View Full Version : Поредния роман от мен :D
Converse333
11-03-2009, 20:41
И аз незнам откъде да започна...В историята ми участват 1 момиче (А) , приятеля й (B) и още едно момче,което аз харесвам (С)-приятел на момчето В.
От известно време (1 сед. някъде) харесвам момчето С.Момичето А (води се най-добрата ми приятелка) и момчето В бяха много щастливи,докато момичето А не разбра кого харесвам.Когато и го показах,тя ясно си изрази симпатиите към него,аз се подразних и каза,че се е шегувала и не харесва момчето С.Но изведнъж започна да се кара с приятеля си,дори му е казала,че момчето С и допада. :-o Снощи дори се скараха толкова брутално по нейна вина,защото отново казваше на приятеля си колко хубаво било момчето С. :? Но понеже приятеля й е ужасно влюбен в нея, й прости.Днес обаче тя тотално ме разби,когато каза,че не обичала гаджето си,само си играела с него....А той е прекрасно момче,боготвори я...И тази вечер ми писа смс:Аууу приятеля ми ме запозна със въпросното момче С,много е хубав,много добър,утре ще излизаме...Аз просто онемях.
Сега съм ужасно объркана,наистина не съм мислела,че тя ще постъпи така.И най-гадното е,че такава история ми се случва за втори път. ](*,) ](*,)
Е,мерси на тези,които са ми прочели темата.Просто исках да споделя...
RoCkSpOt
11-03-2009, 20:49
Такива момичета като (А) не заслужават да живеят ! :-o
FantaMen
11-03-2009, 20:53
Ами да ти кажа аз също иам подобна история (само ще вметна че книга може да се пише :D ) Ако може да ти дам един съвет.По тези действия на приятелката ти ми прилича на повечето момичета днес (самозабравени 13-15 годишни който си гледат само самочувствието.. извинявай че я обиждам но така излиза от разказа) Предлагам ти да седнете и да поговориш главно с приятеля Й и и да му кажеш какви всъщност са отношенията на момиче А.Трябва и да се разбереш с приятелката ти защото все пак ти си и споделила че го харесваш а тя се базика по такъв начин и най нагло ти се хвали един вид че ще излиза с момчето което харесваш.. :-x
Малко множко изписах надявам си да си ме разбрала ще се опитам да помогна с каквото мога... :)
Converse333
11-03-2009, 20:58
Ами да ти кажа аз също иам подобна история (само ще вметна че книга може да се пише :D ) Ако може да ти дам един съвет.По тези действия на приятелката ти ми прилича на повечето момичета днес (самозабравени 13-15 годишни който си гледат само самочувствието.. извинявай че я обиждам но така излиза от разказа) Предлагам ти да седнете и да поговориш главно с приятеля Й и и да му кажеш какви всъщност са отношенията на момиче А.Трябва и да се разбереш с приятелката ти защото все пак ти си и споделила че го харесваш а тя се базика по такъв начин и най нагло ти се хвали един вид че ще излиза с момчето което харесваш.. :-x
Малко множко изписах надявам си да си ме разбрала ще се опитам да помогна с каквото мога... :)
Да,мислех си да поговоря с приятеля й,но въпроса е ,че не съм такъв човек да се меся в хорските неща...
FantaMen
11-03-2009, 21:02
Така е но и ти си потърпевша не може да не се бъркаш в неща които те засягат и може да бъдеш прецакана ....
SpeakSoftlyLove
11-03-2009, 21:05
1. Трябва да ти стане ясно, че тя не ти е приятелка. Не мога просто ей така да кажа каква е, но по начина по който се държи с вас двамата ('близки хора'), тя показва, че живее само за себе си.
2. Продължавай да се държиш със С по същия начин.
3. Няма да е зле да поговориш с В или поне да видиш как е. В момента той има нужда от подкрепа. (ако найстина я обича толкова, колкото ти казваш)
Като цяло, не бива да допускаш такива хора близо до себе си. Разбира се, всеки минава през някакво предателство, но важното е да извлечеш нещо от ситуацията, нещо което ще ти помогне с преценката ти за хората.
Успех!
NamelessRomantic
11-04-2009, 15:10
Курви под път и над път,да не ти прави впечатление :)
soul1199
11-04-2009, 16:02
1. Трябва да ти стане ясно, че тя не ти е приятелка. Не мога просто ей така да кажа каква е, но по начина по който се държи с вас двамата ('близки хора'), тя показва, че живее само за себе си.
3. Няма да е зле да поговориш с В или поне да видиш как е. В момента той има нужда от подкрепа. (ако найстина я обича толкова, колкото ти казваш)
Като цяло, не бива да допускаш такива хора близо до себе си. Разбира се, всеки минава през някакво предателство, но важното е да извлечеш нещо от ситуацията, нещо което ще ти помогне с преценката ти за хората.
Успех! ;-) ;-) ;-)
vikitolove
11-04-2009, 16:22
съгласна съм със SpeakSoftlyLove,че тя не ти е приятелка, и не разбрах мн как се държиш с момчето С,така че за него не мога да ти дам съвет,но по-добре или си смени приятелката,или поговори с нея :)
п.п.NamelessRomantic няма нужда да оплюваш темите на хората :?
Sunnyface
11-04-2009, 17:08
Абе тая (А) е мн тъпа,нищо лично! Обаче,ако ти е приятелка би трябвало да направи компромис! :?
ef4etyYy
11-04-2009, 17:15
ебаси путката е тая твоя фр :shock: няам думи... и ти се води приятелка? мм, не мисля... наистина ще е добре да поговориш с приятеля й, а за момчето С .. покажи му че го харесваш, може па да стане нещо :-P а и честно да ти кажа съмнявам се че той ще тръгне с нея, все пак каза че е приятел на момчето В ( надявам се той да не е като твойта велика "приятелка" и да уважи чувствата на приятеля си..), тъпо ще е, един ходи с нея, после негов фр, след тфа следва поредния "приятел" и така кфо цялата тайфа ходи с едно момиче :-o :o :-x
SunnyTime
11-04-2009, 17:48
Успех! ;-) ;-) ;-)
+ :)
1. "А" не ти е приятелка.
2. Хора като нея - МНОГО... В случая мисля, че трябва да го преглътнеш, защото борбата с такова "животно" като нея е безкрайно трудна и ще те завлече на нейното ниво :? Обаче оттук нататък я игнорираш напълно и изобщо забравяш, че си я познавала... Колкото и да е тъпа мисля, че ще разбере каква простотия е свършила и какво е загубила :?
Това е моето мнение. Миличка ти си умно момиче /съдейки по поста ти/ и бъди силна. Не се давай на такива хора! Нали знаеш - "Убии глупака с мълчание" :) Направи я на нищо и после IGNORE :P
Успех :-)
Хайде да я набием , а ? Аз съм с теб ! Бори се за момчето С 8)
cinderella_gugutka
11-04-2009, 18:29
съвет-прекасни всякакви взаимоотношения с моми4ето (А) (аз даже бих й скроила някакъв номер за да й го върна претъпкано но айде....може и да си го спестиш де)
CrAzYanDlaZy
11-04-2009, 19:15
Успех!
направо цяло уравнение стана с 3 неисвестни 8-)
съгласна съм с мнението горе
и наистина ти пожелавам късмет и
повече да не попадаш, като хора като А :x :?
GodLovesYou
11-04-2009, 19:22
its the thugish ruggish bone
И аз незнам откъде да започна...В историята ми участват 1 момиче (А) , приятеля й (B) и още едно момче,което аз харесвам (С)-приятел на момчето В.
От известно време (1 сед. някъде) харесвам момчето С.Момичето А (води се най-добрата ми приятелка) и момчето В бяха много щастливи,докато момичето А не разбра кого харесвам.Когато и го показах,тя ясно си изрази симпатиите към него,аз се подразних и каза,че се е шегувала и не харесва момчето С.Но изведнъж започна да се кара с приятеля си,дори му е казала,че момчето С и допада. :-o Снощи дори се скараха толкова брутално по нейна вина,защото отново казваше на приятеля си колко хубаво било момчето С. :? Но понеже приятеля й е ужасно влюбен в нея, й прости.Днес обаче тя тотално ме разби,когато каза,че не обичала гаджето си,само си играела с него....А той е прекрасно момче,боготвори я...И тази вечер ми писа смс:Аууу приятеля ми ме запозна със въпросното момче С,много е хубав,много добър,утре ще излизаме...Аз просто онемях.
Сега съм ужасно объркана,наистина не съм мислела,че тя ще постъпи така.И най-гадното е,че такава история ми се случва за втори път. ](*,) ](*,)
Е,мерси на тези,които са ми прочели темата.Просто исках да споделя...
Тази не ти е приятелка. Режи всякакъв контакт с нея. Пробвай се с този С и ако не стане... карай. Ама тая кучка е забрави. Родителите човек не може да си избира, но приятелите може. Така, че постъпи в твой интерес.
stupiddog
11-04-2009, 21:01
Най-добра приятелка а ?