Влез

View Full Version : До дъното на душата ми...

fenastz
11-03-2009, 20:05
Днес прочетох няколко мнения на един потребител (няма да споменавам име, защото не е етично и защото го забравих), в които той пише, че 9 клас е водел активен сексуален живот. Останах впечатлен, признавам. Обаче според него по-добре за мен ще е не да ме заведе на някой купон и да ме запознае с приятни момичета, ами да си помогна сам. :-o

С риск да се филмирам, как, аджеба, става тая работа "сам да си помогнеш" ?! (никакви референции към самозадоволяване, моля) Просто искам да знам, тъй като тук е пълно с разбиращи - какъв е начина ?

И бонус въпрос за хората, на които не им се занимава с такива дълбокомислени неща - мислите ли, че съм гей ако обичам да нося прашки и ги смятам за удобно и практично бельо ?

Hilary_
11-03-2009, 20:08
И бонус въпрос за хората, на които не им се занимава с такива дълбокомислени неща - мислите ли, че съм гей ако обичам да нося прашки и ги смятам за удобно и практично бельо ?

:shock: :shock: Гей не .. но леко странен да .. :lol:

lizzy
11-03-2009, 20:11
.. мислите ли, че съм гей ако обичам да нося прашки и ги смятам за удобно и практично бельо ?

Не

haritov
11-03-2009, 20:18
Чувал ли си за сектор 7?

BigFakeSmile
11-03-2009, 20:30
Нее, не мойш да питаш как става 8-) . То няма схема. Тъпо е ама, който си го може, си го може. Както ти ги наричаш "разбиращите" изобщо не се замислят това, което се питаш ти. Нещата просто се случват, е, нали, ако не си някой изрод (тогава въпроса е малко по-друг). МНого не чаткам смисъла на темата