма тема за първите прашки..? :( :lol:
Neopitom3na
11-05-2009, 08:27
ех любов, любов... :D
Biskfitka
11-05-2009, 10:55
\:D/
Защо няма тема за първите прашки..? :( :lol: Хубава идея ;д
XiPiXoPiGiRL
11-05-2009, 11:27
ех любов, любов... :D
AzEbaTeletabisi
11-05-2009, 14:46
Майките ви се ебат!
ем аз до 7-и клас не носих сутиен по простата при4ина 4е си умирах от срам 1-о да кажа на мама (дори да си го купя сама тя пак ще види и даже ще е по-кофти 4е не съм и казала) и 2-о да се поява пред другите :razz: :razz: :razz: :razz: накрая нали по4ваха да ми намекват 4е ми е време (кво намекване-направо си ми го казваха :D :D :D ) и аз реших 4е няма къде да отида и казах на мама (т.е. не й казах ами по4нах да й се тръшкам 4е няма какво да облека и тя вика-абе имаш 300 блузи как така и аз по4нах да и обяснявам 4е ми прозирали докато загрее :D :D :D ).после отидохме нали за сутиен ама мен ме беше срам да го нося и затова до края на годината си ходих без ама като се преместих в друго у4илище ве4е си носих де (нали по4ти никой не ме беше виждал преди ) :D оф сега ми е страшно смешно....какви терзания бяха тогава :razz:
И при мен беше така г/д, само че започнах да го нося скоро, след като го купих. Иначе по същия начин се стигна до него. :D Ужас, и на мен ми е смешнооооооооо :razz: :razz: :razz:
mOBSCENE
11-06-2009, 11:05
амии аз неисках.Сестра ми просто реши,че вече ми било време :lol:
беше ми много странно :lol:
mOBSCENE
11-06-2009, 11:08
оле мале :lol: :razz: :razz: :lol:
ами аз си купих за първи път,ммм някъде 5-ти клас с майка ми иии да наистина в началото е странно,но се свиква 8-)
Ами тя мама ме накара, аз не исках. Засурна ме в магазина и каза избери си цвят. :D
Ох,като се сетя и при мене какви мъчения бяха...
Понеже на наща улица 75% сме момичета и малко по-големките,аз като см била 6,клас те са били 8 и вече са носили.. и като бях и аз в 6 вече не бях съвсем плоска,обаче мойто мамче нищо.. и аз имах едно то не беше точно бюстие, много късо потниче и нарочно почнах да го обличам под някой блузки,щото..обаче не... после май бях 7 клас,тя мо беше купила някакво бюстие,обаче бяло,ми то сичко се прозира.. след тфа беше ходила в София и един адски готин розов сутиен,ама той ми малък :grin: :lol: после пак май ми беше купила бюстиета,ама.. извинявайте... и аз по същия начин почнах да казвам,че няма каква блуза да облека,по магазините търсех някакви по-такива,2 лета си носих масово едно потниче :lol: докато един път вече не издържах и не й казах.. писна ми вече не мога да хода с бюстие.. и добрее..обаче от там тръгнаха мъките,че не мога да си намеря размер сутиен,един ми малък,др голям,трети на едната гърда седи добре,на др-не.. и накрая си уелих 34/75В, и така ( ама като се сетя кфо търсене беше,мерене,тя после почна види ли сутиен да купува и накрая,като се не ставаха дадох цяла чанта на съседката :D ) и така сега нямаме проблеми,даже тя като види някъде и й хареса си ми взима.. нямах проблеми и със слагнето му..веднага щом го получих и след тфа братче само блузи си харесвах и сега сичко измервам в блузи... даже днеска ще идем до 1 магазин че съм си харесала окло 10 'ситруена' сиг :-P
slynchoo
11-09-2009, 08:34
Ами тя мама ме накара, аз не исках. Засурна ме в магазина и каза избери си цвят. :D
същата работа. :D
DarkKisss
11-09-2009, 09:31
Бях 5-ти клас .. Леле преди 100 години :shock:
Нямах пари, а сутиенът струваше 3 лева :D Един розов на дантелки, аз имах само 1.80 и помолих приятелката си да ми услужи с 1.20 .. И каква гъзарка бях, че имах сутиен .. Ужас, какво ли съм разбирала аз тогава 8-)
ddanii1994
11-11-2009, 14:14
:D :D е и аз се притеснявах,но затворих очи и й го казах- на другият ден вече имах сутиен :grin: :grin: :grin: :grin: хахах
chocolatedidi
11-15-2009, 19:11
Аз просто казах,че искам сутиен и мама ми даде пари и на другия ден ходих и си го взех ! Амам много му се кефих и всъщност това беше най - скъпият ми сутиен 42лв. Сегашните неса по скъпи от 25 !
roshlichka
11-15-2009, 20:14
Ами помня че беше като бях 5 клас и по точно април месец. Приятелката ми която е година по голяма си беше купила първия сутиен и реших че и аз искам и казах на майка ми.. тя каза добре ако има такъв размер :D :D :D и като отидохме в града си купих първи.. песле 2рия.. 3тия и т.н.
Аз бях с майка ми в един магазин и само си разглеждах и там,където стоята сутиените имаше малки бюстиета и я накарах да ми ги вземе-Първо си ги носих като къси потничета,защот нямах голяма гръд,след това почнах да се притеснявам от нея и като пак ходихме до този магазин и покзах един сутиен и:
-Искаааааам.Вземи го.
Беше сатенен,тъмно лилав,без дантели и мек,голям,колкот една шепичка.
Shadowsogirl
11-15-2009, 20:45
Първия ми беше в началото на седми клас, точно за първия учебен ден леля ми го донесе, щото бях с една бяла риза и всичко се виждаше иначе. Обаче шоуто беше тая година, когато ходих да си купувам сама... Сутринта толкоз ми се спеше като тръгвам от село, че тръгнах направо по горнището на пижамата с анцунга отре без сутиен и съм го оставила на село, друг съм забравила на друго място да имам и там, третия скън, четвъртия ми умалял, гледам еди, ама той с такива подплънки, че приличам на... хм... Пък то тринайсти септември, нямам време да ходя да си вземам другия от село. И викам кво ще прая, след час-два ще излизам, как без сутиен ще ходя... И отивам да си купувам сама. Толковома неудобно ми беше, такова едно смотано, в крайна сметка жената си беше много мила и любезна, пробвах си и не умрях. Та, така си купих сутиен самичка, щото до сега все ми ги купуваха.