- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на майка ми,че счупих любимият и тиган?
Здрвейте.Днес след у-ще се върнах и реших да си пържа картофки.И взех най-новият ни тиган-ТЕФАЛ,използван 2 пъти.И започнах да си пържа катрофките и ми останаха последните и заради това реших да изкюча котлона.Изкючих го и в този момент телефонът звънна.Отидох да го взема,но без да искам закачих дръжката на тигана.Освен това че се счупи една плочка,посипа целият под с мазнина като изпръска и мен,тиганът се изкриви.....и то видимо.
А преди това казах на майка ми,да купи яйца,за да ми направи омлет довечера.
И след малко щом майка ми се върне ще види тигана,докато ми прави омлет.
Какво да правя?
Как да и кажа,по по-тактичен начин.
П:П-Знам че за няйои темата е тъпа,но майка ми наистина много харесва този тиган и си го купи по приятен повод
П:П2-Дали има начин да възвърна предишната му форма?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
ще и кажеш, че без да искаш си го счупила... и кажи как... все пак е просто тиган.![]()
да,но ми е гадно...тя толкова ного го харесваПървоначално написано от LittleDude
![]()
пък и плюс това,тя никога не си купува нищо за себе си-реши да си купи този тиган и аз разбира се го счупих
дам и на мен това ми хрумнаПървоначално написано от tryYy
Кажи ѝ едва ли ще ти се разсърди много. Това е просто тиган. А и идеята за нов не е лоша![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Извини се , че си го счупила и кажи , че е станало неволно.
А в близките дни и направи изненада - нов тиган.
Ако ти се скара , че си невнимателна .. не влизай в спорове. Замълчи по-добре.![]()
Първоначално написано от iiordanova
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
е ти поне нещо си правила... искала да си сготвиш...![]()
сега ще ти кажа аз какво правя в такива случаи... последният- седя си аз пред монитора, пуснала съм лампата,която седи на бюрото... и под нея бил един голям лъскав калкулатор.... който го имаме от мнгг време....
иии по едно време поглеждам аз... и упс...по хипер изордски начин екранчето е станало вълнообразно, явно от топлината...очаквам майка ми всеки момент...
отивам в коридора,сядам пред огледалото, с калкулатора в ръце, натъмно.... влиза тя, показвам й го, нищо не казвам... след това мълчиш каквото и да каже,лягаш си в 9... иии се купуваш счупенето..
успех
Ами ако тя забележи и кажи че си го счупила без да искаш и и се извини..![]()
^
^
^
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ако е като моята майка,ще ти вика 2-3 часа и после ще миряса![]()
Идеята за нов е хубава,стига да не е много скъп![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
''Идеята за нов е хубава''![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
ами откажи се от омлетаи утре купи нов тиган като се опиташ да не забележи
![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Аз наскоро използвах това:
-Ами мамо значи днес се случи нещо много странно,а да ти кажа,че си много нереално хубава днес.Тааа,днес както си стоях и чух някакъв шум,отидох и видях,че тенджерата ти е паднала и се е счупила.Съжалявам.![]()
Не подейства,ама можеш да пробваш.![]()