View Full Version : Как да кажа на майка ми,че счупих любимият и тиган?
vanesa0pld
11-03-2009, 14:11
Здрвейте.Днес след у-ще се върнах и реших да си пържа картофки.И взех най-новият ни тиган-ТЕФАЛ,използван 2 пъти.И започнах да си пържа катрофките и ми останаха последните и заради това реших да изкюча котлона.Изкючих го и в този момент телефонът звънна.Отидох да го взема,но без да искам закачих дръжката на тигана.Освен това че се счупи една плочка,посипа целият под с мазнина като изпръска и мен,тиганът се изкриви.....и то видимо.
А преди това казах на майка ми,да купи яйца,за да ми направи омлет довечера.
И след малко щом майка ми се върне ще види тигана,докато ми прави омлет.
Какво да правя?
Как да и кажа,по по-тактичен начин.
П:П-Знам че за няйои темата е тъпа,но майка ми наистина много харесва този тиган и си го купи по приятен повод
П:П2-Дали има начин да възвърна предишната му форма?
LittleDude
11-03-2009, 14:20
ще и кажеш, че без да искаш си го счупила... и кажи как... все пак е просто тиган. :lol:
vanesa0pld
11-03-2009, 14:29
ще и кажеш, че без да искаш си го счупила... и кажи как... все пак е просто тиган. :lol:
да,но ми е гадно...тя толкова ного го харесва :(
пък и плюс това,тя никога не си купува нищо за себе си-реши да си купи този тиган и аз разбира се го счупих
vanesa0pld
11-03-2009, 14:38
ем направи и подарък - купи и нов
дам и на мен това ми хрумна
Кажи ѝ едва ли ще ти се разсърди много. Това е просто тиган. А и идеята за нов не е лоша :)
iiordanova
11-05-2009, 09:02
Извини се , че си го счупила и кажи , че е станало неволно.
А в близките дни и направи изненада - нов тиган.
Ако ти се скара , че си невнимателна .. не влизай в спорове. Замълчи по-добре. 8-)
Извини се , че си го счупила и кажи , че е станало неволно.
А в близките дни и направи изненада - нов тиган.
Ако ти се скара , че си невнимателна .. не влизай в спорове. Замълчи по-добре. 8-)
kriSko94
11-06-2009, 19:15
е ти поне нещо си правила... искала да си сготвиш... :oops:
сега ще ти кажа аз какво правя в такива случаи... последният- седя си аз пред монитора, пуснала съм лампата,която седи на бюрото... и под нея бил един голям лъскав калкулатор.... който го имаме от мнгг време....
иии по едно време поглеждам аз... и упс... :oops: по хипер изордски начин екранчето е станало вълнообразно, явно от топлината...очаквам майка ми всеки момент... :lol: отивам в коридора,сядам пред огледалото, с калкулатора в ръце, натъмно.... влиза тя, показвам й го, нищо не казвам... след това мълчиш каквото и да каже,лягаш си в 9... иии се купуваш счупенето.. :lol: успех
danibebi
11-06-2009, 19:45
Ами ако тя забележи и кажи че си го счупила без да искаш и и се извини.. :)
elito0o0o0
11-06-2009, 21:06
^
^
^
chereshkaa
11-08-2009, 15:15
:razz: :razz: :razz:
giveupbitch
11-08-2009, 15:25
Ако е като моята майка,ще ти вика 2-3 часа и после ще миряса :D
Идеята за нов е хубава,стига да не е много скъп 8-)
thelideto
11-08-2009, 15:36
''Идеята за нов е хубава'' :)
hoSTagE__
11-08-2009, 16:25
ами откажи се от омлета :D и утре купи нов тиган като се опиташ да не забележи :-D
DaNGeRousLy
11-08-2009, 16:48
И аз 1 път напраих същата беля :lol:
Converse333
11-08-2009, 16:57
Аз наскоро използвах това:
-Ами мамо значи днес се случи нещо много странно,а да ти кажа,че си много нереално хубава днес.Тааа,днес както си стоях и чух някакъв шум,отидох и видях,че тенджерата ти е паднала и се е счупила.Съжалявам. :)
Не подейства,ама можеш да пробваш. 8-)